Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Αυτοί τον Αύγουστο στις παραλίες και τον Οκτώβριο με κατσαρόλες στις πλατείες .Εμείς Οργάνωση κι Αγώνες για Νέους Παρθενώνες !


Η Ελλάδα μας αυτή την στιγμή θυμίζει ένα μεγάλο μεσιτικό γραφείο .Οι πολιτικοί που διαχειρίζονται την εθνική περιουσία είναι ανίκανοι σωστής διαχείρισης από την μια και από την άλλη εκτελώντας κατά γράμμα τις εντολές τις τρόικας οδηγούν την χώρα και τους πολίτες σε αδιέξοδα . Σε συνεργασία με τα ΜΜΕ εφημερίδες και κανάλια που αν ακούσετε η διαβάσετε τις ειδήσεις τους, θα δείτε ότι όλα επαναλαμβάνουν τα ίδια «νέα» παρότι υπάρχουν χιλιάδες άλλες ενδιαφέρουσες ειδήσεις που τρέχουν και διαβάζουμε στο διαδίκτυο .Μερικές φορές λες και κάποιος τους υπαγορεύει το τι θα πουν και τι θα γράψουν ! Μέτρα που προαναγγέλλουν μετά από λίγες μέρες επιβάλλονται .Η δικτατορία των ΜΜΕ εκτός από γελοία έχει καταντήσει και απίστευτα προβλέψιμη. Για τα μεγάλα Deal έρχονται πρόεδροι χωρών ,πρώην πλανητάρχες και νυν εκπρόσωποι πετρελαϊκών εταιριών υπουργοί εξωτερικών .

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Γιατί είμαστε Έλληνες; ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΚΑΡΓΑΤΟΣ

Το Αμερικανικό σχέδιο για την Ελλάδα - Άμεσες εξελίξεις



Ένα εντυπωσιακά ... "ειλικρινές" άρθρο με τίτλο "The U.S. Looks To Exploit The Greek Re-Default", από τον έγκυρο αναλυτή Russ Winter δημοσιεύθηκε σε διαφορά ΜΜΕ των ΗΠΑ που συνεργάζονται με τον αναλυτή πριν μερικές ημέρες. http://seekingalpha.com/article/782961-the-u-s-looks-to-exploit-the-greek-re-default
Και λέμε "εντυπωσιακά ειλικρινές" γιατί ότι ακριβώς αναφέρει τα έχει αποκαλύψει ή επισημάνει με διαδοχικά σημειώματα το defencenet.gr, αλλά εκφράζοντας την ανησυχία του ... θύματος, δηλαδή της Ελλάδας για το ενεργειακό και νομισματικό παιχνίδι ελέγχο της χώρας.
Ακριβώς τα ίδια (ρόλος Κλίντον, ρόλος Μόρνιγκσταρ, σχέσεις Κλίντον-Μόρνιγκσταρ, προσπάθεια από την πλευρά ορισμένων κύκλων των ΗΠΑ να ελέγξουν την ελληνική οικονομία μέσω αποχώρησης από το ευρώ, ο ρόλος της γέφυρας που επιφυλάσσουν οι ΗΠΑ για την Ελλάδα σε περίπτωση παρατεταμένων επιχειρήσεων στη Μ.Ανατολή κλπ κλπ) περιγράφονται στο άρθρο του Russ Winter, στο οποίο μάλιστα αναφέρονται και κάποια νούμερα για την ύπαρξη των πετρελαϊκών κοιτασμάτων στο Ιόνιο, όχι απλώς ενθαρρυντικά, αλλά μάλλον ... υπεραισιόδοξα: Συγκεκριμένα αναφέρεται σε 22.000.000.000 βαρέλια πετρελαίου.

Η καμήλα αν δε γονατίσει... δεν την φορτώνεις

Στις 21 Φεβρουαρίου στον Καθεδρικό Ναό του Ιησού Σωτήρα στη Μόσχα τρία μέλη του Ρωσικού πανκ-ροκ γκρουπ «Pussy Riot» Ναντιέζντα Τολοκονίκοβα 22 ετών, Μαρία Αλιόκινα 24 ετών και Γιεκατερίνα Σαμουτσέβιτς 29 ετών, τραγούδησαν ένα τραγούδι με βλάσφημες εκφράσεις  που ήταν κριτική εναντίον του Πούτιν και της διαφθοράς εντός των κόλπων της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.Οι τρεις νεαρές που πήγαν στο δικαστήριο με χειροπέδες και οδηγήθηκαν σε κελί με αλεξίσφαιρο γυαλί, αντιμετωπίζουν επταετή ποινή κάθειρξης .

