Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Νέα γραφεία για το Εθνικό Μέτωπο στην Καρδίτσα



Οι Εθνικιστές γι άλλη μια φορά πρωτοπόροι, πέρα απ’ τα εγκαίνια των τοπικών Γραφείων, που πραγματοποιούνται σήμερα το απόγευμα, συνεπείς, όπως και πέρσι έτσι και φέτος, τιμούν αύριο το πρωί και την Αγροτική εξέγερση του 1910.
Αναλυτικά:
Σήμερα το απόγευμα στις 19:00, πραγματοποιούνται τα Εγκαίνια των Γραφείων της Οργάνωσης Καρδίτσας του Εθνικού Μετώπου.
Τα νέα Γραφεία του Κινήματος βρίσκονται στην Κεντρική πλατεία της πόλης
στην οδό Πολυτεχνείου 3 στον 1ο όροφο στο κτίριο του Εμπορικού Επιμελητηρίου.
Η δημιουργία των Γραφείων στην Καρδίτσα σηματοδοτεί την ολοένα αυξανόμενη  παρουσία του Εθνικού Μετώπου και στην Θεσσαλία.
Μια Θεσσαλία – Εθνικιστική κοιτίδα με τεράστια προϊστορία στους κοινωνικούς αγώνες, με τους Εθνικιστές παρόντες κάθε στιγμή όπως και τώρα στις δύσκολες ώρες που περνάει η Πατρίδα.

Η ηθική του Εθνοκράτη


Η Ηθική του Εθνοκράτου  είναι το Πάθος του Ανθρώπου. Είναι η έξαψις της αναλήψεως των ευθυνών του έναντι του Έθνους και της Φυλής του .Είναι η δύναμις της θελήσεώς του, η δύναμις της αντοχής του, η δύναμις της αναδημιουργίας του. Είναι η έννοια της ψυχής - ενέργειάς του .Είναι η ηθική της δυνάμεως και της ολοκληρώσεώς του . Η ολοκληρωμένη ειλικρίνεια του, είναι η αξιοπρέπεια του. Είναι η θέλησις του να "εκτεθεί" και να μετουσιώσει τις σκέψεις του σε δράση. Είναι η απόφασις του η αμετάκλητη, να αποδεικνύει πάντα την πραγματικότητα, την έμπρακτη, της αναλήψεως των ευθυνών του. Ως τα άκρα. Είναι η βεβαιότης ότι για να αισθάνεται ότι ζει, πρέπει να αισθάνεται ότι δρα. ..Είναι ακόμη μια ενθουσιαστική και ηρωική αντίληψις του κόσμου χωρίς απαισιοδοξία και ψυχικό κάματο, που προέρχεται από την βεβαιότητα ότι κάθε παρακμή, ακολουθεί μια Αναγέννησις.
Είναι η θέλησις να ανατρέψει την Γάγγραινα της μειώσεως,

«Δωσίλογος» ετών 4


Στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη στο Mega ακούσαμε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου να λέει: «Οταν ακούγονται συνθήματα του τύπου “στον Μελιγαλά έγινε μισή δουλειά”, τότε κάποιος βοηθάει το παιχνίδι της Χρυσής Αυγής».

Σε αυτό το σχόλιο η βουλευτής του ΚΚΕ (σ.σ.: ένα κόμμα που αγωνίζεται εναντίον του Μνημονίου, αξιοποιώντας όλες τις αντεργατικές νομοθεσίες που πέρασαν εξαιτίας του) Λιάνα Κανέλλη απάντησε: «Συμφωνώ. Είναι λάθος προπαγάνδα. Οι δωσίλογοι σφάχτηκαν στον Μελιγαλά». Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι η σφαγή του Μελιγαλά έλαβε χώρα από την 13η έως τη 15η Σεπτεμβρίου του 1944, όταν οι Ελασίτες του Βελουχιώτη κατέλαβαν τη μεσσηνιακή πόλη, έπειτα από μάχη, και σκότωσαν με φρικιαστικό τρόπο 1.144 άτομα. Μικρά παιδιά, ηλικιωμένους, έφηβες, αναπήρους, ολόκληρες οικογένειες!

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Αγωνιστικό Ημερολόγιο: Σχολές Εθνικής Μορφώσεως Σ.Ε.Μ.


