Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Οι ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ τίμησαν τον Ίωνα Δραγούμη













Με αγωνιστική συνέπεια οι 'Ελληνες Εθνικιστές αλλά και κόσμος από τον πατριωτικό χώρο τίμησαν για μια ακόμη φορά στα τελευταία 31 χρόνια που διοργανώνεται αυτή η εκδήλωση, την μνήμη του Έλληνα που σηματοδότησε τις αρχές και τις αξίες του Ελληνικού Εθνικισμού: Τον Ίωνα Δραγούμη
Στην εκδήλωση που διοργάνωσε η «Επιτροπή Μνήμης Ίωνος Δραγούμη» με επικεφαλής τον ακούραστο παλαιό συναγωνιστή από το ΕΝΕΚ Αμπελοκήπων Ιωάννη Γιαννάκενα. Την εκδήλωση χαιρέτισε ο κύριος Πολίτης Π. Λ.
Παπαγαρυφάλλου ενώ κεντρικός ομιλητής στην φετινή εκδήλωση ήταν ο εκδότης Ιωάννης Κουριαννίδης περιφερειάρχης Μακεδονίας - Θράκης  και μέλος του πολιτικού γραφείου του Εθνικού Μετώπου. Εντύπωση προκάλεσε και η έντονη παρουσία νεολαίων του Εθνικού Μετώπου αλλά και της ηγεσίας του. Την εκδήλωση συντόνισαν οι συναγωνιστές Γιάννης Παναγιωτακόπουλος και Γιάννης Γιαννάκενας .Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό ύμνο τον οποίο έψαλλαν όλοι οι παρευρισκόμενοι φωνάζοντας στο τέλος Ίων Δραγούμης ΑΘΑΝΑΤΟΣ 

Ιωάννης Κουριαννίδης περιφερειάρχης Μακεδονίας - Θράκης  και μέλος του                                  πολιτικού γραφείου του Εθνικού Μετώπου



Η κατάσταση εποπτείας της Τοπικής Οργανώσεως του ΕΝΕΚ Αμπελοκήπων του 1983 
Στο πεδίο κάτω από το κόκκινο 9 σημειωμένη η Δράση της Τοπικής που γράφει: 
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΡΑΓΟΥΜΗ - ΟΜΙΛΙΑ - ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ  
( αρχείο συναγωνιστή Γιαννάκενα )


26 σχόλια:

  1. Είχε και πολύ περισσότερα μέλη του ΛΑ.Ο.Σ Ο πρόεδρος της Ν.Ε Πειραιά καθώς και ο πρόεδρος της ΝΕ.Ο.Σ μαζί με πολλά στελέχη της, που εντέχνως αποκρύπτεται !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ κύριε Θεοχάρους δεν κρύβουμε τίποτα και μάλιστα με δόλο όπως λέτε. Απλά εμείς γνωρίζουμε κάποια πρόσωπα και σε αυτά αναφερθήκαμε.
      Ελπίζω τώρα που ξεκαθαρίσαμε πως δεν υπάρχει δόλος (εκτιμούμε και υπολογίζουμε τους αγωνιστές του ΛΑΟΣ) στο ρεπορτάζ του ΑΡΤ tv να δώσετε δείγματα γραφής και να αναφερθείτε στην παρουσία και των υπολοίπων φορέων στην χθεσινή εκδήλωση.
      ΥΓ
      Ο Κοινός Παρονομαστής είναι ΚΟΙΝΟΣ και έχει την πόρτα του ανοιχτή σε όλους εκείνους που σκέφτονται Εθνικά και θυμίζω πως κάθε φορά που μας στείλατε άρθρο, ανακοίνωση εμείς το δημοσιεύσαμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε

      Διαγραφή
    2. Δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι δεν γνωρίζετε τα άτομα του ΛΑ.Ο.Σ που ήρθαν στην εκδήλωση, και ακριβώς γιατί λέτε οτι είσαστε ΚΟΙΝΟΣ και οχι κομματικός του Εθνικου Μετώπου , καλό είναι να μην καρφώνεστε !!!