Η Δύση δεν χάνει ευκαιρία να επιτίθεται στον Πούτιν με όποιο τρόπο ,καθώς είναι ο μόνος που τους χαλάει σε πολλές περιπτώσεις τα σχέδια τους ,δεν τους φοβάται αλλά και αποτελεί πολύ σκληρό

ΤΑΣΟΣ ΙΣΑΑΚ -Δεν Ξεχνώ

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Ένας λαθρομετανάστης σε κάθε σπίτι ! Την λύση δίνει η κυβέρνηση του Καναδά.

Εκπληκτική απάντηση του Καναδικού κράτους προς "έξυπνους" πολίτες του. Ίσως είναι η λύση στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα. Όλοι αυτοί που διαδηλώνουν και συμπαραστέκονται ενεργά υπέρ των παρανόμως εισερχομένων και παραμενόντων στην Ελλάδα μεταναστών, θα πρέπει να αποδείξουν ενεργά και στην πράξη το ενδιαφέρον για αυτούς. Η λύση έρχεται από τον Καναδά και δείτε γιατί.

Μια ελευθερόφρων Καναδή κυρία, έγραψε πολλές επιστολές προς την Καναδική κυβέρνηση, διαμαρτυρόμενη για την αντιμετώπιση των αιχμάλωτων ανταρτών (τρομοκρατών) που κρατούνται στις


Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Σ. Καργάκος - Το έθνος μας ενώνει, το κόμμα μας χωρίζει

Η υποκρισία των Αναρχικών σε μια φωτογραφία !


Αυτοί που το παίζουν ευαίσθητοι σε ανθρώπινα δικαιώματα είναι αυτοί που το 2008 καπηλεύτηκαν την τραγική δολοφονία του 15χρονου Γρηγορόπουλου   και σήμερα στηρίζουν ηθικά τον ψυχανώμαλο δολοφόνο -βιαστή και κλέφτη Πακιστανό μιας 15χρονης κοπέλας .Γιατί αυτοί δεν ενδιαφέρονται για την ανθρώπινη ζωή αλλά μόνο για τα συμφέροντά τους που προκύπτουν από την παροχή προστασίας των λαθρομεταναστών .

Καταρράκωσε το κύρος της χώρας επειδή δήλωσε ότι η Κορυτσά είναι Βόρειος Ήπειρος !


Οι πολιτικοί που καταρράκωσαν ένα ολόκληρο έθνος που διέσυραν με την υποτακτική πολιτική τους τους Έλληνες σε όλη την οικουμένη ,οι πολιτικοί που χάνουν την μιλιά τους όταν ο Μογγόλος πρωθυπουργός διεκδικεί και την ολυμπιακή φλόγα και παράλληλα στέλνει προκλητικά τις τούρκικες φρεγάτες να κάνουν κρουαζιέρα στο Αιγαίο ,οι πολιτικοί της μεταπολίτευσης και του κόμματος των πολιτικών κομμάτων που οδηγούν τους Έλληνες στην αυτοκτονία υιοθετούν το αντίθετο από αυτό που έλεγε ο Δραγούμης .

Ο Σιμόν Πέρες " ρίχνει τα χαρτιά " και λέει το μέλλον .Video


 'Όταν οι Εθνικιστές τα λέγανε και τα φωνάζανε μας έλεγαν υπερβολικούς ,ότι έχουμε εμμονές με τους Σιωνιστές ότι βλέπουμε φαντάσματα και άλλα παρόμοια .Ήρθε η ώρα να τα ακούσετε από το στόμα του Εβραίου προέδρου Σιμόν Πέρες .Για το πόσο ωφελούνται από την Αραβική άνοιξη ...μακροπρόθεσμα ( άραγε ποιος είναι ο υποκινητής ) παρόλο που θα επικρατήσουν ισλαμικά καθεστώτα  Τις εθνικές κυβερνήσεις που δεν ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία και λέει ξεκάθαρα και απροκάλυπτα ότι είτε δέχεστε αυτούς τους όρους συμμετοχής είτε μένετε φτωχοί και ασήμαντοι .
Αλλά ας μη τα λέμε όλα εμείς ακούστε τα και μόνοι σας βγάλτε τα συμπεράσματά σας και στο τέλος ρίξτε και ένα Αλληλούια !!

