Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Ο Προδότης… οι Φιλιπινέζες… και οι Βουλευτές


γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει ότι οι ασκούντες την πολιτική και φυσική ηγεσία του στρατεύματος έχουν αναθέσει στους στρατευμένους νέους μας, (που φοράνε το χακί για να υπερασπιστούν την Πατρίδα και τον Λαό), αποστολές κτίστη, καθαρίστριας, μάγειρα και νοσοκόμου, στην υπηρεσία των χιλιάδων –παράνομα- εισερχόμενων Πακιστανών, Νιγηριανών, Μαροκινών, Ιρακινών μεταναστών και Σύρων προσφύγων;
Ποιος μπορεί να μην σκεφτεί ότι όλα αυτά γίνονται εις βάρος της εκπαίδευσης των στρατιωτών και των στρατιωτικών μονάδων, για την εκπλήρωση της κύριας αποστολής τους;
Ποιος μπορεί να μην ερμηνεύσει την στάση των βουλευτών όλων των κομμάτων που, προσπαθώντας να αποσείσουν τις κατηγορίες για«χαλάρωση της εθνικής τους συνείδησης», την πέφτουν στους βουλευτές που τους κατηγορούν και ζητούν τον αποκλεισμό τους από Επιτροπές και διαδικασίες του κοινοβουλίου;
 Υπάρχει όμως κάτι δυσερμήνευτο. Γιατί οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής «υποκύπτουν στη γοητεία του πεζοδρομιακού λόγου», εντός κοινοβουλίου;

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Πού είναι η εθνική μας κυριαρχία Γιάννη?

Αυτή ήταν μία από τις πολλές φράσεις που ακούστηκαν κατά τον προπηλακισμό του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μιχελογιαννάκη από Κρητικούς αγρότες και ψηφοφόρους του και αναφέρεται στο περιστατικό της απαίτησης της Τουρκίας να μήν προσγειωθεί το πρωθυπουργικό αεροπλάνο της Ελλάδας στη Ρόδο για ανεφοδιασμό!
Οι ερωτήσεις βέβαια των αγροτών ήταν πολλές και καταιγιστικές:

"Δεν αντέχαμε τα μέτρα του Σαμαρά και ήρθατε εσείς να κάνετε τί? Να πάρετε τις ψυχές μας? Δεν μπορείτε να πάρετε την ψυχή μας, την ψυχή δεν την παίρνει κανείς..."
"Μας πουλήσατε κανονικά. Όχι στους πουλημένους, φύγε απο εκεί κι έλα να υπηρετήσεις την πατρίδα σου την Ελλάδα..."

Το 3% των ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ είναι ΕΛΛΗΝΕΣ.


Συντριπτική αναλογία αν ληφθεί υπ' όψιν η αναλογία μας στον παγκόσμιο πληθυσμό ( 0,13% οι ελλαδίτες και 0,07% οι Έλληνες της διασποράς, σύνολο 0,2% περίπου. Δηλαδή, η αναλογία των διακεκριμένων παγκοσμίως επιστημόνων είναι 15πλάσια -1500% μεγαλύτερη- από αυτήν του γενικού πληθυσμού).
Η πλειοψηφία των υπηρετών της νεοφιλελεύθερης βαρβαρότητας, των παγκοσμίων τοκογλύφων, των τραπεζιτών, των εκμαυλιστών ανθρώπων καιλαών, τι νά 'ναι άραγε;;;; Πάντως, Έλληνες ΟΧΙ.
Γι αυτό μας μισούν και κάνουν το παν για να μας συντρίψουν, να μας αλλοιώσουν και να μας εξαφανίσουν. Όμως, 5000 χρόνια ιστορίας που καθημερινά οι βροντεροί τους αντίλαλοι φτάνουν μέχρι και το μίζερο παρόν μας, μας κάνουν να διαμορφώνουμε διαφορετική άποψη: ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!

