Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Οι Οικολόγοι Πράσινοι έβγαλαν τις μάσκες: Υπέρ των Σκοπίων ψήφισαν στο Ευρωκοινοβούλιο !


Στην αναμπουμπούλα χαίρεται ο λύκος λέει ο λαός μας Έτσι την ώρα που στο τιμόνι της χώρας μας, βρίσκονται οι εντεταλμένες μαριονέτες τους, η κομισιόν με εισηγητή τον Βρετανό Σοσιαλδημοκράτη Ρίτσαρντ Χιούιτ, έφερε προς ψήφιση εισήγησή του για έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων των Σκοπίων.
Ο εκπρόσωπος των Οικολόγων – Πρασίνων στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο Νίκος Χρυσόγελος, είναι ο μοναδικός " Έλληνας " ευρωβουλευτής, που ψήφισε υπέρ της άμεσης έναρξης ενταξιακών διαπραγματεύσεων των Σκοπίων με την Ε.Ε.δείχνοντας ποιοι πραγματικά είναι οι  Οικολόγοι Πράσινοι .Αυτά καλά είναι να τα βλέπουν μερικοί αφελείς συμπατριώτες μας που αντιδρώντας σπασμωδικά για να

Προδότες μέχρι το κόκκαλο ! Απαγόρευσαν το ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ από τις φανέλες των παικτών της ομάδος Διγενής Ακρίτας Μόρφου


Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΚΟΕ) απαγόρευσε στους παίκτες της ομάδας Διγενής Ακρίτας Μόρφου, προσφυγική ομάδα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ΄  Κατηγορίας στη Μεγαλόνησο,  να αγωνίζονται με φανέλες που θα  φέρουν στο μπροστινό μέρος τη φράση «Μόρφου Δεν Ξεχνώ», επειδή το θεωρεί … «πολιτικό μήνυμα». Η Μόρφου είναι έδρα της ομάδας και από το 1974 κατέχεται από τα τουρκικά στρατεύματα.

Ο αντιπρόεδρος του Διγενή Ακρίτα, Μάριος Χαραλάμπους, φανερά εκνευρισμένος για τη στάση της ΚΟΕ δήλωσε : «Ζητήσαμε από την ΚΟΠ να μας επιτρέψει την επόμενη χρονιά να αγωνιζόμαστε με φανέλες που θα με τη χορηγία της

Σουηδία: Παρέμβαση των Εθνικιστών με περιπολίες !


Μετά την ανακοίνωση του επικεφαλής της αστυνομίας της Στοκχόλμης ότι δεν πρόκειται να πολεμήσουν με τους ταραξίες που καίνε εδώ και πέντε ημέρες τα πάντα, οι εθνικιστές της Σουηδίας αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και άρχισαν να οργανώνουν περιπολίες. Μουσουλμάνοι μετανάστες, κυρίως Σομαλοί, βάζουν συνέχεια φωτιές από το βράδυ της Κυριακής. Έκαψαν εκατοντάδες αυτοκίνητα, πέταξαν βόμβες μολότοφ σε πυροσβέστες, επιτέθηκαν με πέτρες σε ασθενοφόρα, επιτέθηκαν σε αστυνομικούς και σε περαστικούς και προξένησαν βανδαλισμούς σε σχολεία και καταστήματα.

Οι αναφορές λένε ότι μεγάλος αριθμός νεαρών Σουηδών περιπολεί τώρα την Στοκχόλμη και μάχεται με τους μουσουλμάνους ταραξίες.

«Η επιστροφή του Ελληνισμού στη Μικρά Ασία»


Παρουσίαση του βιβλίου
«Η επιστροφή του Ελληνισμού στη Μικρά Ασία» στην Θεσσαλονίκη
 «Η επιστροφή του Ελληνισμού στη Μικρά Ασία» του Νίκου Χειλαδάκη από τις εκδόσεις «Αδελφών Κυριακίδη».
Ο εκδοτικός οίκος των Αδελφών Κυριακίδη σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου-συγγραφέα Νίκου Χειλαδάκη με τίτλο «Η επιστροφή του Ελληνισμού στη Μικρά Ασία» την Δευτέρα 27 Μαΐου και ώρα 7:30 μ.μ. στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών στην Θεσσαλονίκη. Ομιλητές:

Αρχιμανδρίτης Ιωαννίκιος Κοτσώνης, καθηγούμενος της ιεράς μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Σοχού Θεσσαλονίκης
Αθανάσιος Καραθανάσης, καθηγητής Νεοελληνικής

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Μην ενοχλείτε τον δράστη!


