Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΡΩΓΗΣ


Τι συμβαίνει με την νεολαία μας;

Τον τελευταίο καιρό γινόμαστε μάρτυρες βιαιοτήτων από μέρους των νέων μας ή κατά αυτών. Παλαιότερα είχαμε την μάστιγα των ναρκωτικών κυρίως στους νέους άντρες. Τώρα συν αυτό, έχουμε την πορνεία σε πολύ νεαρή ηλικία που έχει γίνει της μόδας από νεαρές κοπέλες, οι όποιες ξεγελιούνται και πείθονται πολύ εύκολα. Σε αυτό βοηθάει βέβαια ο μεγάλος ¨δάσκαλος¨ που δεν είναι άλλος από την τηλεόραση. Άλλωστε όταν βλέπουμε πρότυπα όπως της γνωστής και μη εξαιρετέας ¨Τζούλιας¨ και της Ντούβλη, τι άλλο θα μπορούσαμε να περιμένουμε;

Ιδεαλισμός και ηρωική στάση


Ζούμε σε έναν κόσμο που κυριαρχούν ο κατώτερος υλιστικός και υπολογιστής άνθρωπος και όπου οι ατομικιστικές στάσεις ζωής καλλιεργούνται από τα μέσα διαμόρφωσης που διαθέτει το σύστημα. Η κυριαρχία των μετρίων προσπαθεί να εξισώσει όλους τους ανθρώπους στο επίπεδο της μετριότητας. Αυτό το σύστημα προσπαθεί να διαπλάθει ανθρώπους που ασχολούνται μόνο σε χαμηλό επίπεδο με την ζωή τους. Επιβίωση, καριέρα και μία "κανονική" ζωή. Κανονική ζωή σε αυτό το πλαίσιο είναι η φρονιμάδα και ο συμβιβασμός με το επιβεβλημένο καταναλωτικό πρότυπο ζωής. Φαντάζουν "ανώριμοι" σήμερα οι άνθρωποι - ιδεαλιστές. Ο ηρωισμός φαίνεται σαν κάτι γραφικό που ταίριαζε σε άλλες εποχές και όχι στον σύγχρονο άνθρωπο της λογικής. Όπως και

Οι Τούρκοι έχουν ελληνική καταγωγή λέει Τούρκος δημοσιογράφος


Τούρκος δημοσιογράφος σοκάρει με την δήλωση του ότι οι Τούρκοι έχουν Ελληνική και Αρμένικη καταγωγή. Το κέιμενο που ακολουθεί είναι του Νίκου Χειλαδάκη.

Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε στην Τουρκία ένα άρθρο του Ahmet Altan, γνωστού και επώνυμου Τούρκου αρθογράφου της τουρκικής εφημερίδας Taraf στις 28 Νοεμβρίου, στο οποίο ομολογεί ότι οι Τούρκοι έχουν Ελληνική και Αρμένικη καταγωγή, επί τη ευκαιρία της δημόσιας συζήτησης που άνοιξε τελευταία ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ταΐπ Ερντογάν, για την μεγάλη τούρκο-οθωμανική ιστορική κληρονομιά.
Σε αυτό το άρθρο ο Altan  ομολογεί δημόσια ότι οι Τούρκοι δεν... είναι Τούρκοι, αλλά έχουν κοινή ελληνική και αρμενική καταγωγή.

Ελεύθερος ο Βουλγαράκης και η Πελέκη


Γιατί ταλαιπωρούν τους ανθρώπους αφού  δεν έχουν καμιά  διάθεση να ασχοληθούν σοβαρά με την παρανομία του πολιτικού κόσμου;
Εξάλλου όλοι αυτοί αποτελούν μια πολύ μικρή μειοψηφία  Ξέρετε πόσοι κάθε μέρα δεν πληρώνουν τους λογαριασμού τους στις ΔΕΚΟ, εφορία  και αφήνουν ακάλυπτες επιταγές;
Όταν τα φάγαμε ήμασταν όλοι στην παρέα γιατί στοχοποιούμε μόνο τους πολιτικούς ;