Προσπάθεια εξομοίωσης των Ελλήνων εργαζομένων με τους Λαθροεισβολείς κάνει η Αυγή !


Σε μια προσπάθεια να προστατεύσουν τους λαθρομετανάστες  και φυσικά  ότι οφέλη προκύπτουν για αυτούς από  την παρουσία τους  στην Ελλάδα ( φανερά και κρυφά ) οι ανθελληνικές συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ μέσω της εφημερίδας τους , υποβαθμίζουν την επίθεση που δέχονται οι Έλληνες εργαζόμενοι και συνταξιούχοι εξισώνοντας τις νόμιμες και συνταγματικές ενέργειες (έστω και αν γίνονται για την δημιουργία εντυπώσεων και αντιπερισπασμού ) σύλληψης και απέλασης των λαθροεισβολέων ,με τις παράνομες και αντισυνταγματικές επιθέσεις στους μισθούς και στις συντάξεις των Ελλήνων εργαζομένων .Πλέον απροκάλυπτα δείχνουν το αντιεργατικό τους πρόσωπο ειδικά όταν οι εργάτες αυτοί είναι Έλληνες όπως σε αυτή την περίπτωση.  

Ε.ΓΙΑΝΝΑΚΕΝΑ: Ωδή στους δυο λεβέντες (ποίημα)




Η ΕΛΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΕΝΑ, ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΦΟΒΕΡΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ, ΑΠΑΓΓΕΛΕΙ ΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΛΩΜΟ ΣΟΛΩΜΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΣΤΙΣ 20/7/74...
Η ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΔΙΑΧΥΤΗ....
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΛΙΝΑ !!!!

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Πού πάνε εκείνα τα παιδιά;

Αυτός είναι ο εκδημοκρατισμός που ονειρεύεται ο Αβραμόπουλος και η συγκυβέρνηση Σαμαρά - Κρεμάνε και μικρά παιδιά οι Σύριοι αντάρτες !

Οι τρομοκράτες στη Συρία κρεμάσανε ένα μικρό παιδί Σιιτών μετά τη θανάτωση όλων των μελών της οικογένειάς του στη Δαμασκό,αποκάλυψαν τη Δευτέρα. ακτιβιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Ιράκ 
Σύμφωνα με έκθεση Qanon ειδησεογραφική ιστοσελίδα του Ιράκ, οι ιρακινοί ακτιβιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων δήλωσων ότι οι ένοπλες ομάδες Σύριων ανταρτών επιτέθηκαν στο σπίτι  μιας Ιρακινής οικογένειας στη γειτονιά Seyede Zainab στην πρωτεύουσα της Δαμασκού, σκότωσαν όλα τα μέλη της οικογένειας και κρεμάσανε  το τελευταίο , ένα μικρό παιδί.
Οι  εικόνες της βαρβαρότητας των ανταρτών »που εμφανίστηκαν σε απευθείας σύνδεση τις τελευταίες ημέρες είναι αποκαλυπτικές του τρομοκρατικού χαρακτήρα και τα εγκλήματα πολέμου, των "αγωνιστών" της αντιπολίτευσης στη Συρία.

Καταπάτηση του Συντάγματος αποτελεί η χορήγηση άδειας εορτής του ραμαζανιού στους Ισλαμιστές στην Ελλάδα .