Η Ελλάδα, για να φτάσει στις αγκάλες του Ισλάμ, πρέπει να περάσει από διάφορους σταθμούς. Ενας από αυτούς είναι το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο του κ. Ρουπακιώτη. Σε οποιαδήποτε μορφή κι αν εγκριθεί, θα εξασφαλίσει για τους Ελληνες πολίτες το δικαίωμα να τους μαχαιρώνουν ασυστόλως καλοκάγαθοι πιστοί με μούσια και πύρινο βλέμμα και οι τριγύρω τους να κατηγορούν το θύμα που σπαράζει ότι πάσχει από αιματοφοβία, ξενοφοβία και ρατσισμό. Εδώ που τα λέμε, αν σε γδέρνουν ζωντανό για θρησκευτικούς λόγους, είναι άκομψο να διακόπτεις την τελετουργική εκτέλεση με τις οιμωγές, τις κραυγές και τις εκκλήσεις για βοήθεια. Είδατε στην Αγγλία ωραία και σένια που έγιναν τα πράγματα; Οι ευσεβείς κύριοι με τους μπαλτάδες

Σπασμοί σε έναν εφιάλτη


Η προσπάθεια να εμφανιστεί ένα κλίμα αισιοδοξίας από μέρους της τριμερούς κυβέρνησης και των ξένων, με σκοπό την αξιοποίηση των θετικών παρεπομένων μιας διάθεσης δημιουργίας για μια ακόμα φορά αποτυγχάνει. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν συνοδεύεται από πραγματικά δεδομένα στην οικονομία και τη ζωή των πολιτών αλλά και γιατί η περιβόητη παράθεση στοιχείων δεν φαίνεται να δικαιώνει την κυβέρνηση.

Η ανεργία συνεχίζει να καλπάζει άλλωστε εδώ που βρίσκεται ξεπερνά κάθε όριο λογικής, η επιβάρυνση σε φόρους για όλα τα στρώματα του πληθυσμού είναι τραγική, οι απλήρωτες υποχρεώσεις προς το δημόσιο, τα ασφαλιστικά ταμεία και τις τράπεζες αγγίζουν δύο στις τρείς οικογένειες με στοιχειώδη φοροδοτική ικανότητα, ενώ εκατομμύρια άλλοι συμπολίτες είναι απολύτως φτωχοί. Η εργασία έχει ευτελιστεί, η μετανάστευση αυξάνεται συνεχώς, οι επιχειρήσεις καταρρέουν.

Πέμπτη νύχτα επεισοδίων από ισλαμιστές μετανάστες στα προάστια της Στοκχόλμης..(Βίντεο)



BBC-Δεν είναι πια η Σουηδία που όλοι νομίζαμε ότι γνωρίζαμε.
Η Σουηδία έχει εδώ και χρόνια έχει μια τακτική εύνοιας και κοινωνικής πολιτικής οι οποίοι δεν καταφέρνουν και δεν θέλουν να ενσωματωθούν....δεν δουλεύουν,δεν πληρώνουν φόρους και είναι μόνο εκεί για να παίρνουν χρήματα για το τίποτα - αυτή είναι η άποψη της δημοσιογράφου Carlqvist Ingrid του R/T. 
Επεισόδια σημειώθηκαν για πέμπτη διαδοχική νύχτα στα φτωχά προάστια της Στοκχόλμης όπου ζουν πολλοί ξένοι. Σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθησαν οκτώ άτομα, αλλά δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματίας. Στο προάστιο του Ρίνκεμπι, έξι οχήματα κάηκαν, τα πέντε εκ των οποίων ολοσχερώς. Τρία ακόμη οχήματα πυρποληθηκαν στο Νόρσμποργκ

«Με τον Σταυρό του Αγίου Ανδρέα: Ο Καποδίστριας, ο Κολοκοτρώνης και η Ελευθερία των Ελλήνων 1800-1834»


