Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Το Υπουργείο Παιδείας, Το "Τυρί Κουμπάρε" Και Το 1.000.000 Ευρώ !


Γράφει ο Τρύφωνας Τιπούρτης.
Αυτό που δεν μπόρεσα να καταλάβω ποτέ είναι πως είναι δυνατόν κάθε κυβέρνηση που εκλέγεται σε αυτόν εδώ τον τόπο να αλλάζει τις ονομασίες αλλά και τις αρμοδιότητες στα διάφορα Υπουργεία.

Στον τελευταίο ανασχηματισμό είχαμε και πάλι το ίδιο φαινόμενο.  Το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού χωρίστηκε και πάλι.
Δεν θα σχολιάσω καθόλου τη χρησιμότητα ύπαρξης ξεχωριστού Υπουργείου Πολιτισμού και φυσικά την τοποθέτηση Υπουργού και...
όχι Υφυπουργού στο Παιδείας με αρμοδιότητα στα του Πολιτισμού.
Ίσως όντως να χρειάζεται ξεχωριστό Υπουργείο με δομή και αρμοδιότητες και

Η Πόλη που μας περιμένει


Στις 29/5/2011, σε ειδική έκδοση της εφ. «δημοκρατίας» για την Κωνσταντινούπολη, δημοσιεύτηκε ένα εξαίσιο κείμενο του αλησμόνητου φίλου Νεοκλή Σαρρή, ο οποίος κατέγραψε εικόνες και συναισθήματα από μια επίσκεψή του στη γενέτειρά του:

«Ένα μεγάλο τμήμα όλου αυτού του πανοράματος το έβλεπα να εκτείνεται μπροστά μου, ενώ ένα άλλο τμήμα το θεωρούσα με τα μάτια της ψυχής μου. Αναδυόταν από τον μύχιο εαυτό μου, ενστάλαγμα συνείδησης και μνήμης περίτεχνο και μεγαλειώδες τέχνημα. Μέρα ηλιόλουστη, το βοσπορινό αεράκι μετέφερε θεσπέσιες και τόσο γνώριμες σε

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Πολιτική ομιλία του Αρχηγού του ΕΝΕΚ σε πλατεία στο Κλείτος Κοζάνης


Κείμενα – Επιμέλεια : Ίων (Ιωάννης Σχοινάς)  
Κυριακή 26 Ιουνίου 1983 : 


«ΖΗΤΑΝΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΖΗΤΑΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ»
Οι συνθήκες αντίξοες. Τα εμπόδια πολλά και μεγάλα που τα κατά τόπους υποκατάστατα των βρυκολάκων του πολιτικού κατεστημένου δημιουργούν.
Η εκδήλωση του ΕΝΕΚ όμως έγινε και η επιτυχία της ήταν η έμπρακτη απάντηση σ’ όλο το φάσμα του πολιτικού κατεστημένου.
Απογοητευμένοι οι νέοι του Κλείτου Κοζάνης αλλά και των γύρω χωριών από την τάση να τους χρησιμοποιούν οι παλαιοκομματικοί για την προσωπική τους προβολή και την εξυπηρέτηση των ανόμων σχεδιασμών του κυκλώματός των, βρήκαν στο ΕΝΕΚ εκείνο που ζητούσαν. Κι έτσι μαζί με τους μεγαλύτερους σε ηλικία κατοίκους του χωριού, δημιούργησαν μία μαζική συγκέντρωση, που όμοιά της δεν έχει ξαναγίνει στο Κλείτος.

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Η Κοινωνιολογική αντίληψις του Εθνικισμού


Ό Εθνικισμός, όπως μας έχει δοθή ή εύκαιρία νά ξαναπούμε αποτελεί ταυτόχρονα μία άντίληψι καί μία στάσι καί αυτό έναρμονίζεται απόλυτα μέ τήν φύσι τού Άνθρωπου, ό όποίος είναι οντότητα σκεπτόμενη και δρώσα. Ό Εθνικιστής ευρισκόμενος στό σημερινό εξελικτικό επίπεδο τού Άνθρωπου είναι σέ θέσι νά άντιληφθή τήν βασική τάσι τής φύσε ως καί τήν Δύναμι πού κρύβεται πίσω άπό αύτήν. Είναι ή τάσις τών όντων νά κατακτήσουν τελειότερους τρόπους υπάρξεως νά έξελιχθούν καί ή Δύναμις πού ώθεΐ τήν διαδικασία αυτή είναι ή Βούλησις στίς διάφορες ποιότητές της

