Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Η μητέρα των Ελλήνων - Ορσηίς


Στην ελληνική μυθολογία η Ορσηίδα (Ορσηίς) ήταν η νύμφη που έμελλε να γίνει η μητέρα όλων των Ελλήνων. Η νύμφη Ορσηίδα παντρεύτηκε το γιο του Δευκαλίωνα και της Πύρρας, Έλλην...
Ο συγγραφέας Μιχάλης Καλόπουλος (www.greatlie.com) μας διηγείται την παρακάτω ιστορία:
"Αν ρωτήσετε οποιονδήποτε Έλληνα, οποιουδήποτε μορφωτικού επιπέδου, οπουδήποτε στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, ποια είναι η Σάρρα;... αναμφίβολα θα πάρετε έναν τεράστιο αριθμό ικανοποιητικών απαντήσεων. Αν όμως ρωτήσετε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, του πλέον υψηλού μορφωτικού επιπέδου, από δασκάλους μέχρι ακαδημαϊκούς, ποια είναι η Ορσηίδα; (η έρευνα αυτή έγινε τα τελευταία δυο χρόνια από μένα τον ίδιο, σε εκτεταμένο δείγμα)... θα πάρετε όλες της απίθανες απαντήσεις –εκτός απ την πραγματική- ότι η Ορσηίδα… είναι η Προμήτηρα των Ελλήνων!

Ξυπνάτε βόδια !!!


Διαβάστε το παρακάτω κείμενο και βγάλτε τα συμπεράσματα σας, συγκρίνετε την πολιτική της Τουρκίας με την πολιτική των εδώ πουλημένων
Οι εθνικές οικονομίες για να στηριχτούν θέλουν προγραμματισμό, στόχευση, αποφασιστικότητα έλεγχο
Οι  δικοί μας αντί να δημιουργήσουν κίνητρα τουλάχιστον στην πρωτογενή παραγωγή της βάζουν εξαντλητικούς  φόρους ώστε να γίνει ασύμφορη και έτσι να εισάγουμε τα πάντα .
Βέβαια  κάποιοι ξένοι και ντόπιοι πλουτίζουν, και  κάποιοι άλλοι εκτελούν τα συμβόλαια 

Γιατί οι Εβραίοι θέλουν τόσο την Ελλάδα - του Δημήτρη Ζαφειρόπουλου




Πριν από λίγα χρόνια  είχαμε γράψει στον «ΕΚ» ότι πολλές ακίνητες ιδιοκτησίες  στην πόλη της Θεσσαλονίκης αγοράζονται από Εβραίους, ελληνικής και ισραηλινής υπηκοότητας. Αμέσως, η Ισραηλινή κοινότητα της συμπρωτεύουσας μας μήνυσε, οδηγηθήκαμε για πολλοστή φορά σία δικαστήρια, όπου τελικά δικαιωθήκαμε. Αρκετοί τότε και στον πατριωτικό χώρο, μας θεώρησαν υπερβολικούς και μας συμβούλεψαν να μην ασχολούμαστε με... Εβραίους.

Όταν η χώρα το 2009 οδηγήθηκε στην κρίση και λίγο αργότερα στα μνημόνια και στα μεσοπρόθεσμα, πρώτοι απ' όλους γράψαμε για τις σχέσεις του

Ένα ανέκδοτο που σε λίγο θα είναι πραγματικότητα .




Σε ένα δημοτικό σχολείο κάπου στην Αθήνα, την πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς, η δασκάλα παίρνει παρουσίες…
- Χακίμ καζάλ αλ νταρουί;
- Παρών.
- Χασάν ντομάν ντα σαρουί;
- Παρών.
- Γιόν κιμ λι γκόνγκ;
- Παρών.
- Σουλειμάν αλη ζαουάχρι;
- Παρών.

Το τέχνασμα για να βάλουν χέρι στην ακίνητη περιουσία !