Ημερίδα στην Αθήνα για τις ελληνορωσικές σχέσεις
 «Με τον Σταυρό του Αγίου Ανδρέα: Ο Καποδίστριας, ο Κολοκοτρώνης και η Ελευθερία των Ελλήνων 1800-1834» του Δημήτρη Μιχαλόπουλου από τις εκδόσεις «Πελασγός».
Οι εκδόσεις «Πελασγός» του Ιωάννη Χρ. Γιαννάκενα και η Academy of Social and Political Research, με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του βιβλίου του Δημήτρη Μιχαλόπουλου «Με τον Σταυρό του Αγίου Ανδρέα: Ο Καποδίστριας, ο Κολοκοτρώνης και η Ελευθερία των Ελλήνων, 1800-1834», οργανώνουν ημερίδα με θέμα «Έλληνες και Ρώσοι από την Άλωση μέχρι σήμερα». Η ημερίδα θα γίνει στην Παλαιά Βουλή, την Κυριακή, 26η Μαΐου 2013, από τις 11.30 π.μ. έως τις 1.30 μ.μ. Ομιλητές θα είναι η Μαρία Μαντουβάλου, αναπληρώτρια καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Δημήτρης Μιχαλόπουλος, ιστορικός και εκπρόσωποι της ρωσικής πλευράς. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Aleksandr Gelyevich Dugin, επικεφαλής της έδρας Κοινωνιολογίας των Διεθνών

Θεσπιέων Δρόμος από ένα ωραίο 'Ελληνα


Ο Χρήστος Τετριμίδας ξεκίνησε σήμερα το πρωί, μετά τον Αγιασμό που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία  Θερμοπυλών την πορεία  για τις Θεσπιές με τα πόδια.
Κατά τον αγιασμό κοντά του βρέθηκαν πολλοί συγχωριανοί του, οι αρχές τις περιοχής και φίλοι του από τον κοινό παρονομαστή.
Ο 1ος «Θεσπιέων Δρόμος» γίνεται προς τιμήν των 700 Θεσπιέων που έπεσαν στις Θερμοπύλες το 480 Π.Χ., σε συνέχεια του

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Το φίδι στον... κόρφο μας


Η είδηση πέρασε στα ψιλά και ούτε κατά διάνοια τα ΜΜΕ δεν ανέφεραν το παραμικρό.. «Γυαλιά καρφιά» στην κυριολεξία, έκαναν το εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη στο Αστρίτσι, δύο ανήλικοι!
 Ο βανδαλισμός, με εκτεταμένες καταστροφές, έγινε στις 17 Μαΐου και σκόρπισε ανησυχία στους κατοίκους, καθώς είδαν πραγματικές καταστροφές μέσα στο ναό, τις οποίες δε μπορούσαν να εξηγήσουν, αφού οι δράστες εκτός των καταστροφών δεν έκλεψαν τίποτα.
 Όπως αποκάλυψαν οι έρευνες της αστυνομίας, δράστες είναι ένας 10χρονος και ένας 11χρονος, Μουσουλμάνοι παιδιά οικονομικών μεταναστών που ζουν στο Αστρίτσι, οι οποίοι ομολόγησαν τις πράξεις τους.  Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, όπως και σε βάρος των γονιών τους, οι οποίοι επιβεβαίωσαν τις πράξεις τους, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

7 χρόνια από την θυσία του ήρωα Κώστα Ηλιάκη - Αθάνατος


γράφει ο αδερφός του Φίλιππος Ηλιάκης

Σήμερα συμπληρώνονται 7 χρόνια από την θυσία του στον ουρανό της Καρπάθου, σε αποστολή αναγνώρισης άγνωστου σχηματισμού στο FIR Αθηνών που όπως αποδείχτηκε ήταν Τουρκικό RF4 συνοδευόμενο από 2 F-16 με κατεύθυνση ανοικτά της Κρήτης.
Εκείνη την περίοδο η Τουρκία με την τακτική της στον αέρα έδειχνε ξεκάθαρα ότι ζητά θερμό επεισόδιο, (αποδείχθηκε πρόσφατα με την υπόθεση Βαριοπούλα- Εργκενεκόν). Συν/φοι του είχαν αντιμετωπίσει παρόμοια περιστατικά το αμέσως προηγούμενο διάστημα (πέρα από τις προφορικές, υπάρχει και γραπτή αναφορά ). Δεν ήταν βέβαια άτσαλοι χειρισμοί ούτε έλλειψη αεροπορικής παιδείας των Τούρκων πιλότων όπως αναφέρει

Εκδρομη στο Μέτσοβο με τους «Δεσμούς Ελλήνων»


ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΜΕΤΣΟΒΟ

Την Κυριακή 2 Ιουνίου 2013  οι «Δεσμοί Ελλήνων»
πραγματοποιούν ημερήσια εκδρομή στο Μέτσοβο.
Θα επισκεφθούμε την Πινακοθήκη της πόλεως
με τα αριστουργήματα μεγάλων Ελλήνων ζωγράφων που φιλοξενούνται εκεί,
τον Αβερώφειο Κήπο, που περιλαμβάνει όλα τα είδη της χλωρίδας της Πίνδου,
το μοναδικού ενδιαφέροντος Μουσείο Υδροκίνησης στο Ανθοχώρι
και θα περιηγηθούμε στο καταπληκτικό τοπίο της τεχνητής λίμνης του ποταμού Αώου.
Αναχώρηση στις 7 το πρωί από το άγαλμα του Βενιζέλου (Εγνατία με Αριστοτέλους)
και επιστροφή στο ίδιο σημείο περίπου στις 9 το βράδυ.
Κόστος συμμετοχής κατ᾽ άτομο: 15 €
Δηλώστε εγκαίρως τη συμμετοχή σας.

Η ιστορία του μνημείου του Γολγοθά της Κρήτης


Με ευκαιρία την τοποθέτηση εχθές στην Αγιά του "στύλου του Γολγοθά" στον οποίο οι Γερμανοί εκτελούσαν Έλληνες πατριώτες δημοσιεύουμε ένα άρθρο με την ιστορία του. Το μνημείο αυτό πέρασε μια αληθινή Οδύσσεια για να τοποθετηθεί επιτέλους στην τοποθεσία του μαρτυρίου.


Γράφει ο ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗΣ
Οι Γερμανοί κατέλαβαν την Κρήτη τον Μάιο του 1941. Από τον Μάιο του 1941 μέχρι τον Μάιο του 1945 που φύγανε, διακόσιοι έντεκα Έλληνες πατριώτες εκτελέστηκαν από αυτούς στον γνωστό τόπο του μαρτυρίου των Φυλακών Αγιάς, που δίκαια και εύστοχα ονομάστηκε "Γολγοθάς της Κρήτης" και άλλοι τόσοι χάσανε τη ζωή τους σε ομαδικές εκτελέσεις των 50 - 70 και 30 ατόμων και θάφτηκαν σε κοινούς μυστικούς λάκκους σε χωράφι που βρίσκεται μπροστά από τον βόρειο μαντρότοιχο της φυλακής.
Οι εκτελέσεις γινότανε σε δύο λαγκαδιές μεταξύ των οποίων παρεμβάλλεται ένας μικρός λόφος. Οι λαγκαδιές αυτές απέχουν 1.500 περίπου μέτρα από τα κτήρια

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Εμείς δεν θέλουμε να γίνουμε Λονδίνο !


Αποκεφαλισμός Βρετανού στρατιώτη στην καρδιά του Λονδίνου από μουσουλμάνους !
Όταν στις 24 Δεκεμβρίου κάναμε μια ανάρτηση με τίτλο "Αυτό είναι το αυγό του φιδιού" γράφαμε ότι : Ισλαμιστές εξτρεμιστές στην Μ. Βρετανία που συνδέονται με την ριζοσπαστική οργάνωση ‘Muslims Against Crusades’ (Μουσουλμάνοι Ενάντια στις Σταυροφορίες - MAC), που ιδρύθηκε το 2010 και ζητάνε από τους..... Βρετανούς μουσουλμάνους να προσχωρήσουν στην δημιουργία τριών ανεξάρτητων κρατών που θα διέπονται από το νόμο της Σαρία μέσα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ονόμασαν το Μπράντφορντ, το Dewsbury και το Tower Hamlets ως "δοκιμαστικούς χώρους που θα καλύπτονται από το νόμο της Σαρία", οι οποίοι θα λειτουργούν εντελώς έξω από το βρετανικό δίκαιο .Οι Άγγλοι  αυτά που παθαίνουν είναι επιλογή

Αλoίμονό μας, Φιλισταίοι


Μη τυχόν και μιλήσει κανείς για Εβραίους, ότι έχουν εισβάλει σε αλλότριο έδαφος, ότι ανασκολοπίζουν ένα λαό, ότι ατιμάζουν τα ιερά, ότι διαπράττουν γενοκτονία. Όχι. Αυτά τα κάνει ο Αριέλ Σαρόν.

Τέτοια ακούσαμε στην προχθεσινή συναυλία συμπαράστασης στους Παλαιστινίους. Τα ίδια σε πλήθος τηλεοπτικές συζητήσεις. Σε μία από αυτές, δημοσιογράφος μίλησε για «ένα επίπεδο υποκουλτούρας» και «μια ολόκληρη συνομωσιολογία», αναφερόμενος σε όσους υπενθυμίζουν από την Ιστορία εχθρικές πράξεις Εβραίων εναντίον άλλων λαών και ιδιαίτερα των Ελλήνων. Είναι ένα φαινόμενο, είπε, «το οποίο όλοι εμείς οι δημοσιογράφοι, πολιτικοί κ.ο.κ. πρέπει να το πατάξομε, διότι πραγματικά νομίζω ότι αποδομεί όλη τη νομιμότητα». Ο υπουργός εξωτερικών, παρών στο τραπέζι, συμφώνησε επαυξάνοντας.

