Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Η λογική του κατήφορου είναι ο πάτος


γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Οι κύριοι φιλόλογοι και οι κυρίες φιλολογίνες ξύπνησαν ξαφνικά μετά από τριάντα χρόνια σιωπής, και ανοχής στα καταστροφικά κτυπήματα που κατάφεραν στον χώρο της Παιδείας και της Εκπαίδευσης οι κυβερνήσεις των συστημικών κομμάτων.
Είναι οι ίδιοι λειτουργοί που, μη τιμώντας την αποστολή τους, ανέχτηκαν τον κάθε πολέμιο της Ελληνικής γραμματείας να ξηλώνει και να απαξιώνει μοναδικά  αριστουργηματικά κείμενα, συγγραφέων και ποιητών. Που, ενώ τους εμπιστευθήκαμε την διαφύλαξη της πλουσιότερης γλώσσα του κόσμου, αυτοί –επίορκοι- αποδέχθηκαν να διδάσκουν άθλια κείμενα με καταστροφικό περιεχόμενο υπηρετώντας την λεξιπενία και τον πιθηκισμό στην γλώσσα των Ελλήνων. Που προτίμησαν να μεταβληθούν από λειτουργοί σε υπαλλήλους και να «αναθέσουν» την ορθή γραφή της Ελληνικής (μαθηματικής) γλώσσας … στον ορθογράφο της Microsoft.

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Σύλλογος γονέων σχολείου Περάματος: Οι ρατσιστές είσαστε εσείς που αντιπροσωπεύετε το κράτος! (βίντεο)


γράφει ο Α. Δημητρίου
Σε μια ανακοίνωση προ ημερών προχώρησε ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του σχολείου Νέου Ικονίου Περάματος. Μια ανακοίνωση που αποκαλύπτει τα πραγματικά προβλήματα που βιώνουν τα ελληνόπουλα στα σχολεία χρόνια τώρα, αλλά και καταγγελτική παράλληλα, καθώς δείχνει τους αληθινούς υπαιτίους αυτής της κατάστασης που εξυπηρετεί τα σχέδια του εποικισμού της χώρας μας. Εμείς αποκαλύψαμε τον πραγματικό λόγο που οι εντεταλμένοι διαχειριστές των διεθνών τοκογλύφων επιμένουν να εντάξουν στα ελληνικά σχολεία τα παιδιά των «προσφύγων» καθώς σε σχέδιο νόμου για την τροποποίηση των κώδικα ελληνικής ιθαγένειας (αυτό χρειαζόταν ή έλειπε από την Ελλάδα τώρα) τέκνο αλλοδαπών που γεννιέται στην Ελλάδα θεμελιώνει δικαίωμα κτήσης της ελληνικής ιθαγένειας με μια από τις προϋποθέσεις να είναι η  εγγραφή του στην Α’ τάξη ελληνικού σχολείου της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και της συνέχισης παρακολούθησης αυτού κατά το χρόνο υποβολής της δήλωσης – αίτησης της παραγράφου. 

Απομονώστε τους κομμουνιστές αγροτοπατέρες που ξεπουλούν το αγροτικό κίνημα και τους Αγώνες του


γράφει ο Ζαφείρης

Οι αγρότες βρίσκονται ξανά στους δρόμους διεκδικώντας ακόμα μια φορά όχι το απλά το δίκιο τους αλλά την επιβίωση της ίδιας της αγροτιάς και της ύπαρξής της. Η κομμουνιστική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ  αφού τους εξαπάτησε όπως και όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις με την κατάπτυστη «συμφωνία των τρακτέρ» που φρόντισαν να επιτευχθεί οι έτεροι κομμουνιστές του προδοτικού ΚΚΕ, ετοιμάζονται παίρνουν θέσεις για να τους εξαπατήσουν ξανά κάτι που προανήγγειλε ο.. αγροτοπατέρας κομμουνιστής Μπούτας λέγοντας  «Υπάρχουν οι αποφάσεις της Πανελλαδικής Επιτροπής των μπλόκων. Από Δευτέρα θα υπάρξουν και τρακτέρ στους δρόμους»

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Ο αληθινός λόγος που θέλουν τα παιδιά των «προσφύγων» στα ελληνικά σχολεία.


