Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Αγωνιστικό ημερολόγιο των Εθνικιστών του ΕΝ.Ε.Κ. για Δεκεμβριανά - φωτογραφίες και δημοσιεύματα

Ο Κοινός Παρονομαστής δημοσιεύει σήμερα εν όψει της επετείου της Μάχης σταθμού στην ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας ,της Μάχης του Μακρυγιάννη όπου οι Έλληνες πολέμησαν με τους Κομμουνιστές  φωτογραφίες από την δράση των εθνικιστών του ΕΝιαίου Εθνικιστικού Κινήματος ΕΝ.Ε.Κ. τον Δεκέμβριο του 1982 αλλά και μερικά δημοσιεύματα από το 1981 στου Μακρυγιάννη και εν μέσω μεγάλης τρομοκρατίας αφού βρισκόμασταν στο απόγειο της μεταπολιτευτικής κοινοβουλευτικής ψευτοδημοκρατίας και στην κυβέρνηση βρισκότανε το ΠΑΣΟΚ με τον πρωταγωνιστή και μεγάλο συντελεστή της καταστροφής της Ελλάδας Ανδρέα Παπανδρέου. Θα ήθελα να σας

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Βούλγαροι: Ο λύκος την τρίχα αλλάζει. Συνήθειες όχι!


.
Ο βουλγαρικός Λέων που ξεσήκωσε όλους τους γείτονες!

Έντονα διαβήματα από Ελλάδα, Σερβία, Ρουμανία για το προκλητικό άγαλμα που στήθηκε στο πάρκο όπου θα διεξάγονται οι συναντήσεις της Ε.Ε.
Στην προκλητικότητα διά των... αγαλμάτων προσχώρησε και η Βουλγαρία, βάζοντας παραμονές της ανάληψης της προεδρίας του Συμβουλίου της Ε.Ε. όλες τις γειτονικές χώρες απέναντί της. Μεταξύ αυτών, βεβαίως, και η Ελλάδα, που αντέδρασε με διάβημα διαμαρτυρίας στην τοποθέτηση του επονομαζόμενου «Λέοντα του Αγίου Στεφάνου», πάνω στον οποίο είναι χαραγμένος ο χάρτης της «Μεγάλης Βουλγαρίας» που περιλαμβάνει την ελληνική Μακεδονία και εδάφη της Σερβίας, της Ρουμανίας και των Σκοπίων.

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Είμαστε κατά 75% Μινωίτες και Μυκηναίοι!


Άλλο ένα «ινδοευρωπαϊκό» παραμύθι κατέρρευσε καθώς πριν λίγους μήνες αποδείχτηκε η συνέχεια και η αυτοχθονία του Ελληνισμού κάτι που φυσικά δεν βολεύει τους εχθρούς που με διάφορους τρόπους επιχειρούν να «κοντύνουν» την Ιστορία του.
Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος
Φως στον μυστηριώδη αρχαίο μινωικό πολιτισμό της Κρήτης, αλλά και στον αντίστοιχο λαό στην ελληνική ηπειρωτική χώρα, τους Μυκηναίους. Ο μινωικός πολιτισμός υπήρξε περίπου από το 2600 μέχρι το 1100 π.Χ., ενώ οι Μυκηναίοι έζησαν περίπου από το 1700 μέχρι το 1050 π.Χ. όπως αναφέρει το indeepanalysis.gr
Προσοχή! Η έρευνα δημοσιεύθηκε από το αμερικανικό Fox News
Να ποσθέσουμε ότι βάση της ελληνικής Μυθολογίας που είναι η αρχέγονη Ιστορία του Ελληνισμού υπό μορφή… κώδικα, ο Δώρος, ο Ίωνας, ο Αίολος και ο Αχαιός ήταν άμεσοι συγγενείς.

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Οι προδοτικές θέσεις των κομμουνιστών μέσα από τα επίσημα όργανα.


Δεν υπάρχουν Έλληνες κομμουνιστές. Όταν κανείς γίνει συνειδητός κομμουνιστής παύει να είναι Έλληνας.[Στρατής Μυριβήλης]

Δυστυχώς πολλοί Έλληνες και ειδικά της νεότερης ηλικίας και γενιάς που έχουν μεγαλώσει μέσα στην 43χρονη μεταπολιτευτική δικτατορία δεν γνωρίζουν. Αυτό το καθεστώς χρησιμοποίησε όλα τα μέσα παραπληροφόρησης που διέθετε προκειμένου οι παλιοί να ξεχάσουν και  οι νεώτεροι να μην μάθουν ποτέ για τον προδοτικό ρόλο των κομμουνιστών στην Ελλάδα. Ορμώμενος από τις απορίες μιας φίλης σχετικά με τον σφαγέα Βελουχιώτη και τους συντρόφους του, δημοσιεύουμε ελάχιστα από τις συνειδητά προδοτικές πολιτικές θέσεις που έχει πάρει κατά καιρούς το κομμουνιστικό κόμμα στην Ελλάδα. Αυτή η αποτυχημένη, πτωχευμένη και πεθαμένη ιδεολογία που προσπαθούν να αναστήσουν με την νέα νεοταξική μορφή της, την στιγμή που χώρες πρώην κομμουνιστικές που ένιωσαν στο "πετσί" τους το τι εστί η ..δικτατορία του προλεταριάτου έχουν απαγορεύσει τον κομμουνισμό, στην Ελλάδα οι κομμουνιστές έχουν γίνει κυβέρνηση που οδηγούν για μια ακόμα φορά την πατρίδα μας στην καταστροφή. Είτε ΚΚΕ είτε ΣΥΡΙΖΑ είτε ΑΝΤΑΡΣΥΑ είτε ΕΚΚΕ είτε Αριστερή Συσπείρωση, είτε δημοκρατική συμπαράταξη, είτε κομμουνιστική ανανέωση είτε όπως αλλιώς σκαρφίζονται, η ιδεολογία είναι η ίδια, άλλοι σκληρότεροι άλλοι πιο ήπιοι, άλλοι κοινοβουλευτικοί άλλοι εξωκοινοβουλευτικοί, αλλά οι θέσεις τους για την πατρίδα και τα εθνικά θέμα πάντα η ίδια, κληρονομιά από τότε που η μαρμίτα χώραγε μόνο έναν.  
Ζαφείρης