Καταγγελία: 9,5 τρισ. ευρώ κρύβονται σε offshore



Την ώρα που η Ευρωπαϊκή Ένωση οδηγεί σε εξαθλίωση τους πολίτες όλων των χωρών με τα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα που εφαρμόζει , αυτή σέρνει τον χορό των τρις στους ρυθμούς της ρεμούλας και της φοροδιαφυγής, ΄"χαρίζοντας" την εύνοια της όπου θέλει . Κ.Π.

Κατηγορούν για υποκρισία την ΕΕ λίγες ώρες πριν την Σύνοδο Κορυφής για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής  

Λίγες ώρες πριν από τη σημερινή Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, όπου οι Ευρωπαίοι ηγέτες καλούνται να αποφασίσουν για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, η αναπτυξιακή οργάνωση Oxfam καταγγέλλει ότι κεφάλαια 9,5 τρισ. ευρώ κρύβονται

Γιατί δεν θέλουμε ένα τζαμί..


Με την ευκαιρία της δράσης του Εθνικού Μετώπου την ερχόμενη Κυριακή ενάντια στη δημιουργία του μουσουλμανικού ναού που προωθείται, θα ήθελα να ξεκαθαριστούν ορισμένα ζητήματα.
Δε θέλουμε ένα τζαμί στην Αθήνα. Όχι διότι είμαστε μισαλλόδοξοι, ζηλωτές, φονταμενταλιστές ή απλώς αντιμουσουλμάνοι.
Δε θέλουμε ένα τζαμί στην Αθήνα διότι δεν πιστεύουμε ότι είναι ένα θέμα που θα έπρεπε να μας απασχολεί στην παρούσα συγκυρία, όπου η χώρα βιώνει τόσα πολλά τραύματα και τόσες πολλές εθνικές καταπτώσεις. Μπορεί κάποιους να ξενίζει, αλλά η εθνική ταυτότητα είναι για μας κεντρικό σημείο αναφοράς και τρόπος ζωής. Όταν, λοιπόν κάποιοι επιθυμούν να την καταπατήσουν, δημιουργώντας συνθήκες μιας έξωθεν επιβαλλόμενης παγκοσμιοποιημένης κοινωνίας, δίχως καν να προηγηθεί διάλογος τόσο σε επίπεδο κοινωνίας, όσο και σε επίπεδο πολιτικής, εμείς θα βρισκόμαστε πάντοτε απέναντι.

Ο Ιμπραήμ ξαναγύρισε ……


γράφει ο Θ. Δ. Παναγόπουλος *
Το 1825  ο Ιμπραήμ ήρθε στην Πελοπόννησο και την ρήμαξε. Σκότωσε χιλιάδες ανθρώπους και ζώα, έκαψε σπίτια, ξερίζωσε δέντρα, ερήμωσε τον τόπο. Παντού φωτιά και τσεκούρι.
Σήμερα απ΄ ότι φαίνεται ξαναγύρισε. Χιλιάδες ομόθρησκοι του μουσουλμάνοι έχουν κατακλύσει την χώρα. Όχι ακόμη, ως κατακτητές, αλλά δεν θα αργήσουν να γίνουν. Σιγά –σιγά γίνεται η αγουρίδα μέλι. Ήρθαν στο τόπο μας πεινασμένοι, κουρελήδες, άστεγοι, ναι, κατατρεγμένοι. Αλλά για όλα αυτά δεν φταίμε εμείς. Και παρά ταύτα,    τους καλοδεχτήκαμε, παρέχοντας φιλοξενία, στέγη, τροφή.
Τίποτα όμως απ΄ όλα αυτά δεν τους αρκούν . Δηλώνουν πια ξεκάθαρα, ότι δεν είναι περαστικοί.

