Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Μετατρέψατε τους ανθρώπους σε σκλάβους, «Γκόλουμ» της οικονομικής ευμάρειας.


Μας πείσατε ότι δεν έχει πια νόημα να αντιστέκεται κανείς. Οι ολοκληρωτισμοί οικονομικού τύπου είναι παντοδύναμοι, μας λέτε. Προκαλείτε πληθυσμιακές αλλοιώσεις για να αποδιώξετε κάθε δυνατότητα σχηματισμού στιβαρών δεσμών ανάμεσα στους λαούς – άρα και εστιών αντίστασης. Εξαθλιώνετε κοινωνικά, πολιτικά, πολιτιστικά τους λαούς, μετατρέποντάς τους σε άνοα όντα, απλά γρανάζια μιας μηχανιστικής λειτουργίας του κόσμου δίχως ιδιαίτερη βούληση ή διάθεση για πολιτική συμμετοχή. Οι πνευματικοί τομείς του Πολιτισμού, η Θρησκεία, η Ηθική, η Τέχνη, είτε απαξιώνονται και λοιδωρούνται, είτε εξαγοράζονται με το χρήμα, χάνοντας την αυτονομία τους και την ικανότητά τους να τρέφουν πνευματικά τον άνθρωπο.

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Ο δρόμος της πειθούς είναι Ελληνικός


Κάποτε ο Σωκράτης συνάντησε ορισμένους γνωστούς του, οι οποίοι τον προσκάλεσαν να έρθει στο σπίτι τους. Αστειευόμενοι, μάλιστα του είπαν ότι, κι αν ακόμα εκείνος δεν ήθελε να έρθει μαζί τους, θα ασκούσαν βία (θα τον έπαιρναν σηκωτό, για να χρησιμοποιήσουμε τη σύγχρονη "αργκό"). Ο Σωκράτης, όμως τους είπε: Υπάρχει κι άλλος τρόπος να έρθω μαζί σας, ακόμα κι αν δεν το ήθελα αρχικά. ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΤΕ! (Ελεύθερη απόδοση από τον Πλατωνικό διάλογο Πολιτεία).

Ηλίας Πολατίδης: Οι Εθνικιστικές πολιτικές το μόνο διέξοδο


σχολιάζει ο Ηλίας Πολατίδης
Ο αντιμνημονιακός Τσίπρας αγωνίζεται για νέα δανεικά και νέο μνημόνιο.Αλλα κανείς δεν προβληματίζεται για το πώς δεν θα χρειαζόμαστε δανεικά και πώς θα αποκτήσουμε αυτάρκεια στην οικονομία.Ως Εθνικιστής και ώς πραγματιστής πιστεύω οτι η Ελλάδα μπορεί να αποκτήσει εθνική οικονομία και να βγεί απο τα αδιέξοδα μόνο λέγοντας ΟΧΙ στους ανθέλληνες δεξιάς και αριστεράς και υιοθετώντας εθνικιστικές πολιτικές ωστε να μετατραπεί σε σύντομο χρονικό διάστημα απο παλιάτσος της Ευρώπης στον φυσικό ηγέτη της Ελληνικής Χερσονήσου.Οσοι αισθάνονται οτι έχουν ανάγκη

Στην ενότητα η δύναμη μας!!

Η Κυβέρνηση προώθησε και πέρασε στη Βουλή τροποποιήσεις τού Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας. Αυτό σημαίνει πως άνοιξε ο δρόμος για μαζικές "ελληνοποιήσεις" μεταναστών που εισήλθαν στην Ελλάδα κατά παράβασιν των ισχυόντων έως τώρα ελληνικών νόμων. Δηλαδή, μπορούν υπό προϋποθέσεις να πάρουν την ελληνική υπηκοότητα πολλοί που εισήλθαν λαθραία στην χώρα μας επειδή η χώρα μας δεν εφήρμοσε τους δικούς της νόμους ! Επίσης, "ελληνοποιούνται" τα παιδιά μεταναστών που γεννιούνται στην Ελλάδα. Επί τής ουσίας, αυτές οι "ελληνοποιήσεις" είναι πολιτικές εφευρέσεις που    διά της Βουλής εγκρίνονται από συγκυριακές πολιτικές συσπειρώσεις για να υπηρετήσουν την παγκοσμιοποίηση και την λεγόμενη "νέα τάξη" και στοχεύουν στον αφελληνισμό και στην ισλαμοποίηση της Ελλάδας. ´Ενα ΝΕΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ή μια ΔΙΠΛΗ ΚΑΛΠΗ (σε περίπτωση που προκύψει άλλο Δημοψήφισμα) με το ερώτημα της ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ των νέων

Ελληνική ναυτιλία: Το σχέδιο επίθεσης των δανειστών στον τελευταίο μεγάλο παραγωγικό πυλώνα της χώρας

