Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Ουστ βρωμιάρηδες!


Εμένα μου αρέσει ο Πολάκης. Και πιστόλι έχει (παρανόμως), και πυροβολάει στον αέρα στους γάμους (παρανόμως) και διπλά λογιστικά βιβλία κρατάει (παρανόμως). Και σε εκδηλώσεις όπου μιλάνε Μητροπολίτες μπούκαρε (παρανόμως), και βρωμόστομος είναι στις εκφράσεις του (παρανόμως), και… και … και…
Είναι το τέλειο πρότυπο για τη νεολαία και η τέλεια περιγραφή του τι ψηφίζει, για να μας κυβερνά, ο γοητευμένος (από τον ΣΥΡΙΖΑ) και ο απογοητευμένος (από τα άλλα κόμματα) ψηφοφόρος.
Είμαι βέβαιος πως θα είναι και δέκτης ερωτικού ενδιαφέροντος από γόνους πλουσίων οικογενειών (αγόρια και κορίτσια).

4 χρόνια χωρίς τον Κώστα Μπαϊκούση



                                                                      Της μοναξιάς τις ώρες της νυχτιάς, 
                                                     τα μάτια σαν ο ύπνος δεν τα πιάνει,
                                                     οι μνήμες στο μυαλό φτεροκοπούν 

                                                     και την καρδιά δονούν οι συγκινήσεις,
                                                     σαν έρχονται στο νου 

                                                     μέρες παλιές αγώνα δύσκολου,σκληρού,
                                                     όμορφες μέρες όπου οι σύντροφοι οι παλιοί, 

                                                     παλιά φρουρά, κτίζαμε
                                                     τ' όνειρο του αύριο στην πράξη ....

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ως ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ


Γράφει ο Γιάννης Παναγιωτακόπουλος

"Οι ενεργητικοί άνθρω­ποι δεν μπορεί παρά να είναι εθνικισταί, είτε το ξέρουν είτε μη, δεν μπορεί παρά να ζούνε ανάμεσα στο Έθνος τους και εκεί να ξοδεύουν την δύναμη τους και εκεί να παίρνουν δύναμη".(Ιων Δραγούμης).

Ο Εθνικισμός εκτός από κοσμοθεωρία και πολιτική ιδεολογία, αποτελεί και τρόπο ζωής. Το γεγονός αυτό αγνοείται από το μεγαλύτερο μέρος της κοινής γνώμης, αφ' ενός διότι δεν μπορεί να συλλάβει το βαθύ περιεχόμενο αυτού του τρόπου ζωής και αφετέρου διότι δεν μπορεί να εννοήσει πως γίνεται μια πολιτική ιδεολογία να είναι παράλληλα και τρόπος ζωής. Το πρώτο συμβαίνει διότι ο τρόπος με τον οποίο ζει το μεγαλύτερο μέρος της κοινω­νίας σήμερα είναι τόσο μακριά από τον Εθνικιστικό - φυσικό τρόπο ζωής, ώστε καθίσταται δύσκολη η κατανόηση του περιεχομένου αυτού, και το δεύτερο συμβαίνει διότι οι πολιτικές ιδεολογίες με τις οποίες έχουν εμβολιάσει τον κόσμο, είναι τόσο αντίθετες με την φύση του, ώστε η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου τρόπου ζωής από αυτές να είναι αδύνατη. Έτσι ο κόσμος αναρωτιέται πως είναι δυνατόν μία πολιτική ιδεολογία να αποτελεί και τρόπο ζωής.

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

«Ελλάδαρα μου ερχόμαστε» Για τέτοιους Έλληνες γκρεμίζουμε τα τείχη !


«Είμαι ευτυχισμένος, τα πράγματα ήρθαν όπως τα ονειρευόμουν», είπε και μίλησε για το πόσο υπερήφανος ένιωσε όταν όλο στάδιο στο Ρίο σηκώθηκε όρθιο για να ακούσει τον εθνικό ύμνο
Με ένα τεράστιο χαμόγελο βγήκε το μεσημέρι της Πέμπτης από την αίθουσα αφίξεων του Ελ. Βενιζέλος, ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Στις πρώτες του δηλώσεις σε δημοσιογράφους ο χρυσός Ολυμπιονίκης στους κρίκους είπε ότι ήταν η πρώτη του επιθυμία να φέρει το χρυσό μετάλλιο στην Ελλάδα και την ίδια ώρα μίλησε για το πόσο υπερήφανος ένιωσε όταν όλο στάδιο στο Ρίο σηκώθηκε όρθιο για να ακούσει τον εθνικό ύμνο.