Θεσπιέων Δρόμος


Την Πέμπτη 23 Μαΐου 2013 ώρα 7:30 στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Θερμοπυλών θα πραγματοποιηθεί Αγιασμός λίγο πριν την έναρξη της πεζής πορείας: «Θεσπιέων Δρόμος» προς τιμή των 700 Θεσπιέων που έπεσαν στις Θερμοπύλες το 480 π.Χ., σε συνέχεια του υπερμαραθώνιου δρόμου «Σπαρτιατών Πορεία», από τον Σπαρταθλητή κ.Χρ.Τετριμίδα.
 Η Διαδρομή :
 Ο «Θεσπιέων Δρόμος» θα ξεκινήσει από τις Θερμοπύλες(23-5-2013) μέχρι τις Θεσπιές (26-5-2013 ώρα 10:30 π.μ. περίπου) ακολουθώντας τη διαδρομή: Θερμοπύλες, Ανάβρα, Μενδενίτσα, Ξυλικοί , Αμφίκλεια, Τιθορέα, Χαιρώνεια, Λιβαδειά, Αλίαρτος, Μαυρομάτι, Θεσπιές.
Στην πεζή πορεία, τον κ.Χρ.Τετριμίδα θα συνοδεύουν μαθητές σχολείων από τις παραπάνω περιοχές, που θα διέρχεται η πορεία και θα τον συνδράμουν και Πολιτιστικοί & Αθλητικοί Σύλλογοι.
Την τελευταία ημέρα, Κυριακή 26 Μαΐου 2013, έχει

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Η παρανοϊκή αριστερά των γκούλαγκ και η ηλιθιότητα του Δημοκρατικού Τόξου


γράφει ο Δημήτρης Παπαγεωργίου
“Εισιτήριο” - μίας διαδρομής, για όσους δεν υποστηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνον στην Ελλάδα, όπως άφησε να εννοηθεί αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη, ζήτησε ο γνωστός “φιλόσοφος” της αριστεράς και εσχάτως υποστηρικτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σλαβόι Ζίζεκ, κατά την διάρκεια ενός “ανατρεπτικού συνεδρίου” (όπως ονομαζόταν), ενώπιον του Αλέξη Τσίπρα. Στο χιούμορ το απέδωσε η αριστερά. 
Ας είμαστε ειλικρινείς, το είπε προφανώς μεταξύ σοβαρού και αστείου. Στο μεταξύ σοβαρού και αστείου όμως υπάρχει ισόποση δόση σοβαρού και αστείου. Φαντάζεστε αστειάκι του Μιχαλολιάκου για “θαλάμους αερίων” τι θύελλα θα είχε ξεσηκώσει;  Και γιατί να μην το κάνει αφού ούτως ή άλλως θεωρεί "Βαρετούς" το 99% των ανθρώπων.
Ακολούθησε “ανταλλαγή” ανακοινώσεων μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.
Το επιμύθιο όλης αυτής της “ανταλλαγής” δημοσιεύσεων, μεταξύ της Συγγρού και της

Μέρκελ: Δυνάστης της Ευρώπης με κομμουνιστική ..αγωγή !



Η χαμογελαστή κοπέλα στη μέση της εικόνας, είναι η Άνγκελα Μέρκελ σε ηλικία 17 ετών, που φοράει το πηλίκιο της πολιτοφυλακής της πρώην Ανατολικής Γερμανίας (DDR), ενώ  στο πλάι της περπατά ένας αξιωματικός του Λαϊκού Στρατού και εκπαιδευτής των νεαρών κοριτσιών.
Η εκπαίδευση στην πολιτοφυλακή ήταν υποχρεωτική για όλες τις μαθήτριες και αποτελούσε προϋπόθεση για να λάβουν απολυτήριο. Ακόμη και όσες μαθήτριες ζητούσαν να εξαιρεθούν, καταθέτοντας ιατρικές βεβαιώσεις για σοβαρές ασθένειες, ήταν υποχρεωμένες να λάβουν μέρος στην εκπαίδευση έναν χρόνο αργότερα.
Τη συγκεκριμένη φωτογραφία τράβηξε η συμμαθήτριά της Άνγκελα Μέρκελ, Σόνια Φάισμπεργκ, η οποία δήλωσε: «Η εκπαίδευσή μας για την πολιτοφυλακή γινόταν στο σχολείο μας. Κοιμόμασταν ανά δέκα κοπέλες σε ένα δωμάτιο με διπλά κρεβάτια-κουκέτες. Την ημέρα μαθαίναμε, πώς να δένουμε σωστά

Και όμως είναι στο ίδιο κόμμα με την ..Ρεπούση ! Η Κατερίνα Μάρκου για την γενοκτονία των Ποντίων


Και όμως..η κυρία Μάρκου είναι βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς και συνυπάρχει στο ίδιο κόμμα με την ανθέλληνα βουλευτή κυρία Ρεπούση γνωστή για τις δηλώσεις της-ύβρεις περί συνωστισμού στην Σμύρνη Ακούστε την ομιλία της κυρίας Μάρκου που σίγουρα εξέπληξε και εμάς ευχάριστα αλλά και αριστερούς  δυσάρεστα..