Μια πολύ επικίνδυνη φάμπρικα στήνεται που στόχο δεν έχει άλλον από την ακίνητη περιουσία των Ελλήνων. Το τελευταίο περιουσιακό στοιχείο πλέον απειλείται άμεσα και όχι από τις τράπεζες όπως θα υπέθετε κάνεις αλλά από το ίδιο το δημόσιο.
Όπως αποκαλύπτει σήμερα το diktionews στην οδό Νίκης γνωρίζουν πολύ καλά πως όλα τα χαράτσια και οι φόροι που ζητούν οι δανειστές μας και αποδέχονται ελαφρά τη καρδία οι εγχώριοι πολιτικάντηδες ποτέ δεν πρόκειται να πληρωθούν γιατί απλά οι πολίτες δεν έχουν πια δεκάρα τσακιστή!
Κάποιοι εγκέφαλοι φαίνεται πως βρήκαν την λύση: αντί για τα χαράτσια... ντου στα σπίτια με αρχή τα

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Η δήλωση του Οδυσσέα Ελύτη το 1979 για το σήμερα !




Στις 19 Οκτωβρίου 1979 στο ξενοδοχείο 
Μεγάλη Βρετανία με αφορμή την αναγγελία για τη βράβευση του με το Νόμπελ Λογοτεχνίας., ο Έλληνας  ποιητής Οδυσσέας Ελύτης έδωσε μια συνέντευξη τύπου. Σας μεταφέρουμε ένα απόσπασμα από αυτή για να δείτε πως ο μεγάλος ποιητής μας είχε προφητεύσει το σήμερα. 


"...Ήδη σας το είπα. Είναι η βαρβαρότητα. Τη βλέπω να 'ρχεται μεταμφιεσμένη, κάτω από άνομες συμμαχίες και προσυμφωνημένες υποδουλώσεις. Δεν θα πρόκειται για τους φούρνους του Χίτλερ ίσως, αλλά για μεθοδευμένη και οιονεί επιστημονική καθυπόταξη του ανθρώπου. Για τον πλήρη εξευτελισμό του. Για την ατίμωσή του.

Ελληνικός Εθνικισμός και Κοινός Παρονομαστής - Η πυξίδα και ο στόχος .



Ένας από τους σκοπούς του Κοινού Παρονομαστή είναι το να μπορέσει να δώσει την πυξίδα σε όλους τους εθνικά σκεπτόμενους Έλληνες . Η πυξίδα αυτή δείχνει τον δρόμο του Ελληνικού Εθνικισμού που οδηγεί στην επίτευξη του στόχου .Δηλαδή να βγάλουμε το Έθνος μας από την δίνη της παρακμής που βρίσκεται, να την απελευθερώσουμε από τα δεσμά που της έχουν επιβάλει και να πάρει πάλι την ηγετική της θέση στο παγκόσμιο γίγνεσθαι ώστε να μπορέσει να προσφέρει στον τελικό προορισμό- στόχο που είναι ο εξανθρωπισμός της οικουμένης .

Η πυξίδα αυτή  Συνέλληνες είναι τα κείμενα που ανεβάζουμε και έχουν φτιαχτεί από Εθνικιστές

«Η Θράκη ανάμεσα σε κομματάρχες και πράκτορες»


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 Το Σάββατο 03 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 19.30΄
στον πολυχώρο «Δεσμοί Ελλήνων»
(Πασαλίδη 29, περιοχή Αγ. Φανουρίου, Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη)

ο διευθυντής της εφημερίδας «Αντιφωνητής» της Κομοτηνής, Κώστας Καραΐσκος, θα ομιλήσει με θέμα

«Η Θράκη ανάμεσα σε κομματάρχες και πράκτορες»

Είσοδος ελεύθερη.

