Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

Για τον Χρήστο Τσιόλα που έφυγε έτσι ξαφνικά...

Έφυγε αναπάντεχα από τα εγκόσμια ο αγωνιστής τής εθνικής ιδέας Χρήστος Τσιόλας. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:00 στο χωριό Δένδρα, το οποίο βρίσκεται στην Ε.Ο. Λαρίσης Τυρβάβου.

Θα τον προπέμψουν η σύζυγός του Ελένη, οικείοι, φίλοι και συναγωνιστές του. Συλλυπούμεθα εκ βάθους καρδίας την Ελένη και της ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο για να αντεπεξέλθει στο ξαφνικό όσο και σκληρότατο αυτό χτύπημα και ευχόμαστε σε όλους κουράγιο και δύναμη να τιμούν την μνήμη τού εκλιπόντος με τον τρόπο που αυτός θα ήθελε: ελληνικά, αγωνιστικά και απροσκύνητα.

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

Σοφία… Πίστη… Αγάπη… και Ελπίδα!

 



Γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Θα μπορούσε σήμερα να είναι η επίσημη ημέρα γιορτής των Εθνικιστών, στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το θρησκευτικό ημερολόγιο είναι η γιορτή της Σοφίας, της Πίστης, της Αγάπης και της Ελπίδας. Των βασικών δηλαδή χαρακτηριστικών που πρέπει να σκιαγραφούν την εικόνα, την συμπεριφορά και την πολιτική παρουσία ενός Έλληνα Εθνικιστή.

Δεν είναι όμως!

Δεν είναι γιατί ενώ διαθέτουμε, λιγότερο ή περισσότερο, Ελπίδα, Αγάπη και Πίστη, έχουμε ένα τρομακτικό έλλειμμα Σοφίας… Πολιτικής Σοφίας.