Ό Εθνικιστής επιζητεί τήν συμμετοχή του στόν εξελικτικό αγώνα τών όντων όχι άσυνείδητα όπως συμβαίνει στίς κατώτερες έκδηλώσεις τής Βουλήσεως, άλλά ενσυνείδητα και εκούσια. Μέ τήν εκούσια συμμετοχή του στην Έξέλιξι, ό Εθνικιστής προσεγγίζει τήν Έλευθερία στήν πραγματική της διάστασι. Ή έν συνειδητή συμμετοχή του προϋποθέτει προηγμένη άντίληψι τόσο τού Συμπαντικού περί βάλλοντος, όσο καί τού εαυτού του. "Ετσι ό Έθνικιστής

Σπανουδάκης: Δηλώσεις χαστούκι στην 39χρονη κοινοβουλευτική δικτατορία !


Με όσο πιο απλά λόγια μπορώ, θα απαντήσω σε όσους με ρωτάτε περί πολιτικής, δημοκρατίας, πολιτισμού και πια η σημερινή στάση-θέση μου.

Αρχίζω με τα αρνητικά. Ουδέποτε υπήρξα, σοσιαλιστής, αριστερός, προοδευτικός και τα τοιαύτα. Στην πραγματικότητα από το 74' πού γύρισα στην Ελλάδα, αυτοί ακριβώς ήταν και είναι ακόμη, που με πολέμησαν με λύσσα. Και βέβαια, όχι μόνον εμένα. Και πολλούς άλλους, πού ή εξαφανίστηκαν, ή τελικά συμβιβάστηκαν.
Στον τομέα τού "πολιτισμού" τελικά, βρίσκονται οι πιο εμπαθείς και διαπλεκόμενοι, άνθρωποι. Αν κάποτε άνοιγε ο φάκελος πολιτισμός, χορηγίες, διαπλοκή, φακελάκια, ημέτεροι κλπ, θα έκανε την λίστα Λαγκάρντ ή όποια άλλη, να ωχριά. Γιατί εδώ πρόκειται υποτίθεται, για "πνευματικούς "ανθρώπους. Ίσως κάποτε γράψω, για όσα με τα μάτια μου είδα και έπαθα, από ανθρώπους πού την ταυτότητα τους, σάς έδωσα παραπάνω.

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Ελλάδα μας Ελλάδα, αστέρι τ' ουρανού


«Στον Ουρανόν; Στην Θάλασσαν; Στο όρος; Στην κοιλάδα; Και εις τα έγκατα της Γής, θα συναντάς Ελλάδα!»
Οι πιο πάνω στίχοι, απόσπασμα από το ποίημα του Βασίλη Μιχαηλίδη με τίτλο ‘’Ελλάς και Ευρώπη’’, κατορθώνουν να φανερώσουν με μια ιδιαίτερη μνεία την διαχρονική αξία της Ελλάδας ως Έθνος, ως Πολιτισμό, ως Ιδανικό για όλους τους Έλληνες και για την Ανθρωπότητα γενικότερα. Αξία για την σπουδαία της Ιστορία. Για το φώς που χάρισε στον Κόσμο με τα δημιουργήματα της. Για τους πνευματικούς και γενναίους άνδρες και γυναίκες που με τις πράξεις τους έγιναν παγκόσμια πρότυπα. Για την φυσική ομορφιά της. Μα κυρίως για την αθάνατη ψυχή της. Εκείνη που ζει μέσα μας. Εκείνη που όπου και να ταξιδέψεις θα την βρεις μπροστά σου, σαν μια αιώνια Πόλη του Καβάφη.

Διορίζουν πρόεδρο στη Eurobank Τον άνθρωπο που τη “φέσωσε”


Ερωτηματικά για την επιλογή του ΤΧΣ να τοποθετήσει τον Γ. Δαυίδ, το “στρατηγό” της αποβιομηχανοποίησης της χώρας, ο οποίος έκλεισε τη Nutriart και μετέφερε την έδρα της Coca Cola 3E στο εξωτερικό

Μείζον ζήτημα ηθικής τάξης δημιουργείται για τον επιχειρηματία Γ. Δαυίδ, ιδιοκτήτη της Coca Cola 3Ε, από την πρόταση του ΤΧΣ, την οποία αποδέχθηκε ο επιχειρηματίας, να αναλάβει πρόεδρος της Eurobank.

