Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

1974-2018 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ




Συμπληρώνονται εφέτος 44 χρόνια όπο τήν ει­σβολή των τουρκομογγόλων του Αττίλα στην Κύ­προ.  Σαράντα τρία χρόνια συμβιβασμών, ταπεινώσεων, καταισχύνης καί προπαντός σιωπής.

Ό Λαός καί ή Ιστορία σέ στάση αναμονής περι­μένουν μάταια μία μία τίς μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις νά φωτίσουν τίς σκοτεινές καί λεκιασμένες πτυχές του δράματος της μεγαλονήσου.

Τό άνοιγμα του φακέλου της Κύπρου, άν καί υπήρξε βασική δέσμευση του Ανδρέα Παπανδρέου άπό το 1981, έγινε μιά ανεκπλήρωτη υπόσχεση. Παίζοντας μέ τήν μνήμη τού Λαού των Ελλήνων, τό ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία, μέσα σε ατμόσφαιρα προδοσίας καί γραικυλισμού, θεμελίωσαν καί εδραίωσαν τήν δικομματική εξουσία τους.

Όπως σε όλη την Ελλάδα έτσι και στα Φάρσαλα!


Την ώρα που πραιτοριανοί φρουροί φυγάδευαν τον κομμουνιστή υπουργό εξωτερικών κοτζιά από την πίσω πόρτα του υπουργείου (δείτε το βίντεο) για να μην έρθει αντιμέτωπος με την οργή και την χλεύη μιας ομάδας Ελλήνων που πεισματικά εδώ και πάνω από ένα μήνα βρίσκονται έξω από την Ηρώδου Αττικού ζητώντας την παραίτηση του συνενόχου της εθνικής προδοσίας πλέον, προκόπη παυλόπουλου  στα Φάρσαλα βρισκόταν σε εξέλιξη μια μεγαλειώδη μηχανοκίνητη πορεία που ξεκίνησε από την Σκεπαστή των Φαρσάλων λίγο μετά τις 9 το βράδυ δια μέσου κεντρικών οδών της πόλης και κατευθύνθηκε με τελικό προορισμό την πλατεία Δημαρχείου, όπου ακούστηκαν συνθήματα από Ελληνόψυχους κατοίκους της περιοχής ενάντια στην νέα κομμουνιστική προδοσία. 

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Xιλιάδες Έλληνες στο συλλαλητήριο του Πύργου Ηλείας - Συγκλονιστικές οι ομιλίες Καμπόσου και Μπιτάκου (βίντεο)


Με την παρουσία χιλιάδων πολιτών από την Ηλεία και με δυνατό παλμό πραγματοποιήθηκε σήμερα συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, στο κέντρο του Πύργου. Πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους μέλη πολλών τοπικών σωματείων και φορέων, καθώς και απλοί πολίτες, έστειλαν το μεσημέρι της Κυριακής ένα ηχηρό μήνυμα αφύπνισης για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.  
Με πανό και συνθήματα, όπως «Η Μακεδονία είναι ελληνική», ο κόσμος που βρέθηκε στην πλατεία του ΟΤΕ, στο κέντρο της πόλης, έδειξε ότι η Ηλεία συμπορεύεται στον αγώνα, που δίνουν οι Έλληνες από διάφορα σημεία της χώρας του και πλανήτη, ενάντια στην παραχάραξη της ιστορίας.
Κύριοι ομιλητές η Γεωργία Μπιτάκου και ο δήμαρχος Άργους Δημήτρης Καμπόσος, οι οποίοι στις ομιλίες τους, όπως  θα ακούσετε και στο βίντεο

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Άς μή διεκδίκηση κανείς ρόλο Έφιάλτου!...


Του Χρήστου Σαρτζετάκη
Α) Μέ βαθύτατα αισθήματα ανησυ­χίας έορτάζομεν εφέτος τήν έπέτειον τής εθνεγερσίας μας. Διότι ή άπό δεκα­ετιών έξυφανθεΐσα καί συστηματική εις βάρος τοϋ Ελληνισμού ξένη συνωμο­σία, έν συνδυασμώ καί μέ ούσιαστικόν συμπαραστάτην τήν Ίδικήν μας ενδοτι­κότητα καί άπερισκεψίαν αποδίδουν ήδη τούς ολέθριους καρπούς των.