Ελεύθεροι χωρίς την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή, οι πρώην υπουργοί των κυβερνήσεων της ΝΔ, Πέτρος Δούκας και Γιώργος Βουλγαράκης και η σύζυγος του

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Άνθρωπος της Λέσχης Bilderberg και της Τριμερούς Επιτροπής ο νέος πρωθυπουργός της Ιταλίας


Τελικά, τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθώς ο νέος Πρωθυπουργός της Ιταλίας, Enrico Letta, συμμετείχε στην συνάντηση της Λέσχης Bildeberg που έγινε πέρυσι, στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ.



Ο Letta εκτός από μέλος της Bilderberg, είναι αντιπρόεδρος του ‘Aspen Institute’ (θυγατρική οργάνωση της Bilderberg που ιδρύθηκε το 1950) και μέλος της Τριμερούς Επιτροπής.

Bilderberg, Τριμερής και Aspen Institute. Και στις 3 ελιτίστικες σκοτεινές οργανώσεις είναι λοιπόν μέλος ο Enrico Letta. Πως να μην προκόψει….

ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ !


Ἐλεύθερος ἀφέθηκε, µέ ἐγγύηση 200.000 εὐρώ καί ἀπαγόρευση ἐξόδου ἀπό τή χώρα, ὁ πρώην ὑφυπουργός Παιδείας καί βουλευτής Σερρῶν Γιάννης Ἀνθόπουλος. Κατηγορεῖται γιά τοκογλυφία καί γιά τσέπωµα προµήθειας 1,75 ἑκατοµµυρίων εὐρώ στίς 7 συµβάσεις πωλήσεων καπνοῦ τῆς καβαλιώτικης ἑταιρείας Ὀδέττη Πετρίδη Μάλιστα σύµφωνα µέ τά «ΝΕΑ», ὁ κύριος ὑπουργός φέρεται νά τά πῆρε προκειµένου νά ἐξασφαλίσει δάνειο γιά τή συγκεκριµένη ἑταιρεία πού ἀντιµετώπιζε οἰκονοµικά προβλήµατα. Τό ἄνοιγµα τῶν τραπεζικῶν του λογαριασµῶν ἐµφάνισε πράγµατι ἐµβάσµατα ὕψους 750.000 εὐρώ, γιά τά ὁποῖα ὁ Ἀνθόπουλος εἶπε πώς ἦταν δάνειο πού πῆρε ἀπό τήν ἑταιρεία (!!!) γιά νά ἀποκτήσει σπίτι στή Βούλα. Ὡστόσο στά 8 χρόνια µετά τό «δάνειο» αὐτό δέν ἐµφανίζεται πουθενά καµµία πληρωµή δόσης…

Γιά µᾶς ὅλα τοῦτα δέν ἀποτελοῦν καµµία ἔκπληξη. Ὅταν βλέπεις µικροµεσαῖα στελέχη τοῦ ΠαΣοΚ

Ο Χάρτης της Εγκληματικότητας και ο Πόλεμος των Τάξεων


Ώρα 03.00 τα ξημερώματα: Κολωνάκι
Μια παρέλαση πολυτελών αυτοκινήτων στους δρόμους της πιο ακριβής συνοικίας της Αθήνας. Ένα τσούρμο 25άρηδων νεαρών τρέχουν πάνω κάτω στους δρόμους για να παρκάρουν τα αυτοκίνητα συνομηλίκων τους παιδιών, αυτοκίνητα που το κάθε τους service κοστίζει όσο ο ετήσιος μισθός τους.
Η “κρίση” δεν φαίνεται να έχει αγγίξει τα υψηλά στρώματα της κοινωνίας. Ακριβώς όπως τότε, στην άλλη Κατοχή, άλλοι έτρωγαν τρεις ελιές και μια φέτα ψωμί την ημέρα, ενώ στα ακριβά σαλόνια κάθε βράδυ άνοιγαν σαμπάνιες και χαβιάρι. Δύο νεαροί περνούν μπροστά από τη Γερμανική Πρεσβεία. Φτύνουν κατάχαμα φωνάζοντας “βρωμογερμαναράδες” και μπαίνουν στο πολυτελές αυτοκίνητό τους που τους φέρνει ο παρκαδόρος στον οποίο δίνουν 10€, χωρίς καν να τον κοιτάξου

Τι αλλάζουν στον Ελληνικό Στρατό



Η Νέα Δομή Ενόπλων Δυνάμεων παρουσιάστηκε σήμερα στη Διαρκή Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής σε μια μαραθώνια συνεδρίαση επτά ωρών.

Σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, η Νέα Δομή των Ενόπλων Δυνάμεων αποτελεί συλλογική προσπάθεια ηγεσιών και επιτελείων που ξεκίνησε το 2009 και εξυπηρετεί ένα σκοπό: Να αυξηθεί η επιχειρησιακή ετοιμότητα, το αξιόμαχο και η αποτρεπτική ικανότητα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με βάση τα δεδομένα και τα ζητούμενα του παρόντος και του μέλλοντος χρόνου.

Όπως αναφέρουν στελέχη του υπουργείου, κεντρικό στοιχείο στη Νέα Δομή, που είναι

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Συγκροτήθηκε σε σώμα η Επιτροπή του Εθνικού Μετώπου Ιωαννίνων


Συνεδρίασε την 25 Απριλίου 2013 η ολομέλεια της Οργάνωσης Ιωαννίνων του Εθνικού Μετώπου. Μέσα από μια διεξοδική και υποδειγματική διαδικασία, εγκρίθηκε ομοφώνως η σύσταση της Διοικούσας επιτροπής του Εθνικού Μετώπου Ιωαννίνων η οποία και έχει την εξής σύνθεση:

Γραμματέας Οργανώσεως: Δημήτρης Κόρακας, εκπαιδευτικός

Διεύθυνση Οργανώσεως: Βασίλης Παπάζογλου, ελεύθερος επαγγελματίας

Διεύθυνση Πολιτικού Σχεδιασμού και Ιδεολογίας: Δημήτρης Βασιλείου, ελεύθερος επαγγελματίας

Γραμματέας Νεολαίας: Περικλής Βακόλας, σπουδαστής

Μετά το πέρας της συνεδρίασης και μέσα σε κλίμα γενικής αισιοδοξίας για την ανάπτυξη του Εθνικού Μετώπου στην περιοχή, ο Γραμματέας της Οργανώσεως

Οι υπαλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας ξεμπροστιάζουν τον Καμίνη με αποκαλύψεις !


Οι υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας τολμούν και αποκαλύπτουν τον άνθρωπο που αυτοαποκαλείται Δήμαρχο των Αθηναίων .
Χαμός στο διαδίκτυο  από τις αποκαλύψεις για τα έργα και τις ημέρες του
Σκληρή και αποκαλυπτική γλώσσα κατά του Καμίνη και των "φυλάκων" του εξαπολύουν υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας δημοσιοποιώντας αμείλικτα ερωτήματα για τα έργα και τις ημέρες των ... κολλητών του.

Τα τέσσερα ερωτήματα που θέτουν είναι τα εξής 
1)Ισχύει Δήμαρχε ότι έχετε βάλει στο μάτι τα βραδινά καταστήματα της περιοχής Αγ.Ειρήνης στέλνοντας υπαλλήλους της Δημ. Αστυνομίας να μοιράζουν σωρηδόν τις κλήσεις όλο το 24ωρο από

Καραγιαννίδης του ΣΥΡΙΖΑ: «Φαντασιακοί» οι Εθνικοί εχθροί


Ας ρωτήσει τους Αρμένιους, τους Ποντίους, τους Κυπρίους, τους Ίωνες για το πόσο «φαντασιακές»  ήταν οι γενοκτονίες τους