Ο κυρίαρχος Εθνικισμός (του Σπύρου Παπαδόπουλου)


Απορούν οι κάθε λογής συστημάνθρωποι και ειδικά οι ντόπιοι νέο-φιλελεύθεροι-ταξίτες γραικύλοι διότι οι χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ όπως η Ουγγαρία, η Τσεχία-Σλοβακία, η Πολωνία, η Βουλγαρία, τα Σκόπια κλείνουν με φράχτες και συρματοπλέγματα τα σύνορά τους για να μην μπαίνουν οι Ασιάτες και Αφρικανοί εισβολείς. «Μα είναι δυνατόν’ Οι πρώην χώρες της ΚΟΜΕΚΟΝ (αντίστοιχη Ε.Ε. επί Σοβιετικής επικυριαρχίας) να περιχαρακώνονται και να μην δείχνουν ανθρωπισμό στους καημένους  τους πρόσφυγες και μετανάστες;»
Ε  λοιπόν ναι! Αυτοί ακριβώς οι λαοί που ένοιωσαν για πολλές δεκαετίες στο πετσί τους την Σοβιετική καταπίεση και την προσπάθεια της εθνικής τους αλλοτρίωσης αντιδρούν με τον πλέον φυσικό και λογικό τρόπο απέναντι στην σχεδιαζόμενη και κατευθυνόμενη εισβολή με στόχο την ομογενοποίηση και αλλοτρίωση των Εθνών.

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Προβοκάτσια το χτύπημα στην Άγκυρα για εισβολή στη Συρία ή ειδική επιχείρηση του ΡΚΚ;


Η ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΧΕΡΣΑΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΣΥΡΙΑ
Το χθεσινό χτύπημα στην Άγκυρα, σε μία από τις καλύτερα φυλασσόμενες περιοχές της Τουρκίας φωνάζει από μακριά πώς πρόκειται για προβοκάτσια με στόχο την εισβολή στη Συρία και τους βομβαρδισμούς των Κούρδων.
Τα σχέδια του Ερντογάν τα έχουν πάρει πλέον όλοι χαμπάρι με το twitter να οργιάζει πώς θυσίασε 28 στρατιωτικούς (άλλοι 61 είναι τραυματίες) για να έχει το πρόσχημα να τα υλοποιήσει.
Μπορεί εύκολα να το αντιληφθεί κανείς αυτό από τη στιγμή που για τα μέχρι τώρα τρομοκρατικά χτυπήματα στην Τουρκία με θύματα κυρίως Κούρδους έφταιγαν δήθεν οι τζιχαντιστές, ενώ τώρα, χωρίς κανέναν ενδοιασμό και επιφύλαξη, από την πρώτη στιγμή στοχοποιήθηκαν οι Κούρδοι γιατί οι νεκροί είναι Τούρκοι στρατιώτες.
Αμέσως μετά τη βομβιστική επίθεση ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ξεκάθαρα ότι θα υπάρξει απάντηση της Τουρκίας “παντού και σε κάθε περίπτωση”. Λίγες ώρες νωρίτερα, ο αναπληρωτής πρωθυπουργός Γιαλτσίν Ακντογκάν αναφέρθηκε σε δημιουργία “ασφαλούς ζώνης” μέσα στο έδαφος της Συρίας η οποία μάλιστα θα περιλαμβάνει και την πόλη Αζάζ που βρίσκεται μια ανάσα από τα σύνορα της χώρας με τη Συρία.

Ψηφίδες από την Ιστορία του Κινήματος: Δώσαμε πρόσωπο στο χάος… το πρόσωπό μας


γράφει ο ιστορικός Αρχηγός του Ενιαίου Εθνικιστικού Κινήματος - ΕΝ.Ε.Κ. συν. Πολύδωρος Δάκογλου

Η υπογραφή, από τον Στέφανο Στεφανόπουλο, της απόφασης δημιουργίας ανεξάρτητης νεολαίας με αρχηγό εμένα και με πλήρεις αρμοδιότητες, δεν ήταν αναμενόμενη από κανένα. Είχαμε κινηθεί αιφνιδιαστικά και γρήγορα. Ήμασταν το απρόοπτο, στον σχεδιασμό πολλών. Ανατρέψαμε σχέδια και δημιουργήσαμε ερωτηματικά.
Πριν ακόμα η ανακοίνωση δημοσιευθεί στο ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ, μαζί με τους συναγωνιστές Δημήτρη Τσούγκο, Γιάννη Σχοινά, Διονύση Στασινόπουλο και κάποιους ακόμη, ανεβήκαμε στα γραφεία της Εθνικής Παράταξης, στον 24ο όροφο του Πύργου των Αθηνών, για να δούμε πως έχουν τα πράγματα. Συναντήσαμε το απόλυτο χάος! Ένα πανηγύρι απλών ανθρώπων που τους ένωνε το μίσος κατά του Καραμανλή και η αντίθεση προς τους κομμουνιστές (ίσως και το ανάποδο). Η πλειοψηφία των παρόντων ήσαν απόστρατοι αξιωματικοί. 