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ κύριε Θεοχάρους ΔΕΝ γνωριζόμαστε. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο, όπως και δεν γνωρίζω ούτε και με γνωρίζουν στελέχη του ΛΑΟΣ παρά ελαχίστων. Υποθέσεις μπορείτε να κάνετε όσες θέλετε.
      Δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι.
      Ισχύουν τα ανωτέρω γραφόμενά μου στο πιο πάνω σχόλιο

      Διαγραφή
    4. ηταν του ΛΑ.Ο.Σ. εκει?? καλυτερα που δεν ηρθα γιατι εχω και ευαισθητο στομαχι...

      Διαγραφή
    5. Ναι και ηταν πάρα πολλοί μάλιστα !!!

      Διαγραφή
  2. Οι "συνειδήσεις" εάν δε γεννηθούν στο μαιευτήριο, καμία "ντουντούκα" δε μπορεί να παίξει το ρόλο της ...μαμμής και αυτό είναι καιρός να το καταλάβουν οι μετανοούσες μαγδαληνές οι οποίες αφού έκαναν ΄τη γύρα τους στο κοινοβουλευτισμό άξαφνα θυμήθηκαν να κριτικάρουν βουλευτές που κατέλαβαν τις θέσεις που οι ίδιοι δε κατάφεραν να καταλάβουν!

    Θλιβεροί λογάδες, θλιβεροί καλαμαράδες, θλιβεροί ντουντουκιάρηδες, για δέστε λίγο κατά το τζάκι σας, κάπου κει πάνω κρέμεται ένα γιαταγάνι... Μ' αυτό κάποιοι μας απελευθέρωσαν κι όχι με ντουντούκα!

    Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
    τ. 6977764737

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνούμε μαζί σου, πρέπει αυτή η εκδήλωση να γίνει ξανά αλλιώς και κάθε προσφορά για την αγορά μικροφωνικής εγκατάστασης για την κάλυψή της θα είναι ευπρόσδεκτη. Θα θέλαμε επίσης να γίνεις πιο σαφής σε όλα λες, ώστε οι αποδέκτες των λόγων σου να μπορούν να απαντήσουν

      Διαγραφή
    2. Ν' αγιάσει το στόμα σου, αιώνιο και ασυμβίβαστο πρότυπο των απανταχού εθνικοσοσιαλιστών! Κύπτω με σεβασμό ενώπιον της ηρωικής και άφταστης καρτερίας σου στα κάτεργα της δημοκρατίας.(Τέλος συναισθηματικού κομματιού).

      (Αρχή κριτικού:) Γι' αυτό, κε Καλέντζη, σας έχουμε ανάγκη. Για το τροχιοδεικτικό φως που θα κάνει πράξη το "durch Licht zur Nacht" πέρασμα και δεν θα αφήσει τα νιάτα βορά στις ορέξεις του κάθε μεταπράτη του εθνικισμού. Μιλήστε, προτείνετε, υποδείξτε το δρόμο, γιατί οι καιροί ου μενετοί!

      Υ. Γ. Μόνο βαθεία περιφρόνηση αξίζουν οι χθεσινοί μνημονιοφύλακες & υπουργοκόλακες, που τολμούν να απαιτούν και εύφημο μνεία. Αιδώς!

      Διαγραφή
  3. ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΛΕΝΤΖΗ!

    ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΘΝΙΚΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ... ΒΟΥΛΗΣ... ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ... ΚΟΜΜΑΤΩΝ!!!

    ΑΓΩΝΑΣ-ΤΙΜΗ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

    ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πού ΄σαι Αστέριε..30 Ιουλίου 2013 στις 6:04 μ.μ.

    Οι αδικημένοι-λόγω μη αναφοράς-εκπρόσωποι του ΛΑΟΣ, φρόντισαν να αναφερθούν στο πόσο σημαντική και εθνοσωτήριος ήταν η ψήφιση του πρώτου μνημονίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ολο το δημοκρατικο τοξο ηταν εκει
    ΤΟ ΕΝΕΚ τι δουλεια εχει και το εμπλεκετε σε τετοιες ιστοριες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένα δίκιο το έχεις..Και πιστεύω ακράδαντα ότι θα δικαιωθείς την επόμενη χρονιά .Για την ιστορία όμως θα δημοσιεύσουμε μια φωτογραφία που έφερε στην επιφάνεια ο συναγωνιστής Γιαννάκενας πρόεδρος του ΕΝΕΚ Αμπελοκήπων πρόσφατα που δείχνει τι δουλειά έχει το ΕΝΕΚ στην εκδήλωση τιμής του Ίωνα Δραγούμη

      Διαγραφή
    2. Τα στερνά τιμούν τα πρώτα, φίλε Υπερείδη Γλάυκιππε.