Αγωνιστικό Ημερολόγιο ΕΝΕΚ: Στο Αγιονόρι Κορινθίας τιμήθηκε η μνήμη των σφαγιασθέντων Ελλήνων από τους κομμουνιστές.



Ο οργανωτής της εκδηλώσεως Αλέξης Τσούμπας ενώ ομιλεί.
Κυριακή 21η Αυγούστου1983 :                          
ΤΙΜΗΘΗΚΕ Η ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΩΝ ΥΠΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝΟΡΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 

ΕΝΕΚ - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Κείμενα – Επιμέλεια : Ίων (Ιωάννης Σχοινάς)  

Με πρωτοβουλία του Ελληνολάτρη Αλέξη Τσούμπα και με δική του χρηματοδότηση ετελέσθη μνημόσυνο εις μνήμην των δεκάδων αμάχων εθνικοφρόνων της περιοχής που εσφαγιάσθησαν από τις συμμορίες του ΕΛΛΑΣ.

Στην τελετή παρευρέθησαν πολλοί κάτοικοι των γύρω χωριών καθώς και Αθηναίοι καταγόμενοι από την περιοχή.

Το ΕΝ.Ε.Κ. έκανε αισθητή την παρουσία του, αντιπροσωπευθέν από τις Τ.Ο. Κορίνθου, Αχαρνών, Πειραιώς και τα Ο.Σ. Αιγάλεω, Ναυπλίου και Κηφισιάς.

Μετά την επιμνημόσυνο δέηση παρουσι΄πασθησαν και μίλησαν πολλοί αγωνιστές της κατοχής, περιγράφοντας με τα μελανώτερα χρώματα τα δεινά που υπέστησαν από τις συμμορίες του Κ.Κ.Ε.

ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝ, ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝ.


«... Κι ακόμα σάν ή εμπιστοσύνη μας σε κάποιον αποδείχνεται άπό τά πράματα σφαλερή, δέν λέμε πώς ό χαρακτήρας του άνθρώπου αυτού άλλαξε άλλά πώς απατηθήκαμε στήν εκτίμηση μας γι" αυτόν».
Α. Schopenhauer

"Υπάρχουν στήν κοινωνία όπου αγωνιζόμαστε κι επομένως ζούμε δυό μεγάλες κατηγορίες ανθρώπων. Οι Άνθρωποι του συστήματος, άπ' τήν μιά μεριά, ή αλλοιώς οι εκπρόσωποι του άρνητικού κατεστημένου μέ τους ραγιάδες τους καΐ τους νεροκουβαλητές τους και άπό τήν άλλη μεριά οί ασυμβίβαστοι, οί επαναστάτες.
Οι άνθρωποι του άρνητικού κατεστημένου έχοντας ανατρέψει τήν πυραμίδα των άξιών (γιατί άλλωστε αυτό τούς βολεύει άφού βρίσκονται στον πάτο τής αξιολογι­κής πυραμιδοειδούς ιεραρχήσεως) θά εξακολουθούν νά ρυθμίζουν τίς τύχες τής κοινωνίας μέχρις ότου έκφυλισθή και παρακμάση τόσο πολύ τό σάπιο και αφύσικο οικοδόμημα τους ώστε θά κατάρρευση παρα­σύροντας στήν πτώσι του και όλα τά ανθρωποειδή υποχείρια τους.

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Η συμφωνία αλήθειας του Κυριάκου Μητσοτάκη και η λευκή επιταγή των εκλογών


γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Υπάρχουν δύο δεδομένες καταστάσεις τις οποίες οι συστημικοί πολιτικοί και τα κόμματά τους δεν μπορούν να μην υπηρετούν. Οι οδηγίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και τα σύμφωνα του μνημονίου.
Είναι το πλαίσιο εντός του οποίου δικαιούνται να πολιτεύονται αν θέλουν να τους επιτρέπεται να έχουν θεσμικό ρόλο. Έχουν αποδεχτεί την εκχώρηση ενός τμήματος ανεξαρτησίας της σκέψης και του σχεδιασμού τους σε υπερεθνικά κέντρα διακηρύσσοντας ότι …έτσι εξυπηρετείται το εθνικό συμφέρον. Οποία αντίφαση: «Υποτάσσομαι για να θεωρούμαι ελεύθερος»!
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία είναι πρωταγωνιστές αυτής της πορείας. Είτε γιατί πιστεύουν σε αυτά που λένε, είτε γιατί αν δεν λειτουργήσουν με αυτό τον τρόπο δεν πρόκειται να δουν στον ήλιο μοίρα, είτε γιατί ελπίζουν πως θα μπορέσουν να επηρεάσουν την πορεία των υπερεθνικών κέντρων, υπέρ της Ελλάδος.
Ειδικότερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λειτουργεί υπό την πίεση (και την δυνατότητα) τριών ακόμη παραγόντων.