Η παρούσα κατάσταση και οι πιθανές εξελίξεις στο Σκοπιανό


Δεν έχουν περάσει 19 με 20 έτη από τότε που Έλληνας Πολιτικός είχε πει ότι: «Μετά από δέκα χρόνια, το πρόβλημα της ονομασίας των Σκοπίων θα έχει ξεχασθεί». Η εξέλιξη για το θέμα και η παρούσα κατάσταση, απέρριψαν ή απέδειξαν ως λανθασμένη την «προφητική(!)» ρήση, ενώ η Ελλάδα κινδυνεύει να υποστεί μία τεραστίου μεγέθους εθνική ήττα που λίγο απέχει από την απώλεια εθνικού εδάφους. Και τούτο διότι η απεμπόλιση του ιστορικού ονόματος της Μακεδονίας από εμάς και υπέρ των Σκοπιανών αυτή την βαθύτερη έννοια θα έχει, καθόσον όχι μόνον θα ενδυναμώσει σε βάρος μας έναν ψευδεπίγραφο αλυτρωτισμό (που τόσο εγχώριοι πεμπτοφαλαγγίτες όσο και ο Τίτο δημιούργησαν και ενίσχυσαν) αλλά και διότι αν αυτό επιτευχθεί θα

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Ο Κοινός Παρονομαστής εξασφάλισε μια προσφορά από τις εκδόσεις ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ !

Ο Κοινός Παρονομαστής εξασφάλισε μια προσφορά για τους αναγνώστες του .
Το βιβλιοπωλείο ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ του Γιάννη Σχοινά προσφέρει στους αναγνώστες μας 30% έκπτωση για αγορές που θα γίνουν μέσα στο 2012 σε όλα τα βιβλία .Του ζητήσαμε να μας στείλει τα βιβλία των Ίωνα Δραγούμη και Περικλή Γιαννόπουλου μιας και πολλοί φίλοι μας ζητούν λεπτομέρειες από το συγγραφικό τους έργο. Εμείς δημοσιεύουμε τα βιβλία και μπορούν οι φίλοι και συναγωνιστές να επικοινωνούν στο βιβλιοπωλείο που βρίσκεται επί της οδού Μαυρομιχάλη 86 στην Αθήνα στην περιοχή των Εξαρχείων στο τηλέφωνο  210-3634932 .

ΕΛΕΝΗ - Όλη η ταινία του Νίκου Γκατζογιάννη - σε βίντεο


Η ταινία που πολεμήθηκε από τη μεγαλύτερη μερίδα των ΜΜΕ  στην Ελλάδα και αγαπήθηκε από την πλειοψηφία του τύπου στο εξωτερικό. Η ταινία ΕΛΕΝΗ του Νίκου Γκατζογιάννη η οποία προβλήθηκε μόνο για λίγες ημέρες στην Ελλάδα  λόγω 'δημοκρατικών' απειλών , παρεμβάσεων, βομβιστικών επιθέσεων και προπηλακισμών των θεατών από τους οργανωμένους οπαδούς του ΚΚΕ τελικώς η προβολή της διεκόπη.

Στις 28 Αυγούστου 1948 η Ελένη Γκατζογιάννη σαρανταενός ετών με την γυναικαδέλφη της Αλέξω πενηνταέξι ετών τουφεκίσθησαν από τους κομμουνιστές από το ανταρτοδικείο, με την κατηγορία ότι ''κατέστρωσε την απόδραση από το χωριό τεσσάρων παιδιών της (καθώς και της μάνας της, της αδελφής της) και της ανιψιάς της'' για να γλυτώσουν από το παιδομάζωμα των κομμουνιστών.

Δυτική Μακεδονία: Οι προσχωρήσεις στο Εθνικό Μέτωπο συνεχίζονται

Ένα σημαντικότατο στέλεχος του εθνικιστικού χώρου ο τέως Υπεύθυνος Οργανωτικού του ΛΑΟΣ Κοζάνης κ. Γιώργος Κοκόγιας ανακοίνωσε την ένταξή του στο Εθνικό Μέτωπο. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κοκόγιας υπήρξε από τα παιδικά του χρόνια δυναμικό μέλος του Ενιαίου Εθνικιστικού Κινήματος (ΕΝΕΚ), μέλος της Κ.Ε. και πρόεδρος της Ν.Ε. του Ελληνικού Μετώπου στο νομό Κοζάνης. Είναι επίσης διοργανωτής της εκδηλώσεως μνήμης Ίωνος Δραγούμη, που γίνεται

Η δευτερολογία του Γ.Γ. του Εθνικού Μετώπου Εμ. Κώνστα στην συνάντηση Εθνικιστών στην Λαμία