Λέο Τίντεμανς: Εμπνεύσθηκα το Σέγκεν μα δεν λειτουργεί. Καλύτερα να το σταματήσουμε.


ΛΕΟ ΤΙΝΤΕΜΑΝΣ-ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ, 
ΧΕΛΜΟΥΤ ΚΟΛ-ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ  ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,
ΖΑΝ ΛΕΚΑΝΕ-ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ, 
ΑΜΙΝΤΟΡΕ ΦΑΝΦΑΝΙ-Στέλεχος Χρ. Δημοκρρατίας 
ΓΙΟΖΕΦ ΤΑΟΥΣ-ΠΡ. ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΚΟΜ.
"Δεν μπορεί πια να συνεχισθεί, στην χωρισμένη και πολιορκημένη Ευρώπη του '98, ο μηχανισμός της ελεύθερης διακίνησης των ατόμων όπως προβλέπεται από το Σένγκεν. Καλύτερα να αντιληφθούμε την αποτυχία και να σταματήσουμε την εφαρμογή της συμφωνίας, περι­μένοντας (πιθανόν πολύ καιρό) να συμφωνήσουν μεταξύ τους οι Ευρωπαίοι για τις αναγκαίες κοινές πολιτικές όσο αφορά τη χορήγηση πολιτική ασύλου, την πάλη εναντίον των ναρκωτικών και την έκδοση Θεωρήσεων εισόδου."

Αυτά δεν τα λέει ένας δημιουργός κατά τη διάρκεια προεκλογικού αγώνα, αλλά ο πρώην Βέλγος υπουργός Εξωτερικών Λεό Τίντεμανς, ένας ευρωπαϊστής τόσο πεπεισμένος ώστε να είναι ένας από τους πατέρες της συμφωνίας που υπεγράφει στο Σένγκεν το 1985.

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Ψηφίδες από την Ιστορία του Κινήματος: Το παρασκήνιο δημιουργίας της ΕΝΕΠ. ΜΕΡOΣ 4o.


Από την Β' Συνδιάσκεψη της ΕΝΕΠ
γράφει ο ιστορικός Αρχηγός του Ενιαίου Εθνικιστικού Κινήματος - ΕΝ.Ε.Κ. συν. Πολύδωρος Δάκογλου

Τι ζήτησα από τον Στεφανόπουλο και με ποιες προϋποθέσεις έγινε η συνεργασία


Το ραντεβού γνωριμίας με τον Στέφανο Στεφανόπουλο, είχε εξελιχθεί πολύ καλά. Σ’ αυτό βοήθησε και η θετική πρόταση του Διευθυντή του γραφείου του, Γιώργου Στασινόπουλου, που γνώριζε (μέσω του Διονύση Στασινόπουλου) ότι οι νέοι του Κινήματος διέθεταν και μυαλό και μπράτσα.
Η φράση του, «ελάτε αύριο με ένα πλάνο δράσης της νεολαίας», με την οποία έδωσε τέλος στην συζήτησή μας, ήταν συγχρόνως και έκφραση σύμφωνης γνώμης για την ανάληψη από το Κίνημα της ευθύνης δημιουργίας και λειτουργίας της νεολαίας της Εθνικής Παράταξης.



Τον χαιρέτησα και πριν βγω από την πόρτα του γραφείου του γύρισα και του είπα. «Κύριε Πρόεδρε, για να μην σας ταλαιπωρώ και σας τρώω και τον πολύτιμο χρόνο σας, υπάρχει μια προϋπόθεση για να ξεκινήσουμε, για την οποία πρέπει να έχω την διαβεβαίωσή σας.