Αστυπάλαια: Τοιχογραφίες με πλοία 5.000 ετών !


Ο αρχαιολόγος, Ανδρέας Βλαχόπουλος, έφθασε σε μια σπουδαία ανακάλυψη ανακοινώνοντας ότι αποκαλύφθηκαν βραχογραφίες ηλικίας 5.000 στο Βαθύ της Αστυπάλαιας.
Στην παρουσίαση των αποτελεσμάτων των ανασκαφών, ο επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, ανέφερε ότι οι βραχογραφίες, μήκους 70 εκατοστών, απεικονίζουν πλοία, τα οποία είναι κωπήλατα, ενώ τρία από αυτά έχουν στην πλώρη τους ψάρια και άλλα διάφορα θέματα. Σύμφωνα με τον κ. Βλαχόπουλος τα νέα ευρήματα είναι παραπλήσια με

Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος σε ρόλο Αρχιεπίσκοπου ξεσηκώνει τους Έλληνες !


ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΡΑΓΙΑΔΕΣ!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΔΙΑΚΟΙ!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΠΑΠΑΔΕΣ!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

Αδελφοί μου,

Θέλω να μιλήσουμε για το Νομοσχέδιο κατά του ρατσισμού, το οποίον έχει ήδη κατατεθή  στη Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή της Βουλής. Εξ αρχής πρέπει να δηλώσουμε, ότι εξ ορισμού είμεθα αντίθετοι σε κάθε μορφή ρατσισμού και συνεπώς απεριφράστως καταδικάζουμε κάθε μορφή βιαιοπραγίας εναντίον των συνανθρώπων μας, που προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, οποθενδήποτε και αν προέρχεται! Αλλά τουτο δεν σημαίνιε, ότι δεν έχουμε το δικαίωμα να αγαπάμε την Πατρίδα μας, να ομιλούμε για την Ορθοδοξία μας και να εκφέρουμε τη γνώμη μας για όσα συμβαίνουν ολόγυρά μας!
Ωστόσο με το Νομοσχέδιο, που προωθείται τώρα προς ψήφιση στην Βουλή, καταλύονται ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ! Ο Νομοθέτης θέτει ΦΙΜΩΤΡΟ στο στόμα του

Συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη για την Ποντιακή Γενοκτονία


H Νεολαία Εθνικού Μετώπου (ΝΕΜ) έκανε αισθητή την παρουσία της στην μεγάλη συγκέντρωση των ποντιακών σωματείων που πραγματοποιήθηκε και φέτος, όπως κάθε χρόνο, στην πλατεία Αγίας Σοφίας, στην Θεσσαλονίκη, ανήμερα της ημέρας μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού από τους Τούρκους, που κόστισε την ζωή σε 353.000 Έλληνες.
Οι νεολαίοι του Εθνικού Μετώπου μοίρασαν εκατοντάδες ανακοινώσεις με τις θέσεις του κόμματος για την ημέρα αυτή και έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από όλους. Νωρίτερα, αντιπροσωπεία της ΝΕΜ παραβρέθηκε και στην προσυγκέντρωση που πραγματοποίησαν πατριωτικά σωματεία της βόρειας Ελλάδας στο κέντρο της πόλης, όπου μοίρασαν επίσης κομματικό υλικό και κατευθύνθηκαν στην συνέχεια στο χώρο της συγκέντρωσης.

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Η πανούκλα και ο γιατρός...


Ήταν κάποτε ένας γιατρός. Μια μέρα φεύγοντας από την πόλη που έμενε για να πάει σε μια άλλη γειτονική όπου είχε δουλειά, συνάντησε την πανούκλα που έμπαινε. Σταμάτησε και την ρώτησε: «Πάλι εδώ; Τι ήρθες να κάνεις;»

Και η πανούκλα απάντησε: «Είναι η σειρά μου».

«Πόσους θα πάρεις αυτή τη φορά;» ρώτησε ο γιατρός.

«Λίγους, γύρω στους χίλιους», απάντησε η πανούκλα.