Στις 14 Οκτωβρίου το Εθνικό Μέτωπο ήταν ο μόνος φορέας του Εθνικιστικού χώρου που τίμησε τα στελέχη του, στέλνοντας εκπρόσωπο και πιο συγκεκριμένα αντιπροσωπεία .Εμείς αναρτήσαμε ΕΔΩ την ομιλία του Γενικού Γραμματέα Μάνου Κώνστα σε εκείνη την συνάντηση .
Μετά από λίγες μέρες είδαμε αποτελέσματα εκείνης της συνάντησης Εθνικιστών, όπως οι προσχωρήσεις συναγωνιστών στο Εθνικό Μέτωπο παλαιών αλλά και νέων .Είναι σίγουρα ένας άριστος συνδυασμός η εμπειρία που μεταφέρουν οι παλιοί και η ζωντάνια, που μεταφέρουν οι νέοι.

ΜΜΕ το εργαλείο του πολιτικού συστήματος - Οι μισοί ΚΝΕ και οι άλλοι...ΕΚΚΕ


Πέρασαν 37 χρόνια και οι Έλληνες ακόμα δεν έχουν καταλάβει ( όλοι ) τον ρόλο που έπαιξαν τα ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι στο κατάντημα της Ελλάδος εφ όσον συνεχίζουν να τα παρακολουθούν και να παραπληροφορούνται από αυτά. Το σύνολο των δημοσιογράφων ιδεολογικά γαλουχήθηκαν και ανήκαν στην κομμουνιστική αριστερά Οι καναλάρχες επίσης .Οι περισσότεροι εκδότες το ίδιο .Το μεταπολιτευτικό πολιτικό σύστημα (οι περισσότεροι δωσίλογοι της κατοχής ) φρόντισε να ξαναπάρει το ...έθνος στα χέρια του και τα ΜΜΕ ήταν το εργαλείο που θα "έκοβε και θα έραβε" για αυτούς .Αν δούμε ποιοι είναι οι δισεκατομμυριούχοι των δημοσίων έργων, των

Εθνικό Μέτωπο Θεσσαλονίκης


www.ethnikometopo.gr 
 e-mail: info@ethnikometopo.gr 
 Ι. Δραγούμη 4, Θεσσαλονίκη


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θεσσαλονίκη, 31/10/2012

Η συνεχής επίθεση που δέχεται η ελληνικότητα από το μεταπολιτευτικό καθεστώς, πρέπει επιτέλους να μας αφυπνίσει.
Το χειρότερο μάλιστα είναι ότι βάλλεται από θεσμικούς Εφιάλτες, που υποτίθεται ότι πρέπει να προστατεύουν την προγονική μας κληρονομιά, που σε τελική ανάλυση, ήταν και είναι η βαριά κερδοφόρα βιομηχανία της χώρας μας.
Η χρόνια προσπάθεια αποκοπής από την πνευματική πορεία του έθνους μας, πρέπει

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Φθιώτιδα: Με ραγδαίο ρυθμό συνεχίζονται οι προσχωρήσεις στο Εθνικό Μέτωπο

Μετά την προσχώρηση του Γιώργου Κατσίφα και του Νίκου Τζιόπα, ένα ακόμη σημαντικό στέλεχος του εθνικού χώρου στη Φθιώτιδα, προσχώρησε πριν από λίγο στο Εθνικό Μέτωπο. Ο Θάνος Κόκκινος, φοιτητής Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία και πρώην υπεύθυνος της Νεολαίας του ΛΑΟΣ στη Νομαρχιακή επιτροπή Φθιώτιδος, με μιά λιτή δήλωσή του ανακοίνωσε την ένταξή του στο Εθνικό Μέτωπο.

Η δήλωση του Θάνου Κόκκινου έχει ως εξής:

"Στις δύσκολες στιγμές που περνάει η πατρίδα μας, οι νεολαίοι

Προληπτική άρση του τραπεζικού απορρήτου για τους Έλληνες: ο διασυρμός του νομικού μας πολιτισμού παγκοσμίως.




