Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

Συλλογή υπογραφών για τη συνένωση του πατριωτικού χώρου


Κάλεσμα σε υπογραφή ψηφίσματος

Οι πρόσφατες εξελίξεις στο Σκοπιανό με την ουσιαστική εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας στο γειτονικό κράτος, αλλά και η απόλυτη αδυναμία που η κυβέρνηση επέδειξε στην προστασία των Ελλήνων πολιτών κατά την πρόσφατη εθνική συμφορά στο Μάτι, δεν μπορούν να μας αφήνουν αδιάφορους και να μας καθιστούν παθητικούς θεατές των εξελίξεων.
Είμαστε Έλληνες πατριώτες και εθνικιστές και έχουμε μάθει να αγωνιζόμαστε για την πατρίδα μας. Αρκετοί από εμάς, συμμετείχαμε τόσο στις εθνικές κινητοποιήσεις όσο και στις εθελοντικές πρωτοβουλίες στο Μάτι. Διαπιστώσαμε μετά λύπης την πλήρη απουσία της πολιτείας, αλλά και το έλλειμμα ηγεσίας που ταλανίζει το ελληνικό έθνος.

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Αποκεφαλίζουν ανθρώπους και γκρεμίζουν τις εκκλησίες μας για χάρη του Ισλάμ!



Στην Σαουδική Αραβία αποκεφαλίστηκε δημόσια το πρωί της 20ης Αυγούστου η Esra Al Ghamgam ακτιβίστρια για τα δικαιώματα της γυναίκας η απόλυτη σιωπή των διεθνών μέσων ενημέρωσης η σιωπή της Διεθνούς και Εθνικής κοινότητας είναι εκκωφαντική!!!!!

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

ΓΡΑΜΜΟΣ- ΒΙΤΣΙ: ΟΡΘΟ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ!!




31 Αυγούστου 1949, η ελληνική σημαία κυματίζει περήφανη στο Γράμμο, σημαίνοντας έτσι το τέλος του συμμοριτοπόλεμου. Τα γεγονότα είναι σε όλους μας γνωστά, έτσι θεωρώ άσκοπο από μεριάς μου στην παρούσα φάση τη συγγραφή ενός χρονικού. Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Το Κ.Κ.Ε. στις κρίσιμες στιγμές για την πατρίδα παίρνει καθαρά προδοτικές θέσεις και σαν να μην έφτανε αυτό, εν συνεχεία καταστρέφει ολοκληρωτικά ό,τι δεν κατέστρεψαν οι Γερμανοί, οι Βούλγαροι και οι Ιταλοί επιδρομείς.  Προδοτικά σύμφωνα, καταστροφές, σφαγές και λεηλασίες στις πόλεις και ιδιαίτερα στην ύπαιθρο συνθέτουν μία από τις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας μας. Η νίκη Γράμμου- Βίτσι μετά τα δύσκολα και γεμάτα

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

«Καλημέρα θλίψη»!


ο..λαοφιλής κομμουνιστής ηγέτης είναι ανεπιθύμητος και
στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας.  
Από τον Σαράντο Ι. Καργάκο*

Συμπτώματα εδοποιά τς σχιζοφρένειας εναι διαταραχή τς σκέψης, δυναμία το λογικο ερμο, στρέβλωση τς πραγματικότητας καί ο παραισθήσεις. Θαρρ τι πολύ πρίν πό τήν κρίση να σύννεφο σχιζοφρένειας εχε πλακώσει τή χώρα μας καί τι κρίση ταν ναπόφευκτο ποτέλεσμα ατο το σχιζοφρενικο πνευματοπλακώματος. Μοιάζαμε μέ τήν Κοκκινοσκουφίτσα πού πρε τό δρόμο γιά τό δάσος, μά φύσηξε δυνατός έρας καί μιά ριπή το νέμου σκέπασε τό μονοπάτι μέ τά φύλλα κι τσι χάσαμε τόν προσανατολισμό. λύκος μως χι. Καί δυστυχς εναι καί γκρίζος!

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΕΚ: Γράμμος Βίτσι 1982-83 ΑΦΙΕΡΩΜΑ


• Κυριακή 29 Αυγούστου 1982 :
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΝΕΚ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ

Και όμως! 42 πούλμαν και πολλά Ι.Χ. από όλες τις Τοπικές Οργανώσεις και τα Οργανωτικά Στοιχεία του ΕΝΕΚ ανέβηκαν στο Βίτσι.