Γιά ὅσους-ες ἐνδιαφέρονται νά καταλάβουν, γιατί γίνεται τόση μεγάλη προσπάθεια ἀπό ΜΜΕ καί «ἀλληλέγγυους», νά βάλουν τά μεταναστάκια στά ἑλληνικά καί ὄχι σέ δικά τους σχολεῖα:

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Θολώνοντας τα νερά (του Δημήτρη Γκίκα)


Στο πλαίσιο της οικονομικής μεταρρύθμισης (υποτίθεται) μιας χώρας που παραπαίει μέρα με τη μέρα: Αυξάνουμε τους φόρους για να καταργήσουμε κάθε δυνατότητα ιδιωτικής επιχειρηματικότητας και προσωπικής βιωσιμότητας. Διπλασιάζουμε (με ασαφή, μάλιστα τα ανταποδοτικά οφέλη) τις ασφαλιστικές εισφορές σε ελεύθερους επαγγελματίες. Επιζητούμε ολοένα και περισσότερα "μέτρα" (στην ουσία επώδυνα και "αιματηρά", θυσίες χωρίς αντίκρισμα), καταβυθίζοντας έτι περισσότερο το βιοτικό επίπεδο των πολιτών. Καθιστούμε τη χώρα διεθνή "αποθήκη" ανθρώπινων ψυχών (εξασφαλίζοντας κιόλας τρελή "κονόμα" στους αδίστακτους εμπόρους ανθρώπων, εγχώριους και μη), χωρίς μάλιστα να διαθέτουμε και τις δυνατότητες

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Billy Zane: Δεν έχω ντραπεί, είμαι περήφανος ως Έλληνας


Ο Billy Zane ηθοποιός αλλά και παραγωγός, γεννημένος στις 24 Φεβρουαρίου του 1966 στο Σικάγο, είδε τις μετοχές του στην ηθοποιία να εκτινάσσονται στα ύψη μετά τη συμμετοχή του στον «Τιτανικό».
Οι γονείς του Βασίλη Τζανετάκου, όπως είναι το πραγματικό όνομα του, είναι και οι δύο ελληνικής καταγωγής, η μητέρα του Θάλια από την Χίο και ο πατέρας του Γιώργος από την Λακωνική Μάνη.
«Δεν έχω ντραπεί! Είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας. Είμαι πατριώτης, είναι στο DNA μου. Αν και γεννήθηκα στο Σικάγο, οι γονείς μου είναι από τη Σπάρτη και τη Χίο», τόνισε σε συνέντευξη του.

Οι πόρτες της Ελευθερίας (της Σοφίας Παπά)


Νόμιμο το ψέμα.
Μέσο για την εξουσία.
Παρανόμησαν και παρανομούν.
Καταστρέφουν και ξεπουλούν τα πάντα.
Οι κοτζαμπάσηδες εξελίχθηκαν πλέον και δεν αρπάζουν πια το βιός με το μαστίγιο, ούτε χρειάζεται να κάψουν για να καταστρέψουν.
Ψηφίζουν νόμους με την έγκριση του λαού για να τρέφει την απατηλή ψευδαίσθηση ότι συμμετέχει κι έχει λόγο στην πατρίδα του.Μα στην ουσία τού πετάνε ψίχουλα.Σιγά σιγά όμως, κλείνουν το σπίτι της Ελλάδας και παίρνουν και την πόρτα! Παντού θλίψη φτώχεια ανεργία φωνές χιλιάδες άνθρωποι απ όλες τις χώρες...Μέρα νύχτα τα ΜΜΕ να καταστροφολογούν...Πόσο να αντέξεις ; Πόσο να κρατήσεις ψυχραιμία; Απ την άλλη οι νέοι μας δεν γνωρίζουν ιστορία...Το δούλεψαν καλά 43 χρόνια τώρα. Αλλά κι αν γνωρίζουν, γνωρίζουν αυτή που θέλουν οι κοτζαμπάσηδες.Τα απολύτως αναγκαία.