Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Δεν ξεχνούμε....


-Ο Απρίλιος, άπ' ολους τους μήνες του έτους, είναι για το Γένος μας το Έλληνικό, το ήρωϊκό αύτό Γένος, ένας μήνας κατάμεστος, άπό Εθνική Ιστορία, λεβεντιά, αγώνες, ανδραγαθήματα, φυλετικό σθένος και τόλμη. 

Τάς επετείους αύτάς, ΕΜΕΙΣ, οι μόνοι στη γή μας, δυνατοί μνήμονες του ίστορικού, εθνικιστικού μεγαλείου,  των προγόνων μας, ΔΕΝ   ΤΑΣ   ΞΕΧΝΟΥΜΕ..

-Σαν σήμερα, πριν εξήντα εννιά  χρόνια, οί ξενοκίνητοι κομμουνιστοσυμμορίται, άρχισαν τον τρίτο γύρο. Ήταν 31 Μαρτίου του 1946. Άπό το Λιτόχωρο, ξεκίνησε το έγκληματικό τους επιχείρημα, ο κόκκινος έχθρός, γιά νά σκλαβώση την
Ελληνική Πατρίδα μας, μέσα στά αίμόστακτα νύχια τής κα­ταραμένης   Σλαΰικης ράτσας.  Άλλά το "Εθνος ένίκησε. Τά βλαστάρια του,  οί "Ηρωες "Ελληνες του 46, άντεξαν, πολέμησαν, έπεσαν άλλά, ΝΙΚΗΣΑΝ.!

«Έξεστι Κλαζομενίοις ασχημονείν» (του Γιώργου Τσιτώνα)


«Αφήστε τους αυτούς να πράττουν ασέβειες και να ασχημονούν, αφού είναι Κλαζομένιοι! Είναι κακομαθημένα πλουσιόπαιδα! Είναι ανάγωγοι! Απαίδευτοι! Γαϊδούρια! Πρέπει και μείς να πέσουμε στο επίπεδό τους;» Μέσα σε μόλις 3 λέξεις ο Σπαρτιάτης κήρυκας έβγαλε λόγο! Έδωσε τροφή για μύριες σκέψεις ενώ μέχρι και ολόκληρη συγγραφή βιβλίου μπορεί να γίνει πάνω στο θέμα το οποίο θα έβρισκαν πολύ ενδιαφέρον όσοι έχουν την αντίληψη να το καταλάβουν και την παιδεία να το εφαρμόσουν!
   Ας πάρουμε όμως τα πράματα από την αρχή, για να δούμε ότι δεν ήταν καθόλου τυχαίοι οι υπερόπτες κατά τα άλλα και ανάγωγοι Κλαζομένιοι!
  Οι Κλαζομενές ήταν αποικία.. αποικίας, της πόλεως Κολοφώνα, αρχαία πόλη της Ιωνίας, η οποία ήταν επίσης αποικία Ιώνων προερχομένων πιθανώς από την Αττική.

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Ο Γ.Σαγιάς στην ΕΠΙΛΟΓΕΣ TV: Δεν υπάρχει ρατσισμός και μισαλλοδοξία αλλά εθνομηδενισμός και εθνοφοβία.



Ο Γιώργος Σαγιάς μιλά στην τηλεόραση για το θέμα των «προσφύγων» και πως χρησιμοποιούνται ως εργαλεία για τον εποικισμό της Ελλάδας. Από τις μόνες ελεύθερες φωνές που ακόμα ακούγονται και εκφράζουν την αληθινή πλειοψηφία του ελληνικού λαού, την κοινή λογική, το πατριωτικό συναίσθημα, αντίθετα από τις αρρωστημένες ιδεοληψίες, την εθνοφοβία και τον εθνομηδενισμό.

