Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Ποιο είναι το μέλλον της Χρυσής Αυγής; (του Πολύδωρου Δάκογλου)


Ποιο είναι το μέλλον της Χρυσής Αυγής; Οι επόμενες δημοσκοπήσεις θα δείξουν...

Οι εμπνευστές του επικοινωνιακού πογκρόμ που εξαπολύθηκε κατά του κόμματος της Χρυσής Αυγής, γνωρίζουν ότι το όλο εγχείρημα έχει σαθρό νομικό υπόβαθρο. Ο στόχος τους λοιπόν δεν μπορεί να είναι η εξουδετέρωση κάποιων από τα κορυφαία στελέχη της, ούτε βεβαίως το να τεθεί εκτός νόμου το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου.
Στόχος των συστημικών συνεταίρων (κόμματα, δημοσιογράφοι, εξωθεσμικοί παράγοντες, ξένες δυνάμεις) είναι η δημοσκοπική κατάρρευση του κόμματος (σε πρώτη φάση) και η ψηφοσυλλεκτική  αποδυνάμωση, στις εκλογές του Μαΐου 2014 (δεύτερη φάση).
Δεδομένου του τρόπου αντιδράσεως των μαζών, είναι βέβαιο πως και οι δύο στόχοι, εκτός απροόπτου, θα επιτευχθούν. Πολλοί λίγοι ψηφοφόροι θα έχουν το σθένος, όταν ερωτηθούν από εταιρίες δημοσκοπήσεων, να πουν ότι την ψηφίζουν ή την στηρίζουν. Και αυτό θα είναι μόνον η αρχή.

Επιστολή σε χρυσαυγίτες και ακροαριστερούς


Των φρονίμων τα παιδιά, σε μια περίοδο έντονου φανατισμού, ξέρουν να κρατούν το στόμα τους κλειστό, διότι ότι θέση και να πάρεις, ο κάθε γκάου φανατικός, είναι έτοιμος να σε κατατάξει στα μόνα δύο πράγματα που μπορεί να διακρίνει το μυαλό του: ή μαζί του ή εναντίον του. Όμως ως Λούμπεν και ραδιοφωνατζής είχα πάντα την ιδιότητα όσο και το καθήκον να μην μπορώ να κρατάω το στόμα μου κλειστό. Το αυτό θα πράξω και στην τωρινή περίπτωση...
ΠΡΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΊΤΕΣ
Εντάξει, θα μου επιτρέψετε να μην ασχοληθώ με τις γελοίες δικαιολογίες, πως δεν έχει καμία σχέση με εσάς, ένας τύπος που είναι μπατζανάκης του υπευθύνου τοπικής σας, συμμετέχει στις δράσεις της οργάνωσης με φούτερ και μπλούζες Χ.Α. και φωτογραφίζεται δίπλα σε βουλευτές σας. Πάμε στην ουσία:

Τον νου σου το λοιπόν...ραγιά


Ζούμε σε μια εποχή που ο ατομικισμός και η ιδιωτεία στήνουν χορό μέσα στην φράση «εγώ την δουλειά μου κάνω...». Που η ανηθικότητα και η αλαζονεία χασκογελούν πίσω από το «εγώ εντολές εκτελώ...». Που η απληστία, η αναίδεια και η αδιαφορία τάχα δεν φαίνονται στο «εγώ το ψωμί μου βγάζω...».
Και αυτό γιατί υπάρχεις εσύ...
Εσύ που την κατάντια την ονομάζεις ανάγκη... που την ανοχή την αποκαλείς υπομονή... που τον αυτοεξευτελισμό τον λες επιβίωση... που το άδικο το βαπτίζεις κοινό συμφέρον... που την εκπόρνευση της ίδιας της ζωής σου την θεωρείς δουλειά...

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

28 χρόνια χωρίς τον Δημήτρη Δημητρούκα, τον αδελφό, τον σύντροφο, τον φίλο, τον συναγωνιστή.