Να αφήσουμε κατά μέρους τα εθνικά φαντασιακά, τους εθνικούς μας εχθρούς, γιατί σε αυτόν τον κόσμο δεν υπάρχουν σύνορα. Δεν υπάρχουν εθνικά σύνορα. Υπάρχουν ταξικά σύνορα».
Είναι τραγικό, σήμερα, ημέρα μνήμης του Αρμενικου ολοκαυτώματος να διαπιστώνουμε ότι υπάρχουν εκλεγμένοι βουλευτές που «αμφισβητούν»  και ειρωνεύονται.
Είναι συγκλονιστικό, σήμερα που για ακόμα μία φορά οι Αρμένιοι απέδειξαν ότι η συλλογική μνήμη δεν δολοφονείται, να υπάρχουν ελληνόφωνοι που υβρίζουν αυτούς που αγωνίζονται για δικαίωση και εθνική επιβίωση.

Η Ελβετία περιορίζει τη ροή εργαζομένων από την ΕΕ


Η κυβέρνηση της Ελβετίας έλαβε σήμερα Τετάρτη την απόφαση, ώστε από τον Μάιο του 2013 να εισάγει για ένα έτος περιορισμούς στη ροή εργαζομένων από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ταυτόχρονα παρατείνονται οι περιορισμοί, που αφορούν την Εστονία, τη Λετονία, τη Λιθουανία, την Πολωνία, την Τσεχία, τη Σλοβακία, την Ουγγαρία και τη Σλοβενία.
Σύμφωνα με τα στατιστικά δεδομένα, το τελευταίο διάστημα στην Ελβετία αυξήθηκε

Ήρθε η ώρα της ανατροπής


 Η ίδια η ζωή διδάσκει. Έπρεπε να καταργηθεί ολόκληρο το νομοθετικό πλαίσιο εργασίας, να συρρικνωθεί δραματικά το εισόδημα των Ελλήνων, να φτάσει η ανεργία το 1.500.000, να σκοτωθούν χιλιάδες συμπατριώτες από ξένους εγκληματίες, να αυτοκτονήσουν χιλιάδες, να κλείσουν χιλιάδες επιχειρήσεις, ανάμεσα στις οποίες και κάποιες που είχαν επιβιώσει πολέμων, να οδηγηθούμε σε ταπεινώσεις και να δεχτούμε την εξαγορά των περιουσιακών μας στοιχείων από κάθε εθνότητα και των Τούρκων συμπεριλαμβανομένων, για να συνειδητοποιήσει ο ελληνικός λαός την ολέθρια πορεία που επιβάλλουν τα ξένα διευθυντήρια και οι εγχώριοι εγκάθετοι. Υπό το βάρος των εξελίξεων, με το ρεύμα κομμένο ή έτοιμο να κοπεί, και την τράπεζα να επιδιώκει την εξόντωσή μας, σκεφτόμαστε πλέον να αναζητήσουμε μια άλλη πορεία.

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Θάρρος και Θράσος ...


Διαβάζοντας τα άρθρα, τα σχόλια, αρνητικά και θετικά, βλέποντας τα αποσπάσματα εικόνων στη τηλεόραση που αφορούσαν τα επιτεύγματα των πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας, θα μπορούσε κάποιος/α στο μυαλό του, να σχηματίσει δυο εικόνες λέξεων : Θάρρος και Θράσος.
Αυτά τα παλληκάρια, μέρα νύκτα αγωνίζονται, για να αναπνέουμε καθαρό και ελεύθερο αέρα. Κάθε δευτερόλεπτο ελεύθερης ζωής που διανύουμε ( για πόσο ακόμα ? ) κάποιοι/ες ιδρώνουν, κινδυνεύουν, σκοτώνονται για το δικό μας αυτό δευτερόλεπτο, με αυταπάρνηση,

4,5 εκ. ευρώ από την τσέπη μας για 240 μουλάδες διαθέτει η κυβέρνηση !


