Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Ποιοι θα σώσουν την κατάσταση...


Τι απομένει σε μια Ελλάδα θλιμμένη, καμένη, χαμένη, παραζαλισμένη και απορφανισμένη απ' όσα μπορεί να δώσουν χαμόγελο κι ελπίδα; Οι Ελληνες!
Στη φωτογραφία βλέπουμε δεκάδες εθελοντές αιμοδότες που συγκεντρώθηκαν σε μηδενικό χρόνο στο Νοσοκομείο «Αγιος Σάββας» στην Αθήνα. Ακουσαν το κάλεσμα των ΜΜΕ για ανάγκες των πυροπαθών τραυματιών σε αίμα και πήγαν σ' αυτό το νοσοκομείο, αφού πρώτα δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο από εθελοντές αιμοδότες στο Νοσοκομείο «Ελπίς». Αυτοί οι άνθρωποι δεν αρκέστηκαν σε γκρίνιες στον καναπέ τους. Δεν περιορίστηκαν στη λεκτική κατακραυγή της κυβέρνησης και της περιφέρειας για την εκκωφαντική και ασυγχώρητη ανικανότητά τους να χειριστούν μια σειρά από πυρκαγιές. 

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Υβριστές της Λογικής, της Ηθικής και της Μνήμης των νεκρών μας!


γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Δύο αρχηγοί Σωμάτων Ασφαλείας και δύο υπουργοί –φύλακες του πρωθυπουργού, έγιναν δημόσιοι υβριστές της Λογικής, της Ηθικής και της Μνήμης των αδικοχαμένων νεκρών από την πυρκαγιά που αφάνισε το Μάτι.
Με το θράσος που χαρακτηρίζει τους διεφθαρμένους κομμουνιστές και την υπερθεμάτιση των συνοδοιπόρων τους, οι υπουργοί και οι αρχηγοί, μας πέταξαν κατάμουτρα ότι για τα θύματα και τις καταστροφές φταίει «ο κακός μας ο καιρός».

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Μας κάψανε... Μαζική δολοφονία!


Το κείμενο που ακολουθεί το βρήκαμε στο φβ..Είναι από κάποιον κάτοικο της περιοχής που λόγω του είδους της δουλειάς του ήξερε καλά τους δρόμους, κράτησε την ψυχραιμία του, ανέλυσε τις εντολές της αστυνομίας που έπαιρνε από ..ανώτερα κλιμάκια έβαλε την λογική του να δουλέψει και γλύτωσε την οικογένειά του. Ένα κατηγορώ από έναν απλό πολίτη ως απάντηση που μπορεί να δοθεί σε κάθε στέλεχος της κυβέρνησης και κάθε παρατρεχάμενο της και κάθε καλοπληρωμένο κολαούζο που, ακόμα και τώρα, βρίσκει το θράσος να εγκαλεί και να κουνάει το δάχτυλο. 
Το κείμενο: 
Εβίτα μου μας κάψανε. Μας σκότωσαν. Αντί να κρατήσουν πάσι θυσία ανοικτή τη Μαραθώνος να φεύγει ο κόσμος προς Αθήνα την έκλεισαν και οδήγησαν χιλιάδες αυτοκίνητα στον … λαιμό του μπουκαλιού. Αφησαν μονο έναν δρόμο ανοικτό, αυτόν που οδηγεί στο Μάτι. Έκαναν σχέδιο που ούτε ο πιο άσχετος δεν θα έκανε.

Γιορτή του Ίωνος: Τιμήθηκε και φέτος η μνήμη του εθνικιστή Ίωνος Δραγούμη



Τιμήθηκε και φέτος η μνήμη του μεγάλου προφήτη του νέου ελληνισμού και του Ελληνικού Εθνικισμού Ίωνα Δραγούμη υπό το βάρος του πόνου για τα αδικοχαμένα θύματα των πυρκαγιών .Μετά το πέρας της τελετής εψάλει ο εθνικός ύμνος και κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των νεκρών της πύρινης λαίλαπας.  

Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Σήμερα με τον χειρότερο τρόπο, το τέρας της μεταπολίτευσης «σβήνει» κεράκια!


24 Ιουλίου 1974-24 Ιουλίου 2018

44 χρόνια κλείνουμε σήμερα, από τότε που το τέρας της μεταπολίτευσης έμπηξε βαθιά στις σάρκες του ελληνισμού και της Ελλάδας τα δόντια του. Γεννήθηκε από την μήτρα του νεοφιλελευθερισμού με μαμή μια προδοσία, αυτής της Κύπρου. Την πούλησαν για να ξαναγυρίσουν! Σε 44 μόνο χρόνια χάσαμε τα πάντα! Ταυτότητα, γλώσσα, εθνική κυριαρχία, ιστορία, τον ίδιο μας τον εαυτό, σε λίγο εδάφη και όλη την πατρίδα μας. Και ότι κερδήθηκε με αίμα ηρώων οι δωσίλογοι με λίγο  μελάνι θέλουν να το χαρίσουν. Σήμερα με τον χειρότερο τρόπο το τέρας της μεταπολίτευσης  «σβήνει» κεράκια.   

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Αγωνιστικό Ημερολόγιο: 1982-1983 Οι Εθνικιστές του ΕΝΕΚ τίμησαν τον Ίωνα Δραγούμη.( Η πρώτη εκδήλωση )






ΕΝΕΚ - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
Κείμενα – Επιμέλεια : Ίων (Ιωάννης Σχοινάς) 
3η Αυγούστου 1982: 
ΤΟ ΕΝΕΚ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ
Το ΕΝΕΚ τίμησε για πρώτη φορά την μνήμη του Ίωνος Δραγούμη 62 χρόνια μετά την δολοφονία του (31 Ιουλίου 1920).
Η εκδήλωση ανετέθη από τον Πολιτική Διεύθυνση της Κεντρικής Διοικήσεως στις Τ.Ο. Αμπελοκήπων και Παγκρατίου. Τα μέλη του ΕΝΕΚ σημαιοστόλισαν την στήλη που βρίσκεται στην οδό Βασσιλίσης Σοφίας (έναντι Χίλτον) και επί περίπου δύο ώρες μοίρασαν προκηρύξεις στους διερχομένους από τον τόπο της εκτελέσεώς του.

36η Γιορτή του Ίωνος: Τετάρτη 25 Ιουλίου 7:30 μ.μ. Βασ. Σοφίας 73 έναντι Χίλτον


Γιά 36η συνεχόμενη χρονιά τιμοῦμε τόν Ἴωνα Δραγούμη στό σημεῖο ὅπου δολοφονήθηκε τον Ἰούλιο τοῦ 1920. 

Στήν λευκή στήλη (Βασ. Σοφίας 73, ἔναντι Χίλτον), θά μαζευτοῦμε γιά νά ἀποτίσουμε φόρο τιμῆς στόν μεγάλο Ἕλληνα καί νά διατρανώσουμε την ἀπόφασή μας νά ὑπερασπιστοῦμε την ἑλληνικότητα τῆς Μακεδονίας μας, πού αὐτός καί οἱ συναγωνιστές του ἐλευθέρωσαν μέ αἷμα καί θυσίες. 

Δέν θά ἐπιτρέψουμε ὄ,τι κερδήθηκε με αἷμα ἡρώων νά χαθεῖ με μελάνι δωσιλόγων...