Μέσα σε όλα τα άλλα κακά του Μνημονίου ή της Συμφωνίας που πρόκειται να υπογράψουμε, οι εκπρόσωποι των δανειστών συμπεριέλαβαν την απαίτηση για αύξηση της φορολογίας της χωρητικότητας των ελληνόκτητων πλοίων και την κατάργηση των φοροαπαλλαγών που χαρακτηρίζουν το  πλαίσιο λειτουργίας της ελληνικής Ναυτιλίας. Η υπόθεση αυτή δεν είναι καινούργια. Η αύξηση της φορολογίας (tonnage tax) αποτελεί σταθερή επιδίωξη των δανειστών από την εποχή που καταρτιζόταν το δεύτερο Μνημόνιο, στην περίοδο 2011-12.
Έχει προηγηθεί δε, δριμεία κριτική για την φορολογική μεταχείριση της ελληνόκτητης ναυτιλίας, η οποία εκπορεύεται κυρίως από γερμανικά ναυτιλιακά και τραπεζικά κεφάλαια. Αιτία βέβαια για όλες αυτές τις ενέργειες εκ μέρους κυρίως των Γερμανών, είναι η παγκόσμια υποχώρηση της γερμανόκτητης ναυτιλίας με μεγάλες ζημίες εξαιτίας της παγκόσμιας κρίσης.

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

"Κραχ" στην Κίνα



"Κραχ" στην Κίνα, αναστολή διαπραγματεύσεων στη Wall Street, σοβαρές επιπλοκές στα γεωστρατηγικά ζητήματα όχι μόνο της Ευρώπης, αλλά και της Ασίας και της Ανατολής. Ένα "ντόμινο" καταστάσεων που, εν μέρει, προκάλεσε η Ελληνική - Ευρωπαϊκή κρίση. Κι όμως! Οι ξένοι συνεχίζουν να απειλούν και να παραμυθιάζουν με τη "θωρακισμένη οικονομία". Η Ευρώπη και ο κόσμος ολόκληρος στρουθοκαμηλίζει, αναπαράγοντας την ίδια βλακώδη πολιτική. Ορισμένοι δικοί μας συνεχίζουν να μιλούν για αποχώρηση της Ελλάδας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, συγχέοντας το πολιτικό με το οικονομικό σκέλος του υπερεθνικού οργανισμού. Κρίμα! Πολύ κρίμα που, ακόμα και μετά απ' όσα έχουμε περάσει, Έλληνες και Ευρωπαίοι, σκεφτόμαστε με λογική

Ο Γιώργος Σαγιάς στο μεσημβρινό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM1 96,2



Ακούστε τον Γιώργο Σαγιά που είναι ο επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού "Πορτοκαλί"ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ, στο μεσημβρινό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM1 96,2 να σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα και θέτει πανελλήνια πρωτοβουλία περι δημοψηφίσματος για την ιθαγένεια.

Λεπέν: Δεν μπορείτε να κρατήσετε το ευρώ με το έτσι θέλω

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Η παρέμβαση του Ιστορικού Αρχηγού του ΕΝ.Ε.Κ. Πολύδωρου Δάκογλου


Από τότε που το Ενιαίο Εθνικιστικό Κίνημα, το Κίνημά μας, έκλεισε τον κύκλο του, πιστός στην βασική αρχή που λέει "ότι γεννιέται κάνει τον κύκλο του και πεθαίνει", δεν σκέφτηκα σχεδόν ποτέ με τον τρόπο που ακούω να μιλάνε πολλοί συναγωνιστές μας... "αν τώρα υπήρχε το ΕΝΕΚ....". Σκέφτηκα όμως πολλές φορές ότι "... τέτοιας ποιότητας στελέχη θα έπρεπε να διευθύνουν έναν πολιτικό αγώνα κατά του συστήματος της παρακμής".
Συναγωνιστή Καρδαρά, το κείμενό σου, (ΕΔΩ) που διάβασα σήμερα στον ΚΟΙΝΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑΣΤΗ, με φουρτούνιασε. Είναι κείμενο γραμμής που θα ‘πρεπε να αποτελεί οδηγό αγώνος. Φράσεις όπως "ο εθνικισμός δεν είναι ούτε δεξιά ούτε αριστερά.

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Η Προδοσία του ΟΧΙ


Η Προδοσία του ΟΧΙ - Μια άλλη άποψη

Κάμποσοι πραγματικοί ή κατά δήλωση εθνικιστές, μη έχοντας αποβάλλει τις μεσοπολεμικές αντιπαλότητες και τις ψυχροπολεμικές διχαστικές εμμονές, τάχθηκαν με το μέρος του ΝΑΙ μόνο και μόνο γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ υποστήριζε το ΟΧΙ. Αγνόησαν ή ξέχασαν όμως  ότι η εθνομηδενιστική και ισοπεδωτική ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ίδια με αυτή των νεοφιλελεύθερων, οι οποίοι συνδέθηκαν όχι αδίκως ούτε κατά λάθος, με την εκούσια ολοκληρωτική παράδοση της διακυβερνήσεως της χώρας στους τοποτηρητές των τοκογλύφων.
Συνεπώς τασσόμενοι με το ΝΑΙ, υποστήριξαν ευθέως εκείνους που απέχουν από την εθνικιστική κοσμοθεώρηση όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την ίδια την μειοδοτική πολιτική τους που ξεπούλησε την χώρα και εξαθλίωσε τον λαό μας τα τελευταία χρόνια.