Την ώρα που η κυβέρνηση σκέφτεται για απολύσεις καθηγητών, την ώρα που κλείνουν σχολές στο εξωτερικό που διδάσκεται η ελληνική γλώσσα λόγω "αδυναμίας " να πληρώσει η Ελλάδα διδασκάλους αυτήν την ώρα καταφέρνει να βρει κεφάλαια όχι μόνο για να οικοδομήσει τζαμιά αλλά και να προσλάβει μουλάδες .Φυσικά για μια ακόμα φορά από την δική μας τσέπη με το πρόσχημα ότι είναι εκλεγμένοι από τον ελληνικό λαό. Ως πότε...... Έτσι στην πρόσληψη ιεροδιδασκάλων ισλαμικής θρησκείας, με συμβάσεις εννέα μηνών, αποφάσισε να προχωρήσει η κυβέρνηση με κοινή απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Παιδείας. Η μισθοδοσία πρόκειται να αγγίξει το

Τάσος Παπαδόπουλος :Παρέλαβα Κράτος δεν θα παραδώσω κοινότητα


Συμπληρώνονται σήμερα εννέα χρόνια από δημοψήφισμα της 24ης Απριλίου 2004, με το οποίο το 76% των Ελληνοκυπρίων απέρριψαν το σχέδιο του τότε Γ.Γ του ΟΗΕ Κόφι Ανάν για επίλυση του Κυπριακού.
Πρόκειται για την κορυφαία στιγμή στην μακρόχρονη ιστορία της εκκρεμότητας του Κυπριακού, αφού για πρώτη φορά κλήθηκαν οι ελληνοκύπριοι και οι τουρκοκύπριοι να αποφασίσουν σε χωριστά δημοψηφίσματα για την αποδοχή ή απόρριψη ενός σχεδίου λύσης το οποίο συζητήθηκε εξαντλητικά και κατέληξε χωρίς να υπάρχει συμφωνία μεταξύ των ηγεσιών των δύο κοινοτήτων, με τα κενά να καλύπτονται από την επιδιαιτησία του ΟΗΕ.

Ο πολιτισμός στην Λαμία "πήγε περίπατο"....


Η μαρμάρινη προτομή της φωτογραφίας βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από την Λαμία, δίπλα στον Σπερχειό ποταμό και στήθηκε το 1930 από τον Δήμαρχο Λαμιέων Γεώργιο Πλατή, με χρήματα που συγκέντρωσαν Έλληνες μαθητές των Γυμνασίων Λαμίας, κατά τα έτη 1910- 1914, με συναυλίες που διοργάνωσαν για την ανάδειξη του σημείου που διεξήχθη η μάχη της Αλαμάνας, για να υπενθυμίζει στις μελλοντικές γενιές τον ηρωικό θάνατο του Αθανασίου Διάκου.

Βεβαίως, η φωτογραφία δεν είναι πρόσφατη διότι η Οργάνωση Λαμίας του Εθνικού Μετώπου που επισκέφθηκε σήμερα, 23 Απριλίου 2013, ανήμερα της επετείου του θανάτου του ήρωα της εθνικής επαναστάσεως του ΄21, δεν στάθηκε δυνατό να πλησιάσει καν στο σημείο όπου βρίσκεται η προτομή. Παραθέτουμε την παρακάτω φωτογραφία για να αντιληφθούν οι συμπολίτες μας, τον τρόπο με τον οποίον τιμάται ο Αθανάσιος Διάκος από την πόλη στην οποία αγωνίστηκε για την ελευθερία της πατρίδας και, τελικά, έχασε τη ζωή

O «κανένας» δεν ξαναβγήκε στις πλατείες - του Πολύδωρου Ιππ. Δάκογλου


Ήταν πολύ ενοχλητικό για τα κομματικά επιτελεία να διαβάζουν στις δημοσκοπήσεις τα ποσοστά των πολιτών που απαντούσαν ότι: «από το υφιστάμενο πολιτικό προσωπικό και από τα λειτουργούντα κόμματα δεν προτιμούν κανένα». Και γινόταν ακόμη πιο ενοχλητικό, εκ του γεγονότος ότι, η επιλογή «κανένας» αντί να υποχωρεί -με τον καιρό- εμφανιζόταν να έχει αυξητικές τάσεις.

