Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Η "πολυπολιτισμικότητα" ως φάρμακο δια πάσαν νόσοv...


του Κώστα Τάταρη


Οι Γερμανοί είτε ως Κράτος είτε ως..."Δεξαμενές Σκέψης" (λέμε τώρα...) έχουν έτοιμες λύσεις για όλα τα προβλήματά μας. Και βέβαια αυτές οι "λύσεις" φαντάζουν "ιδανικές" γιατί γρήγορα, πολύ γρήγορα, η Χώρα γίνεται χώρος και ο Λαός "πληθυσμός". Εν προκειμένω το "Ινστιτούτο" του Βερολίνου "για τον πληθυσμό και την ανάπτυξη" διεξήγαγε έρευνα για τη δημογραφική εξέλιξη στην Ευρώπη και αφού διαπίστωσε την τραγική κατάσταση της Ελλάδας (προβλέποντας ότι ο ελληνικός πληθυσμός από περίπου 10.800.000 το 2016 θα μειωθεί στα 9.900.000 ως το 2030 και στα 8.900.000 ως το 2050), πρότεινε κατ' αρχήν ...το αυτονόητο : ότι θα πρέπει να ληφθούν μέτρα ενίσχυσης του πληθυσμού με επιδόματα και κίνητρα στα ζευγάρια ώστε να αποκτήσουν περισσότερα από ένα παιδιά.

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Εμπρός η πνευματική ηγεσία!


Η συντριπτική πλειοψηφία τής λεγομένης "διανόησης" στην Ελλάδα σήμερα, έχει συνθηκολογήσει ή λιποτακτήσει ή ευνουχιστεί (ενίοτε και αυτοευνουχιστεί).

Η Ελλάδα πεθαίνει και την ίδια στιγμή οι περισσότεροι Ελληνες εθελοτυφλούν και στρουθοκαμηλίζουν λειτουργώντας ατομικιστικά, με ψευδοόραμα την επαναφορά τής κοινωνίας τής υπερκατανάλωσης και τής υπεραφθονίας. Είναι ιστορικό εθνικό χρέος η έγερσις τής αυτοχθόνου διανοήσεως τής ελληνικής ιδιοπροσωπίας και αυτοσυνειδησίας για να αποτραπεί -και δι' αυτής τής οδού- ο διαφαινόμενος ιστορικός θάνατος αλλά και να αλλάξει η κατεύθυνση τής πορείας τού κόσμου. 

Είναι αναγκαίο ένα Κίνημα για προώθηση τής εθνικής διανόησης. Οι εθνοκτόνοι και οι συνεργοί τους, πρέπει να πεταχτούν στον σκουπιδοτενεκέ τής ιστορίας.

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Χάσαμε όλες τις άλλες μάχες! Απομένει ακόμη … η μητέρα των μαχώv!


Γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Πέρασε πια ο καιρός που η προπαγάνδα, τα ρούβλια και τα μάρκα, έβαζαν το προσωπείο της ανθρωπιάς, της ευαισθησίας και της προοδευτικότητας σε κάθε κομουνιστή πολιτικό, καλλιτέχνη ή δημοσιογράφο.
Τώρα ήρθε η ώρα που η προπαγάνδα, τα δολάρια και το ευρώ, σε ρόλο πλαστικού χειρουργού, βάζουν το προσωπείο του εκσυγχρονιστή, του μεταρρυθμιστή, και του φιλάνθρωπου, στους προβαλλόμενους εθνοαποδομητές πολιτικούς, καλλιτέχνες και δημοσιογράφους.
Με το αίμα των Λαών της Ευρώπης και την κλοπή της υπεραξίας των πόρων τους (ανθρώπινων και φυσικών) η νομενκλατούρα των Βρυξελλών και οι Σάυλωκ των Τραπεζών, χρηματοδοτούν τους πολέμους, τις καταστροφές, τις εξαγορές και -ώ της ειρωνείας-, την ανασυγκρότηση των θυμάτων τους. 

Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Κύμβαλα αλαλάζοvτα (του Ευθύμιου Πέτρου)


Το θέμα που έχει εγερθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες με τα αγάλματα στρατηγών του εμφυλίου πολέμου, δεικνύει την χρεωκοπία της «πολιτικής ορθότητος» αλλά και το πώς μπορεί τα μέσα μαζικής ενημερώσεως ανά τον κόσμο, να λειτουργούν σε λογική «σπασμένου τηλεφώνου» διαστρέφοντας πλήρως τα αίτια των γεγονότων, αλλά κυρίως παραβλέποντας ιστορικές αλήθειες. Επιπροσθέτως ανιστόρητοι σύγχρονοι αναλυτές ερμηνεύουν γεγονότα παρελθόντων αιώνων, απομονώνοντάς τα από τις κοινωνικές και άλλες συνθήκες που επικρατούσαν τότε. Έτσι, ως κύμβαλα αλαλάζοντα, αισθάνονται ότι έχουν την άνεση να εκτοξεύουν διάφορα δήθεν συμπεράσματα, που στην πραγματικότητα είναι φθηνή συνθηματολογία.
Αυτή ακριβώς είναι η περίπτωσις του αγάλματος του στρατηγού Ρόμπερτ Λη, το οποίοι κάποιοι -εξ ίσου ανιστόρητοι- δημοτικοί σύμβουλοι της Σάρλοτσβιλ, θέλησαν να απομακρύνουν από το πάρκο, το οποίο φέρει το όνομά του. Σημειωτέον ότι το άγαλμα ανηγέρθη δύο δεκαετίες μετά τον εμφύλιο και ήταν ένα από τις δεκάδες μνημεία προς τιμήν των Νοτίων με τα οποία εσφραγίσθη η συμφιλίωσις των αμερικανικών Πολιτειών.

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Στην μνήμη του ήρωα ΓΙΑΝ ΠΑΛΑTΣ (1948 - 1969)


Τό απόγευμα τής 16ης Ιανουαρίου 1969 περιλούστηκε μέ βενζίνη στήν κεντρική πλατεία τής Πράγας Βεντσεσλάς καί αυτοπυρπολήθηκε.
Στήν τσάντα του βρέθηκε ένα σημείωμα γραμμένο σέ μαθητικό τετράδιο πού έγραφε : Επειδή οί λαοί μας βρήσκονται στά πρόθυρα τής απελπισίας αποφασίσαμε νά διαμαρτυρηθούμε γιά νά ξυπνήσουμε τήν λαϊκή συνείδηση ,
Ή ομάδα μας αποτελείται από εθελοντές πρόθυμους νά πυρποληθούν γιά τόν κοινό σκοπό .
Επειδή μού έτυχε νά τραβήξω τόν αριθμό 1 , έγραψα εγώ τήν πρώτη επιστολή καί έγινα ό πρώτος ανθρώπινος δαυλός .