Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Ο Διονύσης Σαββόπουλος μιλά για την Ελληνική γλώσσα


Τα ελληνικά είναι τραγούδι.
Πρέπει να σας πω ότι δεν ήμουν πάντοτε υπέρ των τόνων. Τούς θεωρούσα διακοσμητικά στολίδια, κατάλοιπα άλλων εποχών, που δεν χρειάζονται πια. Και καθώς δεν ήμουν ποτέ καλός στην ορθογραφία, το μονοτονικό με διευκόλυνε. Βέβαια, η γλώσσα χωρίς τόνους φάνταζε στα μάτια μου σαν σεληνιακό τοπίο, αλλά νόμιζα ότι αυτό ήταν μια προσωπική μου εντύπωση, θέμα συνήθειας. Ώσπου συνέβη το εξής:
Είχα βρεθεί για ένα διάστημα ν' ακούω συστηματικά, καινούργια ανέκδοτα τραγούδια, επωνύμων και ανωνύμων, για λογαριασμό τής δισκογραφικής εταιρείας "Λύρα", προκειμένου αυτή να τα ηχογραφήσει ή να τα επιστρέψει στους συνθέτες.

Γιατί ένας εθνικιστής δεν μπορεί να είναι ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Του Μιχάλη Δέλτα
Οι εθνικιστές θέτουν ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ εθνικές κόκκινες γραμμές και τις τηρούν με θρησκευτική ευλάβεια .
Οι νεοδημοκράτες, οι οποίοι αρέσκονται στην αχαλίνωτη και ατελέσφορη πάρλα  και που ασκούν πρωταθλητισμό στην ξύλινη γλώσσα,  μετατρέπουν τις ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ γραμμές σε ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ και δια της επιχειρηματολογίας και ελέω οικονομικής πενίας συμβιβάζονται και τις καταρρίπτουν τη μία μετά την άλλη . Έτσι, βάζουν στο τραπέζι του διαλόγου ζητήματα που για τους εθνικιστές είναι πέρα πάσας συζήτησης και θεωρείται ύβρις ακόμα και να μπεις στη διαδικασία να τα συζητήσεις, και οπότε και να τα αμφισβητήσεις, προσαρμόζοντας τα με τα τρέχοντα γεωπολιτικά και οικονομικά δρώμενα. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί ο αντίπαλος σου δια της επιχειρηματολογίας και δια του κανόνα του ''μη χείρον βέλτιστο''  να σου καταρρίψει, να σου μειώσει ή να σου απαξιώσει κάθε λογής κόκκινη γραμμή και αξίωση που έχεις δικαιωματικά  λαμβάνειν.

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Ενημέρωση για την 3η συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του μουσουλμανικού τεμένους


Σήμερα Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2013, συγκεντρωθήκαμε και πάλι έξω από τα γραφεία της Ειδικής Υπηρεσίας Δημοσίων Έργων Κτιριακών (ΕΥΔΕΚ), στην οδό Βατάτζη 37 στην Αθήνα όπου για 3η φορά διενεργήθηκε ο διαγωνισμός για την επιλογή αναδόχου εταιρείας για την κατασκευή τεμένους
στον Βοτανικό.
Στους δύο προηγούμενους διαγωνισμούς την 9η και την 18η Ιουλίου 2013 η παρουσία μας εκεί απέτρεψε τις εταιρείες από το να προσέλθουν και να καταθέσουν προσφορές, οπότε οι διαγωνισμοί κηρύχθησαν άγονοι. Ο σημερινός διαγωνισμός κηρύχθηκε για άλλη μία φορά άγονος και αυτή η ΝΙΚΗ πιστώνεται σε όλους όσους βρέθηκαν σήμερα εκεί, πιστοί στο χρέος

Ποιός καθορίζει τις μελλοντικές κοινωνίες;


O Φράνσις Φουκουγιάμα, έγινε παγκοσμίως γνωστός, προβλέπωντας μετά την κατάρρευση του κομμουνισμού το “τέλος της ιστορίας” και την πλήρη και ολοκληρωτική επικράτηση του “φιλελεύθερου καπιταλισμού”.
Αργότερα βέβαια, ειδικά μετά την επίθεση της Αλ Κάιντα στους δίδυμους Πύργους αλλά και την ανάδυση τεράστιων περιφερειακών δυνάμεως όπως της Κίνας, της Ινδίας και φυσικά της Ρωσσίας έγινε παγκοσμίως περίγελως και έγινε αντικείμενο επιθέσεων – με φιλολογικό φυσικά χαρακτήρα. Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να συνεχίσει να γράφει και να θεωρείται μάλιστα ένας από τους κορυφαίους σύγχρονους στοχαστές σήμερα.

Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείµ «Ο Σόρος θέλει να αλλοιώσει την εθνοτική µας σύνθεση»


Τον αποκαλούν «φανατικό» και «ζηλωτή». Όσοι αγνοούν τις απίστευτες αγριότητες που λαµβάνουν χώρα στα ισλαµικά κράτη τον λένε και «ταλιµπάν». Είναι ευκολονόητα τα αίτια των ύβρεων που εκτοξεύονται εναντίον του θαρραλέου και νουνεχή ιεράρχη: Πιστεύει όσα λέει και δέχεται να πληρώσει το «επικοινωνιακό» αντίτιµο για την προσήλωσή του στις αρχές που δίδαξε ο Χριστός. Ο τόνος της φωνής του είναι ήρεµος. Η όψη του γαλήνια. Τα επιχειρήµατά του κινούνται από το πεδίο του δόγµατος στις επιστήµες µε χαρακτηριστική ευκολία. Είναι λόγιος. ∆εν το επιδεικνύει. Προσπαθεί να γίνεται κατανοητός απ' όλους. Τα καταφέρνει. Ερχόµενος στον χώρο της διεξαγωγής της συνέντευξης για το θέµα του

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Η ώρα του θανάτου για το "κόμμα των πολιτικών κομμάτων»


Άρθρο του Πολύδωρου Ιππ. Δάκογλου
Ερμηνεύουν με λάθος τρόπο την παθητικότητα με την οποία οι Έλληνες δέχονται τον καταιγισμό τους ψεύδους και των μέτρων που υποτιμούν την νοημοσύνη και την αξιοπρέπειά τους και βεβαίως, το επίπεδο της ζωής τους.
Πιστεύουν ότι έχουν όλο τον πολιτικό χρόνο για να ολοκληρώσουν, ο καθένας τα δικά του σχέδια. Δεν βλέπουν να απειλούνται από τίποτε. Νομίζουν ότι δεν απειλούνται από κανέναν.
Αυτό ακριβώς είναι το λάθος τους. Δεν θέλουν να δουν ότι η απειλή του συστήματός τους και της

Δέν Ξεχνώ!!! Βασίλης Σκουλάς

        Όμως εγώ δε ξεχνώ δε ξεχνώ
      Καραολής και Δημητρίου θα γενώ
        
Μέλι πικρό στην Κύπρο πίνουνε πολύ
Αμμόχωστο Κερύνεια και Λευκωσία
κι ο Αττίλας πίσω απ' την πράσινη γραμμή

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Υπέρ των Αλβανών δολοφόνων η ανθελληνική ΑΝΤΑΡΣΥΑ


Την είδηση δεν την βάζουμε για να πούμε ότι "ανακαλύψαμε την Αμερική" αλλά για να καταδείξουμε αυτούς που κατατάσσονται με τις θέσεις τους και τις πράξεις τους στους εσωτερικούς εθνικούς εχθρούς και έτσι ο Έλληνας να γνωρίζει τι κρύβεται πίσω από αυτό το μόρφωμα που λέγεται ΑΝΤΑΡΣΥΑ .
Να θυμίσουμε ότι στο πρόσφατο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίχθηκε η άποψη πως η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα μπορούσε να αποτελέσει εταίρο σε μια αριστερή κυβέρνηση υπό τον Αλέξη Τσίπρα… 

Η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ), επικεφαλής της οποίας είναι ο Πέτρος Κωνσταντίνου, επικεφαλής στέλεχος του αριστερού κόμματος ΑΝΤΑΡΣΥΑ και δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τάσσεται υπέρ των …δικαιωμάτων των Αλβανών δολοφόνων της συμμορίας Μάριαν Κόλα και κατά της Αστυνομίας!

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Παρουσιάστηκε τουρκική σημαία-λάφυρο στην Αθήνα

Μια τουρκική σημαία, λάφυρο από τις επιχειρήσεις της ΕΛΔΥΚ στην Κύπρο το 1974, παρουσιάστηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην Αθήνα, στη διάρκεια παρουσίασης βιβλίου για την εισβολή του «Αττίλα» στη Μεγαλόνησο, πριν από 39 χρόνια.
 Παρόντες, βετεράνοι της ΕΛΔΥΚ που πολέμησαν γενναία το εισβολέα, όπως ο κ. Αντώνης Δούλας, γραμματέας του Συλλόγου «Βετεράνοι Πολεμιστές Κύπρου», ο οποίος

Ή «αλλεργία» της Ελληνικής υπεροχής: Όταν ανάξιοι και φθονεροί διαχειρίζονται τα θέματα τής Επιστήμης