Την ώρα που το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και η διευθύνουσα σύμβουλος κα Α. Σακελλαρίου αποφάσισαν να προτείνουν τον κ. Δαυίδ για την προεδρία της τράπεζας, ο επιχειρηματίας έκλεινε την ιστορική βιομηχανία Nutriart (που εκμεταλλεύεται τα σήματα Αλλατίνη, Κατσέλης κα), “φεσώνοντας” την τράπεζα της οποίας έγινε πρόεδρος με ποσό 5,7 εκατ. ευρώ.

Η άρνηση Στουρνάρα να απαντήσει αν πληρώθηκε το ομόλογο του γαμπρού της Χίλαρι (video)


Στις 21 Ιουνίου, πριν λίγες μέρες δηλαδή, γράψαμε σε ανάρτησή μας με τίτλο: Βρώμικο παιχνίδι στις πλάτες του Έθνους των Ελλήνων για τα 2 ομόλογα που λήγουν το ένα στις 25 Ιουνίου (προχθές δηλαδή) και το άλλο στις 5 Ιουλίου που κατέχουν τα Hedge Fund. Όλη η δόση που θα εκταμιευθεί (για αυτό την αφήνει η Τρόικα)  θα πάει όλη εκεί .Όλα τα χρήματα που μαζεύουν από τους φόρους πάνε εκεί! 

Ιδιαίτερη αναφορά κάναμε για το πρώτο ομόλογο το μεγαλύτερο δηλαδή και πιο συγκεκριμένα: 
Το μεγαλύτερο μέρος των ομολόγων ανήκουν στον Εβραίο γαμπρό της Χίλαρυ

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Αντιγόνες - Oι Γαλλίδες που εμπνεύστηκαν από την ηρωίδα του Σοφοκλή και διαδηλώνουν κατά των γυμνών Femen! (φωτό - βίντεο)



Οι “Αντιγόνες” ιδρύθηκαν στην Γαλλία και καλούν τις γυναίκες να αγωνιστούν για τα δικαιώματά τους και πρώτα από όλα να αγωνιστούν για να υπερασπιστούν την ίδια την αυθεντική Φύση τους και τον παραδοσιακό τους ρόλο. Ταυτίζουν τον Φεμινισμό και την προπαγάνδα της “αριστεράς” και των “αντιρατσιστών” με το μίσος ενάντια στην ίδια την γυναικεία και γενικότερα την ανθρώπινη Φύση , το μίσος για τις Ευρωπαϊκές παραδόσεις και έθνη και αντιπροτείνουν την αγάπη, μέσα από το σύνθημα: “Γεννήθηκα για να μοιράζομαι την αγάπη και όχι το μίσος- Αντιγόνη του Σοφοκλέους”

Ευέλικτο σχήμα


«Το Κοράκι» είναι μια από τις υψηλότερες κορυφές της αμερικανικής ποίησης. Αποτελεί ένα πολύτιμο πετράδι στην ανεκτίμητη συλλογή κομψών λέξεων του πνευματικού θησαυροφυλακίου του Εντγκαρ Αλαν Πόε. Πρωτοδημοσιεύτηκε τον Ιανουάριο του 1845 στο μηνιαίο περιοδικό «The American Review», το οποίο πλήρωσε τον δημιουργό μόλις 9 δολάρια για το αριστούργημά του (σχεδόν πάντα οι εκδότες διέπονται από τη μοναδική... δεξιότητα να κακοπληρώνουν τους σπουδαίους καλλιτέχνες). «Το Κοράκι» αποτελείται από 18 στροφές (έξι στίχων έκαστη) και έως σήμερα θεωρείται υποδειγματικό έργο υψηλής αισθητικής, υποβλητικής ατμόσφαιρας, υπέροχης μελαγχολίας και αγέρωχου ανθρώπινου πόνου, ο οποίος σφυρηλατείται σαν το χρυσάφι στο καμίνι της απώλειας μιας αγάπης. Ο Πόε

ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ.


Στὶς μέρες μας ὅλο καὶ πιὸ ὀξὺ διαφαίνεται τὸ φαινόμενο τοῦ ἀφελληνισμοῦ τοῦ Ἔθνους μας σὲ ὅλα τὰ ἐπίπεδα καὶ σὲ ὅλους τοὺς τομεῖς, μέχρι καὶ στὴν πιὸ ‘’ἀσήμαντη’’ πτυχὴ τοῦ καθημερινοῦ μας βίου. Τὸ φαινόμενο αὐτὸ ἴσως ξεκινᾶ πολὺ πρὶν τὴν ὀθωμανοκρατία, ἐνῶ διάφορες ἐκλεκτὲς μορφὲς τς νεότερης λλάδος, ὅπως ὁ Περικλῆς Γιαννόπουλος, ὁ Ἴων Δραγούμης, ὁ Φώτιος Κόντογλου καὶ ἄλλοι, ἀγωνίστηκαν γιὰ τὸ ζήτημα αὐτό. 