Πέρασαν χρόνια ; Πόσα 28 ; Αστειεύεστε !
Εγώ νιώθω ότι θα με πάρει ο Δημήτρης τηλέφωνο να μου πει : Συναγωνιστή έφτιαξα τα ρολά με τις αφίσες κανόνισα και με τους άλλους συναγωνιστές τον Νίκο τον Νέστορα και τον Σπύρο το βράδυ κατά τις 8 να βρεθούμε στην Νεμέσεως . Πήγαινε και λίγο νωρίτερα και φτιάξε το χαρτοπανό μπογιές έχω στο ντουλάπι

Μόνιμη κατάσταση αυτή ¨ντύναμε¨ όλη την Αχαρνών στα κόκκινα και τρίβαμε γυαλιά σπασμένα μέσα στο μπουγέλο με τη κόλλα να δυσκολεύονται οι ΚΝίτες που βγαίνανε σεργιάνι για να μας σκίσουν τις αφίσες .Αλλά το ΕΝΕΚ ..Δύναμις

Και μετά την αφισοκόλληση τραβάγαμε για το ταβερνάκι τ' Άγιου Ανδρέα να φάμε τα μεζεδάκια μας να πιούμε τα κρασιά μας και να τραγουδήσουμε εθνικιστικά τραγούδια : Πρώτη τ' Απρίλη κι αρχινά το μέγα

Τιμώντας την Π.Ε.Α.Ν (του Χρήστου Χαρίτου)

20 Σεπτεμβρίου 1942, ένας εκκωφαντικός θόρυβος συνταράσσει την Αθήνα. Τα γραφεία της προδοτικής φιλο-ναζιστικής οργανώσεως ΕΣΠΟ ανατινάσσονται στην Πατησίων. Μέσα από τα ερείπιά τους ανασύρονται νεκροί 70 Γερμανοί και 30 Έλληνες συνεργάτες τους. Οι αρχές κατοχής κινητοποιούνται αμέσως. Ποιος μπορούσε να κάνει αυτό το σαμποτάζ στο κέντρο της Αθήνας, στο απόγειο της ισχύος του Γερμανικού στρατού; Ο ΕΔΕΣ, η ΕΚΚΑ και ο ΕΛΑΣ εκείνη την περίοδο υπάρχουν μόνο στα χαρτιά. Ποιος λοιπόν είχε το θάρρος, αλλά και την υποδομή, να κτυπήσει την ΕΣΠΟ και να στείλει το μήνυμα της εθνικής αντιστάσεως στον λαό;

«Γάτος γαμεί και γάτος σκούζει» (λαϊκή σοφία)


Από την δολοφονική δράση αριστερών και αναρχικών οργανώσεων δολοφονήθηκαν, τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, 71 συνάνθρωποί μας και τραυματίστηκαν 580.
Για όλους αυτούς μαζί, τα τσοντοκάναλα της διαπλοκής και οι αριστεράντζες δημοσιογράφοι των αφεντικών, δεν αφιέρωσαν (αθροιστικά) ούτε τον μισό χρόνο από όσο αφιέρωσαν προσπαθώντας, και εκμεταλευόμενοι τον άδικο θάνατο του κομμουνιστή - ράπερ, να επιβάλουν στη Νέα Δημοκρατία να εγκαταλείψει την επικοινωνιακή στρατηγική "των δύο άκρων".
Μόνον από την «17 Νοέμβρη», τα μισά μέλη της οποίας έχουν ήδη βγεί από τη φυλακή, δολοφονήθηκαν οι:

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Αντιφασισμός ενώνει...


Άρτο μπορεί να μην έχουμε από θέαμα όμως άφθονο...
Το πολιτικό σκουριασμένο γρανάζι έτριζε και χρειαζότανε «λάδωμα» και με τους δανειστές να διαμηνύουν μέσω Μπαρόζο στον Σαμαρά «μείνε στο τιμόνι όπως και νάναι » η δολοφονία στο Πέραμα «ήρθε» την κατάλληλη στιγμή. Εμπρός σε έναν απεργιακό Σεπτέμβριο με τους δάσκαλους στο δρόμο, το σύστημα Υγείας σε διάλυση, τα εθνικά θέματα να τρέχουν, με πρώτο, την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας από τον συνεταίρο του Σαμαρά, Βενιζέλο, οι φορολογικές διεστραμμένες επιδρομές της εντεταλμένης κυβέρνησης στους Έλληνες που συνεχίζουν να αυτοκτονούν με ρυθμούς επιδημίας, οι εκατομμύρια πλέον άνεργοι, οι χιλιάδες επιχειρήσεις που κλείνουν η μία μετά την άλλη. Και

