Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Στηρίζουμε την Μυρτώ αφού το απάνθρωπο κράτος τους, της βάζει εμπόδια



Χρήματα δεν έχουμε. Όπως οι περισσότεροι Έλληνες. Φρόντισαν για αυτό τα κλεφτρόνια που κυβερνούν αυτό τον τόπο. Με τον παρόμοιο  τρόπο "φροντίζουν" και την Μυρτώ, το ελληνόπουλο αυτό που πριν καλά καλά ανοίξει τα φτερά του, του τα έκοψε ένας από τους επίσημους προσκεκλημένους αυτού του εκτρώματος, της ψευτοδημοκρατίας τους. Από την Δευτέρα το πρωί, από το υστέρημά μας, θα πρέπει  να βάλουμε στον λογαριασμό ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε αυτό το παιδί. Όπως πληροφορούμαστε ο λογαριασμός είναι 150/027622-74 στην Εθνική Τράπεζα και ο  ΙΒΑΝ είναι GR1601101500000015002762274  ο λογαριασμός είναι στο όνομα της μητέρας της καθώς τα χρήματα που είχαν μαζευτεί από δωρεές, το κράτος τους,

ΙΑΤΡΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ: Άλλος ένας μηχανισμός ελέγχου του συστήματος


 ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΝΤΕΛΛΟΥ
Ήδη από το 1972 ο Άρθουρ Καίστλερ στο περίφημο βιβλίο του "Call Girls" που διαδραματίζεται με φόντο ένα συνέδριο κορυφαίων Βιολόγων σε ένα πολυτελές θέρετρο των Άλπεων, παρομοιάζει προφητικά τους επιστήμονες με κωλ γκερλς που σαν "γλάστρες" επικυρώνουν με την επιστημονική τους υπόσταση τα συνέδρια, δίνοντας την δέουσα βαρύτητα στις απόψεις του επιστημονικού κατεστημένου.
Σήμερα, έχει πέσει πλέον κάθε πρόσχημα και κάθε φερετζές. Τα συνέδρια και ειδικότερα τα Ιατρικά αποφασίζονται, οργανώνονται, χρηματοδοτούνται και καθοδηγούνται, από το θέμα τους μέχρι την επικύρωση των καθοδηγητικών γραμμών (σφυρηλατημένων κι αυτών από τα χρηματοδοτούμενα από τις εταιρείες "καταξιωμένα" διεθνώς Ιδρύματα) από τις μεγάλες Φαρμακευτικές εταιρείες, λειτουργώντας υπό την σκιά της ασφυκτικής τους παρουσίας όπως πολύ σωστά, ολοκληρωμένα, εμπεριστατωμένα και γλαφυρά περιγράφει ο συνάδελφος. 

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Σαν σήμερα, το 323 π.Χ., πέθανε ο μεγαλύτερος, ίσως Έλληνας ηγέτης.


Στην έρημο της Γεδρωσίας, η στρατειά του Μ. Αλεξάνδρου υπέφερε από τη δίψα. Δύο από τους ανιχνευτές του βρήκαν τότε μια μικρή πηγή, γέμισαν ισα- ίσα ένα κράνος και το έδωσαν στον Αλέξανδρο, για να πιει τουλάχιστον εκείνος. Ο Αλέξανδρος ευχαρίστησε τους στρατιώτες και, παίρνοντας το κράνος, έχυσε το νερό όλο κάτω. Όλο το στράτευμα αισθάνθηκε σα να είχε πιει από εκείνο το νερό. Τέτοια δύναμη θέλησης τούς μετέδωσε εκείνη η πράξη του αρχηγού τους. Σαν σήμερα, το 323 π.Χ., πέθανε ο μεγαλύτερος, ίσως Έλληνας ηγέτης.

Ο Κόσμος των ασπόνδων αναλογιών


Υποθέτω, ότι όλοι έχουμε την προσδοκία, ίσως μικρή, μπορεί και μεγάλη, να έλθη εκείνη η ημέρα, που η Ελλάδα μας θα πάρει την θέση, που της ανήκει από πλευράς αξιότητος μέσα στην διεθνή κοινότητα.
Για να επιτευχθεί τούτο θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι, γέροι, νέοι και παιδιά, ανεξαρτήτως μορφωτικού επιπέδου, ότι η διεθνής κοινότητα είναι ένας χώρος αναλογιών, που στηρίζεται στο φαινόμενο της αναλογικής υπεροχής. Μη ψάχνετε σχετική ορολογία σε λεξικό ορισμών. Δεν υπάρχει τέτοιο φαινόμενο στην παγκόσμια βιβλιογραφία. Είναι μία αυθαίρετη βάση για να εξερεθιστεί ο νους μας.
Και ας προχωρήσουμε με το να δώσουμε μία εικόνα με κοσμογονική ύφανση. Λέμε, ότι μία θύελλα αρχίζει, όταν η ατμόσφαιρα βαραίνει και σηκώνεται αέρας. Η κρίση του συλλογιστικού μας ηλεκτρίζεται, όταν βαραίνουν οι σκέψεις μας. Όταν γίνονται ανήσυχες και άτακτες και ταραγμένες.