Δυο Ελληνίδες η Όλγα Γ. Γεριτσίδου και η Τάνυα-Μαρία Γεριτσίδου έστειλαν την πιο κάτω επιστολή στα υπουργεία Παιδείας, Δημοσίας Τάξεως, Εσωτερικών, Πολιτισμού-Αθλητισμού αλλά και στο δήμο Αθηναίων μέσω της οποίας επισημαίνουν τους κινδύνους που υποκρύπτονται από την εορτή του ραμαζανιού στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Αθήνα αλλά και αποκαλύπτοντας την καταπάτηση του Συντάγματος μέσω της άδειας που δίνει στους Ισλαμιστές η συγκυβέρνηση της τρόικας .Αυτό που τρομάζει την Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι το ψυχικό και εθνικό θάρρος που έχουν μέσα τους οι Έλληνες σαν αυτό που δείχνουν οι δύο αυτές Ελληνίδες .  Διαβάστε την επιστολή

Yes man μια φορά Yes man για πάντα !


Στις 2 Αυγούστου ο Λοβέρδος έκανε ερώτηση, απευθυνόμενος προς τον Αβραμόπουλο, στην βουλή για το ζήτημα της ασφαλείας των Ελληνορθόδοξων της Συρίας .Μάλιστα τονίζει ότι από την πλευρά των αντικαθεστωτικών σουνιτικών δυνάμεων αποφεύγεται η παροχή διαβεβαιώσεων για την τύχη των ανθρώπων που ασπάζονται άλλα θρησκευτικά δόγματα. Με άλλα λόγια οι ισλαμιστές αντάρτες σφάζουν Χριστιανούς και μάλιστα προχωρούν και σε ομαδικές δολοφονίες .

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Πορεία μνήμης ΙΣΑΑΚ - ΣΟΛΩΜΟΥ βίντεο φωτογραφίες


Η μνήμη του Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, που δολοφονήθηκαν από τους Τούρκους το 1996 σε αντικατοχική πορεία μοτοσικλετιστών στην Δερύνεια κοντά στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, τιμήθηκε με μνημόσυνο στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στο Παραλίμνι.

Στη μνήμη των δύο δολοφονηθέντων πραγματοποιήθηκε και η καθιερωμένη πορεία των μοτοσικλετιστών, η οποία ξεκίνησε την Παρασκευή από την Πάφο και κατέληξε σήμερα στη Δερύνεια.
Εξάλλου, στο κοιμητήριο Παραλιμνίου τελέσθηκε τρισάγιο στους τάφους των Ισαάκ και Σολωμού και έγινε κατάθεση

Οι Συντεταγμένες του Εθνικιστικού Κινήματος

Γράφει ο Εμμανουήλ Ν. Κώνστας 
Γ. Γραμματέας του Εθνικού Μετώπου
Το αδιέξοδο της πατρίδας και της κοινωνίας, ωθεί σε εξελίξεις που δύσκολα μπορούν να προβλεφθούν. Το εθνικιστικό κίνημα επιβάλλεται να φέρει σε πέρας την ιστορική του αποστολή. Σε αυτές τις συνθήκες οι εθνικιστές δεν δηλώνουν την παρουσία τους, καθορίζουν τα πράγματα.

Με δεδομένο λοιπόν, ότι η πολυτέλεια του χρόνου δεν υπάρχει, αφού κανένα πολιτικό φαινόμενο δεν είναι αποκομμένο από την γενικότερη πολιτική συγκυρία, όλοι όσοι πρόσωπα και συλλογικότητες απαρτίζουν το δυναμικό χώρο των εθνικιστών οφείλουν να ανταποκριθούν.

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Η Ελλάδα των Νικητών

Τον λένε Νίκο Κουκοφίλιππα .Είναι 15 ετών και είναι ο ΝΙΚΗΤΗΣ του 17ου Παγκοσμίου διαγωνισμού αστροφυσικής και ήδη βρίσκεται στον δρόμο προς την NASA
Η Ελλάδα των ΝΙΚΗΤΩΝ της ελπίδας και της ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ !!

Ηθικοί Αυτουργοί

Την ίδια ώρα που τρεις ηθοποιοί της  " ψευτοκουλτούρας " σε MEGAλο κανάλι μας κάνουν προπαγάνδα για το "πόσα πολλά καλά" προσφέρουν οι λαθρομετανάστες ήρθε η αποκάλυψη ο βιαστής και παρ' ολίγον δολοφόνος της 15χρονης στην Πάρο είναι Πακιστανός ! Τώρα τι λέτε ιεροκήρυκες του λαθροπολυπολιτισμού ?

ΣΠΑΠ