Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Η αληθινή λίστα Λαγκάρντ !!


Τη φερόμενη ως λίστα Λαγκάρντ δημοσίευσε το περιοδικό HOT DOC, του Κώστα Βαξεβάνη το οποίο κυκλοφορεί σε έκτακτη έκδοση το Σάββατο στα περίπτερα.
Στη λίστα, που σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί απόδειξη διάπραξης παράνομων ενεργειών από τα 2059 ονόματα που αναφέρονται, περιλαμβάνονται επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι, πολιτικοί, εκδότες αλλά και φοιτητές, έμποροι και πολλοί κοσμηματοπώλες.
Μεγάλο κομμάτι καταθέσεων εμφανίζεται να κατέχουν ανεπάγγελτες κυρίες - νοικοκυρές, όπως και αρκετοί συνταξιούχοι, κάτι που ίσως σημαίνει ότι χρησιμοποιήθηκαν ως αχυράνρθωποι.
Δείτε την ανθρωπογεωγραφία της λίστας Λαγκάρντ

Όπως αναφέρει το περιοδικό, υπάρχουν όμως εκατοντάδες εμφανείς περιπτώσεις συναλλασσόμενων με την τράπεζα που

Η Κομμουνιστής η Έλληνας - Μύθος το Αλβανικό έπος για τους κομμουνιστές !


Το παρακάτω άρθρο το έχει γράψει ο Νάσος Θεοδωρίδης ο οποίος είναι μέλος του ΣΥΝ
( εννοείται ) και της Αντιεθνικιστικής Κίνησης
και στο οποίο γράφει και  υποστηρίζει ότι η σύγκρουση με την φασιστική Ιταλία θα έπρεπε να αποφευχθεί καθώς το τελεσίγραφο του Μουσολίνο επρόκειτο για μία «απλή διέλευση ενός άλλου φασιστικού στρατού και δημοσιεύθηκε στην Αυγή .Εμείς γνωρίζουμε την προδοτική στάση των κομμουνιστών των απογόνων των Αλβανοτσάμηδων και Σλαύων που κρύβονται πίσω από τις ροζ σημαιούλες και τις gay παρελάσεις .Οι ίδιοι ήταν αυτοί που σαμποτάριζαν και την ίδια Μικρασιατική Εκστρατεία Ναι είναι αυτοί οι Γενίτσαροι που έχουν ήδη αναγνωρίσει τους Γύφτους των Σκοπίων ως Μακεδόνες και υπόσχονται όταν θα γίνουν κυβέρνηση να το κάνουν και επίσημα .Ναι είναι αυτοί προσκυνάνε

Να γιατί, σε λίγο θα μιλάνε τα δίκανα...


Άρθρο του Πολύδωρου Ιππ. Δάκογλου
42 χρόνια πάλευε με τα τοπογραφικά, τις στατικές μελέτες, τις υπογραφές για λογαριασμό άλλων και τα δημόσια έργα. Έφτασε η ώρα να πει "κουράστηκα, ας πάρω την σύνταξή μου".
Πλούσιο το ταμείο του (ΤΣΜΕΔΕ) και λίγοι οι συνταξιούχοι. Πάμπολες οι καταβληθείσες εισφορές από τον ίδιο. Παρ’ όλα αυτά η σύνταξή του, ως Πολιτικού Μηχανικού, καθορίστηκε μόνον στα 840 ευρώ. Πήρε και κάτι από το Επικουρικό, και έφτασε στα 1250 ευρώ.
Όλα αυτά πριν από 15 χρόνια. Έκτοτε, με κάποιες μικρές αναπροσαρμογές, κατάφερε να εισπράττει συνολικά 1540 ευρώ τον μήνα, από τα οποία, αν και δεν είχε κανένα άλλο έσοδο, του κρατούσαν περίπου 200 ευρώ μηνιαίως για φόρο εισοδήματος.

Οικογένεια Παπακωνσταντίνου...«Μεγάλη ιστορία...οικογένεια για όλες τις εποχές»

Οικογενειακή υπόθεση των Παπακωνσταντίνου το εργοστάσιο της ΔΕΗΗ σχέση της οικογένειας Παπακωνσταντίνου με το εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα περιγράφεται στο νέο βιβλίο του Δημοσθένη Κούκουνα «Μια οικογένεια για όλες τις εποχές», που διατρέχει τη σύγχρονη ελληνική ιστορία από το 1941 μέχρι σήμερα.
Μέσω σπάνιων φωτογραφιών - ντοκουμέντων, ο ιστορικός και δημοσιογράφος Δημοσθένης Κούκουνας παραθέτει στοιχεία για το εργοστάσιο ηλεκτρικής ενέργειας που η οικογένεια Παπακωνσταντίνου και συγκεκριμένα ο Γεώργιος Μ. Παπακωνσταντίνου, είχε

Ποίημα του Νίκου Τζιόπα για τον Πατέρα της Δόξας

 Ιωάννης Μεταξάς
Ὄχι, δέν θά΄λεγες τίποτα ἄλλο
Ἐσύ, πατέρα τῆς δόξας
Ὕψωσες τό μικρό ἀνάστημα,τό γιγαντιαῖο!