Το αυτοκόλλητο της Τ.Ο. Λαρίσης

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
(Μάρτιος 1983)
Επιμέλεια : Ίων (Ιωάννης) Σχοινάς

Αξίζουν τον κόπο ολίγα ενημερωτικά για την λειτουργία της Σχολής Εθνικής Μορφώσεως.
Επρόκειτο για το πρώτο στάδιο των εκπαιδευτικών μας διαδικασιών, που λειτουργούσε σε όλες τις Τ.Ο. του ΕΝΕΚ και είχε δύο βασικούς στόχους:

1. Να ενημερώνονται τα μέλη μας αλλά και οι φίλοι και επισκέπτες για τις ιδεολογικές και πολιτικές μας θέσεις.
2.Να εκπαιδεύονται στην πράξη οι ομιλητές, οι οποίοι κατά κανόνα ήσαν απόφοιτοι της Σχολής Στελεχών του Κινήματος.
Εννοείται ότι στο πρώτο αυτό στάδιο η είσοδος ήταν ελεύθερη.

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Σε πλήρη πανικό το πολιτικό σύστημα.


Σε πλήρη πανικό το βρίσκεται πολιτικό σύστημα, βλέποντας ότι κινδυνεύει να χάσει την διακυβέρνηση της χώρας τόσο στους δήμους και στις περιφέρειες όσο και στο ευρωκοινοβούλιο. Και ξέρει πολύ καλά πως αν χαθούν αυτές οι μάχες θα χαθεί και ο πόλεμος των Εθνικών εκλογών που θα τους οδηγήσει εκτός διακυβέρνησης, κάτι που αυτόματα συνεπάγεται μια σειρά από εξελίξεις «ντόμινο» που θα ακολουθήσουν.Έτσι λοιπόν με αιχμή του δόρατος τις δυο ειδικές ανακρίτριες Ι. Κλάπα και Μ. Δημητροπούλου προχωρούν σε κινήσεις για να θέσουν εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή.

Υψηλή τεχνολογία των αρχαίων Ελλήνων η πανοπλία των Δενδρών ηλικίας 3.400 χρόνων !


Πριν λίγο καιρό ο Κοινός Παρονομαστής δημοσίευσε σε αποκλειστικότητα ένα άρθρο της συν. Δήμητρας Παπαγεωργάκη για τον έλεγχο των υλικών στην αρχαιότητα. Ναι. Οι Έλληνες ήταν αυτοί που είχαν δημιουργήσει το αρχαιότερο πρότυπο στον κόσμο τον 4ο αιώνα π.Χ. Το standard όπως σήμερα λέγεται διεθνώς. Χημικές και Τεχνικές προδιαγραφές δηλαδή. Και αυτό αποδεικνύεται με ευρήματα που μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο πατώντας εδώ. Η Πανοπλία των Δενδρών, που ανακαλύφθηκε το 1960 σε θαλαμοειδή τάφο του νεκροταφείου των Δενδρών – ηλικίας 3.400 ετών – είναι μια ακόμα απόδειξη για την υψηλή τεχνολογία που διέθεταν οι πρόγονοί μας καθώς ακόμα και σήμερα ανταγωνίζεται επάξια τον σχεδιασμό των σύγχρονων μέσων ατομικής προστασίας για πόλεμο αλλά και κατασκευή με  προδιαγραφές. Η Πανοπλία των Δενδρών ερευνήθηκε την άνοιξη του 1960 από Έλληνες και Σουηδούς

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Φρ. Ένγκελς: Η Ιρλανδική Μετανάστευση


Με την πολιτική της η σημερινή "Αριστερά" έχει πάρει οριστικό διαζύγιο απ’ την παράδοση του επιστημονικού σοσιαλισμού και τις αρχές του, όπως διατυπώθηκαν από τους ιδρυτές του Καρλ Μαρξ και Φρίντριχ Ένγκελς. Τον πιο χτυπητό παράδειγμα είναι η εγκληματική υποστήριξη της στην ιμπεριαλιστική επιχείρηση πολυπολιτισμικής μετάλλαξης τής εθνικά ομοιογενούς ελληνικής κοινωνίας σε ζούγκλα αλληλοσυγκρουόμενων εθνικών γκέτο, με αποτέλεσμα να γίνονται οι συνέπειες τις οικονομικής κρίσης του καπιταλισμού αφάνταστα πιο περίπλοκες και οδυνηρές για τον ελληνικό λαό. Επιμένοντας να αυτο-τιτλοφορείται Αριστερά, σοσιαλιστική και μαρξιστική, δυσφημεί και εξευτελίζει την έννοια του σοσιαλισμού και του μαρξισμού, γίνεται η ίδια -και δικαίως- μισητή στον ελληνικό λαό.