Οι αναλύσεις των καλοπληρωμένων παρατρεχάμενων ή των ημιεπαγγελματιών αιρετών, για το φαινόμενο "κανένας", είχαν όλες μια κοινή αφετηρία. «Είναι απολίτικη έκφραση που θα υποχρεωθούν να στοιχηθούν πίσω από τα

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Με φερετζέδες, μπούρκες και τσαντόρ σκέπασαν τα γυμνά αρχαιοελληνικά αγάλματα !


Με αυτούς τους "πολιτισμένους" εποικίζουν την Ελλάδα μας οι "προοδευτικοί" εθνομηδενιστές τενεκέδες. Υπάρχουν και πολλοί υπήκοοι αυτής της χώρας που αυτοαποκαλούνται Έλληνες που από τον πολύ Σουλεημάν τον ..Αδερφοπρεπή που παρακολουθούν ίσως να θεωρούν φυσιολογική την αντίδραση των  μουσουλμάνων .. 
Με φερετζέδες, μπούρκες ή τσαντόρ ήθελαν να σκεπάσουν τα γυμνά αρχαιοελληνικά αγάλματα οι οργανωτές της έκθεσης «Ολυμπιακοί Αγώνες: Παρελθόν – Παρόν», η οποία παρουσιάζεται στο Μουσείο Ολυμπιακών Αγώνων και Αθλημάτων της Ντόχα.

«Διδάγματα και συμπεράσματα από την κρίση στο Αιγαίο μας - ΑΟΖ»


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου 2013 και ώρα 8.00 μ.μ.
στον πολυχώρο «Δεσμοί Ελλήνων»
Πασαλίδη 29, Κ. Τούμπα, περιοχή αγ. Φανουρίου,
θα πραγματοποιηθεί διάλεξη του δικηγόρου - συγγραφέα Αθανασίου Κόρμαλη
με θέμα: «Διδάγματα και συμπεράσματα από την κρίση στο Αιγαίο μας - ΑΟΖ»

Είσοδος ελεύθερη

Μην κοιτάς τι κάνει η πατρίδα για σένα ... Κοίταξε τί μπορείς ΕΣΥ να κάνεις για αυτή...


Ε λοιπόν αυτή την φράση που τόσο λοιδορήθηκε στην Ελλάδα , την έκανε ΠΡΑΞΗ ο Έλληνας (εκ Γερμανίας...) κ. Alexis Mantheakis μαζί με μερικούς φίλους του ...

Όσα λεφτά και αν έδωσε το Ελληνικό δημόσιο για να προωθήσει την επιστροφή των μαρμάρων από την εποχή της Μελίνας και πιο μπρός μέχρι σήμερα , δεν έφεραν τα αποτελέσματα που έφερε αυτή η ΙΔΙΩΤΙΚΗ πρωτοβουλία...

Θαυμάστε τους καλλιτέχνες πώς φέρνουν τους άλλους λαούς της Ευρώπης μπροστά στο μέγεθος της ΚΛΟΠΗΣ που έκανε ο Έλγιν στην χώρα μας..

Ρουσφέτια και κομματικές προσλήψεις μέσω ΟΑΕΔ - Η κομματοκρατία συνεχίζεται !


Κομματικές προσλήψεις μέσω προγράμματος του ΟΑΕΔ προετοιμάζει ο διοικητής του Ηλίας Κικίλιας, στο όνομα της δήθεν καταπολέμησης της ανεργίας.Ο φίλος του Βαγγέλη Βενιζέλου, αντί να φτιάξει προγράμματα για να στηριχθούν οι επιχειρήσεις και να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας, προωθεί δικά του σχέδια για συνεργασία του ΟΑΕΔ με τους δήμους, τα οποία υποτίθεται ότι στοχεύουν στην καταπολέμηση της ανεργίας που κατατρώει σαν σαράκι την ελληνική κοινωνία.

Ξεπουλάνε την γη μας - Την γη των Ελλήνων, την πατρίδα μας !


