Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Εκδήλωση τιμής και μνήμης στον συναγωνιστή Γιάννη Σχοινά την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016



Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου έχουμε αποφασίσει να τιμήσουμε τον συναγωνιστή μας, Γιάννη Σχοινά. Επίσης θα τελεσθεί και τρισάγιο στην μνήμη του. Οργανώνουμε λοιπόν μετακίνηση με πούλμαν από την Θεσσαλονίκη με τελικό προορισμό τα Φίχτια Αργολίδος. Με ενδιάμεσους σταθμούς – στάσεις για να επιβιβαστούν συναγωνιστές και από άλλες περιοχές που θέλουν να έρθουν μαζί  μας. Το κόστος του αντιτίμου για την ενοικίαση του λεωφορείου είναι 25 ευρώ από Θεσσαλονίκη και επαρχία και 15 ευρώ από την Αθήνα ανά άτομο. 

Διαχρονικός Σιωνισμός: Περί οικονομικής κρίσης και ιδιοκτησίας


Λίγο αργότερα θα ιδρύσουμε τεράστια μονοπώλια, δεξαμενές των κολοσσιαίων πλούτων, από τα οποία και οι μεγάλες περιουσίες των Χριστιανών θα εξαρτώνται κατά τέτοιο τρόπο, ώστε θα καταβροχθισθούν μέσα σ' αυτά, όπως η αξιοπιστία των Κρατών την επόμενη μέρα μιας οικονομικής καταστροφής... Κύριοι οικονομολόγοι που είστε εδώ παρόντες, προσέξτε τη σπουδαιότητα αυτού του συνδυασμού!
Η αριστοκρατία των Χριστιανών σαν πολιτική δύναμη εξαφανίσθηκε. Δε χρειάζεται να την λάβουμε υπόψη. Αλλά επειδή είναι ιδιοκτήτρια εδαφικών περιουσιών, και μπορεί ως εκ τούτου να μας βλάψει λόγω των ανεξάρτητων πόρων της, είναι απόλυτα αναγκαίο να αφαιρέσουμε την κατοχή των γαιών της.

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕ!! ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ.


γράφει ο Ζαφείρης

*Μια εικόνα όχι χίλιες, αλλά εκατομμύρια λέξεις. Αφού δεν τα κατάφεραν με τους Έλληνες τόσα χρόνια, να μας εξαφανίσουν ρίχνοντας μας σε πολέμους, "εμφυλίους" παιδωμαζώματα, σκλαβιές, γενοκτονίες, το δούλεψαν και επανήλθαν αποφασισμένοι να μας αντικαταστήσουν! Αυτή είναι η μόνη αιτία της κατασκευασμένης σικέ οικονομικής κρίσης και όλων όσων συμβαίνουν τα τελευταία 42 χρόνια, στην πατρίδα μας με αποκορύφωμα τα χρόνια των μνημονίων. Ο εθνομηδενισμός, ο ραγιαδισμός που καλλιεργούνται συστηματικά στις ψυχές των νέων, η καταστροφή της γλώσσας, της παιδείας, της ιστορίας, η πολιτισμική παρακμή προετοίμασαν το έδαφος κατασκευάζοντας εθνικά ασυνείδητους, αδιάφορους πολίτες, Γραικύλους και γενίτσαρους. Ένα σύννεφο απογοήτευσης πλανάται από επάνω μας. Που δεν πρόκειται να διαλυθεί παρά μόνο αν οι Έλληνες αντιληφθούν και  εμπεδώσουν  αυτή την πραγματική αιτία του κακού. Μόνο τότε θα εξαφανιστεί και η απογοήτευση που τους διακατέχει και θα βρούνε την δύναμη να αγωνιστούν για να ανατρέψουν το βρώμικο σχέδιο του αφανισμού του Ελληνισμού και της Ελλάδος. 