      Διαγραφή
  6. Προς τους φίλους αναγνώστες: Υβριστικά σχόλια ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
    Έχουμε πολιτικό λόγο και με αυτόν πρέπει να μιλούμε. Πολιτική αντιπαράθεση μπορεί να γίνει και την προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

    Σε περιπτώσεις που αναφέρεται κάποιος αναγνώστης σε συγκεκριμένο πρόσωπο πρέπει να γράφει το όνομα του και όχι ανώνυμα, για ευνόητους λόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κατ'αρχας δεν εβρισα κανεναν, απλα ειπα οτι θα εκανα εμετο, οποτε δεν βρισκω που ειναι το κακο! κατα δευτερον, για να το αιτιολογησω και πολιτικα, υπηρξα μελος της νεολαιας αυτου του κομματος, αλλα απο τη στιγμη που εχασα πασα ιδεα για αυτο το κομμα(γνωστοι οι λογοι), δεν θελω καν να τους βλεπω! Παντως θα μπορουσα να ανεχτω την παρουσια τους και να παω να τιμησω απλα τον Δραγουμη αν δεν εβλεπα τις φαιδροτητες τους στην περσινη εκδηλωση, οπου μολις ειχε υποστει εκλογικη συντριβη το ΛΑ.Ο.Σ. και αντι να δω εκει τους ανθρωπους του, σοβαρους, σεμνους και με διαθεση περισυλλογης, εβλεπα κατι τυπους να χασκογελανε και να χαριεντιζονται μεταξυ τους! τα συμπερασματα δικα σας...

      Διαγραφή
    2. Μην νομίζεις αγαπητέ ότι δεν βγαίνουν συμπεράσματα από τις τοποθετήσεις σας. Αυτό και θέλουμε. Να ξέρεις πως αυτά τα συμπεράσματα οδηγούν σε πολιτικές αποφάσεις και κινήσεις. Και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι, παρ' όλες τις δυσκολίες, αυτό που ζητάτε θα γίνει πράξη .Είμαι πεπεισμένος ότι στην επόμενη εκδήλωση μνήμης στον Ίωνα Δραγούμη θα είσαι εκεί.

      Διαγραφή
  7. Ακόμη μια εκδήλωση που έδωσε την αφορμή να βγάλουμε τα εσώψυχά μας σχολιάζοντας!
    Φανή Ζαφειρίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Γιαννάκενας δεν ειναι στελεχος του ΛΑ.Ο.Σ???
    Ουτε αυτο ξερετε???
    Για τους εθνικοσοσιάλιστες..., μου θυμιζουν πολυ τους αλλους σοσιολήστες!
    Αντε, σας ευχωμε να παρετε 20% ωστε να βαλετε στην βουλη και την γιαγια του Μιχαλολιακου (ξαδελφο του δημαρχου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλέπεις οι ΔΥΟ λάθος επιλογές του Καρατζαφέρη ΜΊΑ να μην κατεβάσει υποψήφιο στις δημοτικές αλλά να υποστηρίζει Κακλαμάνη έδωσαν το 5,3% στην Χρυσή Αυγή και την εδραίωσαν θεσμικά και

      ΔΕΥΤΕΡΗ η επιλογή του να συμμετέχει στην κυβέρνηση των τοκογλύφων Παπαδήμου στέρησε στον ΛΑΟΣ να είναι σήμερα στην θέση της Χρυσής Αυγής με ποσοστό μεγαλύτερο πιθανόν από την Χρυσή Αυγή και ρόλο πρωταγωνιστικό.

