Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Για μας η ψυχή μας είναι το όνομά μας


Οι υπογραφόμενοι θεωρούμε υποχρέωση μας τόσο απέναντι στην ιδιαίτερη πατρίδα μας την Ελλάδα, όσο και απέναντι στη μεγαλύτερη πατρίδα μας την Ευρώπη, να απευθυνθούμε σε εσάς και να θέσουμε υπόψη σας τα ακόλουθα. 

Σας είναι ασφαλώς γνωστή η προσπάθεια που άρχισε παλιότερα και συστηματοποιήθηκε μετά το 1944 με την ίδρυση, στο πλαίσιο της Ομοσπονδιακής Λαϊκής Δημοκρατίας της Γιουγκοσλαβίας, ενός ομοσπονδιακού κρατιδίου υπό το όνομα “Δημοκρατία της Μακεδονίας” με αποκλειστικό στόχο, τότε και τώρα, την αμφισβήτηση των ελληνικών συνόρων εντός των οποίων περικλείεται η ελληνική Μακεδονία, ως περιοχή της Βόρειας Ελλάδας με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη, κατοικούμενη από αμιγώς ελληνικό πληθυσμό. 

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Ο λύκος είναι ήδη μέσα στο μαντρί


Κάποιος έπρεπε να παίξει τον ρόλο του πατριώτη στην νεοταξική κυβέρνηση και ποιος θα μπορούσε καλύτερα από έναν τέως Νεοδημοκράτη εκπαιδευμένο στην συνοδοιπορία με τους κομμουνιστές όπως ο Πάνος Καμμένος. Ξέρουμε ότι οι "κόκκινες γραμμές" του Καμμένου και των εξαρτημένων ελλαδιτών είναι και το δεδομένο αποτέλεσμα όποιου θέματος αποφασίζει να πουλήσει η δοσιλογική κυβέρνηση του συνονθυλεύματος κομμουνιστών, νεοφιλελεύθερων και οικολόγων. Ναι και οικολόγων αυτούς τους ξεχάσαμε βλέπετε. Και τον Τρεμόπουλο με την σχέση του με το ουράνιο τόξο αλλά και τον ευρωβουλευτή

Η μακεδονική διαμάχη


Του Αθανάσιου Γκότοβου

Όχι, δεν αναφέρομαι στο ομότιτλο βιβλίο του αγαπητού συναδέλφου στο πανεπιστήμιο του Bates, Loring Danforth, αν και θα άξιζε τον κόπο[1]. Αναφέρομαι στο ότι ο καιρός τα έφερε έτσι ώστε ένας πολιτικός φορέας που προγραμματικά απορρίπτει ως «ιδεολόγημα» την έννοια του έθνους και της εθνότητας πρόκειται να διαχειριστεί ένα ζήτημα το οποίο οι δύο πολιτικοί σχηματισμοί (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ) με κυβερνητική θητεία δεν μπόρεσαν να διευθετήσουν στο πλαίσιο των δικών τους παραδοχών για το εθνικό συμφέρον, υιοθετώντας τη στρατηγική της μετάθεσής του στο μέλλον, με την ελπίδα ότι μια ευνοϊκότερη περιφερειακή και διεθνής συγκυρία θα υποχρέωνε τη γειτονική χώρα με το προσωρινό επίσημο όνομα «FYROM» να αναδιπλωθεί και να εγκαταλείψει το (συνηθισμένο σε όλες τις πρώην σοσιαλιστικές χώρες) εθνικιστικό της πρόγραμμα.

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Οι Σλάβοι Μακεδόνες και οι Μακεδόνες βορειοελλαδίτες;



Η ηλεκτρονική αφίσα του Κοινού Παρονομαστή για την μεγάλη εθνική προδοσία που ετοιμάζουν οι δυνάστες του ελληνικού λαού και καταστροφείς του ελληνισμού. 

Θεωρείται σχεδόν δεδομένη η σύμφωνη γνώμη των νεοταξικών κομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ. Παλαιό απωθημένο από του ΚΚΕ που ήθελε να παραδώσει την Μακεδονία στους Σλάβους. Η γνωστή δε τακτική του .."καλού και του κακού μπάτσου" που παίζει ο συγκυβερνήτης Καμμένος θα καλυφθεί, σε περίπτωση που το παίξει πατριώτης, από τα εξαπτέρυγα των υπόλοιπων ενδοτικών της βουλής. Θεοδωράκηδων κλπ. Είμαστε σίγουροι πως τα κουκιά θα τα μετρήσουν για την σιγουριά του αποτελέσματος που θα παραχωρήσουν την Μακεδονία μας στους Σλάβους που βρέθηκαν στην περιοχή του 6ο μ.Χ. αιώνα, διαγράφοντας ιστορία αιώνων. Παράλληλα όμως θα θελήσουν να ρίξουν και στάχτη στα μάτια του ελληνικού λαού που πρέπει να καταλάβει πως την επόμενη μέρα δεν θα υπάρχει Νότια Μακεδονία ή Μακεδονία Ελληνική. Δίνοντας το όνομά της Μακεδονίας στους Σλάβους τους ορίζουμε αυτόματα ως τους μόνους διαχειριστές σε κρατικό επίπεδο δίνοντας τους παράλληλα και τα δικαιώματα του ιδιοκτήτη. Και θα βαφτίσουν την σλαβική τους γλώσσα σε Μακεδονική. Την επόμενη μέρα, είναι το μόνο σίγουρο πως, θα απαιτήσουν να μην κάνουμε χρήση του όρου Μακεδονία ούτε και σαν περιφέρεια. 

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Το ισλάμ μη συμβατό με την Ευρώπη. (του Ευθυμίου Πέτρου)


Η περίπτωσις μουσουλμάνας πρωθυπουργού στην Ρουμανία

Η ορθή κρίσις του προέδρου της Ρουμανίας Κλάους Γιοχάννις απέτρεψε την αναρρίχηση στην πρωθυπουργία μιας χώρας-μέλους της Ευρωπαϊκής Ενώσεως προσώπου μουσουλμανικού θρησκεύματος. Έτσι ελάχιστοι κάτοικοι της Γηραιάς Ηπείρου αντελήφθησαν πόσο κοντά φθάσαμε στο ενδεχόμενο να μετέχει με πλήρη δικαιώματα στις συνόδους κορυφής της ΕΕ ένα πρόσωπο που διαπνέεται από τις αρχές του ισλάμ. Δεν έχει καμμία σημασία το εάν η εν λόγω Σεβίλ Σαϊντέχ (προερχομένη από την ταταρική μειονότητα της χώρας) θεωρείται μετριοπαθής και δεν φορά το ένδυμα-σύμβολο χεζάπ με το οποίο καλύπτουν το κεφάλι τους όλο και περισσότερες μουσουλμάνες.