Τιμή και δόξα στους ηγέτες και στον λαό του 1940


Το 1940 τολμήσαμε ! Ηγεσία και λαός αντισταθήκαμε στις πολεμικές υπερδυνάμεις της εποχής . Πολεμήσαμε , ταλαιπωρηθήκαμε, υποφέραμε , αλλά τελικά νικήσαμε. Σήμερα δυστυχώς οι κυβερνώντες έχουν συμβιβασθεί με τις οικονομικές υπερδυνάμεις της παγκοσμιοποίησης που έχουν εισβάλει και προσπαθούν να υποδουλώσουν την πατρίδα μας και να επιβάλουν τον σύγχρονο οικονομικό ολοκληρωτισμό τους. Όμως ο Ελληνικός λαός και σήμερα όπως και τότε αγωνίζεται για εθνική αξιοπρέπεια και λευτεριά,

Δύο αιωνόβιοι ήρωες μιλούν για τους αγώνες του Έθνους




Δύο αιωνόβιοι Αιτωλοακαρνάνες  ήρωες - παλιοί πολεμιστές στο μέτωπο του 40 μιλούν για τους αγώνες του Έθνους.

Ήταν ντυμένοι στρατιώτες στο Ελληνοαλβανικό Μέτωπο. Ο 103χρονος Αριστείδης Κασάρας

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Η 28η Οκτωβρίου με τα μάτια των ξένων.



Τελικά ίσως μεγαλύτερη σημασία δεν έχει τι λέμε εμείς για το "θαύμα" του ελληνοαλβανικού έπους.αλλά και για τη στάση που τήρησε η Ελλάδα σ΄ όλη τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Δείτε τι είχαν πει και τι είχαν γράψει οι ξένοι. Οι ίδιοι που πολύ ,μα πάρα πολύ γρήγορα ξέχασαν.

ΤΙ ΕΙΠΟΝ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
[Από το ομώνυμο βιβλίο του Θεοδώρου Δρ. Βουδικλαρη, Ταγματάρχου Πυροβολικού, πολεμιστού της Αλβανίας, Αθήναι τη 28 Οκτωβρίου 1945 ]




1. «...Εάν η αντίστασις της Ελλάδος εξησφάλισεν πέντε πολύτιμους εβδομάδας υπέρ της Ρωσίας, εξησφάλισε και εξ μήνας ανεκτιμήτου αξίας δια την παραγωγικήν προσπάθειαν της Μεγάλης Βρετανίας και των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ανεξαρτήτως έτι της ηθικής εντυπώσεως την οποίαν επροξένησεν εις την Αμερικανικήν κοινήν γνώμην ο ενθεος υπέρ Ελευθερίας Αγών της Ελλάδος.
....Η πέννα αυτή, της οποίας η μελάνη τόσος φοράς εξηράνθη δια να ανεύρη τας καταλλήλους λέξεις

Το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 
 Το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 20.30΄
στον πολυχώρο «Δεσμοί Ελλήνων»
(Πασαλίδη 29, περιοχή Αγ. Φανουρίου, Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη)
 
ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Δημήτριος Καψάλας θα παρουσιάσει το βιβλίο
της Ελευθερίας Τζιάλλα - Μάντζιου με τίτλο

«Επιστροφή από το δεκαετή πόλεμο»
Θα παραστεί και θα ομιλήσει και η συγγραφέας

Ένα νέο τραγούδι χαστούκι στους Ανθέλληνες και Νεοταξικούς - Σήκω Έλληνα Μεγάλε Έλληνα και μη σκύβεις το κεφάλι .



Μην ανησυχείτε συν-Έλληνες .Οι Κρήτες μέσα σε όλους τους αιώνες έχυσαν το αίμα τους για την Ελλάδα Απροσκύνητη ράτσα η δικιά μας είναι για τα δύσκολα κι ας προσπαθούν να μας διχάσουν δεν θα τα καταφέρουν Αυτή η γη κι όλοι να πεθάνουμε πάλι Έλληνες θα γεννάει !  

ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΗΘΙΚΗ - Απόπειρα βιασμού της Γαλλίδας δημοσιογράφου Sonia Dridi εμπρός στην κάμερα ! Βίντεο


Ενώ στην Ελλάδα οι κάθε λογής προοδευτικοί προωθούν τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες ως δείγμα "ανθρώπινης" αλληλεγγύης οι απανταχού τον κόσμο οπαδοί του Ισλάμ κάνουν ότι μπορούν για να διαψεύδουν τους φανατικούς υποστηρικτές τους .
Έτσι στις 20 Οκτωβρίου στην πλατεία Ταχρίρ στην Αίγυπτο άγρια επίθεση από πλήθος Αιγυπτίων δέχθηκε η  Γαλλίδα δημοσιογράφος Sonia Dridi , την ώρα που ήταν έτοιμη να βγει στον αέρα του France 24.

Προσφορά του Κοινού Παρονομαστή την Κυριακή 28 Οκτωβρίου.


Ο Κοινός Παρονομαστής την Κυριακή 28 Οκτωβρίου γιορτάζοντας μαζί σας και με όλον τον Ελληνικό λαό το ΟΧΙ του Εθνικιστή ηγέτη προχωρεί σε μια προσφορά . Την εφημερίδα της 4ης Αυγούστου το 6ο φύλλο που εκδόθηκε την 15 Οκτωβρίου 1965 και είναι αφιερωμένη στην επέτειο του ΟΧΙ Εκτός από ωραία άρθρα που περιέχει έχει και αποσπάσματα από τους λόγους του Ιωάννη

Ο τελικός παραλήπτης του χρήματος



Του Συνεργάτη μας Φοίβου Ιωσήφ

                                                                                                                                                                                                    
Η κάθε πράξη και το κάθε αποτέλεσμα έχουν κάποιον συγκεκριμένο παραλήπτη. Αυτός πού τελικά λαμβάνει και απολαμβάνει  τον καρπό συγκεκριμένων ενεργειών είναι συνήθως άλλος από εκείνον πού πιστεύει ο ενεργήσας. Για παράδειγμα, κερδίζει κάποιος ένα μεγάλο ποσό, από αυτό το ποσό χρησιμοποιεί κάποια χρήματα για να ικανοποιήση συγκεκριμένες ανάγκες επιβίωσης, όπως, για να αγοράση ρούχα, έπιπλα, αυτοκίνητο,παπούτσια και τροφή. Αυτά τά κάλυψε και πάει και
τελείωσε.Τά επί πλέον χρήματα τά αποθησαυρίζει για κάλυψη πιθανόν νέων μελλοντικών αναγκών. Σε κάποια στιγμή καλύπτει και τις μελλοντικές του ανάγκες αλλά

Μυαλό κουκούτσι !!!


Από την ερχόμενη βδομάδα τίθεται σε ισχύ η ρύθμιση του υπουργείου Ανάπτυξης, σύμφωνα με την οποία οι καταναλωτές που δε θα λαμβάνουν την απόδειξη παροχής υπηρεσίας και εμπορεύματος, θα μπορούν να φεύγουν από το κατάστημα χωρίς να πληρώνουν το λογαριασμό.


H ανικανότητα ενός τρισάθλιου σάπιου κράτους να ελέγξει την φοροδιαφυγή και να δείξει (την διάθεση του ) για έλεγχο μόνο στην βάση οδηγεί τον Ελληνικό λαό σε

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ για την Αφαίρεση του Γένους από το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ


Δεκάδες μέλη του Εθνικού Μετώπου μοίρασαν ανακοινώσεις και ενημέρωσαν τους πολίτες για την αφαίρεση του γένους από τους σπουδαστές των στρατιωτικών σχολών. Έξω από το κτίριο της παλαιάς βουλής όπου πραγματοποιήθηκε η  παρουσίαση του βιβλίου του Τέως αρχηγού ΓΕΕΘΑ του πρώην υπουργού Φράγκου Φραγκούλη, όλοι οι παραβρισκόμενοι πληροφορήθηκαν για το απαράδεχτο νομοσχέδιο και την πορεία της νομικής αντίδρασης στο συμβούλιο επικρατείας.
Η υπόθεση της αφαίρεσης του γένους από τις

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Η υποκρισία των κυβερνώντων, έσχατη ασυνέπεια του συστήματος.



