Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Θα επιβληθεί ανακεφαλαιοποίηση και για τα κόμματα;


άρθρο του Πολύδωρου Δάκογλου
764.481 πολίτες πρόσθεσαν την άρνησή τους να υπερψηφίσουν κάποιο από τα υφιστάμενα κόμματα και ενώθηκαν με όσους αρνήθηκαν να προσέλθουν στην κάλπη τον Ιανουάριο του 2015. Αν σε αυτούς προσθέσουμε και τις 100.000 νέων ψηφοφόρων που απέκτησαν δικαίωμα ψήφου για πρώτη φορά, το συμπέρασμα που βγαίνει αβίαστα είναι ότι«έχουμε κόμματα χωρίς οπαδούς και ψηφοφόρους χωρίς κόμματα».
Η συνειδητή άρνηση 2.000.000 περίπου Ελλήνων να προσέλθουν στην κάλπη (οι υπόλοιποι είναι η φυσιολογική αποχή που προκύπτει από αντικειμενικά αίτια και εσφαλμένους εκλογικούς καταλόγους) δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.
Το ένα τρίτο των Ελλήνων Πολιτών, προσπάθησε να πει κάτι προς τα κόμματα που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο διοικούν τη χώρα από τότε που τους παρέδωσε την εξουσία, το καθεστώς της 21ης Απριλίου και τους όρκισε ο χουντικός Πρόεδρος Φαίδων Γκιζίκης.

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Το Δόγμα της Νοθείας – Εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015



   του Βασίλη Κασιμάτη
 Ποιά είναι η Singular Logic;
 Κακό όνειρο… το εκλογικό αποτέλεσμα της 20ης Σεπτεμβρίου 2015;
 Είναι δυνατόν οι Έλληνες να ψήφισαν τα μνημόνια κατά 83%;; Θέλετε απαντήσεις; Τις αντέχετε;
Με το «Δόγμα του Σοκ» να θεμελιώνει νέου είδους κοινωνικές αξίες, ας δούμε και κάτι άλλο.
Το «Δόγμα της Νοθείας», ως απάντηση στα μυριάδες ερωτήματα.
Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας πλέον. Ας σταματήσει αυτή η ατέρμονη περιδίνηση του μύθου περί της ηλιθιότητας του ψηφοφόρου και ότι αφού αυτός έτσι ψηφίζει, καλά να πάθουμε. Δεν είναι ο Έλληνας αυτός. Τουλάχιστον όχι σε τέτοιο βαθμό!
Ήρθε η ώρα να πάψουμε να είμαστε όλοι οπαδοί του κονστρουκτιβισμού κι ας ξεκινήσουν οι αποκαλύψεις ως προς το:

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Η μεγαλύτερη απειλή !


Τα διαπλεκόμενα και κατευθυνόμενα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (παραπληροφόρησης) απέκρυψαν εχθές ή άλλα το πέρασαν στα ψιλά γράμματα την δήλωση της γερμανίδας καγκελαρίου Μέρκελ που κάθε άλλο παρά απλή αλλά ούτε τυχαία δεν ήταν, αντιθέτως υποκρύπτει σοβαρούς κινδύνους και εξελίξεις. Η ελλαδική κυβέρνηση του 19,5% ήταν απασχολημένη με τις μικροκομματικές της διεργασίες και σφύριζε αδιάφορα. Δημοσιεύουμε μια εξαιρετική ανάλυση για το γεωπολιτικό αύριο αυτής της δήλωσης. 

Όταν η Μερκελ απειλει το Αιγαιο.
Μπορεί να φαντάζει κορυφαίο θέμα της ημέρας η σύνθεση της (νέας;) κυβέρνησης, αλλά το σημαντικότερο γεγονός, και ελπίζω να το έχει πάρει χαμπάρι η «νέα», ειδοποιημένη ίσως από τον υπηρεσιακό υπουργό Π. Μολυβιάτη, είναι η δήλωση της Αγγ. Μέρκελ, ότι η Ελλάδα χρειάζεται τη βοήθεια της Τουρκίας για να «υπερασπιστεί τα εξωτερικά σύνορα της Ευρώπης από τους μετανάστες»!

Ελληνική Θεογονία. Η γέννηση του Απόλλωνος και της Αρτέμιδος

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 8 μ.μ.
ο θεολόγος, φιλόλογος και συγγραφέας Αθανάσιος Τσακνάκης
θα ομιλήσει με θέμα

«Ελληνική Θεογονία. Η γέννηση του Απόλλωνος και της Αρτέμιδος»

«Η Φύση, ως κοσμική δυνατότητα γέννησης και παραγωγής, καθώς και το Φως, ως φυσικό φαινόμενο, είναι αντίστοιχα μία βασική αρχή και ένα βασικό στοιχείο που το Θείον θέτει εντός τού Σύμπαντος προκειμένου να εμφανιστεί και να διατηρηθεί η ζωή μέσα στον Κόσμο. Εξάλλου, η Φύση, ως φυσικό περιβάλλον, και το Φως, ως πνευματική αφύπνιση, εξασφαλίζουν στο ανθρώπινο γένος την