Ράιχενμπαχ: Τέλος το τραπεζικό απόρρητο για τους Έλληνες. Ειδική βάση δεδομένων θα ταυτίζει φορολογικές δηλώσεις με τραπεζικούς λογαριασμούς. Σύμφωνα με το σχέδιο της Task Force προβλέπονται μεταξύ άλλων: Η σύσταση γενικού μητρώου τραπεζικών λογαριασμών με βάση το οποίο θα υπάρχει άμεση πρόσβαση σε όλους τους λογαριασμούς που τηρούνται σε ελληνικές τράπεζες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Επίσης η δυνατότητα διασύνδεσης με το σύστημα taxis ώστε μέσω του συστήματος elenxis να υπάρχουν αυτόματες διασταυρώσεις των φορολογικών δηλώσεων με τις τραπεζικές καταθέσεις… (πηγή)

Ένας παλιός σύντροφος τους αποκάλυψε...όλους !


Πριν λίγο καιρό ο δημοσκόπος επαγγελματίας, κομμουνιστής , βγήκε στο Μεγάλο κανάλι της τηλετύφλωσης  και της παραπληροφόρησης στην εκπομπή των δύο προοδευτικών παρουσιαστών (δημοσιογράφους δε τους λες ) να προσπαθήσει  μαζί τους - Αναγνωστάκη και Χασαπόπουλο - να περάσουν στον κόσμο το ψευτοδίλημμα της απειλής χρεοκοπίας .Είναι γνωστό πλέον σε όλη την  κοινωνία ότι το σύνολο των δημοσιογράφων είναι κομμουνιστές .Για αυτό θα κάνουμε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα με ονόματα .Αφού λοιπόν ο κύριος Γεράκης μας περιέγραψε πως έχει ζήσει μια φορά την πτώχευση στην Πολωνία (φοιτούσαν με έξοδα-υποτροφία το λέγανε - του ΚΚΕ και ανυπότακτοι από το στρατό, αφού έβαλε σάλτσα, κουπόνια, ουρές, εκκλησίες μόνο τα κλάματα δεν έβαλε, κατέληξε πως δεν θέλει να ξαναζήσει την πτώχευση οπότε η μόνη

ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ


Νέοι καλλιτέχνες με εθνικές ανησυχίες την ώρα που ο εθνομηδενισμός ζει και βασιλεύει στην Ελλάδα, δείγμα πως ο Έλληνας δεν το βάζει κάτω ! Το τραγούδι δεν έχει ενορχηστρωθεί -εκτελείται εδώ μόνο με κιθάρα

ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Άγνωστες λέξεις τριγυρνούν
μέσα στην ιστορία,
κανένας δεν μου μίλησε
για Κύπρο, Μικρά Ασία.

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ου ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ακούστε τα Εθνικιστικά τραγούδια !




















Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, στα πλαίσια του 1ου Διαγωνισμού Τραγουδιού για τη Μακεδονία

α π ο ν έ μ ε ι:
Α’  ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ
στο τραγούδι «Γη των Ελλήνων»
με Συνθέτη, Στιχουργό και Ερμηνευτή
τον Νικόλαο Καϊδόγλου
συμμετείχε με το ψευδώνυμο «Περσέας»

Kαι άλλη προσχώρηση στο ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ


O Ελληνικός Εθνικισμός και μόνο αυτός που γνώρισα και βίωσα μέσα από τον Περικλή Γιαννόπουλο, Ίων Δραγούμη και όλων  των  άλλων ,δεν μου επιτρέπει στις μέρες που περνάει το έθνος μας να απέχω του εθνικιστικού αγώνα
Έτσι αποφάσισα την ένταξη μου στο ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και καλό όλους τους παλιούς μου συναγωνιστές από την ΕΝΕΠ .ΕΝΕΚ .ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ  να ξαναβρεθούμε πάλι μαζί στην πρώτη γραμμή αγώνα γιατί τώρα μας έχει ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά η πατρίδα μας και οι Έλληνες
ΚΑΤΣΙΦΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ


Επιστολή παραίτησης του Παναγιώτη Χατζηγεωργιάδη απο το ΛΑ.Ο.Σ


Εν Αθήναι τη 29η Οκτωβρίου 2012


Συνέλληνες

Η κατάσταση ολόγυρα μας έχει φτάσει στο απροχώρητο,η κοινωνία μας νοσεί σε εγκληματικό βαθμό και αυτό το φαινόμενο είναι εν εξελίξει επί δεκαετίες τώρα.