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Λίνος Καρζής: Ο Ελληνικός Κοινοτισμός




«Ο Κοινοβουλευτισμός, δυτικό κατασκεύασμα, αποδείχτηκε πολιτειακό σύστημα ανίκανο, γιατί είναι απροσάρμοστο στην ελληνική γη και τους κατοίκους της, να κυβερνήσει τη χώρα. Μια ομάδα τότε, θρεμμένη απ’τις γνησιώτερες νεοελληνικές πηγές, με όργανό της το εβδομαδιαίο φύλλο «Κοινότης», πέφτει στον, αναταραγμένον απ’την αγωνία, ελληνικό χώρο και απαιτεί, με σοφά μελετημένα και αδρά επιχειρήματα, την αντικατάσταση του Κοινοβουλευτισμού με την Κοινοτική Πολιτεία. Η καινούρια αυτή διαφωτιστική εξόρμηση, στον εκτεταμένο εθνικό τομέα της διακυβέρνησης του τόπου, έρχεται σαν είδος συνέχειας του «Δελτίου» (περιοδικό) και ολοκλήρωσης των γενικών απόψεων που διακήρυξε λίγα χρόνια πρίν. Στην ομάδα μετέχει μ’ ενθουσιασμό κι ο εκδότης του «Δελτίου».

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ: Αυτόνομη κάθοδο στις Ευρωεκλογές


Στο ξενοδοχείο «Ποσειδών» πραγματοποιήθηκε η ολομέλεια του Εθνικού Συμβουλίου του Εθνικού Μετώπου. Αφού ετέθησαν από τον Γ.Γ. του Κινήματος, Μάνο Κώνστα αλλά και τα μέλη του Πολιτικού Γραφείου οι Εθνικιστικές θέσεις πάνω στα προβλήματα, πολιτικά και οικονομικά, που προκύπτουν καθημερινά από την ανάμειξη των ξένων δυνάμεων στα εσωτερικά της Ελλάδος,  αλλά και την εφαρμογή της υποτελούς μνημονιακής πολιτικής, συζητήθηκαν από τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου και έγινε εκτενής πολιτική ανάλυση, δίνοντας και τις απαραίτητες διευκρινίσεις. Εκεί ετέθη και η πρόταση του Εθνικού Μετώπου για την έξοδο από την κρίση ορίζοντας τα κύρια σημεία

Νεολαία και Φιλελευθερισμός



Ή μόδα απαιτεί σήμερα να δηλώνεις φιλελεύθερος, και εφ' όσον το απαιτεί ή εισαγόμενη, αυτή «κυρία» οι περισσότεροι συμμορφώνονται σ' αυτήν.

Συμμορφώνονται όμως χωρίς να ξέρουν τι είναι αυτό πού οι ίδιοι δηλώνουν ότι είναι. Δυστυχώς κι αιδώ αρχίζει ό μύθος πού έχει πλαστεί γύρω από τον φιλελευθερισμό. Μια ερώτηση σε κάποιο απολίτικο άτομο, πού δηλώνει όμως φιλελεύθερο, για το τι είναι «φιλελευθερισμός» είναι αρκετή για να μάς πείσει για τη σύγχυση πού επικρατεί γύρω από αυτόν.

Ή συνήθης απάντηση πού θα πάρουμε σημαίνει ανθρωπισμός συμπάθεια στους αδύναμους κ.λ.π. Δηλαδή έννοιες πού κάθε άλλο παρά σχέση έχουν με το τί σημαίνει πραγματικά «φιλελευθερισμός».Το όπλο τού φιλελευθερισμού είναι ή εντύπωση πού προκαλεί το άκουσμα της λέξης «φιλελευθερισμός». Ή προπαγάνδα του απευθύνεται σε όλους, αλλά κατά κύριο λόγο, στη Νεολαία.