Εμμανουήλ Ν. Κώνστας
Γενικός Γραμματέας του Εθνικού Μετώπου     

Η υποκρισία των κυβερνώντων, έσχατη ασυνέπεια του συστήματος.
Το τελικό κτύπημα στην κοινωνία έχει αποφασιστεί εδώ και καιρό. Πολλά από τα διαβόητα μέτρα που στρέφονται πλέον κατά της επιβίωσης των εργαζομένων και των συνταξιούχων, είχαν αποφασιστεί και ψηφιστεί, ήδη από τις προηγούμενες κυβερνήσεις.

Εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στην οικία Μεταξά


Η αναμνηστική πλάκα στην οικία Μεταξά, όπου ειπώθηκε το ιστορικό ΟΧΙ.
Την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου στις 6.00 μ.μ. η Ιωάννα Φωκά-Μεταξά, εγγονή του Ιωάννη Μεταξά, θα μιλήσει στην βιβλιοθήκη του Δήμου Κηφισίας (Αγ. Θεοδώρων & Δ. Κυριακού) με θέμα «Ιωάννης Μεταξάς και Βαλκανικοί Πόλεμοι».

Την Κυριακή 28 Οκτωβρίου η ιστορική οικία του Ιωάννη Μεταξά (Στρατηγού Δαγκλή 10, Κηφισιά) θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό από την 10ην π.μ. έως την 2.30 μ.μ., για τον διπλό εορτασμό της 72ης επετείου της 28ης Οκτωβρίου

Ξαναζεσταμένη σούπα η “Μαύρη Βίβλος της Χρυσής Αυγής”


Όπως είχε γράψει στις στήλες του ο "ΕΚ"ο Δ. Ψαρράς, μέλος της δημοσιογραφικής ομάδας του Ιού, εξέδωσε ένα βιβλίο αφιερωμένο στην ελληνική ακροδεξιά, και με μεγάλη φυσικά αναφορά στην Χρυσή Αυγή. Το βιβλίο, που έχει τον τίτλο "Η μαύρη βίβλος της Χρυσής Αυγής" κυκλοφορεί από χτες στα βιβλιοπωλεία της χώρας. Όσοι περίμεναν ότι θα διαβάσουν κάτι καινούριο, θα απογοητευτούν, καθώς αυτό στην ουσία είναι μία συρραφή, των παλαιότερων δημοσιευμάτων του "Ιού" στην πάλαι πότε "ελευθεροτυπία", με κάποιες απλές προσθήκες που ασχολούνται με τα πρόσφατα εκλογικά αποτελέσματα. Πρόκειται ξεκάθαρα για μία "αρπαχτή" καθώς την εποχή αυτή, η Χρυσή Αυγή,

Κομμουνιστική κωλοτούμπα !




Όπως γράφαμε και εχθές στον Κοινό Παρονομαστή (ΕΔΩ) η φαρσοκωμωδία, πως τα κόμματα της Αριστεράς ΔΗΜΑΡ και ΠΑΣΟΚ με το κόμμα της Δεξιάς Νέα Δημοκρατία βρίσκονται σε σύγκρουση προκειμένου να μην περάσουν οι απαιτήσεις των συναδέλφων τους της Τρόικας εξωτερικού, γίνεται για λόγους επικοινωνιακούς οι δε "αντάρτες" βολευτές ήδη ξεκίνησαν τις κυβιστήσεις  στα τηλεοπτικά κανάλια. Ο δε κομμουνιστής Φώτης Κουβέλης   εισηγήθηκε στην κοινοβουλευτική ομάδα της Δημοκρατικής Αριστεράς να καταψηφιστούν τα εργασιακά μέτρα, αφήνοντας ωστόσο περιθώριο επαναπροσέγγισης της απόφασης .
Αυτές τις επανα.. προσεγγίσεις  των κομμουνιστών τις γνωρίζουμε πολύ καλά.
Σύμφωνα με συνεργάτες του προέδρου του εταίρου κόμματος της αριστεράς, το σοσιαληστρικό που ξεπούλησε την Ελλάδα ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον κ. Φώτη Κουβέλη, ο τελευταίος άφησε μια «χαραμάδα»

Φρειδερίκος Νίτσε Απόσπασμα από το βιβλίο «Η Γέννηση της Τραγωδίας»




«Αποδεδειγμένα σε κάθε περίοδο της εξέλιξής του ο δυτικοευρωπαϊκός πολιτισμός προσπάθησε να απελευθερώσει τον εαυτό του από τους Έλληνες. Η προσπάθεια αυτή είναι διαποτισμένη με βαθύτατη δυσαρέσκεια, διότι οτιδήποτε κι αν δημιουργούσαν, φαινομενικά πρωτότυπο και άξιο θαυμασμού, έχανε χρώμα και ζωή στη σύγκρισή του με το ελληνικό μοντέλο, συρρικνωνότανε, κατέληγε να μοιάζει με φθηνό αντίγραφο, με καρικατούρα.

Έτσι ξανά και ξανά μια οργή ποτισμένη με μίσος ξεσπάει εναντίον των Ελλήνων, εναντίον αυτού του μικρού και αλαζονικού έθνους, που είχε το νεύρο να ονομάσει βαρβαρικά ότι δεν είχε δημιουργηθεί στο έδαφός του…
Κανένας από τους επανεμφανιζόμενους εχθρούς τους δεν είχε την τύχη να ανακαλύψει το κώνειο, με το οποίο θα μπορούσαμε μια για πάντα να απαλλαγούμε απ’ αυτούς. Όλα τα δηλητήρια του φθόνου,

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Ανοιχτή Επιστολή προς Ευρωπαίους Εταίρους - Δανειστές

Γράφει ο Δημήτριος Γκίκας
Φιλόλογος, Μ.Α.
Υπ. Δρ. Πολιτικής Φιλοσοφίας


Αξιότιμοι κύριοι,

Με ειλικρινή αγωνία, αυτήν που κάθε Έλληνας, αλλά και κάθε άλλος που νιώθει Έλληνας, αισθάνεται, πληροφορήθηκα τις τελευταίες εξελίξεις και ενέργειες στις οποίες προβήκατε, αναφορικά με τη δόση του δανείου των 13,2 δις ευρώ προς τη χώρα μου.

 Η Ελλάς, κύριοι, όπως και υμείς έχετε

Μάζεψαν τις νεοταξικές δηλώσεις Βορίδη.


του Παναγιώτη Αποστόλου
Οι προχθεσινές δηλώσεις του άλλοτε «υπερπατριώτη» βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μάκη Βορίδη, στη ραδιοφωνική εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή, στο Real fm, για τον πλειστηριασμό ακόμα και των πρώτων κατοικιών των Ελλήνων πολιτών, από τις τράπεζες, οι οποίοι έχουν συνάψει στεγαστικά δάνεια και αδυνατούν να τα αποπληρώσουν λόγω της οικονομικής κρίσεως που μαστίζει τη χώρα, έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από τους Ελληνες πολίτες και οι καταγγελίες τους έχουν κατακλίσει το διαδίκτυο. Επίσης, ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων όλων των κομμάτων της Βουλής. Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Απ. Κακλαμάνης, κατέθεσε σχετική πρόταση προς τον υπουργό Οικονομικών, όπως

Το ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ παρουσιάζει το έργο: Η διάσωση της Ελλάδας


Έχουν καταλάβει οι περισσότεροι πολίτες πως όσο κρατούν οι "διαπραγματεύσεις" τόσο πιο επώδυνα θα είναι τα μέτρα θηλιά στον λαιμό του Έλληνα, όσο πιο πολύ δυσκολία δείχνουν στο παζάρι με την τρόικα τόσο πιο σίγουρο θα είναι το αρνητικό αποτέλεσμα για την Ελλάδα και τους Έλληνες .Το προμελετημένο έγκλημα εφαρμόζεται από την εγχώρια τρόικα δεξιάς και αριστεράς που οι διαφωνίες τους αποτελούν επικοινωνιακό τρικ για τους αφελείς φορολογούμενους .
Βέβαια αυτή την φορά δικαιούνται να επικαλούνται την ψήφο του Ελληνικού λαού αφού με την απειλή του κομμουνισμού επικράτησε πάλι ο Σαμαράς και συγκυβερνά με τον κομμουνιστή Κουβέλη!
Δήλωσε ο Σαμαράς πως όσοι τολμήσουμε θα σώσουμε την Ελλάδα ! Πως ? Παραδίδοντας εκτός από την Εθνική και την δημοσιονομική κυριαρχία .Απίστευτη αλλά και επικίνδυνη η ανικανότητα των

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ τεύχος 2ον -ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ !


Ο Κοινός Παρονομαστής προχωρεί στην ανάρτηση του 2ου τεύχους του περιοδικού ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ .Σήμερα δημοσιεύουμε το πρώτο μέρος του και το άρθρο που έχει τίτλο ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ Είναι σημαντικά άρθρα γιατί πιστοποιούν, πως βλέπαμε πιο μακρυά από τους άλλους .Όχι γιατί είχαμε το χάρισμα αλλά γιατί σκεφτόμασταν Εθνικιστικά .Φωνάζαμε και το αποδεικνύουν αυτά τα κείμενα, πως η Ελλάδα απειλείται περισσότερο από κάθε χώρα, πως θα  πνιγούμε και εμείς από το παγκόσμιο σφιχταγκάλιασμα ,δυνάμεων πού μας οδηγούν αναπόφευκτα σ' ένα τραγικό τέλος και πως βρισκόμαστε πολύ κοντά σ' ένα παγκόσμιο πολιτικό πόλεμο νέου τύπου ! Αυτά απευθύνονται σε όλους .Σε συναγωνιστές για να θυμηθούν, σε φίλους για να ξεκαθαρίσουν μέσα τους το μεγαλείο του Ελληνικού Εθνικισμού, σε πατριώτες που θα θελήσουν να κάνουν ένα βήμα μπροστά και να συνταχθούν μαζί μας, ακόμα και σε πολιτικούς αντιπάλους που θα βοηθηθούν να καταλάβουν ποιοι είναι οι Έλληνες Εθνικιστές και  τον αγώνα που έχουν κάνει για αυτό το Έθνος.Μετατρέψαμε τα κείμενα σε μορφή που θα σας βοηθήσει να τα αντιγράψετε και να τα

Νίκος Τζιόπας: Ανοιχτή επιστολή στο Δήμαρχο Δομοκού κ. Σύρο για το Αλβανικό σχολείο


Το πλαίσιο στο οποίο κινείται η εθνική μας ζωή τα τελευταία χρόνια έχει δύο συνιστώσες.
Η πρώτη είναι η οικονομική την οποία βιώνει με επώδυνο τρόπο ο Ελληνικός λαός, κάνοντας επίπονες και αλλεπάλληλες θυσίες με απώτερο στόχο ένα... αβέβαιο και δυσοίωνο, απ’ ότι δείχνουν τα πράγματα, μέλλον.
Η δεύτερη- και πιο σημαντική κατά τη γνώμη μου- είναι η βιολογική, η οποία σκοπίμως έχει επισκιαστεί από την πρώτη. Κι αυτό συμβαίνει διότι ο Ελληνικός λαός άλλαξε μεταπολιτευτικά συνήθειες και τρόπο σκέψεως: Αντικατέστησε το μυαλό με την τσέπη.  Ή μάλλον έτσι τον έμαθαν να κάνει. Σημαντικότατοι παράγοντες που επιτείνουν το πρόβλημα είναι η υπογεννητικότητα, η παράνομη μετανάστευση διότι αποσυνθέτουν τον εθνικό και κοινωνικό μας ιστό. Και τα προβλήματα που δημιουργούνται από αυτήν την κατάσταση έχουν άμεσο αντίκτυπο

Επιστροφή των παρανόμως εξαχθέντων Πολιτιστικών Αγαθών στις χώρες προέλευσής τους


Η Διεθνής Συνάντηση Εμπειρογνωμόνων για το ζήτημα της επιστροφής των παρανόμως εξαχθέντων Πολιτιστικών Αγαθών στις χώρες προέλευσής τους θα διεξαχθεί το 2013 στην Αρχαία Ολυμπία. Ο αρχαιολογικός χώρος έχει παγκόσμια εμβέλεια και υψηλό συμβολισμό και είναι στον Κατάλογο Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO
Αυτό προβλέπει διμερές πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ της Διοίκησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Κορέας (Cultural Heritage Administration of Korea) και της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής

Γιατί δεν με αγγίζει η οικονομική κρίση.




1. Γιατί έχω μηνιαίο μισθό  6.100 ευρώ .
2. Γιατί παίρνω σύνταξη 4.880 ευρώ το μήνα μετά από 4 χρόνια εργασίας.
3. Γιατί για συμμετοχή μου σε επιτροπές, παίρνω 250 ευρώ την ώρα.
4. Επειδή  ζω στην επαρχία ο εργοδότης μου με ενισχύει με επίδομα ενοικίου μηνιαίως 1.000 ευρώ
5. Γιατί ο καλός μου εργοδότης αντιμετωπίζει όλους μου τους συναδέλφους το ίδιο Για παράδειγμα δίνει σε όλους 1.500 ευρώ για οργάνωση γραφείου και 1.000 ευρώ τις γιορτές λόγω αυξημένης επικοινωνίας με τους πελάτες τους.Το Δώρο Χριστουγέννων, Πάσχα και επίδομα αδείας είναι ξεχωριστά. ...

Το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ οργανώνεται - Συντονιστής Πολιτικής Δράσης ο Γιάννης Κουριαννίδης !


Αμέσως μετά την Εθνικιστική συνάντηση στη Λαμία, όπου το Εθνικό Μέτωπο ήταν ο μόνος φορέας του χώρου που παραβρέθηκαν αντιπρόσωποί του παρατηρούμε θετικές  οργανωτικές κινήσεις. Πρώτα πρώτα η συγκρότηση σε σώμα την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου της Επιτροπής του Εθνικού Μετώπου Θεσσαλονίκης και δεύτερον τα εγκαίνια των γραφείων της Οργάνωσης του Εθνικού Μετώπου στον Πειραιά την Κυριακή, ημέρα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, στις 19.00 μμ .Πιο αναλυτικά  :
 Υπό τον συντονισμό του μέλους του Πολιτικού Γραφείου, Γιάννη Κουριαννίδη, την θέση του Γραμματέα της Επιτροπής ανέλαβε ο Σωτήρης Αντωνιάδης, ενώ συμμετέχουν ακόμη ο Δημήτρης Λιώτης ως συντονιστής Οργανωτικού, ο Πέτρος Χατζηγεωργίου ως συντονιστής Διοικητικής Μέριμνας και ο Κώστας Αμασόγλου ως νομικός σύμβουλος. Υπεύθυνοι για την συγκρότηση τμήματος Νεολαίας ορίστηκαν η Ελένη Παπαδοπούλου και ο Νίκος Κουρτίδης.

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Η Δωδώνη και ο αρχαιοκάπηλος πάππος του Γιώργου Παπανδρέου.


Στο περιοδικό Αρχαιολογία, τεύχος 116, Σεπτέμβριος 2010, σελ. 85-92, διαβάζουμε για την «μοναδική συλλογή χάλκινων έργων μικροτεχνίας» που εκτίθεται στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο της Ελλάδος. Ένα σημαντικό μέρος της έκθεσης, κατέχει μία συγκεκριμένη συλλογή, που δώρισε ο Ηπειρώτης Κ. Καραπάνος. Η δωρεά, εκτός των άλλων, περιλαμβάνει κυρίως τα χάλκινα ευρήματα των ανασκαφών που πραγματοποίησε ο Καραπάνος στο ιερό της Δωδώνης το 1875-76 με άδεια των τουρκικών αρχών. Μερικά όμως χάλκινα ειδώλια που προέρχονται από λαθρανασκαφές στη Δωδώνη πουλήθηκαν σε μουσείο του

Εθνική Αυτογνωσία



Εμμανουήλ Ν. Κώνστας
Γενικός Γραμματέας του Εθνικού Μετώπου.
Η αρχαία καταγωγή μας και τα τεράστια επιτεύγματα που άσκησαν καθοριστικό ρόλο στην πορεία της ανθρωπότητας είναι αποδεκτά από την ιστορία ,τις επιστήμες και τον πολιτισμένο κόσμο. Η πολυτάραχη διαδρομή μας στο χρόνο είναι γεμάτη αγώνες. Η βαθύτερη ελληνική συνείδηση επιβίωσε σε συνθήκες ρωμαιοκρατίας, σκοτεινών βυζαντινών περιόδων, φραγκοκρατίας, τουρκοκρατίας. Η εξέλιξη της ανθρώπινης ιστορίας ακολουθεί τα ίδια μονοπάτια με την ελληνική.
Η ίδια αυτή ιστορία, μαρτυρεί την ανάγκη ουσιαστικής γνώσης των

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: 2.300 χρόνια ἑλληνική


Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Οκτωβρίου στον πολυχώρο «Δεσμοί Ελλήνων» στη Θεσσαλονίκη εκδήλωση τιμής και μνήμης για την επέτειο της απελευθερώσεως της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας μας, με ομιλητή τον αρχαιολόγο Πέτρο Δημητριάδη, με θέμα «Μακεδονία, 2300 χρόνια ελληνική».

Ο ομιλητής με μία εντυπωσιακή ιστορική περιήγηση από το 6.000 π.Χ., που διαπιστωμένα πρωτοκατοικήθηκε η περιοχή της Θεσσαλονίκης, μέχρι τα σημερινά χρόνια, αποτύπωσε τη

Τούρκικος στρατός : Κομάντο με ... μπρατσάκια για κολύμπι !! Βίντεο.



Τραγελαφικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στον Έβρο, όταν γεφυροφόρο άρμα μάχης Μ48Α3 του τουρκικού Μηχανικού επιχείρησε να διαβεί την ποταμό σε μια κλασική άσκηση ζεύξης υδάτινου κωλύματος και αντ'αυτού παραλίγο να το καταπιεί η λάσπη και  να πνιγεί το τετραμελές πλήρωμά του, το οποίο σώθηκε από ταχύπλοο πουυ έσπευσε να τους διασώσει. Όλα αυτά μέρα μεσημέρι, σε ένα

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Με σεβασμό στους εκτελεσθέντες της Ακροναυπλίας...


γράφει ο Πολύδωρος Ιππ.Δάκογλου
Επειδή η Νέα Δημοκρατία παραμένει (οικιοθελώς) ιδεολογικά αφοπλισμένη σκέφθηκα πως κάποιος θα πρέπει να δώσει μια απάντηση στα όσα γράφονται και λέγονται, τις ημέρες αυτές, από τους κομμουνιστές, σχετικά με την Ακροναυπλία.
Θυμίζω ότι, την εποχή εκείνη, Κομμουνιστές και Ναζί είχαν συνάψει σύμφωνο μη επίθεσης. Ένα σύμφωνο που έδωσε την ευκαιρία στους Γερμανούς να καταλάβουν την μισή Πολωνία (την άλλη μισή την κατέλαβαν οι Σοβιετικοί) και να επιτεθούν κατά των Ευρωπαϊκών

Πως κατάντησες καημένεεεεε!!!!!!!!! (video)


 Ακούστε τον Βορίδη στο νέο video και βγάλτε τα συμπεράσματα σας
Εγώ έβγαλα τα δικά μου
Πως κατάντησες καημένεεεεε!!!!!!!!! 




Παλιότερη δήλωση 
ΒΟΡΙΔΗΣ: Επαναλαμβάνω: Δεν πρόκειται ποτέ να κάνω

Τούρκικα σήριαλ: Ένας επικίνδυνος μιθριδατισμός


 Η μοντέρνα μορφή τούρκικης εισβολής που παρατηρούμε καθημερινά στα ΜΜΕ μόνο αηδία προκαλεί σε κάθε πολιτικοποιημένο άνθρωπο. Η ανοχή και η συνενοχή του Ελληνικού κράτους, η ντροπιαστική επιλογή των Ελληνικών καναλιών και η αποδοχή τους από την μεγάλη μάζα του Ελληνικού λαού προωθούν μια ουτοπική Ελληνοτουρκική φιλία. Τα τούρκικα σίριαλ αποτελούν εξευτελιστική κατάντια της Ελληνικής κοινωνίας και η μνήμη χρυσόψαρου που επικρατεί στα κεφάλια των πολιτών θα μπλέξει την χώρα σε σύγχρονους μπελάδες.

Έχουν περάσει μόλις 38 χρόνια από την ανελέητη τούρκικη εισβολή και η κατοχή συνεχίζετε από τον

ΣΟΚ και οργή για το νεοταξίτη Μάκη Βορίδη!


του Παναγιώτη Αποστόλου
ο Σάββατο το πρωί, στις 20 Οκτωβρίου 2012 και στη ραδιοφωνική εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή, στο Real fm, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάκης Βορίδης, δήλωνε πως είναι θετικός στον πλειστηριασμό ακόμα και των πρώτων κατοικιών Ελλήνων πολιτών, από τις τράπεζες, οι οποίοι έχουν συνάψει στεγαστικά δάνεια και αδυνατούν να τα αποπληρώσουν λόγω της οικονομικής κρίσεως που μαστίζει τη χώρα. Στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως κάποια στιγμή θα πρέπει να ληφθούν ξεκάθαρα μέτρα, για να αποπληρωθούν οι οφειλές των πολιτών, προς τις τράπεζες.

Γάλλοι Εθνικιστές : Ζήστε Ελεύθεροι η Πεθάνετε - το Σύνθημά τους RECONQUEST - Επανάκτηση ! Βίντεο




Τέμενος το οποίο βρίσκεται υπό κατασκευή στο Πουατιέ της Γαλλίας καταλήφθηκε για ώρες το Σάββατο από μέλη της Εθνικιστικής οργάνωσης Generation identitaire (Γενιά της Ταυτότητας) .
Όλα άρχισαν τα ξημερώματα στις περίπου έξι παρά τέταρτο, όταν γύρω στους 100 Εθνικιστές  εισέβαλαν στο χώρο, ανέβηκαν στη στέγη και κρέμασαν δύο πανό:
Ένα με την ονομασία της οργάνωσής τους και άλλο ένα με τη φράση "Ο Κάρολος Μαρτέλος νίκησε τους Άραβες στο