Στον Λαικό Ορθόδοξο Συναγερμό προσχώρησα διότι θεώρησα πως προκειμένου να φανείς πρωτίστως χρήσιμος και να κάνεις αρκετά απο όσα θεωρείς πως πρέπει να γίνουν και δεν

Φυλή και Πατρίδα - του Γιάννη Παναγιωτακόπουλου


Με αφορμή τα όσα ακούστηκαν αυτές τις ημέρες γύρω απο το θέμα της Ελληνικής φυλής, η ιδεολογική μας θέση, για θέματα τα οποία θα έπρεπε να ήταν ξεκάθαρα στο μυαλό των Ελλήνων ήδη από το Δημοτικό και το Γυμνάσιο. Ζητήματα που δεν θα έπρεπε να χωρούν ερμηνείες “μίσους” ή “αγάπης”, πολύ απλά διότι αποτελούν την φύση των πραγμάτων.
Ο Ηρόδοτος πριν από δυόμισι χιλιάδες χρόνια, οριοθέτησε πρώτος, με βάση την αρχαιοελληνική αντίληψη, την έννοια του Έθνους, αναφερόμενος σε μία κοινότητα ανθρώπων η οποία χαρακτηρίζεται από το ομαιμον, το ομότροπον, το ομόγλωσσον και το ομόθρησκον. Όπως η ιστορία δίδαξε, έτσι και ο πατέρας της ιστορίας επεσήμανε ότι το πρώτο στοιχείο για την συγκρότηση ενός Έθνους αποτελεί η κοινή καταγωγή.

Ο Νέος Δρόμος οδηγεί στον ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ




Ουδείς αμφιβάλλει ότι ή εποχή μας, είναι εποχή κρίσεως. Εποχή κρίσεως των αξιών, των συνηθειών των αρχών, της ανθρωπιστικής έννοιας, και ότι οι μέρες πού ζούμε είναι ήμερες διαστρεβλώσεως του πνεύματος και της ουσιαστικής και πραγματικής αναζητήσεως.
Είναι ή εποχή του άκρατου υλισμού, των ψευδών επιλογών και των τεχνητών αντιθέσεων, ή εποχή των αρνητικών κατεστημένων και του εξατομισμένου ανθρώπου.
Στον άνθρωπο της εποχής μας αντανακλούν οι

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Ενισχύεται συνεχώς το Εθνικό Μέτωπο - Προσχώρησε και ο Νίκος Τζιόπας !


Αυτό που είναι προφανές ότι η εθνικιστική συνάντηση στη Λαμία ήταν συνάντηση κλειδί για τους εθνικιστές αφού μόλις πριν λίγο ο Νίκος Τζιόπας στέλεχος του εθνικιστικού κινήματος που έχει αγωνιστεί μέσα από τις τάξεις του Ελληνικού Μετώπου και ως μέλος της Κ.Ε αλλά και μέσα από τις τάξεις του ΛΑΟΣ ως Γραμματέας της Ν.Ε. του  Φθιώτιδος προσχώρησε στο Εθνικό Μέτωπο με δήλωση ένταξής του. Για όσους δεν γνωρίζουν ο Νίκος Τζιόπας ήρθε τρίτος σε ψήφους με το ψηφοδέλτιο του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ στο Νομό Φθιώτιδος στις Περιφερειακές εκλογές του 2010.  Είναι ιδιωτικός υπάλληλος και ζει στη Λαμία. Τον περασμένο Ιούλιο κυκλοφόρησε η

Περί... συνειδήσεων. Τα σχόλια δικά σας...


