Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

«Τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι» του Γιώργου Τσιτώνα.


   Πειθαρχία, αυταπάρνηση, λεβεντιά, σοφία, μέτρο, κάλλος, αρμονία, ηθική.. λέξεις άγνωστες στη σημερινή “προοδευτική” κοινωνία της ισοπέδωσης και του παναριστερισμού. Έννοιες όπως η -αυτονόητη- φιλοπατρία και ο ελληνικός εθνικισμός έγιναν συνώνυμες του φασισμού!
   “Ακόμη και την καθιερωμένη σημασία των λέξεων άλλαξαν για να δικαιολογήσουν τις πράξεις τους!” έγραφε ο Θουκυδίδης στην Ιστορία του καταστροφικού Πελοποννησιακού Πολέμου όπου 30 χρόνια πολεμούσαμε μεταξύ μας ενώ μόλις 4 χρόνια και  3 κύριες μάχες χρειάστηκε ο Αλέξανδρος για να κατακτήσει τον κόσμο..!

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Η ψυχολογία του όχλου και ο ρόλος των Δημαγωγών


Ο ρόλος του λαού στάθηκε ο ίδιος σ' όλες τις επαναστάσεις.
Δεν είναι ποτέ ο λαός εκείνος, που συλλαμβάνει την ιδέα των επαναστάσεων, ούτε εκείνος που τις καθοδηγεί.
Η δράση του κατευθύνεται από τους δημαγωγούς.

 Μόνον όταν τα άμεσα συμφέροντά του βλάπτονται, βλέπει κανείς, τμήματα του λαού να επαναστατούν αυθόρμητα. Ένα κίνημα επίσης εντοπισμένο αποτελεί μια απλή στάση.
Η επανάσταση είναι εύκολη, όταν οι δημαγωγοί εξασκούν μεγάλη επιρροή στον λαό. Οι νέες όμως ιδέες διεισδύουν στις λαϊκές μάζες με μια εξαιρετική βραδύτητα. Ο λαός αποδέχεται γενικά μια επανάσταση χωρίς να γνωρίζει το γιατί, και όταν τυχαία φθάσει στο σημείο να το αντιληφθεί, η επανάσταση έχει πια τελειώσει από πολύ καιρό.

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Νίκος Τζιόπας στο ΡΑΔΙΟ ΝΕΤ: Το "τολ" της ντροπής και οι κατ΄επάγγελμα ανθρωπιστές του Δήμου Λαμιέων





Συνέντευξη του Νίκου Τζιόπα στο ΡΑΔΙΟ ΝΕΤ, μετά την
αποκάλυψή του στο μπλογκ http://koinosparanomastis.blogspot.de...

για τις εικόνες ντροπής του 2ου τολ στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, όπου

΄΄Πρόσφυγες΄΄ το δόλωμα και η εξαπάτηση των Λαμιωτών από την δημοτική αρχή


Οι εικόνες της ντροπής που συνοδεύουν αυτό το κείμενο, στάλθηκαν στον γράφοντα από φιλικό του πρόσωπο, το οποίο και είχε ευκολότατη πρόσβαση μια και βρήκε "ανοιχτές πόρτες" στο 2ο "ΤΟΛ" της Πανελλήνιας Εκθέσεως Λαμίας.
Πρόκειται για πλήθος ειδών ρουχισμού, παιδικών τροφών και φαρμάκων, τα οποία συνέλεξε ο Δήμος Λαμιέων από δωρεές πολιτών, με σκοπό να διατεθούν ως ανθρωπιστική βοήθεια στους πρόσφυγες.
Οι εικόνες είναι αποκαλυπτικές για το μέγεθος της εξαπάτησης των Λαμιέων από

Η Ελληνική πολιτική σκακιέρα και η θέση των Εθνικιστών.


του Χρήστου Μπίσδα

Η πολιτική ζωή της Ελλάδας μπορεί να παρομοιαστεί με μία παρτίδα σκάκι. Στην μία πλευρά της σκακιέρας είναι παρατεταγμένα τα λευκά πιόνια, ο στρατός των διεθνιστών. Ασχέτως του αν αυτοί αυτοπροσδιορίζονται ως γαλάζιοι, πράσινοι, κόκκινοι ή ροζ, ως κοινό χρώμα έχουν το λευκό, όπως όλοι οι «εγκληματίες του λευκού κολάρου». Ως γνωστόν, τα λευκά πιόνια κάνουν την πρώτη κίνηση στην παρτίδα. Αυτό ισχύει και στην ελληνική πολιτική σκηνή, διότι δυστυχώς οι διεθνιστές έχουν σχεδόν πάντα την πρωτοβουλία των κινήσεων σε πολιτικό επίπεδο. Με τα λευκά πιόνια δεν θα ασχοληθώ περισσότερο διότι, ασχέτως του ποιό από αυτά κυβερνά, η πολιτική τους είναι ίδια.

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Οι Μπιλντερμπέργκς και ο Εθνικισμός.