Η γεωπολιτική


Η επιστήμη, πού μελετά τήν κατανομή του γεωγραφικού χώρου ανάμεσα στους διαφόρους Λαούς, στους συνασπισμούς και στα πολιτικοιδεολογικά συστήματα ώς ιστορικό γεγονός, είναι επιστήμη οντολογική και ονομάζεται Πολιτική Γεωγραφία.
Αντιθέτως, ή επιστήμη της Γεωπολιτικής μελετά τις πρακτικές με­θόδους, πού οδηγούν σε μια ώρισμένη πολιτική διαίρεση της γης, σε μία κατανομή του γεωγραφικού χώρου, πού εξυπηρετεί ενα συγκε­κριμένο πολιτικοϊδεολογικό στόχο. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο είναι επιστήμη όχι οντολογική αλλά δεοντολογική, ή έφηρμοσμένη. Με δύο λόγια, Γεωπολιτική ονομάζεται εκείνη ή έφηρμοσμένη έπιστήμη, πού εξετάζει τις σχέσεις ανάμεσα στο Κράτος και στο Έδαφος. 

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Ηττημένοι και ταπεινωμένοι


Τα ¾ του ελληνικού λαού έδωσαν ένα ηχηρό χαστούκι στο μεταπολιτευτικό κατεστημένο πάνω στα ερείπια του οποίου ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας θα προσπαθήσει να οικοδομήσει την δική του πολιτική δυναστεία. Σε λίγη ώρα ο θριαμβευτής του δημοψηφίσματος – που τόσο  έντεχνα έστησε- θα σύρει τα απομεινάρια του παλαιοκομματισμού στο τραπέζι των «διαπραγματεύσεων» όπου θα τους επιβάλλει σαν νικητής τους δικούς του όρους, τον δικό του μονόδρομο. 
Ηττημένοι και εξευτελισμένοι οι οσφυοκάμπτες νενέκοι θα του δώσουν λευκή επιταγή να διαχειριστεί όπως αυτός αποφάσισε για την τύχη της Ελλάδος.

Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Νικητής το ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΕΝΣΤΙΚΤΟ !



ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για την ΑΠΟΣΥΡΣΗ των ΑΝΤΕΘΝΙΚΩΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ του ΚΩΔΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ


ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΩΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ.

Οι κάλπες τού ''Δημοψηφίσματος'' μόλις έκλεισαν. Ασχέτως τού αν κάποιοι έφτασαν στις κάλπες επιλέγοντας (με αλφαβητική αναφορά) Άκυρο ή Λευκό ή Ναι ή Όχι ή αν δεν έφτασαν στις κάλπες αλλά επίλεξαν την Αποχή, καλείσθε για άλλη μια φορά όλοι και όλες να ενεργοποιηθείτε άμεσα στην κατεύθυνση ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ με τις οποίες προβλέπεται η απονομή ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς, γιατί οδηγούν την Ελλάδα σε αφελληνισμό και ισλαμοποίηση. / Ζητείται άμεσα ΝΕΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ με το σαφές, σύντομο και συγκεκριμένο ερώτημα: '' Απόσυρση των τροποποιήσεων του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας με τις οποίες προβλέπεται η απονομή

Ψηφίζοντας ΟΧΙ παραμένουμε συνεπείς στις Εθνικιστικές μας Θέσεις


ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΟΧΙ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΘΕΜΕΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
Το περιεχόμενο του ΟΧΙ αποτελείται από τις θέσεις των εθνικιστών σχετικά με την ΕΟΚ-ΕΕ από τη δεκαετία του 80. Δεν χαρίζουμε σε κανένα τις θέσεις μας αλλά αν θεωρούμε ότι κάποιοι με την πολτική τους τις εκφράζουν τακτικά (=προσωρινά) συμπλέουμε πολιτικά μαζί τους. Έπειτα 

1. Τι σχέση έχει με την ελευθερία (του έθνους και οχι των αγορών εννοείται) όλη αυτή η συνωμοσία ξεπουλήματος της χώρας από το μνημονιακό σούργελο; και 2. Αν οι συριζαίοι είναι σταλινικοί εγώ είμαι... ιπτάμενος
κροκόδειλος. Ευρωκομμουνιστικά κατάλοιπα με μόνιμη κλίση κεφαλής προς ΗΠΑ είναι, που δυστυχώς έλαχε αυτοί απ' όλες τις πολιτικές δυνάμεις να εκφράσουν σαν ΤΜΗΜΑ της πολιτικής τους ατζέντας δικές μας θέσεις.