«Εθνοκεντρική κοσμοθεώρηση και πολίτευμα»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, στις 8 μ.μ.
στον πολυχώρο «Δεσμοί Ελλήνων»
Πασαλίδη 29, Κ. Τούμπα, Θεσσαλονίκη (περιοχή αγ. Φανουρίου)
ο πρώην υπουργός Κωνσταντίνος Κιλτίδης
θα ομιλήσει με θέμα
«Εθνοκεντρική κοσμοθεώρηση και πολίτευμα»

Πέρας προσελεύσως: 7.55´ μ.μ.
Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευσή σας.
Σεβαστείτε τον ομιλητή και την εκδήλωση

ΔΕΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Fallece en accidente de carretera el camarada Leonidas Stathopoulus‏




Εμείς τιμούμε τους συναγωνιστές μας.
Άρθρο της  συναγωνίστριας Ποσειδωνίας και μέλος της συντακτικής ομάδος του Κοινού Παρονομαστή δημοσιευμένο στο ισπανικό
 La Falange  μεταφρασμένο και στα Ελληνικά
Κ.Π.
“Venimos de un abismo oscuro,

llegamos a un abismo oscuro,

la falsa luminosidad la llamamos Vida”.

Askitiki, Nikos Kazantzakis

La triste noticia de la muerte del Camarada Leonidas Stathopoulus ha llegado también a la vecina Italia y a España, y naturalmente, ha causado gran dolor a muchos camaradas, tanto si lo han conocido personalmente como si no. El Camarada murió a la edad de 47 años la noche del 18 de octubre en un accidente de carretera, cuando se dirigía a un encuentro nacionalista.

Διαχρονικός Σιωνισμός: Ο ρόλος τών Φιλελευθέρων


( Ο Ιούδας διά μέσω των αιώνων )

Ο Τύπος άλλωστε θα τραβάει αμέσως την προσοχή πάνω σε νέα ζητήματα (έχουμε, όπως γνωρίζετε, συνηθίσει τους ανθρώπους να ζητούν πάντοτε το νέο). Κάποιοι ηλίθιοι, που θα φαντάζονται τους εαυτούς τους όργανα του πεπρωμένου, θα ασχοληθούν με τα νέα αυτά ζητήματα, χωρίς να αντιληφθούν ότι δεν καταλαβαίνουν τίποτε από εκείνα που θέλουν να συζητήσουν.
Και για να μην κατορθώνουν τίποτε με τη σκέψη, θα τους αποτρέπουμε απ' αυτή με διασκεδάσεις, με παιχνίδια, τέρψεις, πάθη, οίκους ανοχής...
Λίγο μετά θα προτείνουμε μέσω του Τύπου διαγωνισμούς τέχνης, αθλητισμού κλπ. Το ενδιαφέρον γι' αυτά θ' απομακρύνει οριστικά το πνεύμα τους από ζητήματα, για τα οποία θα αναγκαζόμασταν να παλέψουμε εναντίον τους.

Που πήγε ο δικός μας τσαμπουκάς;


γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Είναι εντυπωσιακά μειωτικός ο τρόπος με τον οποίο το πολιτικό προσωπικό της χώρας, αντιμετωπίζει τους Έλληνες. Με κάθε τρόπο προσπαθεί (και δυστυχώς πετυχαίνει) να μας «σπάει τον τσαμπουκά». 
Οι κυβερνητικοί (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ) με την βοήθεια της αντιπολίτευσης, η οποία συναινεί ή σιωπά, θέτουν τους πολίτες συνεχώς υπό κατηγορία. Εκτοξεύουν απειλές, ασκούν διώξεις και, ακόμη χειρότερα, εξαγοράζουν τους δυναμικότερους από όποιους αντιδρούν.
Ας πάρουμε σαν παράδειγμα το πρόβλημα που μας δημιούργησαν τα τελευταία χρόνια και που οι ίδιοι αποκαλούν… «προσφυγική κρίση». Όλα τα κόμματα, που διαφεντεύουν τον τόπο, τα τελευταία δέκα χρόνια, υπήρξαν συνένοχα στην δημιουργία των συνθηκών ανθρωπιστικής κρίσης στις χώρες από τις οποίες μετακινούνται τα εκατομμύρια των μεταναστών που εισέρχονται παράνομα στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Δεν θα αναλύσω τους λόγους. Το γεγονός όμως παραμένει γεγονός. 
Μόλις κάποιος Έλληνας επιχειρήσει να διαμαρτυρηθεί για τις συνέπειες που υφίσταται ο ίδιος, η οικογένειά του, η οικονομική του προοπτική, τα ήθη του και τα έθιμά του, τα βοθροκάναλα (όπως τα αποκαλεί ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί του), αναλαμβάνουν αποστολή.