Εκτός της επιθέσεως στη ΔΗΜΑΡ με αφορμή την ψήφιση των μέτρων που επιβάλλει η τρόικα, ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός κ. Βορίδης δήλωσε στο ΒΗΜΑ FM ότι θα πρέπει να διαγραφούν οι βουλευτές της ΝΔ που δεν θα ακολουθήσουν την κομματική γραμμή και δεν θα ψηφίσουν τα μέτρα.
Ο ΚΟΙΝΟΣ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗΣ επειδή και μνήμη έχει και προπάντων συνείδηση, παραθέτει παλαιότερη δήλωση του κ. Βορίδη, μετά τη διαγραφή του από το προηγούμενο κόμμα του (ΛΑΟΣ) με αφορμή την ψήφιση στη βουλή του Β΄Μνημονίου, όπου επικαλούταν τη ...συνείδησή του,

Ενισχύεται το Εθνικό Μέτωπο - Προσχώρηση του Κώστα Καρδαρά


Μετά την προσχώρηση του Γιάννη Κουριαννίδη ένα ακόμα ιστορικό στέλεχος του Εθνικιστικού Κινήματος ο Κωνσταντίνος Καρδαράς με μακροχρόνια προσφορά και καταξίωση στο Ενιαίο Εθνικιστικό Κίνημα - ΕΝ.Ε.Κ., στο Ελληνικό Μέτωπο  και τα τελευταία 6χρόνια στις τάξεις του ΛΑΟΣ στον οποίο ήταν μέχρι πρότινος πρόεδρος της νομαρχιακής επιτροπής στο νομό Καρδίτσας και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής με δήλωση του

Τραγουδάει το αυτοκίνητό σας?


Μη γελάτε, μη γελάτε καθόλου, ενδέχεται το αυτοκίνητό σας να είναι υψίφωνος της Λυρικής σκηνής και σείς να το περνάτε για μια μουγγή προσωπικότητα. Αν βέβαια έχετε ένα Toyota Aygo,έχετε ένα ολοστρόγγυλο αυγό
και αν έχετε ένα Lancia Delta έχετε το τέταρτο γράμμα της Ελληνικής αλφαβήτου. Αν πάλι είχατε παλιά μια Volvo Amazon, είχατε μια αμαζώνα, γυναίκα χωρίς μαστό. Απλά τά πράγματα κι ας φαίνονται ξένα.Τώρα βέβαια

Έγιναν τα εγκαίνια της Τοπικής Οργάνωσης Πειραιά του Εθνικού Μετώπου.


Έγιναν σήμερα στις 19:00 τα εγκαίνια των γραφείων του Εθνικού Μετώπου στον Πειραιά .
Το γραφείο του Εθνικού Μετώπου αποδείχθηκε μικρό για να μας χωρέσει όλους όσους παρευρεθήκαμε με αποτέλεσμα ο κόσμος να ήταν όρθιος εκτός αιθούσης. Φίλοι και συναγωνιστές ήταν εκεί για να στηρίξουν την τοπική στο νέο της ξεκίνημα σε αυτή την δύσκολη εποχή .Εμείς ήμασταν εκεί για να συμπαρασταθούμε στους νέους Έλληνες Εθνικιστές και στον Αγώνα τους .Τον λόγο πήρε ο ΓΓ του Εθνικού Μετώπου ο οποίος μίλησε για την μεγάλη σημασία της δημιουργίας των νέων γραφείων στον Πειραιά του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας που έχει υποβαθμισθεί, στάθηκε στην

Επεισόδια σε βάρος Ελλήνων από Τσάμηδες


Την παρακάτω είδηση την  αφιερώνουμε στον δήμαρχο Δομοκού κύριο Σύρρο Στυλιανό που πριν λίγες ήμερες αποφάσισε να παραχώρηση χώρο για την λειτουργία  Αλβανικού σχολείου και μάλιστα με κάθε επισημότητα αφού προσκεκλημένος ήταν ο πρέσβης της Αλβανίας
Επεισόδια έγιναν κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την 28η Οκτωβρίου στην Κλεισούρα Πρεμετής.
Μερικές δεκάδες οπαδοί της

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Η επετειακή προσφορά του Κοινού Παρονομαστή .