Μυκηναϊκό παλάτι με πλάκες Γραμμικής Β' ανακαλύφθηκε στη Σπάρτη


Κατάλοιπα μυκηναϊκού ανακτόρου, επιγραφές σε Γραμμική Β, πολυάριθμα θραύσματα τοιχογραφιών και χάλκινα ξίφη είναι μερικά από τα πολύτιμα αντικείμενα που εντόπισαν οι αρχαιολόγοι ύστερα από έρευνες στον λόφο του Αγίου Βασιλείου, στο Ξηροκάμπι Λακωνίας. Μάλιστα η πολλά υποσχόμενη ελληνική ανασκαφή διακρίθηκε σε διεθνές αρχαιολογικό φόρουμ, καθώς αναδείχθηκε μία από τις δέκα πιο ενδιαφέρουσες αντίστοιχες εργασίες σε όλο τον κόσμο.
Οι έρευνες στον Αγιο Βασίλειο Ξηροκαμπίου του δήμου Σπάρτης πραγματοποιούνται τα τελευταία χρόνια από την επίτιμη έφορο Αρχαιοτήτων Αδαμαντία Βασιλογάμβρου και μια ομάδα ερευνητών διάφορων ειδικοτήτων. Οι κοπιαστικές εργασίες τους, που δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη, έχουν φέρει στην επιφάνεια πολύτιμα ευρήματα που χρονολογούνται από το 14ο αιώνα π.Χ. Μεταξύ άλλων, έχουν καταγραφεί τρία μυκηναϊκά κτίρια, τα

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΝ


Μία έννοια παράγωγος της έννοιας τοϋ Κράτους είναι ή έννοια τοΰ Δικαίου. "Οπως έχουμε αναλύσει, τό κοινωνικό σύστημα είναι ένα πλέγμα ποικίλων σχέσεων μεταξύ των με­λών της κοινότητος τό όποιο ώνομάσαμε κοι­νωνικό πλέγμα, ένώ ένα υποσύνολο ή ύποπλέγμα των σχέσεων αυτών, τό πλέγμα τών πολιτικών σχέσεων είναι αυτό πού προσδιο­ρίζει τήν μορφή τοϋ Κράτους. Ή ομαλή λειτουργία τών πλεγμάτων αυτών προϋποθέτει τήν ΰπαρξι ώρισμένων κανόνων συμπεριφοράς.

"Ετσι προκύπτει τό Δίκαιον στό πολιτικό επίπεδο καi δύο άλλα συστήμα­τα κανόνων, ή Ηθική καί τά κοινωνικά έθη στό κοινωνικό επίπεδο.
Οι κανόνες Δικαίου έχουν τρία χαρακτηρι­στικά γνωρίσματα:
Τίθενται άπό τό Κράτος καί όχι άπό άτομα.Αφορούν τήν εξωτερική συμπεριφορά τών ατόμων καί όχι τίς εσωτερικές του διαθέσεις. Είναι εξαναγκαστικά, ή παράβασίς των δηλ. επισύρει κυρώσεις. Ανάλογα άλλά αντίθετα γνωρίσματα έχουν καί οΐ κανόνες ηθικής καί κοινωνικών έθών. "Ετσι τά κοινωνικά έθη:

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ πολιτική διώχνει και την ΒΙΟΧΑΛΚΟ από την Ελλάδα !


Άλλη μια ελληνική εταιρία που μεταφέρει την έδρα της στο εξωτερικό αφήνοντας στην ανεργία πάνω από 8.000 εργαζομένους όπως διαφαίνεται από τις εξελίξεις και αποδεικνύοντας στην πράξη και όχι στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, πως η πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση του δίδυμου Σαμαρά και Βενιζέλου είναι αντεθνική. Κρατώντας με νύχια και με δόντια(εγκάθετα Μέσα Μαζικής πληροφόρησης ) την εικόνα της ζωντανή, πλασάρει στους Έλληνες ΕΛΠΙΔΑ και μόνο, αφού γνωρίζει το πόσο ευκολόπιστο παραμένει το εκλογικό σώμα των Ελλήνων.
Μετά την  ΦΑΓΕ, ΑΓΕΤ (κατά το ήμισυ), 3Ε, και χθες η ΒΙΟΧΑΛΚΟ. Άλλη μια επιτυχία του μεταπολιτευτικού πολιτικού κατεστημένου. Με επίσημη ανακοίνωσή της στο χρηματιστήριο η εταιρεία ανακοινώνει τη φυγή της για το Βέλγιο, με το τρικ της συγχώνευσης με άλλη εταιρεία, την Viohalco S.A., εταιρεία συμμετοχών θυγατρική του ομίλου με έδρα το Βέλγιο.