Alain de Benoist: Το Μέλλον του Δυτικού Κόσμου εξαρτάται από την Κεντρική Ασία


Το μέχρι κεραίας προφητικό άρθρο του Αλαίν ντε Μπενουά δημοσιεύθηκε τον Ιανουάριο του 1998 στην εθνικιστική εφημερίδα 21ος ΑΙΩΝ 

Τον περασμένο Νοέμβρι­ο επισκέφθηκε τις ΗΠΑ, ο πρόεδρος του Καζακστάν Νουρσουΐτάν Νατζαρμπά-γιεφ, όπου υπέγραψε με μία πολυεθνική εταιρεία, δύο σπου­δαία συμβόλαια για τα πε­τρέλαια, της Κασπίας Θάλασ­σας και του Καρακαγκανάκ.
Τον περασμένο Αύγου­στο στις ΗΠΑ ήταν ο πρόεδρος του Αζερμπάίστάν Γκάΐντερ Αλίεφ και αυτός για το πε­τρέλαιο της Κασπίας. Φαίνο­νται γεγονότα χωρίς σημασία, αλλά δεν είναι. Αντίθετα επι­βεβαιώνουν τη μεγάλη σημασία που έχει για τους αμερικανούς η Κεντρική Ασία, μια φορά και ένα καιρό σοβιετική, της οποί­ας η γεωστρατηγική σπουδαι­ότητα αυξάνει κάθε ημέρα.
Η Κασπία Θάλασσα βρέ­χει τη Ρωσσία, το Ιράν, το Τουρκμενιστάν και το Κα­ζακστάν. Στην Ουάσινγκτων τα αποθέματα της σε πετρέλαιο υπολογίζονται μεταξύ των εννενήντα και διακοσίων δι­σεκατομμυρίων βαρελιών, δη­λαδή περισσότερα από τα αποθέματα του Κουβέιτ και του Ιράν.

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Ψηφίδες από την Ιστορία του Κινήματος: Το παρασκήνιο δημιουργίας της ΕΝΕΠ. ΜΕΡΟΣ 3ο


γράφει ο ιστορικός Αρχηγός του Ενιαίου Εθνικιστικού Κινήματος - ΕΝ.Ε.Κ. συν. Πολύδωρος Δάκογλου

Η συνάντηση της οδού Αλωπεκής με τον Στέφανο Στεφανόπουλο.

Στην συνάντηση με Στέφανο Στεφανόπουλο, πήγα με συγκεκριμένους στόχους. Για να τους πετύχω έπρεπε να βρω «ένα κώδικα επικοινωνίας» μαζί του. Δεν ήταν εύκολο. Ήταν μεγάλος σε ηλικία πολιτικός, από πολιτικό σόι που είχε περάσει από όλα τα αξιώματα και είχε φτάσει να διατελέσει Πρωθυπουργός της Ελλάδος. Είχε υπάρξει υπουργός σε παραγωγικά υπουργεία όπου είχε να επιδείξει έργο υπέρ της Ελλάδος, των Ελλήνων και του Ελληνισμού. Ήταν από τους πολιτικούς που είχαν βαθειά κατάρτιση σε θέματα Ελληνισμού.

Μιας ανθελληνικής κυβέρνησης μύρια κακά έπονται. Μετά το γκριζάρισμα του Αιγαίου σειρά παίρνει η Ήπειρος


Δρυὸς πεσούσης πᾶς ἀνὴρ ξυλεύεται.
Μένανδρος

Ὅταν εἰσαχθεῖ ἡ Ἀλβανία στήν Εὐρωπαϊκή Ἔνωση μέ τήν ὑποστήριξη τῆς Ἑλλάδος, τότε αὐτομάτως αἴρεται τό ἐμπόλεμο πού ἰσχύει άκόμα, ἄσχετα ἀπό τήν παράνομη ἀπόφαση τοῦ τότε ΥΠΕΞ Καρόλου Παπούλια καί εὐθύς ἀμέσως οἱ Τσάμηδες μποροῦν νά διεκδικήσουν σύμφωνα μέ τούς διεθνείς καί ἑλληνικούς νόμους, μεγάλη περιοχή τῶν παραλίων τῆς Θεσπρωτίας (βλέπε Μούρτος) καθώς καί ἄλλες περιοχές, ἀκόμα καί περιουσίες μέσα στά Γιάννενα.
Ἀντίστοιχα οἱ ἑλληνικές κυβερνήσεις δέν ἔθεσαν ποτέ κανένα θέμα γιά Βόρειο Ἤπειρο καί δικαιώματα τῆς διεθνῶς ἀναγνωρισμένης ἐκεῖ ἑλληνικῆς μειονότητας.
Ἀναρωτιέμαι ἄν ὑπάρχουν κάποιοι Ἠπειρώτες βουλευτές καί πολίτες ἤ ἔστω Ἕλληνες, πού νά νοιάζονται γι΄αυτό τό θέμα....

