Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Πού είναι η εθνική μας κυριαρχία Γιάννη?

Αυτή ήταν μία από τις πολλές φράσεις που ακούστηκαν κατά τον προπηλακισμό του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μιχελογιαννάκη από Κρητικούς αγρότες και ψηφοφόρους του και αναφέρεται στο περιστατικό της απαίτησης της Τουρκίας να μήν προσγειωθεί το πρωθυπουργικό αεροπλάνο της Ελλάδας στη Ρόδο για ανεφοδιασμό!
Οι ερωτήσεις βέβαια των αγροτών ήταν πολλές και καταιγιστικές:

"Δεν αντέχαμε τα μέτρα του Σαμαρά και ήρθατε εσείς να κάνετε τί? Να πάρετε τις ψυχές μας? Δεν μπορείτε να πάρετε την ψυχή μας, την ψυχή δεν την παίρνει κανείς..."
"Μας πουλήσατε κανονικά. Όχι στους πουλημένους, φύγε απο εκεί κι έλα να υπηρετήσεις την πατρίδα σου την Ελλάδα..."


Το παραπάνω περιστατικό είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικό αφού αποκαλύπτει τα εξής πολύ σημαντικά στοιχεία:

1) Όσοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αριστεροί, διεθνιστές, μαρξιστές κι εθνομηδενιστές. Είναι άνθρωποι που απορρίπτουν τα μνημόνια και την ξένη επικυριαρχία και απορρίπτοντας το παλαιοπολιτικό σύστημα εναπόθεσαν τις ελπίδες τους γι' αντίσταση στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ κι ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ όπως και η πλειοψηφία των υγιώς πνευματικά και ψυχικά Ελλήνων .

2) Ο λόγος των εξεγερμένων δεν έχει μόνο οικονομική ή ταξική χροιά αλλά έχει σαφή εθνικά χαρακτηριστικά. Πέρα από κάθε έλεγχο και κάθε βαλβίδα εκτόνωσης του συστήματος, η αντιπαράθεση με το κατεστημένο γίνεται πλέον με όρους εθνικής ανεξαρτησίας και πατριωτισμού! Οι Έλληνες έχουν επιτέλους αντιληφθεί ότι η επιβίωση τους βασίζεται μόνο στην εθνική συλλογικότητα και όχι στον ατομικισμό και στον υλισμό που τους προβάλλουν αριστερές και δεξιές ορντινάντσες.

3) Δημιουργείται ένα ευρύ εθνικό και λαϊκό κίνημα από τη βάση της κοινωνίας, το οποίο απορρίπτει συνολικά το πολιτικό-κοινοβουλευτικό κατεστημένο και τις λύσεις του. Αυτό το κίνημα, το οποίο δύσκολα πλέον μπορεί να ελεγχθεί, δεν έχει κομματικούς διαχωρισμούς και οδηγείται σε μετωπική σύγκρουση με το υπάρχον σύστημα. Αυτό που του λείπει είναι η πνευματική καθοδήγηση - πυξίδα που θα βοηθήσει να μετατραπεί το εθνικό ένστικτο σε εθνική πολιτική ιδεολογία και έπειτα σε εφαρμοσμένο πολιτικό σύστημα.

Το αστείο έιναι βέβαι ότι όλοι αυτοί οι πολιτικάντηδες είναι εκτός τόπου και χρόνου (ίσως τώρα να αρχίζουν να καταλαβαίνουν τί πρόκειται να συμβεί...). Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στέκεται αποσβολωμένος απέναντι στις ερωτήσεις των συμπατριωτών του και οι απαντήσεις του είναι αόριστες εώς και γελοίες. 

Είναι χαρακτηριστική η απάντηση του στην ερώτηση "εσύ δεν έκοβες βόλτες με το αμάξι πέρσι και μας έλεγες μήν πληρώσετε τον ΕΝΦΙΑ γιατί θα τον κόψουμε?"
"Ναι, αλλά πότε το έλεγα? Τον Ιανουάριο όχι τον Σεπτέμβριο!!!"

Είναι σαφές ότι όλοι αυτοί οι πολιτικάντηδες δεν πρόκειται να θυσιάσουν τα συμφέροντα τους αφού δεν έχουν καμία θέληση για αγώνα, αντίσταση και θυσίες.

Και τότε όπως λέει και ο αγρότης στο βίντεο "οι κρεμάλες δεν θα αργήσουν Γιάννη..."

Δείτε παρακάτω το βίντεο το οποίο θα προκαλέσει ρίγος σε όσους είναι πατριώτες:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π