Ό εθνικός μας ακρωτηριασμός ευρίσκε­ται πλέον έπΐ θύραις. Καί άναποφεύκτως θά άκολουθήση, άργά ή γρήγο­ρα, καί ή εδαφική μας συρρίκνωσις. Τό πρώτον θά συντελεσθή, έάν πα­ρά πάσαν λογικήν, ίστορικήν, έθνολογικήν, γεωγραφική, πληθυσμιακήν, γεωπολιτικήν, παραχώρηση ή Ελλάς, μόνη δικαιούχος, τό άπό τά πανάρχαια χρό­νια έλληνικόν, καί μόνον έλληνικόν ό­νομα τής Μακεδονίας, εϊτε μόνον, εϊτε καί έν συνθέσει, προς χρήσιν εις τό κρατίδιον τών Σκοπίων.

Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Γιατί πανηγυρίζουν οι Τούρκοι στη Θράκη;


Όταν προ λίγων ετών διαφαινόταν μία θετική εξέλιξη στο Κουρδικό ζήτημα, πολλοί ήταν αυτοί που προέβλεπαν …ελληνική «αποζημίωση» της θιγόμενης από τις εξελίξεις Τουρκίας. Το υπονοούμενο ήταν πως οι ΗΠΑ, παρά την προώθηση ενός κουρδικού κράτους, θα κρατήσουν την Τουρκία στους κόλπους του ΝΑΤΟ παρέχοντάς της ένα αντίδωρο στο Αιγαίο ή στη Θράκη. Τότε ηχούσε πολύ ευφάνταστο αυτό το σενάριο, όμως δυστυχώς βλέπουμε σήμερα να υλοποιείται από την Κυβέρνηση Κοτζιά – Τσίπρα, παρότι το κουρδικό του μέρος πάει στις καλένδες!
Τι έχουμε λοιπόν σε εξέλιξη στην ελληνική Θράκη από διετίας, που ενθουσιάζει εσχάτως τους τουρκόφρονες της περιοχής; Αφορμή ήταν η συνάντηση στο υπουργείο Παιδείας των Γαβρόγλου – Καλπαδάκη με τον μουφτή Ξάνθης Μεχμέτ

Πύργος και Φάρσαλα αύριο Τετάρτη 18 Ιουλίου διατρανώνουν την αντίθεσή τους στην Εθνική Προδοσία



Με δυο εκδηλώσεις μέσα στην καρδιά του Ιουλίου στις 18 διατρανώνουν οι Έλληνες την αντίθεσή τους στην εσχάτη προδοσία. Πύργος ανοιχτή εκδήλωση συλλαλητήριο και Φάρσαλα μηχανοκίνητη διαμαρτυρία.
Αντιγράφουμε από τον Χάρη Β. Μιχαλακόπουλο
H Ελλάδα όλη είναι στους δρόμους και αντιστέκεται στη ΠΡΟΔΟΣΙΑ (και σε αυτές που θα ακολουθήσουν)...
ΔΕΝ γίνεται να λείψει η Ηλεία από αυτό το γενικό ξεσηκωμό.
Μετά το μεγαλειώδες συλλαλητήριο στο Πύργο ,είναι έτοιμο άλλο ένα μεγάλο γεγονός στη πρωτεύουσα του Νομού. Άλλωστε μετά την Αθήνα και Θεσσαλονίκη,ο Πύργος ήταν η ΜΟΝΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΠΟΛΗ που έκανε συλλαλητήριο και αυτό πόνεσε και πονάει ακόμα ΠΟΛΥ και ΠΟΛΛΟΥΣ Ανθέλληνες-Εθνοπροδότες-κλπ που ζουν δίπλα μας, στο Νομό μας.

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Ρόδος, Δράμα και Φλώρινα: Βίντεο με εικόνες που μιλούν από μόνες τους


Ρόδος: Υποστολή σημαίας με παρουσίαση όπλων συνοδείας μπάντας του στρατού η οποία παιανίζει το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ 
Ο κόσμος που είναι παρών με ελληνικές σημαίες επαινεί και ζητωκραυγάζει  (βίντεο)

Δράμα: Μηχανοκίνητη πορεία των Δραμινών που δείχνουν με αυτόν τον τρόπο την αντίθεση τους στην κατάπτυστη προδοτική συμφωνία των Πρεσπών που οι υπέγραψαν οι δυο κομμουνιστές Τσίπρας και Κοτζιάς.
Φλώρινα: βίντεο από drone που δείχνει από ψηλά το συλλαλητήριο που έγινε στην πόλη