Στὸν ἀφελληνισμὸ τῶν Ἑλλήνων κατὰ καιροὺς ἀναφέρονται πολιτικοί,  θρησκευτικοὶ φορεῖς καὶ πνευματικὰ κέντρα. Ἀφιερώνονται ὁμιλίες,  συνεντεύξεις καὶ ἄρθρα ἀπὸ προσωπικότητες

Εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ - Μια νέα φωνή στον χώρο των έντυπων μέσων


Η Εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ είναι μία νέα φωνή στον χώρο των έντυπων μέσων, μία φωνή προσηλωμένη στις παραδοσιακές αξίες του Ελληνισμού. Εστιάζει σε ζητήματα εθνικά και κοινωνικά και η θεματολογία της είναι πολυεπίπεδη: Εθνική Άμυνα, Γεωπολιτική και Γεωστρατηγική, Ένοπλες Δυνάμεις, Εγκληματικότητα, Λαθρομετανάστευση, Οικονομία, Πολιτική, Πολιτισμός και Ιστορία. Η Εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ φιλοδοξεί να εκφράσει κάθε Έλληνα Πατριώτη, να γίνει δική του φωνή

ΣΚΑΙ: Για τα Ελληνικά κόμματα της Αλβανίας ούτε κουβέντα !




Ανταπόκριση το πρωί στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ από την Βόρειο Ήπειρο με θέμα τις Αλβανικές εκλογές. Αφού πληροφορηθήκαμε αναλυτικά για το πόσα κόμματα έχει ο νικητής αριστερός συνασπισμός του Ράμα, μας είπανε ότι τα 2 Ελληνικά κόμματα της Αλβανίας συρρικνώθηκαν και έβγαλαν ένα βουλευτή, παίρνοντας μόνο 17.000 περίπου ψήφους. Αυτά. Ονόματα δεν έχουν αυτά τα

Ιδρύθηκε κόμμα της...Βυζαντινής αυτοκρατορίας στη Μέση Ανατολή με σήμα τον Δικέφαλο!



Το Levant Party (Ελληνικά: Κόμμα της Εγγύς Ανατολής, Αράβικα: Mashreq Party) ξεκίνησε την δημιουργία του ως ένα γκρουπ νέων ανθρώπων με όραμα ένα καλύτερο αύριο.
Μόλις το 2012 αναγνωρίστηκε από την Κυβέρνηση του Λιβάνου και πλέον είναι και επίσημα καταχωρημένο κόμμα. Στο Λίβανο δια του συντάγματος οι Ελληνορθόδοξοι δικαιούνται 14 θέσεις στη Βουλή.
Μέχρι σήμερα αυτές οι θέσεις καλύπτονταν από Ελληνορθόδοξους μέσω διαφόρων κομμάτων που συνήθως δεν αντιπροσωπεύει τα συμφέροντα της Ελληνορθόδοξης κοινότητας.
Αυτό γέννησε και την ανάγκη για ένα τέτοιο κόμμα. Όλες οι πληθυσμιακές ομάδες που αποτελούν το Λίβανο έχουν δικό τους κόμμα, όπως ακόμα και δικό τους τηλεοπτικό δίκτυο.

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

"Αντιεξουσιαστές" εναντίον ΑΝΤΑΡΣΥΑ - Το παρακράτος σε σύγκρουση...


Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την καταγγελία της «Αριστερής Ανασύνθεσης», η οποία προσδιορίζεται ως συνιστώσα της ΑΝΤΑΡΣIA, τους επιτέθηκαν συμμορίτες των Εξαρχείων, κατά τη διάρκεια «πάρτι» μέσα στο ξέφραγο αμπέλι του πανεπιστημιακού «ασύλου». 