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟ «ΘΕΑΤΡΟ» του ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ και οι αθλιότητες των ΜΜΕ


Το τελευταίο σαββατοκύριακο το άγιο Όρος  «προ(σ)βλήθηκε» με ένα άθλιο μιντιακό τρόπο και αυτό είναι ότι πιο δυσάρεστο για όσους πηγαίνουν επί χρόνια στο περιβόλι της Παναγίας, προσεύχονται στην χάρη της, συνδιαλέγονται με πραγματικά άγιους γέροντες και προσκυνούν τα άπειρα προσκυνήματα και αγιάσματα που αγίασαν δια μέσω των αιώνων. Για τα πέντε αργύρια της διεφθαρμένης και άθεης Ευρώπης, οι σύγχρονοι ρασοφόροι εκπρόσωποι του υποδεχτήκαν  «μετά βαΐων και κλάδων» τον εκπρόσωπο της μνημονιακής κατοχής της χώρας.  Αλλά ακόμα πιο ελεεινό για το τον Άθω, ήταν εκείνες οι τραβηγμένες σκηνές που προβληθήκαν από όλα τα κατοχικά ΜΜΕ δείχνοντας κάποιο γέροντα να αποθεώνει έναν από του πιο ξεπουλημένους πολιτικούς στη σύγχρονη ελληνική ιστορία, που το τελευταίο του κατόρθωμα, αφού κατέστρεψε τον ελληνικό λαό, είναι η μεγάλη προδοσία της Κύπρου.

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Μα, είναι και το Sochi Ελληνικό;

                                           
                          
 Του Συνεργάτη μας Φοίβου Ιωσήφ                          Εντάξει, είπαμε να μεταφέρουμε την Ελληνική ιδέα των Ολυμπιακών αγώνων σε πολλές πόλεις του κόσμου, αλλά δεν ξέραμε ότι εκεί θα συναντούσαμε πόλεις ιεραπόστολους του Ελληνισμού. Ποιος θα μπορούσε να φαντασθή ότι η Ρωσσική 
(έτσι δείχνει ο χάρτης) πόλη Sochi της Μαύρης θάλασσας θα υποδεχόταν το ανέσπερο φώς του Ολυμπισμού μέσα σε γνήσια Ελληνικά κτίσματα φιαγμένα όχι στη μνήμη αλλά προς τιμήν του υπερμέγιστου Ελληνικού πολιτισμού. ΄Εψαχνα φωτογραφίες  του Sochi  στο Internet, όταν ένας καλός φίλος με αιφνιδίασε με τη φωτογραφία του θεάτρου αυτής της πόλης. Σας την χαρίζω, χαρείτε ένα κτίριο με τις μεγαλοπρεπείς κολώνες και τα κιονόκρανα Ιωνικού ρυθμού. Στη βάση απολαύστε τις διπλές στρογγυλές βάσεις

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ «ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ»


Ή πρόσφατη «έκθεσις» τοΰ "Αμερικάνικου Υπουργείου Εξωτερικών πού, σχετικά μέ τήν Ελλάδα, μνημονεύει τήν ϋπαρξι δήθεν εθνι­κών μειονοτήτων, δέν είναι, ασφαλώς, τό μό­νο διεθνές έγγραφο πού, σέ μία χώρα μικρή σέ έκτασι, όπως ή χώρα μας, ανευρίσκει «μειο­νότητες», ένώ δέν μιλά γιά τέτοιες σέ χώρες - δεινοσαύρους μέ μωσαϊκά λαών όπως π.χ. ή Ε.Σ.Σ.Δ., ή Ινδία ή ή Γιουγκοσλαβία. Στήν μακραίωνη Ιστορική πορεία τοϋ "Ελληνικού "Ε­θνους επανειλημμένως έχουν έκφρασθή «από­ψεις» ή «θέσεις» καί έχουν κυκλοφορήσει «έ­ρευνες» καί «εξιστορήσεις» πού αμφισβήτησαν ή αμφισβητούν τήν προέλευσι, Ιστορική πα­ρουσία, πολιτιστική προσφορά, ακόμη καί τήν ύπόστασι καί τήν ομοιογένεια τής Ελληνικής Φυλής.
Είναι βεβαίως φυσικό ή παρουσία ενός "Εθνους στό Ιστορικό προσκήνιο νά δημιουργή εχθρότητες, πολλές φορές γιά λόγους γε­ωπολιτικούς καί γεωοικονομικούς καί συνεπώς νά έχη δεχθεί τό "Εθνους μας πολλές εξωτε­ρικές επιβουλές.