Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Ο λαός ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ να «ΚΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑ»!


Οι πολίτες παραμερίζουν τις λιπόψυχες ηγεσίες τους, ώστε να αναστήσουν τη χαμένη αξιοπρέπεια στο Μακεδονικό

«Ντροπή Σας να συζητάτε με τον Σκυλόφραγκο αν η Μακεδονική Σας Γη είνε Δική Σας Γη. Και να τον πείσης, δεν τον πείθεις το Ληστή. Ή μόνος του ή με Σμπίρους βαλτούς θα προσπαθήση να Σας πάρη κάθε Γη».
Ξεθώριασαν τα λόγια του Περικλή Γιαννόπουλου έναν και πλέον αιώνα τώρα... Ξεθώριασαν στη μνήμη των ηγεσιών του ελληνικού λαού. Οχι στη βάση του! Εκεί παραμένουν ζωντανά. Γι’ αυτό, και σε πείσμα λιπόψυχων ηγεσιών, οι πολίτες αντιστέκονται.

Το «Μακεδονικό» και η ανυπαρξία Κράτους


Το βρυκολάκιασμα του «Μακεδονικού» επανέφερε στην επιφάνεια ένα θέμα ελάχιστα δημοφιλές για την πολιτική τάξη της χώρας μας. Ένα θέμα όπου η ντροπιαστική αδυναμία της επίσημης Ελλάδος να δώσει λύση σύμφωνη με τα συμφέροντά της και την πασίδηλη αλήθεια, δεν βρίσκει κανένα ελαφρυντικό. Γιατί εδώ δεν έχεις απέναντί σου τις ΗΠΑ που βεβαίως θα τις υπακούσεις, ούτε την ΕΕ που εννοείται ότι θα συμμορφωθείς, ούτε καν την Τουρκία που έχει την δυνατότητα να σε εκβιάσει. Δεν είναι καν μια ασύμμετρη απειλή που δεν έχεις τα μέσα για την αντιμετώπισή της, π.χ. η λαθρομετανάστευση. Είναι ένα κράτος φτωχό, άοπλο, άρριζο και θνησιγενές, το οποίο όμως η «ισχυρή» Ελλάδα δεν κατάφερε να το φέρει στα νερά της, παρά τις διαφορετικές προσεγγίσεις που δοκίμασε. Τι φταίει, λοιπόν;

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Γιώργος Σαγιάς. Θέμα: οι κινητοποιήσεις για την Μακεδονία.

                       

Φιλοξενούμενος του Νίκου Τζιόπα στην Εθνοφρένεια 
του ΡΑΔΙΟ ΝΕΤ, ο δημοτικός σύμβουλος Λαμιέων και
επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ- ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ", κ.
Γιώργος Σαγιάς. Θέμα: οι κινητοποιήσεις για την Μακεδονία.

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 Ιανουαρίου - ΟΛΟΙ στο συλλαλητήριο - ΦΡΕΝΟ στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ



Όλοι οι δρόμοι οδηγούν την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στην καρδιά της Μακεδονίας, στην Θεσσαλονίκη. Θα είμαστε εκεί για να βάλουμε φρένο στους ντόπιους προδότες και ξένους ανθέλληνες που ετοιμάζονται να ληστέψουν για μια ακόμη φορά την πατρίδα μας και την ιστορία μας. Με αεροπλάνα, τρένα, λεωφορεία,  αυτοκίνητα όλοι μαζί θα είμαστε εκεί για να βροντοφωνάξουμε 
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Και συζητάμε ακόμη με τους ανθέλληνες διαπραγματευτές του ΟΗΕ ;


 Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάει ο 78χρονος διαπραγματευτής - τρόπος του λέγειν- του ΟΗΕ μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων. Ο λόγος για τον κ. Μάθιου Νίμιτς, ο οποίος λίγες ώρες πριν από το ραντεβού των δύο πλευρών στη Νέα Υόρκη πέταξε τη μάσκα και έκλεισε το μάτι στους Σκοπιανούς, τινάζοντας στον αέρα την όποια πραγματική σημασία των διαπραγματεύσεων. Και είναι να απορεί κανείς με την ελληνική πλευρά, η οποία, μετά τις προκλητικές απόψεις ενός ανθρώπου που -αν μη τι άλλο- οφείλει να είναι ουδέτερος, παραμένει ακόμη στο τραπέζι των συζητήσεων.

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Τα θεμελιώδη ψεύδη και η παραπληροφόρηση για την Μακεδονία


Δημήτρη Ε. Ευαγγελίδη

Η μεθοδευμένη εδώ και χρόνια από συγκεκριμένους πολιτικούς και κόμματα υποβάθμιση του σκοπιανού προβλήματος, οι ιδεοληψίες και ο εθνομηδενισμός της αριστεράς, η οσφυοκαμψία και η φοβικότητα της κάποιας «δεξιάς», η καλλιεργούμενη συστηματικά στο ευρύ κοινό ενδοτικότητα από τα αθηναϊκά ΜΜΕ και την πλειονότητα των εργαζομένων σ’ αυτά «δημοσιογράφων», είχαν δημιουργήσει την εντύπωση ότι ελάχιστοι ενδιαφέρονται για το κρίσιμο εθνικό θέμα.
Επί πλέον, ξένα κέντρα και τα κάθε κατηγορίας φερέφωνά τους,  φρόντιζαν να δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις στο κοινό, με στοχευμένη παραπληροφόρηση σε επί μέρους θέματα.
Θα επιχειρήσουμε λοιπόν να αποκαταστήσουμε την αλήθεια και να επαναφέρουμε την πραγματικότητα ως προς το τι ακριβώς συμβαίνει.

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Είσαι Έλληνας και όχι ραγιάς!



ΦΕΡΤΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!
Αυτή ήταν η αφίσα του ΕΝιαίου Εθνικιστικού Κινήματος -ΕΝ.Ε.Κ. που καλούσε τους Έλληνες  να ξεφύγουν από την παγίδα του ανθελληνικού παλαιοκομματισμού και του κοινοβουλευτικού δοσιλογισμού και να αναδείξουν την Ελλάδα μέσω του ελληνικού εθνικισμού. Δεν το έπραξαν και μπορεί ο σπόρος του εθνικισμού που σπείραμε να φύτρωσε αλλά η πατρίδα και το Έθνος περνά τις δυσκολότερες στιγμές, αφού επέλεξαν να στηρίξουν αυτό το προδοτικό

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Τό αἷμα τῶν ἐχθρῶν μας


Τα ἔθνη δέν ὑποχωροῦν. Εἴτε ἔχουν δίκιο εἴτε ἄδικο, δέν κάνουν πίσω. Τό βασίλειο τῶν Ζουλού πολέμησε τήν Βρετανική αὐτοκρατορία. Οἱ ράτσες δέν παραδίδουν ὄπλα. Οἱ Ἀφγανοί πολέμησαν καί τούς Σοβιετικούς καί τούς Ἀμέρικανούς. Οἱ λαοί δέν εἶναι ριψάσπιδες. Οἱ Ἕλληνες ἔσυραν στό ἐθνικιστικό ἅρμα τῆς 4ης Αὐγούστου τό ξεφτιλισμένο κουφάρι τοῦ ἰταλικοῦ στρατοῦ.
Ἡ Ἱστορία ἔχει χῶρο γιά τούς κλαψιάρηδες. Στις σελίδες τῆς καταισχύνης, στίς παραγράφους κοντά στόν Ἐφιάλτη, στά κεφάλαια πού περιγράφουν τίς ζωές τῶν δούλων, στίς ἑνότητες τῶν ἀσημάντων.