«Το βράδυ του Σάββατου 22/6, στον πανεπιστημιακό χώρο της Ιατρικής-Οδοντιατρικής Σχολής στο Γουδί, γνωστή ομάδα τραμπούκων των Εξαρχείων επιτέθηκε σε πάρτι οικονομικής ενίσχυσης που διοργάνωνε η Αριστερή Ανασύνθεση – συνιστώσα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και των ΕΑΑΚ. Αφού πρώτα αποπειράθηκαν να κλέψουν τις εισπράξεις του ταμείου, επέστρεψαν ως ομάδα 30 ατόμων κουβαλώντας πέτρες, ξύλα και σπασμένα γυαλιά. Έκαναν επίθεση εναντίον όσων αποχωρούσαν από το

Έρχεται όμως η 3η Σεπτεμβρίου


Η  απρόβλεπτη Ελλάδα ξαφνιάζει πάλι τον κόσμο! Παρουσιάζει  σήμερα, Τρίτη  25 Ιουνίου του 2013,τη νέα κυβέρνηση  ,(με  μουδιασμένη τη Νέα Δημοκρατία υπό την κηδεμονία του ΠΑΣΟΚ), ... μαγειρεμένη με κόπο και..μεράκι από τους δύο αρχηγούς  , ορκισμένη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας  και ευλογημένη από τον Αρχιεπίσκοπο –ποιός τη χάρη της!...
  Όσοιβάζουμε το συμφέρον της πατρίδας πάνω από όλα δεν έχουμε παρά να της ευχηθούμε ό,τι καλύτερο! Παραλαμβάνει το τιμόνι της χώρας στη κρισιμότερη περίοδο της εθνικής ζωής από το 1974 μέχρι σήμερα. Με την… αθάνατη Ελλάδα χειροπόδαρα δεμένη στην ξένη κατοχή και πνιγμένη στα θηριώδη  χρέη . Με το λαό της ζωσμένο  στην πιο

Ο Εθνικισμός απάντηση στην κρίση και τον ραγιαδισμό - Εκδήλωση του Εθνικού Μετώπου στον Πειραιά


23-1
Με μεγάλη συμμετοχή και ενθουσιασμό πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Οργάνωσης Πειραιά εκδήλωση, ομιλία- συζήτηση χθες 23 Ιουνίου. Η νεολαία έδωσε έντονο παρόν και έδειξε ότι το καλοκαίρι θα είναι μια ακόμα αποφασιστική αγωνιστική περίοδος.
Ο Νεκτάριος Ντούζγουλης επικεφαλής της νεολαίας μίλησε για την διαρκή δράση που δίνει ελπίδα και προοπτικές και προλόγισε τους ομιλητές. Ο Δημήτρης Γκίκας ενημέρωσε για την

Ανέκδοτο από την πολιτική πραγματικότητα


Ένας νέος τελειώνει το Λύκειο και δεν έχει καθόλου όρεξη για Πανεπιστήμιο. Ο πατέρας του νέου, πλούσιος πολιτικός με μεγάλη δύναμη στην κυβέρνηση, απειλεί τον γιο του:

- Δεν θέλεις να σπουδάσεις ρε τεμπελόσκυλο; Λοιπόν εγώ δεν συντηρώ κοπρίτες, γι’ αυτό και θα δουλέψεις, κατάλαβες;

Έχοντας την ισχυρή οικονομική και πολιτική θέση ο πατέρας κινεί τα νήματα για να βρει μία θέση στον γιο του.

Παίρνει στο τηλέφωνο τον Βενιζέλο (Υπουργό Οικονομίας):

- Βαγγέλη, θυμάσαι τον γιο μου; Λοιπόν, τέλειωσε το λύκειο και ο τεμπέλης δεν θέλει να σπουδάσει. Θα μπορούσες να του βρεις μια θέση να αρχίσει να δουλεύει, μήπως εν τω μεταξύ βρει το δρόμο του και αποφασίσει να σπουδάσει; Το θέμα είναι να βρεθεί κάτι που θα τον κάνει να δουλέψει σκληρά, να μην κάθεται και τα ξύνει. κατάλαβες;

Μερικές μέρες αργότερα ο Βενιζέλος  λέει:

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

ΧΑΡΡΥ- ΚΛΥΝΝ -Ποιες μεταρρυθμίσεις ρε τσογλάνια…


@Η γραφειοκρατία έχει σαπίσει την Ελλάδα και οι ασπάλακες της μειοδοσίας εξακολουθούν να αερολογούν περί μεταρρυθμίσεων γενικώς! Ένα νέο είδος «success story» Άντε καλά μας σαράντα!

