Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 28 Απριλίου 2018

«Οι Βλάκες Συνασπίζονται».

Μέσα από μία μεθοδευμένη μνημοκτόνο παιδεία των τελευταίων 4
δεκαετιών, αναδύθηκε ένας πληθυσμός πνευματικά νεόπλουτος που απαντά προβλέψιμα
πλέον σε συγκεκριμένα ερεθίσματα με λέξεις πασπαρτού, εννοιολογικώς φορτισμένες
πολύ μακρυά από την αληθινή τους σημασία. Και ενώ αυτό είναι φυσιολογικό να
συμβαίνει στην εξέλιξη κάθε γλώσσας, όταν η λέξη προσδίδει ένα ανύπαρκτο
ιδεολογικό κύρος στους εκφωνητές αυτής, χωρίς να ανταποκρίνεται στην
πραγματικότητα των περιστάσεων, η τυφλή της χρήση γίνεται επικίνδυνη

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Πρωτοφανείς κι επικίνδυνες καταστάσεις στον Έβρο αποκαλύπτει η απολογία των δύο Ελλήνων αιχμαλώτων στρατιωτικών



Σοβαρά και κρίσιμα ερωτήματα για την πραγματική ετοιμότητα του Δ'Σώματος Στρατού που καλύπτει επιχειρησιακά την Θράκη και ειδικά την μεθόριο με τη Τουρκία προκύπτουν από τις καταθέσεις των δύο Ελλήνων αιχμαλώτων ("ομήρων" σε πολιτικούς όρους) στρατιωτικών του ανθυπολοχαγού Αγγελου Μητρετώδη και του λοχία ΕΠΟΠ Δημήτρη Κούκλατζη στο δικαστήριο της Ανδριανούπολης.
Ερωτήματα που έχουν σχέση με το κατά πόσον οι μονάδες της μεθορίου και τα στελέχη τους, κατά την διάρκεια της σοβαρότερης ελληνοτουρκικής κρίσης μετά το 1996 είχαν ενημερωθεί και είχαν προειδοποιηθεί κατά εξελισσόμενη κρίση, προκειμένου να λάβουν αυξημένα μέτρα επιφυλακής και να δρουν κατάλληλα.
Κ ενώ είχε προηγηθεί δύο εβδομάδες πριν την 1η Μαρτίου, ημέρα της αιχμαλωσίας, ο εμβολισμός του ΠΑΘ "Γαύδος" στα Ιμια και δύο μεγάλες (πρωτοφανείς για την εποχή) ασκήσεις του τουρκικού Στρατού διάβασης του ποταμού Εβρου είχαν γίνει σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από το σημείο της αιχμαλωσίας και η μία μάλιστα, τουρκική άσκηση, είχε λήξει την προηγούμενη ημέρα!

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Η 21η Απριλίου και πως απέτυχε - Όλο το βιβλίο σε ψηφιακή μορφή pdf


Το Σάββατο είχαμε δημοσιεύσει ένα κεφάλαιο από το ολιγοσέλιδο αλλά περιεκτικότατο βιβλίο του Ανδρέα Δενδρινού "η 21η Απριλίου και πως απέτυχε" 
Μετά από εκατοντάδες ηλεκτρονικά μηνύματα που λάβαμε από συναγωνιστές αλλά και φίλους αναγνώστες προχωρήσαμε σε ψηφιοποίηση ολόκληρου του βιβλίου έτσι ώστε όλοι να μπορούν να το έχουν όλοι.

Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Τίποτα δεν τελείωσε, γιατί πολύ απλά, τα πάντα ξαναρχίζουν!



Ούτε αστοί ούτε προλετάριοι. 
Ούτε «οι γραβατοφορεμένοι απατεώνες της ημέρας»  ούτε «τα λούμπεν τρωκτικά της νύχτας». Ούτε ψευδοελιτιστές ούτε οι «Δαιμονισμένοι» του Ντοστογιέφσκι. 
Στο καμίνι της «κρίσης», πολύ περισσότερο ενός ενδεχόμενου πολέμου, θα σφυρηλατηθεί ένα νέο «κοινωνικό υποκείμενο» που θα αναδείξει νέους ακτιβιστές αλλά και νέες ιεραρχίες, νέες ελίτ, ένα "κοινωνικό υποκείμενο» άγνωστο στις μέχρι σήμερα κατηγοριοποιήσεις της συμβατικής «κοινωνιολογίας».
Ποιος ο ορισμός του αληθινού ακτιβιστή ; Εκείνος που μάχεται, πάντα πιστός, σε μια Ιδέα που τον υπερβαίνει και στο σύμβολο που την υλοποιεί, ακόμα κι όταν γνωρίζει ότι η μάχη είναι εκ των προτέρων χαμένη, ακόμα κι όταν ξέρει «ότι τα βέλη είναι τόσο πυκνά που θα σκεπάσουνε τον ήλιο»

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Ο εποικισμός της Ελλάδος στο τελικό στάδιο από τους Ιμπραήμ-ηδες της μεταπολίτευσης


                                        χρονογράφημα
Κι έτσι αγαπητά μου πρόβατα, στο μικρό μας κατεστραμμένο προτεκτοράτο, στο οποίο όπου κι αν πετούσες μια πέτρα χτυπούσες μια γριά που έκλαιγε τα παιδιά της που είχαν φύγει στο εξωτερικό, άρχισαν να έρχονται μουσουλμάνοι απ' όλη την Ασία και την Αφρική. Μουσουλμάνοι που για κάποιον περίεργο, δικό τους, λόγο δεν πήγαιναν σε κάποια πιο κοντινή σε αυτούς πλούσια ισλαμική χώρα - Αραβικά Εμιράτα, Κουβέιτ, Μπαχρέιν, Κατάρ κλπ - αλλά προτιμούσαν το πτωχευμένο κι έρημο από πληθυσμό προτεκτοράτο μας. Μόλις πήγαινες να πεις το αυτονόητο, ότι δεν μπορούν να έρθουν όλοι εδώ γιατί θα βουλιάξει το καράβι, σε φώναζαν "φασίστα χουντικό" και απειλούσαν ακόμα και τη φυσική σου ύπαρξη. "Χωράμε!" σου φώναζαν. "Απλώς λιάζονται οι άνθρωποι και μετά τσοοοοουυυπ! εξαφανίζονται!" "Τους παίρνει η Ευρώπη!" Αλλά η Ευρώπη έκλεισε τα σύνορα της κι έτσι μείναμε όλοι μαζί εδώ. Πρόσφυγες, μετανάστατες, ισλαμιστές, τρομοκράτες κι όσοι από τους ντόπιους δεν μπορούσαν να φύγουν.

Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Ανθελληνικές ψυχολογικές επιχειρήσεις


Ο Ξέρξης έστειλε άνδρες από την προσωπική του φρουρά με τη διαταγή, αν οι τρεις κατάσκοποι ήταν ακόμα ζωντανοί, να τους φέρουν αμέσως μπροστά του. 
Έτσι κι έγινε, αφού η ποινή δεν είχε εκτελεστεί ακόμα ο βασιλιάς, αφού πληροφορήθηκε τον λόγο που βρίσκονταν στις Σάρδεις, έδωσε διαταγή στους άντρες του «να τους ξεναγήσουν και να τους δείξουν ολόκληρο το στράτευμα, ιππικό και πεζικό έπειτα, αφού θα είχαν δει τα πάντα, θα ήταν ελεύθεροι να φύγουν σώοι για όποια χώρα ήθελαν».
Ηρόδοτος, «Ιστορία 7, Πολύμνια» κ. 146, Αθήνα: 1992, εκδόσεις Κάκτος σ. 187