Η Ακρόπολη της Αρχαίας Σπάρτης “στο φως” ύστερα από 2.500 χρόνια!


του Βαγγέλη Μητράκου

Σεμνά και ταπεινά και χωρίς τυμπανοκρουσίες, έτσι όπως αρμόζει σε σοβαρές και υπεύθυνες υπηρεσίες και σε ανθρώπους που ξέρουν και αγαπούν τη δουλειά τους, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας παρέδωσε ανασκαμμένα, αναστηλωμένα, αξιοπρεπή κι επισκέψιμα τα σημαντικότερα μνημεία του αρχαιολογικού χώρου της ακρόπολης της αρχαίας Σπάρτης, παρά τις χρόνιες δυσκολίες επαρκούς χρηματοδότησης, της σοβαρής έλλειψης προσωπικού, των γραφειοκρατικών αγκυλώσεων, της απουσίας κεντρικής πολιτικής βούλησης και σχεδιασμού, της αδιαφορίας των αρμοδίων κλπ κλπ.
Εκεί που πρώτα περπατούσες με αίσθημα ντροπής για την οικτρή κατάσταση και την κατάντια του αρχαιολογικού χώρου, τώρα πετάς από λυτρωτική περηφάνεια και δικαιολογημένο καμάρι: περίφραξη του χώρου, πληροφοριακό περίπτερο,

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Φασίστας και ρατσιστής ο Μωχάμετ Άλι ; (συνέντευξη βίντεο)


Εάν αυτά που είχε πει σε συνέντευξή του στον Πάρκισον, ο πρόσφατα αποθανών παγκόσμιος πρωταθλητής και θρύλος της πυγμαχίας Μωχάμεντ Άλι ή Κάσιους Κλέυ τα έλεγε κάποιος λευκός, οι ανεγκέφαλες μαριονέτες του συστήματος που παπαγαλίζουν την καραμέλα της πολυπολιτισμικότητας θα κινούσαν γη και ουρανό να αποδομήσουν τα λεγόμενα του και να χαρακτηρίζουν με τις γνωστές

Οι βάρβαροι πιθηκίζουν. Ας μην τους ακολουθήσουμε.


γράφει ο  Κώστας Καρδαράς
Το Ελληνικό Έθνος θάμπωσε και θαμπώνει την ημιβάρβαρη ανθρωπότητα με τον Παρθενώνα, την Αγία Σοφία και τόσα άλλα που στάθηκε αδύνατον όχι μόνο να τα ξεπεράσουν αλλά ακόμα και να τα μιμηθούν και να τα αντιγράψουν. Το τέλος της Ελληνικής Αυτοκρατορίας των Μέσων Χρόνων, της Ρωμανίας, σημαδεύτηκε με την Άλωση της Βασιλίδας των Πόλεων και Πρωτεύουσας της Αυτοκρατορίας και την κατάληψη της Αγίας Σοφίας από τους αλλογενείς και αλλόθρησκους βαρβάρους των τουρκικών ορδών. Μετά την εθνεγερσία και την κουτσουρεμένη εθνική μας αποκατάσταση, οι ξένοι, η προδοσία και οι "εθνάρχες" φρόντισαν να παραμείνει το έθνος στα όρια του ελλαδικού κρατιδίου. Οι βάρβαροι κατακτητές μπορεί με το δικαίωμα του κατακτητή να τελούν τις βαρβαρικές τους ανοησίες μέσα στο θρησκευτικό κέντρο της προηγηθείσης Αυτοκρατορίας μας, ο ηγέτης τους μπορεί να πιθηκίζει στα κατακτηθέντα αλλά εμείς δεν πρέπει να ξεχνάμε τα βασικά:

Το Εθνικό Μέτωπο τίμησε τους ήρωες της Μάχης της Σημαίας


Κατάθεση στεφάνου από
το μέλος του Π.Γ. Κ. Καρδαρά
Δελτίο Τύπου του ΕΜ
Την περασμένη Κυριακή, πραγματοποιήθηκε στην  Λάρισα η καθιερωμένη πλέον τελετή Τιμής και Μνήμης για την "Μάχη της Σημαίας". Δεκάδες πατριωτών και εθνικιστών συμμετείχαν στην εκδήλωση για να τιμήσουν τους Έλληνες Στρατιώτες που  στις 30 Μαΐου 1917, κυκλωμένοι από συντριπτικά ανώτερες δυνάμεις Γάλλων ιππέων, αρνήθηκαν να παραδώσουν τα όπλα και την Σημαία τους με τον ατιμωτικό τρόπο που τους ζητήθηκε, τιμώντας με την εθελούσια θυσία τους τις ηρωικές παραδόσεις του Ελληνικού έθνους και καταλαμβάνοντας επάξια μια περίοπτη θέση στο Πάνθεον των Ηρώων μας.

Το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, απέδωσε τον οφειλόμενο φόρο τιμής, συμμετέχοντας στην εκδήλωση με κατάθεση στεφάνου και την παράσταση δύο αντιπροσωπειών με τους Κατσάνη Μιχαήλ, Κυριαζή Δημήτριο και Πάκα Στυλιανό από την Λάρισα, το μέλος του Πολιτικού

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Στη λέσχη Bilderberg (και) ο Κυριάκος Μητσοτάκης



Στην 64η συνάντηση της λέσχης BILDERBERG (Μπίλντερμπεργκ) που θα διεξαχθεί μεταξύ 9 - 12 Ιουνίου, στη Δρέσδη της Γερμανίας θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.
Εκεί ο κ. Μητσοτάκης θα έχει την ευκαιρία να δει μεταξύ άλλων τους ΥΠΟΙΚ της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν, της Μ. Βρετανίας Τζορτζ Οσμπορν, της Γερμανίας

Χαρά Νικοπούλου: «Η Θράκη είναι ένα βήμα πριν από την εξολόθρευση. Ο Θεός να βάλει το χέρι του!»


Η συνέντευξη της Χαράς Νικοπούλου που ακολουθεί, δόθηκε στην εφημερίδα Ορθόδοξη αλήθεια 

«Στη Θράκη συντελούνται και τα οκτώ στάδια γενοκτονίας. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο έκτο στάδιο». Στη δραματική αυτή επισήμανση-προειδοποίηση προβαίνει η κυρία Χαρά Νικοπούλου, η ηρωική δασκάλα που από το 2002 έχει αφιερώσει τη ζωή της διδάσκοντας στους Πομάκους μαθητές την ελληνική γλώσσα και τον ελληνικό πολιτισμό. Τους Πομάκους που «καταδιώκει» το τουρκικό κράτος και η Ελλάδα τους έχει γυρίσει την πλάτη επιδεικτικά. 
Σήμερα διδάσκει σε μεικτό δημοτικό σχολείο -με χριστιανούς και μουσουλμάνους μαθητές- στην περιοχή της Ροδόπης και κατοικεί σε ένα πομακοχώρι, την Κάτω Βυρσίνη. Διαμένει μαζί με την οικογένειά της σε χώρο που της έχει παραχωρήσει ο Στρατός και χρησιμοποιούνταν παλαιότερα ως φυλάκιο. Μέσα στον χώρο αυτό έχουν δημιουργήσει μαζί με τον σύζυγό της ένα πνευματικό κέντρο με την επωνυμία «Η Κιβωτός της Δόμνας Βιζβίζη». Αυτό το πρώην στρατόπεδο μετατράπηκε σε μια στέγη φιλοξενίας εγκαταλελειμμένων παιδιών, όπου ζουν όλοι μαζί σαν μια οικογένεια.

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Εκτός από τα ευρήματα και οι γενετικές έρευνες αποδεικνύουν ότι οι Έλληνες είμαστε αυτόχθονες