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Αγωνιστικό Ημερολόγιο: Οι Εθνικιστές του ΕΝΕΚ τίμησαν τον Αγώνα της ΕΟΚΑ σε όλη την Ελλάδα με σύνθημα: ΕΜΠΡΟΣ ΠΑ ΝΕΟ '55


Μέ εκδηλώσεις πού έγιναν σέ όλη την Ελλάδα οί Τ.Ο, καί τό Ο.Σ. του κινήματος τίμησαν τήν επέτειο της κηρύξεως τοΰ Έθνικοαπελεοθερωτικού άγωνα της Ε.Ο.Κ..Α

Οί συγκεντρώσεις καί οί ομιλίες πού διοργανώθη­καν είτε στά γραφεία τών Τ.Ο. είτε σέ αίθουσες συνοδεύθηκαν προηγουμένως μέ ανακοινώσεις στον καθη­μερινό καί περιοδικό τύπο, Αθηνών καί Επαρχίας, άλλά καί μέ αγώνα μέσα στίς μάζες.

Τά μέλη τού ΕΝΕΚ δεν είχαν άφίσσες αλλά υπεν­θύμισαν τήν 1η "Απριλίου στους Έλληνες μέ εφημε­ρίδες τοίχου χαρτοπανώ καί άεροπανώ, πού κατα­σκεύασαν μέ τά χέρια τους, μέ συνθήματα πού ανέ­γραψαν στους τοίχους καί μέ προκηρύξεις πού μοίρα­σαν σέ πόλεις καί χωριά.  Τό ΕΝΕΚ σέ αντίθεσι μέ τούς νέους πού ανήκουν στίς κομματικές νεολαίες του κατεστημένου θύμισε έτσι στόν Ελληνικό Λαό τήν θυσία τών παλληκα­ριών πού κάτω άπό τό

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Το κόμμα των πολιτικών κομμάτων "ξεθάβει τα πετρέλαια"


του Πολύδωρου Ιππ. Δάκογλου

Το θέμα των υδρογονανθράκων και του φυσικού αερίου, ήρθε στην επικαιρότητα και πάλι, μετά την "αιφνίδια" απόφαση των μεγάλων καναλιών και εφημερίδων, να ασχοληθούν με αυτό.
Όσοι έχουν στοιχειωδώς παρακολουθήσει την υπόθεση των Ελληνικών υδρογονανθράκων, θα θυμούνται ότι:
- Ο Παπαδόπουλος και ο Ιωαννίδης, "έβγαλαν" τα πετρέλαια της Θάσου.
- Ο Καραμανλής και ο Παπανδρέου σταμάτησαν την περαιτέρω έρευνα και εξόρυξη, ανατολικά της Θάσου, κατ' απαίτηση της Τουρκίας και άλλων παραγόντων.
- Η Βάσω Παπανδρέου, με κυβέρνηση του Σημίτη, χωρίς ποτέ να εξηγήσει το γιατί, διέλυσε το ερευνητικό τμήμα της Δημόσιας Επιχείρησης Πετρελαίων, που είχε "χαρτογραφήσει" ολόκληρη την επικράτεια με εντυπωσιακά αποτελέσματα.
- Ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε τον Δεκέμβριο του 2009 ότι «…Δεν έχουμε πετρέλαιο ή έστω όσο έχουμε βρει είναι ελάχιστο».

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Στην μία ελληνική ιθαγένεια, οι δύο δώρο!


Η τροπολογία που έφεραν 8 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (και ψηφίστηκε) για απόδοση ιθαγένειας σε απογόνους Ελληνοεβραίων ήταν εξέλιξη άκρως ανησυχητική. Ενώ από το 2011 ίσχυε ο νόμος που έδιδε την ελληνική ιθαγένεια στους “επιζώντες του Ολοκαυτώματος” και τους απογόνους τους, τώρα θα αποδίδεται σε ΟΛΟΥΣ τους κατιόντες των Εβραίων που έζησαν προπολεμικά στην πατρίδα μας! Από πού κι ώς πού αποδίδεται η ελληνική ιθαγένεια ως …χρέος ή αποζημίωση (ή και “αποκατάσταση αδικίας”!) στα εγγόνια κάποιων που είτε αποφάσισαν προπολεμικά να φύγουν από τη χώρα μας για να εποικίσουν την Παλαιστίνη είτε χάθηκαν στη ναζιστική περίοδο, είναι λίγο δύσκολο να εννοηθεί. Και, ελλείψει επιχειρημάτων, επιστρατεύεται η γελοία μομφή του “αντισημιτισμού” για να πάψει κάθε αντίλογος.