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Για τη μοντέρνα ξενιτιά


«Έτσι που τη ζωή σου ρήμαξες εδώ
 στην κόχη τούτη τη μικρή,
 σ' όλην την γη την χάλασες».                                       Κ.Π. ΚΑΒΑΦΗΣ  

Η εισαγωγή καταρτισμένου και ειδικευμένου εργατικού δυναμικού είναι ένα από τα εργαλεία που χρησιμοποιούν οι ισχυροί του πλανήτη, για να διαιωνίσουν την κυριαρχία τους και να διευρύνουν το χάσμα που τους χωρίζει από τις φτωχότερες χώρες.  
Τα οφέλη τους είναι πολλαπλά:  
Α. Αποκτούν καταρτισμένο εργατικό δυναμικό, χωρίς να πληρώσουν το κόστος εκπαίδευσής τους, το οποίο μετακυλίεται στις χώρες προέλευσης. Ουσιαστικά, οι φτωχές χώρες του κόσμου πληρώνουν για την εκπαίδευση και τα πτυχία των στελεχών των χωρών της Δύσης, ενώ τα οφέλη από την εργασία τους τα καρπώνονται οι τελευταίες. 

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Πώς να γίνεις ο Πολεμιστής Του Φωτός


όταν τα λόγια μιας ηρωικής Ελληνίδα δασκάλας,
που μάχεται για τα ιερά και όσια του έθνους μας
και της φυλής μας, μας αναγκάζουν όλους να
 
σιωπήσουμε, για να μην διαταράξουμε την μουσική αρμονία τους...





Μια δασκάλα παραδίδει ένα απίστευτο μάθημα σε σχολείο..
"Πώς να γίνεις ο Πολεμιστής Του Φωτός"
Σήμερα επέλεξα να σας μιλήσω ως δασκάλα να σας κάνω εν δυνάμει μαθητές μου το μάθημα θα είναι ιδιαίτερο...
πώς να γίνεις ο Πολεμιστής Του Φωτός, πώς να ξεσηκωθείς, να διεκδικήσεις και στο τέλος πώς να νικήσεις!
Αυτή τη φορά, η ευχή της Σπαρτιάτισσας Μάνας θα γίνει πιο απόλυτη, ποτέ πια ΕΠΙ ΤΑΣ μόνο ΤΑΝ!
Παιδιά μου, γνωρίζετε ποιοι είσαστε;
Έλληνες ανδρειωμένοι μα, Έλληνες μαρμαρωμένοι που κάποιοι σας κόψανε κρυφά τα δόρατα και τις ασπίδες και δεν σας έμαθαν να μάχεστε, μα μόνο να πονάτε μη τυχόν διεκδικήσετε την πιο τρανή Ελλάδα μη τυχόν νικήσετε τον Τούρκο το δυνάστη .

Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Η μάχη για την απελευθέρωση του Χαλεπιού ξεσκέπασε όλα τα ψεύδη σας


Ένα σπουδαίο άρθρο για τα τεκταινόμενα στη Συρία. Τα ερπετά τού παγκόσμιου εξουσιασμού, απροκάλυπτα πλέον, χρηματοδοτούν και υποστηρίζουν με όλα τους τους τα μέσα τους αιμοσταγείς τρομοκράτες πράκτορές τους που αποδεκατίζουν δολοφονώντας έναν ολόκληρο λαό και λεηλατούν και ερειπώνουν μια κυρίαρχη χώρα με στόχο τον διαμελισμό της
Κώστας Καρδαράς

Επί τέλους, ένα κατατοπιστικό κείμενο! Έχω αγανακτήσει να συναντώ μόνον προπαγανδιστικά άρθρα στα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης εναντίον του Άσαντ
Δημήτρης Ευαγγελίδης 

 Η μάχη μας για την απελευθέρωση του Χαλεπιού ξεσκέπασε όλα τα ψεύδη σας

Ερωτηθείς στις 6 Αυγούστου για το τι συνέβαινε στο Χαλέπι, ο στρατηγός Amin Hoteit περιέγραψε μια κατάσταση την οποία συνοψίσουμε στις παρακάτω λίγες γραμμές: