Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012

ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΗΘΙΚΗ - Απόπειρα βιασμού της Γαλλίδας δημοσιογράφου Sonia Dridi εμπρός στην κάμερα ! Βίντεο


Ενώ στην Ελλάδα οι κάθε λογής προοδευτικοί προωθούν τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες ως δείγμα "ανθρώπινης" αλληλεγγύης οι απανταχού τον κόσμο οπαδοί του Ισλάμ κάνουν ότι μπορούν για να διαψεύδουν τους φανατικούς υποστηρικτές τους .
Έτσι στις 20 Οκτωβρίου στην πλατεία Ταχρίρ στην Αίγυπτο άγρια επίθεση από πλήθος Αιγυπτίων δέχθηκε η  Γαλλίδα δημοσιογράφος Sonia Dridi , την ώρα που ήταν έτοιμη να βγει στον αέρα του France 24.Το περιστατικό συνέβη στις 20 Οκτωβρίου. Οι άνδρες, αφού την περικύκλωσαν, άρχισαν να την ακουμπούν σε όλο της το σώμα, ενώ κάποιοι προσπάθησαν να της σκίσουν τα ρούχα, αδιαφορώντας για την κάμερα που κατέγραφε το περιστατικό.
"Με έπιαναν παντού. Συνειδητοποίησα λίγο αργότερα ότι κάποιος μου άνοιξε τα κουμπιά από το πουκάμισό μου. Απέφυγα τα χειρότερα επειδή φορούσα ζώνη", δήλωσε ταραγμένη η Ντίντι η οποία, χάρη στη βοήθεια του εικονολήπτη, της Ashraf Khalil κατόρθωσε να ξεφύγει από τον όχλο.
"Το πλήθος μας είχε περικυκλώσει. Γύρω στους τριάντα άνδρες άπλωναν τα χέρια τους στη Σόνια. Ηταν δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς τα χέρια που προσπαθούσαν να την προστατεύσουν από εκείνα που της επιτίθεντο", είπε ο Khalil ο οποίος κατέθεσε μήνυση όπως κι η Dridi κατά αγνώστων.
Στη συνέχεια όπως περιγράφει ο εικονολήπτης μπήκαν στο αμάξι τους όμως το πλήθος τους ακολούθησε και άρχισε να χτυπά το καπό του αυτοκινήτου.
Όπως αναφέρει το Associated Press  οι επιθέσεις εναντίον γυναικών αποτελούν καθημερινό φαινόμενο στην Αίγυπτο καθώς δεκάδες είναι οι νεαρές Αιγύπτιες που πέφτουν θύματα παρενόχλησης και βιασμών σε κεντρικές οδούς και πλατείες, δείγμα της στροφής σε μια παραδοσιακή ισλαμική ηθική που θέλει τις γυναίκες κλεισμένες στο σπίτι και τους απαγορεύει να κυκλοφορούν χωρίς συνοδεία άνδρα.

Δείτε το βίντεο :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π