Μετά από μια εβδομάδα ο γιατρός (έχοντας ενημερωθεί εν τω μεταξύ για την κατάσταση στην πόλη του) επέστρεψε, και στην είσοδο της πόλης αντάμωσε την πανούκλα που έφευγε

«Μου είπες ψέματα», της είπε. «Είχες πει ότι θα πάρεις κάπου χίλιους και τελικά πέθαναν πέντε χιλιάδες».

Το Ποντιακό αντάρτικο και η Γενοκτονία» του

Ομιλία για την Γενοκτονία των Ποντίων στον Σύνδεσμο Μαχητών και Φίλων της «Χ»
 «Το Ποντιακό αντάρτικο και η Γενοκτονία» του Σταύρου Καρκαλέτση από τις εκδόσεις «Στρατιωτική Ιστορία».
Την Δευτέρα 20 Μαΐου και ώρα 6.30 μ.μ. ο ιστορικός συγγραφέας Σταύρος Καρκαλέτσης θα μιλήσει στην αίθουσα διαλέξεων «Γεώργιος Γρίβας-Διγενής» του Πανελλήνιου Συνδέσμου Μαχητών και Φίλων της Εθνικής Αντιστασιακής Οργανώσεως «Χ» (Πανεπιστημίου 64, 6ος όροφος, Αθήνα) με θέμα «Η Γενοκτονία των Ποντίων και το αντάρτικο του Πόντου». Η παρουσία σας θα μας τιμήσει.

Ο πρόεδρος Ιωάννης Χρ. Γιαννάκενας
Η γενική γραμματέας Θωμαΐς Παριανού

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Το πανό που "σήκωσαν" οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μήνυμα προς τον Μπουτάρη















Tο πανό κρεμάστηκε στη θύρα 6 και το "μήνυμα" ήταν μάλλον προς τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.
Εγραφε:

Η ενοχική Δεξιά πρέπει να πεθάνει ως αντίληψη


Ενας βασικός λόγος της κατάντιας της όλης κοινωνίας μας είναι η ωχρά σπειροχαίτη του δημοσίου βίου και λόγου, η «πολιτική ορθότητα». Την επέβαλε με την πρόοδο του χρόνου η παρδαλή ανακυκλωμένη αριστεράντζα των ανανεωτικών, «εκσυγχρονιστών», αριστεριστών, «αντεξουσιαστών» κ.λπ. Ολοι αυτοί οι Χατζατζάρηδες, που ασέλγησαν πάνω στις λέξεις, στις έννοιές τους, αυτοί που έκαναν την Παιδεία και την Τέχνη σαν τα μούτρα τους, την τηλεόραση απόπατο, τη δημοσιογραφία κίτρινη και την οικονομία «αεροπλανάκι» των μπετατζήδων - προμηθευτών - μιντιαρχών, που τόσο πρόθυμα και ακριβοπληρωμένα υπηρέτησαν και υπηρετούν.
Με επίμονο, γκραμσικά μεθοδικό τρόπο αφαίρεσαν καθετί ρωμαλέο, υγιές και ελληνοπρεπές από τον δημόσιο βίο, κατασυκοφαντώντας το Έθνος μας, την Ιστορία του, τους ήρωες και τα σύμβολά του.

Γαλλία: Το κοινοβούλιο ψήφισε την κατάργηση της λέξης «φυλή», από τη Γαλλική νομοθεσία !


Η Γαλλία έχει κάνει το πρώτο βήμα για την απομάκρυνση της λέξης «φυλή» από το σύνολο της νομοθεσίας, όπως αξιώθηκε από τον πρόεδρο Ολάντ στην προεκλογική του εκστρατεία.



Το Σοσιαλιστικό Κόμμα βοήθησε την ψηφοφορία της πρότασης που έφερε το Front de Gauche στην Εθνοσυνέλευση και ο Jean-Jacques Urvoas, πρόεδρος της Επιτροπής Νομολογιών είπε ότι τώρα είναι βέβαιο πλέον ότι η υπόσχεση του Ολάντ δεν ξεχάστηκε.

Ο Ολάντ είχε ζητήσει για τη λέξη «φυλή» … ότι θα πρέπει να διαγραφεί από το Σύνταγμα …. λέγοντας ότι δεν είχε καμία θέση στη Δημοκρατία.



Είναι μέρος του άρθρου 1: «Η Γαλλία είναι μια αδιαίρετη, κοσμική, δημοκρατική και σοσιαλιστική δημοκρατία. Θα διασφαλίζει την ισότητα ενώπιον του νόμου για όλους τους πολίτες χωρίς διάκριση καταγωγής, φυλής ή θρησκείας. Σέβεται όλες τις πεποιθήσεις. »