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Συνέντευξη Δημήτρη Γκίκα στο Geopolitics Magazine


Συνέντευξη του Δημήτρη Γκίκα στην Γιώτα Χουλιάρα στο Geopolitics Magazine 

Γ.Χ.:Tι προβλέπεται ρητά και κατηγορηματικά με τη Συνθήκη της Λωζάνης;

Δ.Γ.: Η Συνθήκη της Λωζάνης (24 Ιουλίου 1923) καθόρισε τα σύνορα της σύγχρονης Τουρκίας,
υπογράφηκε με τη συμβολή και των υπολοίπων χωρών που συμμετείχαν στον Πρώτο Παγκόσμιο
Πόλεμο, με ενδιαφέρουσα τη συμμετοχή και της ΕΣΣΔ (που δεν συμμετείχε στην προγενέστερη Συνθήκη των Σεβρών). Με τη συνθήκη αυτή, κατ’ ουσίαν, καταργήθηκε η Συνθήκη των Σεβρών (10 Αυγούστου 1920), η οποία, εξάλλου μόνο τυπικά ίσχυσε. Με βάση, λοιπόν τη Συνθήκη της Λωζάνης:

Διαχρονικός Σιωνισμός: Ο Ιούδας διά μέσω τών αιώνων


από τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών»
υπό Roger Lambelin πρόλογος Φώτιος Ν. Φωτιάδης έκδοση 1932 Αθήνα

"..Γνωρίζετε πολύ καλά καί εσείς οί ίδιοι ότι γιά νά πραγματοποιήσουμε τίς επιθυμίες μας, πρέπει νά διαταράσουμε διαρκώς σέ όλες τής χώρες ,τίς σχέσεις τού λαού καί τής Κυβερνήσεως, νά κουράζουμε όλον τόν κόσμο μέ τή διχόνοια , τήν έχθρα ,τό μίσος καί ειδικά μέ τό μαρτύριο τής πείνας , τού εμβολιασμού των ασθενειών, τής εξαθλίωσης, έτσι ώστε οί χριστιανοί νά μήν

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Με την σκέψη στις συναγωνίστριες που έμειναν στην σκιά των συναγωνιστών που έφυγαν.


Όταν γιoρτάσαμε (στην Αθήνα) τα 30 χρόνια από την ίδρυση του ΕΝΕΚ, οι συναγωνιστές που διοργάνωσαν την εκδήλωση, πήραν την πρωτοβουλία να τοποθετήσουν στον προθάλαμο της μεγάλης αίθουσας του ξενοδοχείου President ταμπλώ με φωτογραφίες από την δράση μας. 
Το ταμπλώ που είχε την μεγαλύτερη «επισκεψιμότητα» και που δεν άκουγες σχόλια, παρά μόνον έβλεπες να αλλάζει η έκφραση των προσώπων, ήταν εκείνο με τις φωτογραφίες των συναγωνιστών που είχαν φύγει από την ζωή.
Ο Γιάννης Σχοινάς και οι άλλοι πρωτεργάτες της εκδήλωσης πολύ σωστά είχαν σκεφτεί πως, οι πρωταγωνιστές της ιστορίας του ανεπανάληπτου Ενιαίου Εθνικιστικού Κινήματος, πρέπει να μένουν ζωντανοί στη μνήμη μας.
Πέρασαν χρόνια από τότε. Και τα ονόματα εκείνων που έζησαν κάνοντας «πράξεις μυθικές» να φαίνονται σαν στοιχεία της καθημερινής ζωής, και τώρα φεύγουν, αυξάνονται. 