      Άρα τον Μιχαλολιάκο και την γιαγιά του τους έβαλε ο Καρατζαφέρης στην βουλή. Η μήπως δεν έγινε έτσι;

      Δυστυχώς κολλημένοι σε ένα κόμμα "ιδιωτικό" καρατζαφερικό που εξαρτάται από τις αποφάσεις του ενός, που άμα του καπνίσει βάζει και μια Βάνα Μπάρμπα έτσι...Και την Τζούλια Αλεξανδράτου να αποφασίσει εσύ δεν έχεις λόγο Εκείνος αποφασίζει για σένα Να στο αναλύσω κι άλλο;;;;;;

      Τι δεν καταλαβαίνεις;;;

      Α.Δημητρίου

      Διαγραφή
    2. @Ανώνυμος31 Ιουλίου 2013 - 12:24 π.μ.
      Κάποιοι βιάζονται να πούνε το ποίημά τους. Τους παραπέμπω στην αλήστου μνήμης δήλωση της προεδράρας τους που έλεγε πως η ύπαρξη του ΛΑΟΣ λειτουργεί αποτρεπτικά, αναφορικά με την εμφάνιση ενός πραγματικού "ακροδεξιού" κόμματος. Ή την άλλη που εκθείαζε τον Πάγκαλο ευχόμενη τον πολλαπλασιασμό του, όπως τα κρασιά στην Κανά. Αμέτρητο και αστέρευτο το κοτσανολόγιο.
      Όσον αφορά τον εθνικοσοσιαλισμό, η αναφορά αφορούσε την προσωπικότητα του Α.Καλέντζη. Ο Μιχαλολιάκος είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο και δεν μας αφορά.
      Απορώ, πάντως, που ένα σοβαρό ιστολόγιο όπως ο ΚΠ, εξακολουθεί να ασχολείται, έστω και παραπλεύρως, με την καρατζαφερική φαρσοκωμωδία. Εγώ προσωπικώς τους έχω καταταγμένους σε χειρότερη θέση από τα κομμούνια, στα οποία, τουλάχιστον, αναγνωρίζω μιαν κάποια συνέπεια.

      Διαγραφή
  9. Πεστα Αριστοτελη! Ξεκινα εσυ πιασε το γιαταγανι πανω απο το τζακι και εμεις σε ακολουθαμε. Αλλα εχω μια υποψια οτι θα αργησει πολυ αυτη η ωρα. Απο λογια χορτασαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εάν, κε Δημητρίου, η ψήφιση του πρώτου μνημονίου ήταν εθνοσωτήριος και επιβεβλημένη, όπως έσκουζε ο υστερικός τηλεβιβλιοπώλης, τότε ΟΡΘΩΣ ο Καρατζαφέρης συμμετείχε στην κυβέρνηση Παπαδήμου, προκειμένου να επιβλέπει την κατεύθυνση της αποφασισθείσης πολιτικής.
    Εάν, όμως, όχι, τότε η ψήφιση αυτή ήταν η αιτία της πολιτικής καταβύθισής του, γεγονός που αποδεικνύεται και από την ξαφνική μεταστροφή του, κι όχι ο Παπαδήμος και η στήριξη στον Νικήτα.
    Ξεχάσατε, όμως, τη στήριξη στον μικρό Ντοράκο του Καρπενησίου.. Τιτάνιες αποφάσεις, μεστές ευθύνης και, σίγουρα,.... εθνικιστικές! Χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει εάν. Η ψήφιση ήταν εθνοκτόνος και η συμμετοχή ήταν συνεπαγωγή της ψήφισης. Και η μη αυτόνομη κάθοδος στις δημοτικές έδωσε χώρο στην ΧΑ που ψήφισαν ΛΑΟΣίτες ψηφοφόροι Έτσι όπως έστρωσε ο Καρατζαφέρης κοιμάται...

      Στην τελευταία παράγραφο πρέπει να κάνω τον Κάλχα για να καταλάβω τι εννοείς..Ποιον ντοράκο, ποιες τιτάνιες, ποιανού, και από που και ως που εθνικιστικές

      συμβουλή: όταν θέλεις να σε παίρνουν σοβαρά οι συνομιλητές σου, απέφυγε τα χαχα

      Α.Δημητρίου

      Διαγραφή
  11. Όσο ο ΛΑ.Ο.Σ. ήταν εντός βουλής ήταν όλα καλά.Υπήρχαν διαφωνίες αλλά χαμηλόφωνες και υπόγειες...
    Τώρα δώστε του να καταλάβει..
    Κυριακή κοντή γιορτή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασίλη καλά το πας...συνέχισε Μπορεί να σε κάνει και αρχηγό .

      Διαγραφή

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π