Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Πύργος και Φάρσαλα αύριο Τετάρτη 18 Ιουλίου διατρανώνουν την αντίθεσή τους στην Εθνική Προδοσία



Με δυο εκδηλώσεις μέσα στην καρδιά του Ιουλίου στις 18 διατρανώνουν οι Έλληνες την αντίθεσή τους στην εσχάτη προδοσία. Πύργος ανοιχτή εκδήλωση συλλαλητήριο και Φάρσαλα μηχανοκίνητη διαμαρτυρία.
Αντιγράφουμε από τον Χάρη Β. Μιχαλακόπουλο
H Ελλάδα όλη είναι στους δρόμους και αντιστέκεται στη ΠΡΟΔΟΣΙΑ (και σε αυτές που θα ακολουθήσουν)...
ΔΕΝ γίνεται να λείψει η Ηλεία από αυτό το γενικό ξεσηκωμό.
Μετά το μεγαλειώδες συλλαλητήριο στο Πύργο ,είναι έτοιμο άλλο ένα μεγάλο γεγονός στη πρωτεύουσα του Νομού. Άλλωστε μετά την Αθήνα και Θεσσαλονίκη,ο Πύργος ήταν η ΜΟΝΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΠΟΛΗ που έκανε συλλαλητήριο και αυτό πόνεσε και πονάει ακόμα ΠΟΛΥ και ΠΟΛΛΟΥΣ Ανθέλληνες-Εθνοπροδότες-κλπ που ζουν δίπλα μας, στο Νομό μας.

Ο φορέας ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΝ (που θα αναλαμβάνει από εδώ και στο εξής, όλα τα παρόμοια εγχειρήματα) ετοιμάζει εντατικά τα πάντα και σύντομα θα γίνουν οι πρώτες ανακοινώσεις.
Περιμένουμε όπως πάντα και τη στήριξη ,όλων των συλλόγων-φορέων-ατόμων κλπ που νιώθουν το ίδιο με εμάς,ότι δηλαδή η σωτηρία της Πατρίδας πλέον, βρίσκεται πλέον στα χέρια μας. 


υ.γ.
Τελικά βρήκαμε χορηγό από την πρεσβεία της Ανταρκτικής και όσοι έρθετε στην εκδήλωση να ξέρετε ότι, είμαστε πράκτορες των πιγκουίνων και των θαλάσσιων λεόντων ,που πολεμούν κρυφά την Κυβέρνηση...Σας περιμένουμε λοιπόν να μετρηθούμε..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π