Ανεβαίνει το Εθνικό Μέτωπο


Μπορεί να στερείται τις ενισχύσεις των κρατικών κονδυλίων που απολαμβάνουν τα υπόλοιπα κόμματα, αλλά οι Εθνικιστές του Εθνικού Μετώπου, καταφέρνουν και μάλιστα εν μέσω οικονομικής κρίσης με προσωπικές θυσίες και στερήσεις  να πραγματοποιούν, σταθερά, ανοδικά βήματα χωρίς.. «κορδέλες» και τυμπανοκρουσίες. Όπως και είχαμε προαναγγείλει από τις αρχές Σεπτεμβρίου μετά την παρουσία του Εθνικού Μετώπου στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και τις εκεί εκδηλώσεις, ο Αρχηγός του Εθνικού Μετώπου Εμμανουήλ Ν. Κώνστας με κλιμάκιο στελεχών του Κινήματος στα πλαίσια μικρής περιοδείας στην περιοχή της Θράκης, βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη.

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Δημήτρης Λιαντίνης: Σχετικά με τη διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών...


«Τα Αρχαία Ελληνικά τα αντιπαθούν όλοι οι Έλληνες. Αν κάνει κανείς μια δημοσκόπηση σήμερα, το αποτέλεσμα που θα του δοθεί θα το βρει πελώριο. Στους εκατό θα ανακαλύψει πως οι ενενήντα τόσοι τα Αρχαία Ελληνικά δε θέλουν ούτε να τ ̓ ακούσουν.
Και το χειρότερο είναι πως την ίδια αποστροφή την αισθάνεται και η πλειονότητα των φιλολόγων που διδάσκει το μάθημα στα σχολεία.

Σήμερα όταν μιλήσεις σε κάποιονε για τα Αρχαία Ελληνικά, αμέσως θα τον χτυπήσει ναυτία. Ένα πνευματικό ανακάτωμα παραγουλιάζει ολόκληρη την υπόστασή του.
Μονόπτωτα ρήματα, ετερόπτωτοι διορισμοί, τρίπτωτες προθέσεις, βαρείες, οξείες, ερωτηματικές, εγκλιτικά και εγκλίσεις, παραγωγή και έτυμα, προληπτικό κατηγορούμενο. Είναι μια στοίβα τσάνταλα που ξεχειλίζουν το ψυχοσωματικό μας και χύνουνται σαν ερευγμοί, κρυάδες, νυστάλα, χασμήματα, και όλα τα ουά του ιουδαϊκού όχλου*.
Οι σχετικές μνήμες από τη σχολική εμπειρία ανακαλούν στους ενήλικους πλήξη νεότητας, ψυχικά τραύματα, κατακάθια νευρωτικά, έλλειψη αέρα, δυσχέρεια ύπαρξης.

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ η ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ


του Εμμανουήλ Κώνστα 
Γενικού Γραμματέα του Εθνικού Μετώπου
Τα όσα προηγήθηκαν του σημερινού αδιεξόδου ελάχιστα έχουν γίνει κατανοητά από το σύνολο του ελληνικού λαού. Εξακολουθεί να επικρατεί μια σύγχυση ως προς τα αίτια, τις συνθήκες, τον προσανατολισμό. Είναι όμως σαφές ότι υπάρχουν μπροστά μας δύο κεντρικές επιλογές.
Η μία είναι αυτή που ζητά την προσήλωση στις αποφάσεις των διεθνών κέντρων, όποιες και αν είναι, με την ελπίδα ότι μπορεί μελλοντικά να γίνουν καλύτερες και η άλλη είναι αυτή που θεωρεί ότι μόνο η επανάκτηση της κυριαρχίας και η ισχυρή ελληνική βούληση μπορούν να σώσουν την πατρίδα. Έτσι έχουμε έναν σύγχρονο ραγιαδισμό και έναν υπαγορευμένο πλέον από τις ιστορικές περιστάσεις Εθνικισμό.