Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Δεν πήγαν στην κηδεία του ήρωα της Κύπρου! (του Ευθυμίου Πέτρου)


«Έβγαλαν την υποχρέωση» με λίγα στεφάνια
Δύο αγήματα αποδόσεως τιμών συνόδευσαν τον ταξίαρχο Γεώργιο Παπαμελετίου στην τελευταία του κατοικία. Το ένα ήταν το «επίσημο» που έστειλε το ΓΕΣ σύμφωνα με τα προβλεπόμενα. Το άλλο ήταν οι συμπολεμιστές του, οι «Κομμάντος '74» που φόρεσαν πάλι τις στολές τους για να τιμήσουν τον διοικητή τους. Γενιές καταδρομέων ήσαν εκεί. Όχι όμως και οι ηγεσίες. Ούτε η στρατιωτική, ούτε η πολιτική. Τι ήταν το σημαντικότερο που είχαν να κάνουν και δεν βρήκαν το δρόμο για τον Ασπρόπυργο να πάνε να τιμήσουν τον ήρωα της Κύπρου; 

Εκεί θα λυθούν οι διαφορές μας είτε το θέλουμε είτε όχι.


Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι οι στρατιωτικοί μας που κρατούνται από τους Τούρκους «φίλους και συμμάχους» για εντελώς γελοίους λόγους, έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον, την αγάπη και την συμπαράσταση Ελλήνων τε και Αλλοδαπών, προς αυτούς και τους γονείς τους που αγωνιούν για την τύχη τους.
 «Βοηθάει», βέβαια, και η τηλεόραση που το παρατραβάει και το στρέφει προς άλλες, συγκινησιακές, ατραπούς καθώς και οι διάφοροι κύκλοι που οργανώνουν συλλαλητήρια και ποδηλατοδρομίες λες και θα συγκινηθεί κανένας Τούρκος αρμόδιος για να ελευθερώσει τα παλικαριά μας.
 Ας καταλάβουμε ότι βρισκόμαστε σε καθεστώς «ακήρυχτου» πολέμου που μας έχει επιβληθεί εδώ και αρκετό καιρό όπου σε κάθε φάση του, χάνουμε και από κάτι είτε αυτό είναι άνθρωποι είτε αεροπλάνα είτε ελικόπτερα είτε πλοία.
 Ο θρήνος και ο οδυρμός, εν καιρώ πολέμου, είναι συνυφασμένος με τη ζωή του

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Οικογένεια: Η θρησκεία του Έλληνα


Είναι σοβαρό ελληνικό πρόβλημα η αυτάρκειά μας... Σε μια προηγμένη χώρα, οτιδήποτε λέγεται συζητιέται, εδώ οτιδήποτε λέγεται έχει εχθρούς και φίλους και τελειώνει. Η αυτάρκεια, ως πανάρχαιο ελληνικό μειονέκτημα, γεννιέται μέσα στις θωπείες και στα αγκαλιάσματα της οικογενείας, μας ανατρέφει σε κλειστό κύκλο συναισθημάτων ως μοναδικότητες και δημιουργεί ανθρώπους που είναι ανίκανοι να συνεργαστούν». 
Στέλιος Ράμφος, ομιλία στο Φόρουμ των Δελφών, 3/3/2018
Οι άγγελοι της παρακμής έχουν εξαιρετικές δημόσιες σχέσεις. Γι’ αυτό και ο κόσμος περιμένει με ανοιχτό το στόμα την επόμενη δόση ασυνάρτητου αντικοινωνικού δηλητηρίου. Ο Στέλιος Ράμφος από το Φόρουμ των Δελφών επιτέθηκε στη φύση της ελληνικής οικογένειας, χαρακτήρισε την αυτάρκεια «πρόβλημα» της Ελλάδας και καταχειροκροτήθηκε από αδιάφορους, αδαείς, ξενοκρουσμένους και λοιπούς. 

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

«Ο Μάρτιος μήνας στην Πελοπόννησο μυρίζει επανάσταση» Δημήτρης Καμπόσος

«Ο Μάρτιος μήνας στην Πελοπόννησο μυρίζει επανάσταση», έτσι άρχισε την ομιλία του ο Δημήτρης Καμπόσος στο Πανηλειακό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία και τους δύο «ομήρους» στρατιωτικούς, που ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής (18/3) στην πρωτεύουσα της Ηλείας, τον Πύργο.
 Ο δήμαρχος Άργους - Μυκηνών ήταν κεντρικός ομιλητής στο συλλαλητήριο,

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Γιώργος Γαλέος: «Η σημερινή κυβέρνηση είναι το καλό παιδί των ξένων, ό,τι της λένε κάνει»


Συνέντευξη στη Δήμητρα Μυλωνά του Γιώργου Γαλέου  

Στιγμή δεν το σκέφτηκε… Ήρθε από την Ελβετία, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά, για να δώσει το παρών στο εθνικό σάλπισμα για την Μακεδονία ΜΑΣ, προκειμένου να συμμετάσχει στα συλλαλητήρια που έγιναν στην Θεσσαλονίκη και την Αθήνα. Ο λόγος για τον οικονομολόγο, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Ζυρίχης και πρώην βουλευτή Αργολίδας της Χρυσής Αυγής, Γιώργο Γαλέο. Μαζί του είχαμε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση σχετικά με την οικονομική κατάσταση της Πατρίδας μας και τα επόμενα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε για να σταθούμε στα πόδια μας και να μην είμαστε έρμαιο κανενός εγχώριου ή ξένου δανειστή.