Με αφορμή το βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο «το βίντεο που πρέπει να δουν όσοι πιστεύουν σε μια καθαρή φυλή-πόσο καθαρόαιμος Έλληνας είσαι » και που στοχεύει στο συναίσθημα του Έλληνα και πως για μια ακόμη φορά θα του δημιουργήσει ενοχές και αμφιβολίες ως προς την καθαρότητα του ελληνικού dna την καταγωγή του και την γενετική συνέχεια του ελληνικού πληθυσμού δημοσιεύουμε μέρος της ομιλίας από την ημερίδα "Ας ξανασυστηθούμε όλοι οι Έλληνες" στην Πάτρα του Ομότιμου Καθηγητή Γενετικής και Γενετικής του Ανθρώπου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Κων/νου Τριανταφυλλίδη που ήταν ο κύριος ομιλητής στην συζήτηση με θέμα: Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων 
Εκεί παρουσίασε τα στοιχεία της έρευνάς του, που απέδειξαν ότι όχι μόνο το DNA των κατοίκων της Ελλάδας που ανέπτυξαν τις βάσεις του σύγχρονου πολιτισμού είναι το ίδιο με των σημερινών κατοίκων της Ελλάδας, αλλά συνεχίζει να υπάρχει και στις περιοχές που ανέπτυξαν εκείνοι οι άνθρωποι αποικίες.
Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την παρουσίαση στο βίντεο που ακολουθεί. 

Προς αυτούς που αρνούνται την συνεργασία των πατριωτικών δυνάμεων (του Θωμά Τουσιάδη)


Λαμία 06.06.16
Η Ελλάδα , η πατρίδα μας, παραδομένη , με την ψήφο του Ελληνικού λαού, πρέπει να το λέμε και αυτό, στους αριστερούς παλαιοκομμουνιστές ή νεοκομμουνιστές καταστρέφεται. Όμως όταν οι κυβερνώντες κάθε αποχρώσεως αριστεροί μετά τη καταστροφή της οικονομίας , τη εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας στους ξένους εξουσιαστές – παγκοσμιοποιητές και την οικονομική εξαθλίωση του Ελληνικού λαού, χτυπούν τώρα συστηματικά τις ρίζες του Ελληνισμού , την ιστορία μας, την θρησκεία μας , την γλώσσα, τα ήθη και τα έθιμα μας ενώ παράλληλα προσπαθούν να αλλοιώσουν εθνολογικά και θρησκευτικά τον πληθυσμό τής Ελλάδας με τα εκατομμύρια των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών αναρωτιέται κανείς , οι Έλληνες πατριώτες τι κάνουν ; πως αντιδρούν ;
Απογοήτευση ! Η Ελλάδα συστηματικά και μεθοδικά καταστρέφεται από τους ξένους επικυρίαρχους και τους ντόπιους υπηρέτες τους οι οποίοι δρουν ανενόχλητοι χωρίς να υπάρχει οργανωμένη αντίσταση. Απογοήτευση ! Που είναι οι πατριώτες ; πού είναι “δεξιοί” ; πού είναι οι “ακροδεξιοί” ; πού είναι οι εθνικιστές που είναι οι υπερεθνικιστές ;

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

H μυστική αγγλοτουρκική συμφωνία


Η ανύψωση της βρετανικής σημαίας
στην Κύπρο το 1878
 Του Μάριου Πουλλάδου

138 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΕ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Ο ρωσοτουρκικός πόλεμος, οι βρετανικές βλέψεις στην ανατολική Μεσόγειο και οι πρόνοιες της Συνθήκης της Λωζάννης για τους Τούρκους του Κύπρου, που δεν εφαρμόστηκαν ποτέ

«Είναι απλώς φυσικό ο κυπριακός λαός, ο οποίος είναι ελληνικής καταγωγής, να αποβλέπει προς την ένωση της νήσου του με εκείνο το οποίο αποκαλεί Μητέρα Πατρίδα. Το αίσθημα αυτό είναι εκδήλωση του πατριωτικού εθνικισμού, ο οποίος τόσο χαρακτηρίζει το ευγενές ελληνικό έθνος», δήλωνε ο Τσώρτσιλ

Πέρασαν ήδη 138 χρόνια από τη μυστική εκείνη συμφωνία της 4ης Ιουνίου 1878 στην Κωνσταντινούπολη, όταν η Κύπρος παραχωρήθηκε ως λάφυρο στη Μεγάλη Βρετανία από την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Τα 307 χρόνια Οθωμανικής σκλαβιάς που προηγήθηκαν, άφησαν την Κύπρο εξαθλιωμένη, σε πλήρη οικονομική και κοινωνική παρακμή και αποσύνθεση.
Η έκβαση του ρωσοτουρκικού πολέμου, που έληξε με τη νίκη της Τσαρικής Ρωσίας εναντίον της Υψηλής Πύλης και την υπογραφή της Συνθήκης του Αγίου Στεφάνου (3 Μαρτίου 1878), άφησε δυσαρεστημένους του Άγγλους, που

Τα Αρχαία Ελληνικά επαναπρογραμματίζουν τον εγκέφαλο!