@Οι πρασινογάλονοι αρουραίοι που θα έπρεπε εδώ και καιρό να βρίσκονται πίσω από τα σίδερα της φυλακής ΙΣΟΒΙΩΣ, ράβουν υπουργικά κουστούμια και ετοιμάζονται για καινούριες «βούτες»… Να είστε βέβαιοι ότι αυτή τη φορά το αγγούρι θα φτάσει ως τις αμυγδαλές!

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Κομμουνιστικός Παράδεισος η αλλιώς «Soviet Story» με ελληνική αφήγηση - Μια ταινία ντοκιμαντέρ


Το ντοκιμαντέρ «Soviet Story» είναι μια μοναδική  ταινία ντοκιμαντέρ και δημιουργός του είναι ο Εντβινς Σνορ  από τη Λιθουανία. Μια χώρα που στέναξε επί 60 χρόνια κάτω από τον σοβιετικό ζυγό. Η ταινία αφηγείται την ιστορία του σοβιετικού καθεστώτος και πως η Σοβιετική Ένωση βοήθησε ναζιστική Γερμανία υποκινήσει το.. Ολοκαύτωμα . Αποκάλυψη που τεκμηριώνεται από την ανεύρεση πρόσφατα αρχειακών εγγράφων και που το πιστοποιούν αυτό. Προβλήθηκε από την πρώην ΕΡΤ τον Οκτώβριο του 2010. Το ΚΚΕ τότε εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση κάνοντας λόγο για «αντικομμουνιστική φρενίτιδα», «κατάπτυστο δημιούργημα», ενώ δεν δίστασε να καταγγείλει την ΕΡΤ ως «φορέα του πιο βρώμικου γκεμπελισμού»

Ευρήματα ενδοσκόπησης..


Μετά από σκέψεις επάνω σε σκέψεις, που κι αυτές απορρέουν από άλλες σκέψεις, προσπαθώ να καταλάβω ποιος θα μπορούσε να είναι ο προσανατολισμός της υγιούς συνειδήσεως ενός ανθρώπου, του οποίου η μοίρα έταξε να ζει στους παρόντες καιρούς. Και λέω, διαυγούς συνειδήσεως, διότι μια τέτοια συνείδηση φωτοδοτεί, κατά κανόνα, την συνετή κοινωνική πορεία.
Προσπαθώ να δώσω σχήμα σε κάποια διατύπωση, που να αποδίδει, έστω και κατά προσέγγιση, την έννοια της διαυγούς συνειδήσεως. Αλλά φεύ! Διαρκώς έρχομαι αντιμέτωπος με τερμινολογικούς παράγοντες, οι οποίοι αδιαλείπτως με παροχετεύουν σε ασαφή νοητικά δρομολόγια.
Επιχειρώντας συγκεκριμενοποίηση και με δεδομένο, ότι ζω σ’ αυτή την επί τα χείρω διαμορφούμενη πολιτικο-κοινωνικο-οικονομική

Τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο της Ελλάδος στη συγκέντρωση του ΕΕΜΜ - MEGA.video


Στη χθεσινή μεγάλη συγκέντρωση του Κόμματος των Ελλήνων σε αίθουσα του ξενοδοχείου " BUTRINTI", οι ομιλητές και οι παρευρισκόμενοι στο τέλος τραγούδησαν και τον ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ της Ελλάδος.
Ο Ελληνισμός της Βορείου Ηπείρου, ψηφίζει υποψήφιους Έλληνες, ψηφίζει νέα και καταξιωμένα άτομα, ψηφίζει για την αλλαγή και το μέλλον. Ψηφίζει Κόμμα των Ελλήνων, ΕΕΜΜ - MEGA. Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Λύκε λύκε είσαι εδώ;


Η ζωή κάνει κύκλους, αυτό είναι σίγουρο και όσοι φίλοι βλέπουν ότι στην κυβέρνηση υπάρχει η Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά και το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου, μάλλον πλανώνται. Υπάρχει και η Ντόρα Μπακογιάννη . Μπορεί να την έχετε ξεχάσει αλλά αυτή δεν ξεχνά.ούτε την προδοσία του Σαμαρά ούτε βέβαια και τον στόχο της που φαντάζει εκπληκτικά όμοιος με αυτόν του Αντώνη. Το πάθος για την καρέκλα. Γιατί νομίζετε ότι γύρισε; Περιμένει σαν τον λύκο την κατάλληλη στιγμή. Δεν βιάζεται. Ξέρει ότι ο αντίπαλός της ασθενεί..Η αδύναμη κυβέρνηση,