Όπως σας υποσχέθηκε ο Κοινός Παρονομαστής βρήκε το 6ο τεύχος της εφημερίδος της 4ης Αυγούστου σε άριστη κατάσταση που είχε εκδοθεί στις 15 Οκτωβρίου 1965 το ψηφιοποίησε και σας το διαθέτει για να το έχετε ηλεκτρονικά σε μορφή pdf  .
 Πολλοί από εμάς τότε ήμασταν βρέφη, άλλοι αγέννητοι και άλλοι ενεργοί Εθνικιστές.
Έχουμε τύχει αλλά και την τύχη, να έχουμε κάνει αγώνα και με τις τρεις αυτές γενιές των Εθνικιστών και θέλω να πληροφορήσω τους νεότερους, ότι η ηλικία δεν αποτελεί κριτήριο για την αγωνιστικότητα ενός Εθνικιστή ούτε και για την μαχητικότητα του .Όπως έγραψα σε κάποιο νεόκοπο παλικάρι που μας είπε να κάνουμε στην άκρη εμείς οι 45ρηδες και 50ρηδες, ακόμη δεν έχει αποκτήσει την νοοτροπία του Εθνικιστή .Γιατί ο Εθνικιστής δεν κάνει πίσω ούτε για να πάρει φόρα .Γιατί ο Εθνικιστής δεν κάνει στην άκρη ούτε πεθαμένος .Πάει στον άλλο κόσμο και ανασυντάσσεται για νέους Αγώνες .

Το τραγούδι των ξένων για την Ελλάδα του 1940

Υπάρχει ένα βίντεο  όπου ακούγεται το φιλελληνικό τραγούδι «Coat of Arms» (από την ομώνυμη συλλογή, που σημαίνει «οικόσημο»), του διάσημου σουηδικού συγκροτήματος «Sabaton», εμείς θα το απολαύσουμε λόγω της ημέρας Θα πρέπει ίσως να γίνουν μερικές διευκρινήσεις. Το συγκρότημα «Sabaton» δεν έγραψε το συγκεκριμένο κομμάτι, ειδικά για την Ελλάδα ενώ η συλλογή «Coat of Arms» στην οποία περιέχεται το συγκεκριμένο κομμάτι που αφορά τον Ελληνο-Ιταλικό Πόλεμο του ’40 (, περιέχει κι άλλα τέτοια κομμάτια -αναλόγου ύφους- που αναφέρονται στην Πολωνία, στην

Σήμερα τα εγκαίνια των γραφείων του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ στον Πειραιά



Σήμερα  Κυριακή 28 Οκτωβρίου, στις 19.00 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια των γραφείων της Οργάνωσης του Εθνικού Μετώπου στον Πειραιά. Τα γραφεία βρίσκονται στην κεντρική πλατεία,

Από τον Μάρτιο του 1939 ο Ιωάννης Μεταξάς είχε αποφασίσει να πει το ΟΧΙ




Ποιος είπε το "όχι";» Μα φυσικά ο ελληνικός λαός πολεμώντας με ηρωισμό και αυτοθυσία. Είπε το δικό του «όχι» ο κάθε Έλληνας και Ελληνίδα. Το «όχι» όμως προς τον Γκράτσι το είπε ο Ιωάννης Μεταξάς όταν ο Ιταλός πρέσβης τον επισκέφθηκε στην οικία του στις τρεις παρά δέκα τα χαράματα της 28ης Οκτωβρίου. Το είπε με την ηρωική φράση: «Alors C est la guerre» -«Επομένως έχουμε πόλεμο»- που ήταν το αποτέλεσμα και το αποκορύφωμα τεσσάρων-ετών σοφής προετοιμασίας, του στρατού και των οπλισμών, του λαού και της ηθικής προπαρασκευής του, των διπλωματικών ενεργειών και συμφώνων, που ο Ιωάννης Μεταξάς είχε χειρισθεί μόνος του ως υπουργός των Εξωτερικών καθ' όλη την τετραετία. Υπέγραψε σύμφωνα με