Τη συστηματική διδασκαλία της αρχαίας Ελληνικής γλώσσας προτείνουν ξένοι καθηγητές, σαν θεραπεία σε δυσλεκτικά παιδιά. Σύμφωνα με την θεωρία, του Καθηγητού της Φιλολογίας Eric Havelock, η οποία στηρίζεται στον Πλάτωνα, το αρχαίο Ελληνικό αλφάβητο προκάλεσε πακτωλό αφηρημένων εννοιών στον Αρχαίο Ελληνικό κόσμο, λόγω ενεργοποίησης του εγκεφάλου των χρηστών του.  
Στον συνεδριακό τόμο των τετρακοσίων σελίδων «Alphabet and the Brain, έκδοση Springer του 1988» παρουσιάζονται τα συμπεράσματα πλήθους κορυφαίων επιστημόνων φιλολόγων, γλωσσολόγων και άλλων ειδικοτήτων, πλην Ελλήνων αντιστοίχων ειδικοτήτων.  

Επιμελητές της έκδοσης ήταν ο Καθηγητής της Ιατρικής Charles Lumsden του Πανεπιστημίου του Τορόντο και ο Διευθυντής του Κέντρου Θεωρίας της Επικοινωνίας “Marchal McLuhan” Derrick De Kerckhove.

Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Δεκάδες Θεσσαλοί τίμησαν τους πεσόντες στη Λάρισα για τη «Μάχη της Σημαίας»



Με μία σεμνή τελετή και με μεγάλη συμμετοχή πολιτών τιμήθηκε την Κυριακή 5/6, η μνήμη των πεσόντων αξιωματικών και στρατιωτών του 1/38 Συντάγματος Ευζώνων, οι οποίοι θυσιάστηκαν για την τιμή και την αξιοπρέπειά τους αρνούμενοι να παραδώσουν τη Σημαία του Συντάγματος στους Γάλλους εισβολείς στη Θεσσαλία, στον χώρο του μνημείου που βρίσκεται μπροστά από το Κλειστό Γυμναστήριο στην οδό Καρδίτσης.
Η μάχη που έγινε στην περιοχή Μεζούρλο-λίγο έξω από τη Λάρισα- έλαβε χώρα στις 30 Μαΐου /12 Ιουνίου 1917, στην κορύφωση του Εθνικού Διχασμού, και ονομάστηκε «Μάχη της Σημαίας».

Αυτός ήταν ο Σωτήρης Μουστάκας...ένας Εθνικός Αγωνιστής


Στις 4 Ιουνίου του 2007 ο Σωτήρης Μουστάκας, αυτός ο μεγάλος ηθοποιός αλλά και μεγάλος Έλληνας έφυγε από την ζωή. Τα "προοδευτικά" κανάλια και η "πολιτιστική" κάστα τον ξέχασαν. Θέλουν όποιος κουβαλάει μέσα του την Ελλάδα να ξεχνιέται. Εμείς όχι δεν τον ξεχνάμε. 
Ο Γιάννης Σμαραγδής μιλώντας σε παλαιότερη ραδιοφωνική εκπομπή στον Σπύρο Χαριτάτο αναφέρθηκε και στον Σωτήρη Μουστάκα.

«Όταν πρότεινα στον Σωτήρη Μουστάκα να παίξει στο El Greco, το αποδέχτηκε με έναν όρο: να μην πληρωθεί. Ήξερε ότι θα πεθάνει. Ήρθε στο γραφείο μου και μου είπε: ‘’θα παίξω αυτό το ρόλο αλλά δεν θέλω να πληρωθώ ‘’.
Του έδωσα το σενάριο και τις σκηνές που ήταν να παίξει», δήλωσε ο Γιάννης Σμαραγδής και συνέχισε: « Όταν χρειάστηκε να μικρύνουν οι σκηνές αυτές, και τον ενημέρωσα, μου είπε ότι: ‘’δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα ʼʼ και του έκοψα αυτό που έλεγε ο Τισιάνο ότι: ‘’ αυτός ο πίνακας είναι ελληνικός ʼʼ. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ‘’ ό, τι άλλο θέλεις να κόψω αλλά μην μου πάρεις από το στόμα αυτού του ρόλου τη λέξη ελληνικός. Θέλω να την πω για πολλούς λόγους αυτή τη λέξη ʼʼ. Αργότερα έμαθα ότι είχε πει ‘’πάνω από τον τάφο μου θέλω την ελληνική σημαία ʼʼ. Ήταν μεγάλος πατριώτης, μεγάλος καλλιτέχνης και πολύ σπουδαίος άνθρωπος»