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΕΡΙ «ΣΚΑΤΩΝ» ΚΑΙ ΑΠΟ-ΣΤΑΤΩΝ


Του Σπύρου Παπαδόπουλου  
Για να μην ξεχνάμε ο Μάκης Βορίδης, ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Θανάσης Πλεύρης αναδείχθηκαν μέσα από τις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ και έγιναν βουλευτές και στηρίχθηκαν, ειδικά ο Βορίδης και ο Πλεύρης, από ιδεολόγους πατριώτες και ένα ισχυρό εθνικιστικό δυναμικό που επάνω τους «επένδυσε» το ιδεολογικό και πολιτικό μέλλον του πατριωτικού χώρου και του εθνικιστικού κινήματος να δημιουργήσουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις μέσα στις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ, αναβαθμίζοντας τις οργανωτικές του δομές και διαδικασίες βάσεως ώστε το κόμμα μέσα από τις όποιες συλλογικές του διεργασίες να μεταλλαχθεί σταδιακά σε κόμμα αρχών με συγκεκριμένο ιδεολογικό προσανατολισμό και με σοβαρή πολιτική τακτική.

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Οι πραγματικοί αριθμοί των κομμάτων. Πόσοι τους γύρισαν την πλάτη και ποιος ο πραγματικός νικητής.


Πίσω από τις χαρές και τα πανηγύρια αλλά και τα ...ανεβασμένα ποσοστά βρίσκεται η πραγματικότητα που ο τεχνίτης του είδους, το κοινοβουλευτικό σύστημα, ξέρει πολύ καλά να καλύπτει. 
Έτσι λοιπόν ο μνημονιακός νεοταξικός κομμουνιστής  Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε επτά μήνες με capital controls και ένα νέο τρίτο μνημόνιο έχασε 330.000 ψηφοφόρους. Τον Ιανουάριο πήρε πάνω από 2.245.000 ψήφους και τον Σεπτέμβριο 1.920.000 ψήφους.

Το κόμμα της καταστροφής της Ελλάδος και του ελληνισμού, η Νέα Δημοκρατία τον Ιανουάριο  πήρε 1,7 εκατομμύρια ψήφους και τον Σεπτέμβριο 1,5 εκατ. Δηλαδή έχασε περίπου 200.000 ψήφους !! Οι πολίτες έχουν γυρίσει κυριολεκτικά την πλάτη τους στο κόμμα που ξεπούλησε την χώρα και η κάθετη πτώση δείχνει να μην έχει τέλος. 

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Ξεκινάμε ΔΙΑΛΟΓΟ με τους ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ


Αναδημοσιεύουμε σήμερα κείμενο του συν. Πολύδωρου Δάκογλου που αναρτήθηκε στον Κοινό Παρονομαστή μια εβδομάδα πριν τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου στο οποίο έθεσε πέντε (5) αρχικά ερωτήματα σχετικά με τον εθνικιστικό χώρο, με σκοπό να ανοίξει μετ’ εκλογικά (για ευνόητους λόγους και πολύ σωστά) ένας διάλογος σε καίρια ζητήματα που αφορούν το εθνικιστικό κίνημα και όσους δηλώνουν εθνικιστές.
Ακολουθεί το κείμενο του συναγωνιστή Δάκογλου
Υπάρχει μια σειρά από θέματα που αξίζει να ανοίξουν προς συζήτηση, μεταξύ των ανθρώπων του Εθνικιστικού χώρου, μετά τις εκλογές.
Σαν παράδειγμα αναφέρω 5 από τα 500 που θα πρέπει να απαντηθούν:

Mundus vult decipi..ergo decipiatur: Ο κόσμος θέλει να εξαπατηθεί, γι 'αυτό αφήστε τον να εξαπατηθεί


Εάν θέλεις να εξευτελίσεις μία Ιδέα...
βάλ' την στο στόμα ενός βλάκα...
όρισε εκπρόσωπό της έναν επηρμένο...
χρίσε υπερασπιστή της έναν τραμπούκο...

Εάν θέλεις να απαξιώσεις ένα γεγονός...
άσε να μιλά γι' αυτό, κάποιος που σε κάθε άλλη περίπτωση, δεν θα καταδεχόσουν να
του απευθύνεις ούτε το βλέμμα σου...

Εάν θέλεις να πατρονάρεις μία κοινωνία...

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Εκλογές: Το όπλο του συστήματος


Ακολουθεί η τοποθέτηση του συν. Σ. Παπαδόπουλου 

Πάγια θέση του Κινήματος ήταν και είναι ότι οι εκλογές δεν είναι παρά ένα επεισόδιο του πολιτικού Αγώνος, αφού ο δικός μας Αγώνας πρέπει να διεξάγεται καθημερινά, επίμονα, επίπονα και πεισματικά, με σκοπό την διάδοση των ιδεών του Ελληνικού Εθνικισμού.
Η τακτική που επιλέξαμε για να πλήξουμε το σύστημα και να το αποδυναμώνουμε ήταν η τακτική του πολιτικού ανταρτοπολέμου, ο λεγόμενος «πόλεμος του ψύλλου».
Με τον τρόπο αυτό δεν πέφταμε στην παγίδα του συστήματος να «παίζουμε» στην έδρα του, με τους δικούς του όρους και άρα την σίγουρη ήττα μας.
Αυτή την τακτική δεν την κατανόησε ο ευρύτερος εθνικιστικός χώρος και έπεσε στην παγίδα του συστήματος με αποτέλεσμα να σέρνεται νικημένος και ματωμένος αναγάγωντας τις εκλογές, που το σύστημα επιβάλλει, σε πεμπτουσία του Αγώνος.