Του Σπύρου Παπαδόπουλου
Αυτή ή ομάδα δέν έχει επίσημη ονομασία. Ονομάστηκε όμως Μπιλντερμπέργκερ από τούς συνωμότες πού τήν ίδρυσαν κατά τή συνάντησή τους τό 1954 στό ξενοδοχείο ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ  στό Όστερμπίκ τής Ολλανδίας. 
Ό πρώτος πρόεδρος αυτής τής ομάδας ήταν ό Πρίγκηπας Μπέρνχαρντ, σύζυγος τής πρώην Βασίλισσας τής Ολλανδίας Τζουλιάνα.
Αυτή ή οικογένεια, γνωστή ώς ό οίκος τού πορτοκαλιού είναι ιδιαίτερα πλούσια . Ό Ολλανδός δημοσιογράφος Βιμ Κλινγκεμπέργκ εκτίμησε ότι ή βασίλισσα Τζουλιάνα είχε μερίδιο 5% τής Ολλανδικής Βασιλικής περιουσίας πού άξιζε κατά προσέγγιση τό 1978 425.000.000 δολάρια.
Έχει επίσης αναφερθεί ότι έχει μετοχές στήν Έξον(Exxon), τή μεγαλύτερη εταιρία πετρελαίου στόν κόσμο.
Ο συνολικός τους πλούτος έχει εκτιμηθεί γύρω στά δύο δισεκατομμύρια δολάρια. 

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Δήμαρχος Άργους Μυκηνών: Επιδιώκουν την Ισλαμοποίηση ολόκληρης της Ευρώπης (βίντεο)


Αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά η πατρίδα μας, όχι μόνο από τον οικονομικό στραγγαλισμό που της έχουν επιβάλλει οι εχθροί της και οι διεθνείς τοκογλύφοι αλλά και από τον πόλεμο σε όλα τα μέτωπα που της έχουν ανοίξει, "προσφυγικό" το λένε οι σχεδιαστές και οι εκτελεστές του, τον εποικισμό που επιχειρούν συντονισμένα, τον εθνομηδενισμό, την διαγραφή της ελληνικής ιστορίας, την προσπάθεια ξεριζώματος της εθνικής συνείδησης από τις γενεές που ακολουθούν, κάποια δημόσια πρόσωπα, ελάχιστα ίσως, αντιστέκονται ακόμα. Ο Δήμαρχος Άργους - Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος φαίνεται πως είναι ένας από αυτούς και ο Κοινός Παρονομαστής δημοσιεύει ένα βίντεο στο οποίο ο Δήμαρχος τα λέει έξω από τα δόντια. Μιλά κυρίως για το θέμα των..."προσφύγων" και την προσπάθεια μουσουλμανοποίησης ολόκληρης της Ευρώπης. Ακούστε τον στο βίντεο που ακολουθεί:   

Ντόναλντ Τραμπ: Ποιοι και γιατί θέλουν να μας κάνουν να βλέπουμε το άσπρο σαν μαύρο


γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ, αιφνιδίασε τους ηττημένους αντιπάλους του που πίστευαν πως θα είχαν στην διάθεσή τους τον αναγκαίο χρόνο για να ανασυνταχτούν. 
Οι εμπνευστές και πρωταγωνιστές της απάνθρωπης παγκοσμιοποίησης, δεν φανταζόντουσαν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα λειτουργούσε με τέτοια αποφασιστικότητα και τόση ταχύτητα, ξεκινώντας το ξήλωμα του χρυσοφόρου πλέγματος εκμετάλλευσης της ανθρωπότητας που είχαν υφάνει.
Έπεσαν έξω! Ο εκπρόσωπος του κόσμου των εργαζομένων και των παραγωγικών επιχειρήσεων, της αμερικανικής κοινωνίας, είχε το σχέδιο και τους συνεργάτες έτοιμους από καιρό. Γι’ αυτό και τα βήματά του είναι σταθερά και μελετημένα να οδηγούν στην πραγματοποίηση των όσων υποσχέθηκε.

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Τόσα ξέρει… τόσα λέει!


γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου 

Ο Ιδεολογικά και Εθνικά αμόρφωτος Κυριάκος, υιός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και αδελφός της Ντόρας Μπακογιάννη, εξέθεσε δημοσίως τις μύχιες σκέψεις του για τον Εθνικισμό.
«Ο εθνικισμός γεννά μίσος, διχόνοια, ρατσισμό, μισαλλοδοξία», είπε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας προς τη Νεολαία του κόμματός του σε συγκέντρωση που στήθηκε ως επίλογος της, επικοινωνιακού χαρακτήρος, επίσκεψής του στη Μυτιλήνη.
Σίγουρα θα πίστευε ότι, το ακροατήριό του αγνοούσε τα «πράσινα» και τα «γαλάζια» καφενεία που δημιουργήθηκαν ως αποτέλεσμα του διχασμού των Ελλήνων από τα κοινοβουλευτικά φιλελεύθερα και σοσιαλιστικά κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, την εικοσαετία 1980-2000. Προφανώς θεώρησε ότι, το ακροατήριό του δεν θα

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Η ελληνική κοινωνία δεν θέλει τον πολυπολιτισμό που της επιβάλουν.



Η απεικόνιση της αληθινής κατάστασης που επικρατεί στην Ελληνική κοινωνία αποτυπώθηκε στο δημοτικό σχολείο Νέου Ικονίου στο Πέραμα, όταν η κυβέρνηση εκτελώντας τις εντολές των νεοταξικών αφεντικών της, επέβαλε να βάλει με το ζόρι, τα παιδιά των .. «προσφύγων» στα σχολεία εφαρμόζοντας το γνωστό τέχνασμα απόδοσης της ελληνικής ιθαγένειας στους αλλοδαπούς (δες εδώ) υλοποιώντας το σχέδιο εποικισμού της Ελλάδος και όταν αυτά  ξεκίνησαν να παρακολουθούν μαθήματα.