Γ.Σαγιάς: Όχι στην αποεθνοποίηση, στον αφελληνισμό και στην "αντικατάσταση πληθυσμών"

42 χρόνια μεταπολίτευσης: Ιδού τα αποτελέσματα!




42 χρόνια μεταπολίτευσης .
42 χρόνια εξευτελισμών.
42 χρόνια προδοσίες. 
42 χρόνια ρεμούλες, βολέματα, οικογενειοκρατίας, αναξιοκρατίας,

Συνέντευξη Τύπου του Γ.Σαγιά για τα "Χοτ Σποτς" (Hot Spots)

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Ψηφίδες από την Ιστορία του Κινήματος: Το παρασκήνιο δημιουργίας της ΕΝΕΠ ΜΕΡΟΣ 2ο.


από τις πλέον δυναμικές ανοιχτές συγκεντρώσεις της ΕΝΕΠ
γράφει ο ιστορικός Αρχηγός του Ενιαίου Εθνικιστικού Κινήματος - ΕΝ.Ε.Κ. συν. Πολύδωρος Δάκογλου

ΜΕΡΟΣ 2ο. Οι συναντήσεις στα γραφεία της οδού Βαλαωρίτου και Αλωπεκής.

Η δημιουργία της Ε.Ν.Ε.Π. δεν ήταν μια τυχαία, συγκυριακή κατάσταση. Ήταν αποτέλεσμα έγκαιρου σχεδιασμού, με σκοπούς και στόχους οριοθετημένους, που είχε μελετηθεί πολύ πριν από της εκλογές του 1977. Έτσι, αμέσως μόλις άρχισε να συζητείται η δημιουργία της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, ξεκινήσαμε να ψάχνουμε να βρούμε τρόπο προσέγγισης του Στέφανου Στεφανόπουλου, με στόχο να συμφωνήσουμε μαζί του την προεκλογική δημιουργία και διοίκηση της νεολαίας του κόμματος.
Την λύση στο πρόβλημα την έδωσε ένα από τα νεαρότερα μέλη του Κινήματος, ο Διονύσης Στασινόπουλος. 

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Η εγκατάλειψη της Δημόσιας Υγείας δείχνει τον βαθμό της κοινωνικής αναλγησίας και της απανθρωπιάς των εξουσιαστών


Σχολιάζει το άρθρο που ακολουθεί ο συν. Κώστας Καρδαράς. 
Η εγκατάλειψη (και όχι η κατάρρευση όπως λέει το άρθρο) της Δημόσιας Υγείας, δείχνει τον βαθμό που μία κοινωνία πιστεύει στον ίδιο της τον εαυτό. Εκτός από τα ανθρωπιστικά κριτήρια, η εγκατάλειψη των πασχόντων και μάλιστα των ανήμπορων και κοινωνικά ανενεργών, δείχνει ότι πλέον ΔΕΝ είναι κοινωνία αλλά ένα απλό σύνολο ατόμων με κάποια κοινά στοιχεία αλλά ΟΧΙ την οργανική σύνδεση των μελών της κοινωνίας. Η κοινωνική αναλγησία του νεοφιλελευθερισμού, δείχνει εκτός από την απανθρωπιά του ίδιου και των υπηρετών του και τον τρόπο της συλλογικής συμβιώσεως στον οποίο στοχεύει: επιστροφή σε αρχέγονα και εξόχως πρωτόγονα πρότυπα ανθρώπινης συμβίωσης που τα διέπει ο νόμος της ζούγκλας και μόνο αυτός. (Προσοχή δεν αποστασιοποιούμαι από την απάνθρωπη καθημερινή διάσταση του προβλήματος (ων και ο ίδιος γιατρός και καρκινοπαθής) αλλά δεν πρέπει το δένδρο της ανθρώπινης δυστυχίας και εγκατάλειψης να μας κρύβει το δάσος της στοχευμένης και δομικής κοινωνικής αναλγησίας του νεοφιλελευθερισμού και των πρακτόρων του ώστε όταν έλθει η ώρα, η τιμωρία τους να είναι δίκαιη και σκληρή και το γκρέμισμα του απάνθρωπου συστήματος, οριστικό και χωρίς επιστροφή.