Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Οι Εθνικιστές στην Λαμία τίμησαν τον Ευαγόρα Παλληκαρίδη


Οι εθνικιστές στην Λαμία με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Σαγιά τίμησαν τον ήρωα Ευαγόρα Παλληκαρίδη που απαγχονίστηκε από τους τυράννους Άγγλους κατακτητές και νυν "εταίρους" στην αντεθνική ευρωπαϊκή ένωση των τοκογλύφων και των συμφερόντων. Τίμησαν τον Έλληνα ήρωα που αγωνίστηκε για μια ελεύθερη Κύπρο ενωμένη με την μάνα Ελλάδα. Αυτόν που έδωσε την ζωή του για αυτό τον σκοπό και όχι για διζωνικές και δικοινοτικές ομοσπονδίες που μαγειρεύουν οι "ανανιστές" γραικύλοι, ραγιάδες, γενίτσαροι και Εφιάλτες της πολιτικής ηγεσίας που μας κυβερνά.

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Λεξικό Αρωμανικής (Βλάχικης) γλώσσας

Παρουσίαση στους «Δεσμούς Ελλήνων» του «Λεξικού Αρωμανικής (Βλαχικής) Γλώσσας»
 «Λεξικό Αρωμανικής (Βλαχικής) Γλώσσας» της Κούλας Λέντζιου-Τρίκου.
Οι «Δεσμοί Ελλήνων» σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Λεξικό Αρωμανικής (Βλαχικής) Γλώσσας» των βλαχόφωνων Ελλήνων των Μεγάλων Λιβαδίων, Πάικου Κιλκίς, της δασκάλας Κούλας Λέντζιου-Τρίκου (e-mail) το Σάββατο 14 Μαρτίου και ώρα 8 μ.μ. (Πασαλίδη 29, Κάτω Τούμπα, περιοχή Αγ. Φανουρίου).

Στις περίπου χίλιες (1000) σελίδες του (ξεπερνά τα 3.500 λήμματα), εμπεριέχει

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Το καλοκαίρι της μεγάλης εισβολής πλησιάζει!


Πρωτοσέλιδο του Σεπτεμβρίου 2014.
 Έκτοτε τα πράγματα χειροτερεύουν..
.
Το θέμα, όπως το καταγράφω, γίνεται για αρχειακούς και μόνον λόγους. Για να θυμόμαστε πως …περισσότερο και από τις αυτοκτονίες… περισσότερο και από την οικονομική ανέχεια… περισσότερο και από μετανάστευση των νέων επιστημόνων, μετράει και πληγώνει η αποδοχή της εισόδου και της παραμονής εκατοντάδων χιλιάδων εισβολέων. Αλλοεθνών και αλλόθρησκων. Άλλων αρχών και μη ενσωματώσιμων. Στρατευμένων ή ακούσιων οργάνων- ενός ακήρυκτου πολέμου εις βάρος της ράτσας των Ελλήνων.
Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, χαμένη μέσα στην ιδεοληπτική νιρβάνα των στελεχών της εμμένει στην εφαρμογή μιας πολιτικής, παρόμοιας και χειρότερης από αυτήν που είχε επιβάλλει ο Βενιζέλος στον Αντώνη Σαμαρά. Συνυπεύθυνοι και οι ΑΝΕΛ

Εκδήλωση ομιλία από το Εθνικό Μέτωπο: Το μνημόνιο και Ευρωπαϊκή Ένωση μέσα από το πρίσμα του Ελληνικού Εθνικισμού.


Την Πέμπτη 12 Μαρτίου και ώρα 19.00 στα νέα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης του Εθνικού Μετώπου επί της οδού Χαλκοκονδύλη 19 στο τρίτο όροφο στην Αθήνα,  θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα: Το μνημόνιο και Ευρωπαϊκή Ένωση μέσα από το πρίσμα του Ελληνικού Εθνικισμού.
Ομιλητής το μέλος του Π.Γ Δημήτρης Δρόσος.