Ο Τσίπρας ακύρωσε ψηφοφορία των συνέδρων του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία διαφωνούσε!


Κάπως έτσι αντιλαμβάνονται την ...δημοκρατία οι κομμουνιστές. Εδώ θα μου πείτε προκλητικά και ξεδιάντροπα άλλαξαν την απόφαση ενός ολόκληρου δημοψηφίσματος μετατρέποντας το ΟΧΙ σε ΝΑΙ μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσουν τα θέλω των αφεντικών τους και να κρατήσουν στην εβραιωπαική ένωση με το ζόρι την Ελλάδα για να την τελειώσουν. Στους συνέδρους θα κολλήσουν που είναι και των ιδίων ιδεολογικών τους αντιλήψεων και ενστερνίζονται τις ..ανησυχίες του αρχηγού τους; Κ.Π.

   -Ενώ κατά πλειοψηφία είχε ψηφιστεί, από τους συνέδρους, στο 25% των μελών της νέας 150μελούς Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος εκτός από τους εργαζόμενους στον κομματικό και κρατικό μηχανισμό να περιλαμβάνονται και οι βουλευτές, αμέσως μόλις ολοκληρώθηκε η σχετική ψηφοφορία ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε αυτή να επαναληφθεί αφού ακουστούν από δυο απόψεις από κάθε «πλευρά», δηλαδή από αυτούς που υποστήριζαν την ένταξη των βουλευτών στο 25% και από αυτούς που διαφωνούσαν.
Όπως ήταν φυσικό προκλήθηκε αναστάτωση, συνήλθε το προεδρείο του συνεδρίου και δέκα λεπτά αργότερα ανακοίνωσε ότι αποφάσισε κατά πλειοψηφία να επαναληφθεί η ψηφοφορία!

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Κύπρος..Είμαστε έτοιμοι για πόλεμο, αν μας τον επιβάλουν;


Του Άντη Λοΐζου
Οι σώφρονες αποφεύγουν τον πόλεμο όπως ο διάβολος το λιβάνι, όταν όμως σου επιβληθεί ο πόλεμος από έναν δόλιο εχθρό έχεις δυο επιλογές:
Να αμυνθείς αξιοπρεπώς και να νικήσεις ή να ηττηθείς.
Να υποχωρήσεις αμαχητί στις απαιτήσεις του επιτιθέμενου.

Εμείς οι Έλληνες πάντοτε, ιστορικά, ακολουθούσαμε την πρώτη επιλογή, ανεξαρτήτως της δύναμης του εχθρού. Τρανά παραδείγματα οι Περσικοί Πόλεμοι, οι Α’ και Β’ Παγκόσμιοι Πόλεμοι και άλλοι. Για να γίνει, όμως, το προαναφερθέν πρέπει να έχεις στρατό ικανό, εξοπλισμένο, σύγχρονο, άρτια εκπαιδευμένο με υψηλό ηθικό και πολιτική εξουσία με ήθος, αξιοπρέπεια και ιδανικά. 

Ελλάς και Σιωνισμός


 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ

Σιωνισμός είναι ή προσπάθεια ενός συντηρουμένου καί άναπαραγομένου 
ψευδοιερατείου νά κυριαρχήση έπί της άνθρωπότητος κάτω άπό τό κάλυμμα της εβραϊκής θρησκείας, ή όποία δίδει τήν δικαιολόγησι ότι ή κυριαρχία αυτή είναι «Θέλημα Θεού». Ό Σιωνισμός δέν επιθυμεί νά άρκεσθή στήν εξωτερική κυριαρχία έπί τών λαών αλ­λά αποσκοπεί καί στήν ύποδούλωσι τοϋ ψυχικού κόσμου καί τής προσωπικότητος κάθε άνθρώπου χωριστά, μέ κα­τάλληλες μεθόδους είλημμένες άπό τήν μαζική ψυχολο­γία, ώστε νά υποβαθμισθούν οί άνθρωποι σε άπλά μηχα­νικά όντα (ρομπότ).