Στο όνομα του κοινοβουλευτισμού, η εντεταλμένη κυβέρνηση πουλά την γη μας - Την γη των προγόνων μας την γη των Ελλήνων Αντιμετωπίζουν την  Ελλάδα σαν το μαγαζάκι τους και προχωρούν σε παράνομες και αντεθνικές  κινήσεις που τις νομιμοποιούν μέσω των ψηφισμάτων  στο κοινοβούλιο . Ακόμα ένα νησί σε ξένα χέρια .Σε λίγο καιρό τα περισσότερα νησιά μας θα έχουν περάσει σε χέρια ξένων και μάλιστα χωρίς να γνωρίζουμε ποιοι κρύβονται από πίσω και τι σκοπούς και στόχους έχουν .Γιατί αυτοί δεν θα ησυχάσουν αν δεν παραδώσουν την ποτισμένη με αίμα αυτή γη για την ελευθερία της, στους ξένους

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Όασις !



Ρωσική ‘правда’ : Το Ισραήλ μολύνει με ενέσεις τους Παλαιστινίους κρατουμένους!


Η αγγλόφωνη έκδοση της ρωσικής εφημερίδας ‘ Πράβντα’, δημοσιεύει ότι το Ισραήλ «μολύνει Παλαιστίνιους κρατούμενους με επικίνδυνους για την υγεία τους ιούς». Η μόλυνση γίνεται με ένεση στο σώμα του κρατούμενου. Η ρωσική εφημερίδα γράφει ότι «η πλειοψηφία των αποφυλακισθέντων έχει πεθάνει». Πηγή για την ρωσική ‘Πράβντα’ είναι ένας Παλαιστίνιος πρώην κρατούμενος ονόματι Ράνια Σάκα. 
Σύμφωνα με την ‘Πράβντα’ «σήμερα στις φυλακές του ισραηλινού καθεστώτος στο Τελ Αβίβ μαραζώνουν περίπου 5.000 Παλαιστίνιοι, μεταξύ των οποίων γυναίκες και παιδιά». Συντάκτης του ρωσικού άρθρου είναι η Λίζα Κάρποβα, η οποία υποστηρίζει ότι «υψηλός αριθμός Παλαιστινίων, μετά την απελευθέρωσή τους από τις ισραηλινές φυλακές ασθένησαν από ανίατες ασθένειες.
Ο εκπρόσωπος του Ισραηλινού Υπουργείου Εξωτερικών, Γιγκάλ Παλμόρ, χαρακτήρισε το δημοσίευμα της

Οι «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» δεν δέχτηκαν στο κόμμα τους τους αποχωρήσαντες του ΛΑΟΣ!


Είχε ακουστεί ότι αποχωρήσαντες βουλευτές του ΛΑΟΣ θα μεταγράφονταν στους ΑΝΕΛ. Λεγόταν δε ότι ο Ροντούλης ήταν ο πρωταγωνιστής στις επαφές που θα οδηγούσαν
στον...γάμο με τους ΑΝΕΛ.. Όμως η περίπτωσή τους προκάλεσε αντιδράσεις στο εσωτερικό των ΑΝΕΛ οι οποίοι «κλωτσούν» στο ενδεχόμενο να ενταχθούν στο κόμμα τους θεωρούμενοι μνημονιακοί βουλευτές!
Το γεγονός ότι ο Ροντούλης συμμετείχε στην κυβέρνηση Παπαδήμου δημιούργησε ...κόλαση στις τοπικές επιτροπές της Λάρισας, όπως ανέφεραν και σχετικές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες.

Ο σκοτεινός ρόλος των δημοσκοπήσεων


Με βάση τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, ΝΔ vs ΣΥΡΙΖΑ: Σημειώσατε: «Χ». Δηλαδή, σε ελεύθερη μετάφραση: «Ασκούμενη πολιτική vs Ανατροπή Ασκούμενης Πολιτικής» σημειώσατε «Χ». Όπου, βεβαίως, υφίσταται ισοπαλία, την μπάλα έχει ο έχων την εξουσία στο χέρι.