σημ. Στην φωτογραφία αριστερά, ο γραμματέας της Νεολαίας του Εθνικού Μετώπου -Ν.Ε.Μ. Δημήτριος Δρόσος σε αγωνιστική εκδήλωση της νεολαίας προς τιμήν του Ίωνος Δραγούμη στην αναμνηστική στήλη στο σημείο της

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Οι βάσεις του μελλοντικού Εθνικιστικού κράτους


Σημαντικό είναι να αναφέρουμε εδώ δύο θεμελιώδεις αρχές της κοσμοθεωρίας μας που θα διέπουν το Εθνικιστικό Κράτος,
Πρώτον ο αντισιωνιστικός χαρακτήρας του κράτους αυτού και ο ανηλεής πόλεμος κατά του σιωνι­στικού τέρατος και των παραφυάδων του (π.χ. Μασωνία, Εβραϊκές Κοινό­τητες και Λόμπυ ανά την Υφήλιο) και δεύτερον ο κυρίαρχος ρόλος του συνε­χή τροφοδοτούμενου από τις λαϊκές μάζες Εθνι­κιστικού Κόμματος του Λαού των Ελλήνων στη χάραξη της πολιτικής και την παραγωγή j της ιδεολογίας που θα διέπουν τον οργανωμένο δημόσιο βίο του Λαού μας.
Η Πατρίδα μας και η Ευρώπη γενικότερα αυτή τη στιγμή βρίσκοντας μέσα σε ένα τέλμα παρακμής, μέσα σε ένα βαθύ σκοτάδι. Τα προσεχή χρόνια το σκοτάδι αυτό θα πυκνώσει ακόμη περισσότερο. Ωστόσο δεν πρέπει να μεμψιμοιρούμε.
Γιατί μέσα από αυτό το έρεβος νομοτελειακά θα ξεπεταχτεί η πρώτη δειλή αχτίδα

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Η λύση με τα αεροπλανοφόρα

                                                                          Χρονογράφημα
                                                                      Η λύση με τα αεροπλανοφόρα
Οι περισσότεροι ΄Ελληνες έχουν μείνει άφωνοι με την αναποφασιστικότητα της Ελληνικής Κυβέρνησης. Τα πράγματα είναι απλά και πάρα πολύ εύκολα, πιο εύκολα δεν γίνεται. Έχεις οικονομικό πρόβλημα και σε
ζορίζουν οι ξένες Τράπεζες και οι Εταίροι. Ε, και? Κάνεις στροφή, πηγαίνεις στον Πούτιν του ζητάς λεφτά και κείνος ανταποκρίνεται μέχρι να πεις κίμινο. Και δεν είναι μόνον αυτό, σου στέλνει και πέντε αεροπλανοφόρα στο Αιγαίο και το θέμα θεωρείται λήξαν άπαξ διά παντός, τι νομίζετε, θα καθίσουμε να χολοσκάμε με τον Σόϊμπλε? Αει στο διάολο τον κουτσούλιακα. Σοφές σκέψεις με

Ευπαλίνειο όρυγμα: Ίσως το σπουδαιότερο μηχανικό έργο των Αρχαίων Ελλήνων! [Βίντεο]


Το βίντεο είναι αφιερωμένο στο Ευπαλίνειο όρυγμα, μια σήραγγα 1.036 μέτρων κοντά στο Πυθαγόρειο της Σάμου, η οποία κατασκευάστηκε έπειτα από εντολή του τυράννου Πολυκράτη τον 6ο αιώνα π.Χ. με σκοπό να μεταφερθεί νερό από την πηγή που βρισκόταν πίσω από το βουνό στην πρωτεύουσα της Σάμου. Το υδραγωγείο λειτουργούσε στο νησί για περίπου 1.000 χρόνια.