Ανταποκρίνεται όμως κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα;



Όλοι μας βλέπουμε καθημερινά την εξαθλίωση στην οποία έχει οδηγήσει η τρικομματική κυβέρνηση τον Ελληνικό Λαό. Όλοι μας βλέπουμε ότι οι δυνάμεις που αντιπαλεύουν την ασκούμενη πολιτική, είναι αριθμητικά ισχυρότερες. Δεν θα ήταν υπερβολή να ισχυριστώ ότι ο συσχετισμός είναι 73% κατά της ασκούμενης πολιτικής και 27% υπέρ της. Πιο απλά: Η ΝΔ έχει

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Σύνταγμα - Ίων Δραγούμης ( Ο Ελληνισμός μου και οι Έλληνες )


Το σύνταγμα το πολέμησε ή πραγματικότητα! Το σύν­ταγμα θέλησε να δώση στο Έθνος αντιπροσώπους και είπε να υπάρχουν βουλευτές. Επρόκειτο αυτοί οί βουλευτές να αντιπροσωπεύουν το έθνος. Άλλα ή πραγματικότητα τά χάλασε όλα και οί βουλευτές βρέθηκαν αντιπρόσωποι μιας μικρής επαρχίας και δέν είχαν κανένα συμφέρον να καταγίνουν μέ το έθνος. Τούς έφτανε που καταγίνονταν μέ τήν επαρχία τους και φρόντιζαν τις μικροδουλειές τών πελατών τους, τών εκλογέων. Λοιπόν, άφού τέτοια είναι ή πραγματικότητα, γιατί δέν τή βλέπομε και γιατί δέν τούς άφήνομε στή φυσική

Με υπουργική απόφαση καλούν εργάτες από άλλες χώρες στην Ελλάδα !


Αυτό ονομάζεται αντικατάσταση υπάρχοντος πληθυσμού και εντολή εξόδου από την χώρα των Ελλήνων

Τελικά ήταν πολύ σοφός εκείνος που είπε πως "αν δεν μπορείς να κυβερνήσεις έναν λαό, τότε άλλαξε λαό"



Δημοσιεύθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση ... ΚΥΑ 4426/117/12.03.2013 (ΦΕΚ 681/22.03.2013 τεύχος Β’) η οποία υπογράφεται από τον Υπουργό Εξωτερικών Αβραμόπουλο, εσωτερικών Αθανασίου και υφυπουργό Εργασίας Κοιν. Ασφάλισης και Πρόνοιας Παναγιωτόπουλο, σύμφωνα με την οποία πρόκειται να έρθουν με τη μέθοδο της

Economist: Η ανθρωπότητα χρωστάει στους Εβραίους τραπεζίτες 50 τρισεκατομμύρια δολάρια μέσα σε 2 χρόνια !!.


Τους τελευταίους μήνες γίνονται συζητήσεις σε όλα σχεδόν τα ελληνικά και ξένα ΜΜΕ για την οικονομική κρίση και τα χρέη κάθε χώρας. Πολλοί απο εμάς ακούμε καθημερινά τον όρο "αγορές".
Σε αυτές τις αγορές σύμφωνα τους "κορυφαίους" οικονομολόγους χρωστάνε λίγο πολύ όλα τα κράτη.
Κανείς τους όμως δεν τολμάει να πεί δημόσια απο ποιούς αποτελούνται αυτές οι "αγορές".
Όλοι οι οικονομολόγοι σταματούν την ανάλυση τους σχετικά με το ποιοι μας δανείζουν στην λέξη "αγορές". 

Ασ΄τες να κυματίζουνε - Τουρνάς, Δάντης, Μπονάτσος


"Πηρ ο αφέντης βούρδουλα,
θέλει να με τρομάξει.
Έβαλε κι ένα φίλο του και ούρλιαξε,
ψυχή να μου αλλάξει.

Κουστούμια γκρι ξεκούμπωτα, τσιράκια τους

ήρθανε «εκ των άνω».
Βρήκανε, λέει, τον Έλληνα να παίξουνε,
δεν ξέρω εγώ, όμως, να χάνω.