«Τα μαθηματικά φέρνουν κοντά το νερό στη Σάμο» είναι ο τίτλος της εικονοκινητικής ταινίας που δημιούργησαν οι Θ.Π Τάσιος, ο Ν. Μήκας και ο Γ. Πολύζος της Εταιρείας Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας (ΕΜΑΕΤ) που χρηματοδοτήθηκε από τον Σύνδεσμο Τεχνικών Εταιριών Ανωτέρων Τάξεων (ΣΤΕΑΤ).

"Πέταξαν" στα μετάλλια Στεφανίδη και Μάστορας (οι αληθινοί αθλητές)


Να συγχαρούμε τους πραγματικούς αθλητές μας για αυτή τους την διάκριση. Να τονίσουμε ότι ο δρόμος τους μόνο στρωμένος με ροδοπέταλα δεν ήταν αφού η Κατερίνα έκανε προπόνηση σε γκαράζ και ο Αντώνης κατάφερε να ολοκληρώσει την προσπάθεια του με σκισμένο παπούτσι! Φυσικά δεν τύχαιναν καμίας προβολής ίσως γιατί δεν τους έλεγαν Ακενοτούμπο που καθημερινά βρίσκεται στην επικαιρότητα για τους ευνόητους λόγους Παρ' όλες λοιπόν τις αντιξοότητες αυτοί πρώτευσαν. Να ευχηθούμε και άλλες νίκες και από άλλους Έλληνες αθλητές.  
Τα μετάλλια ήρθαν δυο δυο στην Πράγα! Σχεδόν ταυτόχρονα εξελίχθηκε η "μάχη" για τα μετάλλια στο ύψος των ανδρών και στο επί κοντώ των γυναικών. Σχεδόν μαζί εξασφάλισαν το μετάλλιο ο Αντώνης Μάστορας και η Κατερίνα Στεφανίδη.
"Πέταξαν" στα μετάλλια Στεφανίδη και Μάστορας
Ο Μάστορας κρέμασε στο στήθος του το αργυρό μετάλλιο στο ύψος, το 26ο στην ιστορία της Ελλάδας σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, για να ακολουθήσει το 27ο και αυτό αργυρό από τη Στεφανίδη.

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Η συνέντευξη του Ηλία Πολατίδη στον Ελεύθερο Κόσμο


Ο τ. βουλευτής Ηλίας Πολατίδης εξηγεί την ήττα του ΛΑΟΣ - Από την ρήξη στην «παράταξη»

 Στο πλαίσιο των συνεντεύξεων που έχουμε καθιερώσει στον «Ελεύθερο Κόσμο» με προσωπικότητες του εθνι­κιστικού και πατριωτικού χώρου και λόγω του ότι πεποίθηση μας είναι ότι οι πραγματικοί αγώνες δεν γίνονται στο Κοινοβούλιο, απλά όπως έχει αποδειχτεί οδηγούν σε αυτό, επιλέ­ξαμε σε αυτό το φύλλο της εφημερίδας μας να συνομιλήσουμε με τον πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ Ηλία Πολατίδη, έναν από τους λίγους πραγματικούς εθνικιστές οι οποίοι στελέχωσαν τα ψηφοδέλτια του κόμματος στις τελευταίες εκλογές και που πάντοτε ανταποκρίνεται θετικά στην όποια πρόσκληση μας κάτι για το οποίο τον ευχαριστούμε.

Μετά την αποτυχία του ΛΑΟΣ νά μπει στην Βουλή έχει ακουστεί ότι το κόμ­μα ανέστειλε την λειτουργία του, υπάρχει δόση αληθείας σε αυτές ή όχι;

Οι φήμες αυτές είχαν ακουστεί λίγο μετά ης εκλογές και ξεκίνησαν από δήθεν αποκλει­στικές πληροφορίες που είχε ειδησεογραφική ιστοσελίδα που πρόσκειται στη ΝΔ. Τα "νέα" αυτά διαδόθηκαν στο διαδίκτυο με αναμετά­δοση από άλλες ιστοσελίδες . Η επίσημη άποψη του κόμματος όπως διατυπώθηκε μετά από