Του Αντωνίου Ά. Άντωνάκου
Καθηγητού - Κλασσικού Φιλολόγου 
Ιστορικού - Συγγραφέως  
Αν οποιαδήποτε άλλη χώρα συμπεριλάμβα­νε στις τάξεις της έναν επιστήμονα του βελη­νεκούς του Άρη Πουλιανου και ένα εύρημα της αξίας του κρανίου του Αρχανθρώπου των Πετραλώνων, θα ύπερηφανεύετο και θα είχε προβάλ­λει διεθνώς και τον Επιστήμονα και τό Εύρημα. Λέω όμως «άλλη χώρα», εννοώντας πλην της Ελλάδος, δη­λαδή πλην των πολιτικών μαριονέτων πού διαχειρίζονται τις τύχες της. Πράγματι, την Ελλάδα, μεταπολιτευτικά, την κυβέρνησαν ανίκανοι και ούτιδανής άξιας πολιτικοί, συνεπικουρούμενοι από έναν κομματικό συρ­φετό επίσης ανικάνων πρασινοφρουρών, τών όποιων ή αξία πιστοποιείτο όχι από τις επιστημονικές περγαμηνές άλλα άπό τήν προοδευτική όσφυοκαμψία. Τέτοιοι άνθρωποι, λόγω της ασημαντότητας τους μπροστά στο κολοσιαίο έργο του Άρη και του Νίκου Πουλιανού προσπάθησαν και προσπαθούν να τους «κουράσουν» και να τους αποτρέψουν άπό τό να αναδείξουν τήν Ελλάδα ώς γενέτειρα του Αρχανθρώπου!

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

ΕΘΝΟΚΡΑΤΙΑ


Τα δυο τελευταία ιδεολογικά θέματα για την ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ που παρουσίασε ο ΚΟΙΝΟΣ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗΣ προκάλεσαν εντύπωση και θετικές κριτικές των αναγνωστών οι οποίοι ζητούν όπως είναι φυσικό επόμενο, ακόμα περισσότερα για το θέμα αυτό..

Σκοπός μας όμως δεν είναι να διατυπώσουμε εδώ τις λεπτομέρειες και τις νομικές και τις συνταγματικές διαδικασίες του κράτους της εθνοκρατίας, της ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ , κλπ  αλλά να καταθέσουμε το περίγραμμα, το πλαίσιο, τις ιδεολογικές και πολιτικές αρχές και συνιστώσες της οργανικής κοινωνίας ωστόσο μια προσεκτική μελέτη των θεμάτων που παραθέτουμε δείχνει τις κατευθύνσεις της πυξίδας.

Όπως γράφει και ο Μάκης Κούρτογλου στον επίλογο του θέματος του ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ « το οργανικό πολίτευμα σαν άλλος Πλάτωνος πολιτικός θα κληθεί να νομοθετήσει ο Εθνικιστής νομοθέτης.

Παρουσίαση του βιβλίου «Κύπρος 1974: Η μεγάλη προδοσία»



Με αφορμή την β’ εμπλουτισμένη έκδοση του βιβλίου «Κύπρος 1974: Η μεγάλη προδοσία» του Κωνσταντίνου Δημητριάδη, οι εκδόσεις «Πελασγός» θα πραγματοποιήσουν σήμερα Δευτέρα 22 Ιουλίου στις 7:00 μ.μ. στο αμφιθέατρο «Γρίβας-Διγενής» (Καλλιρρόης 48) εκδήλωση για την κυπριακή τραγωδία του 1974. 

Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Μπικάκης Μανόλης- Ο Έλληνας που ξεκλήρισε μόνος του μια Τούρκικη ίλη αρμάτων και τσάκισε ένα τάγμα με 700 Τούρκους- Αυτοί είναι οι αληθινοί ήρωες !

Την Κυριακή 21 Ιουλίου 1974, μεταγωγικά αεροπλάνα τύπου NOR-ATLAS φορτώθηκαν στη βάση της Σούδας με την Α’ Μοίρα Καταδρομέων (360 άνδρες και τον οπλισμό τους) με εντολή να προστρέξουν σε βοήθεια των Κυπρίων που δεχόταν από την προηγούμενη μέρα την επίθεση του Αττίλα.

Στις 22.30 απογειώθηκε το πρώτο αεροπλάνο με τον κωδικό “ΝΙΚΗ 1” και ακολούθησαν τα άλλα 14, απογειώνονταν ένα αεροπλάνο ανά 5λεπτο, λόγω του κινδύνου σύγκρουσης διότι η πτήση γινόταν με σβηστά τα φώτα, χωρίς την υποστήριξη επίγειων σταθμών και σιγή ασυρμάτου.

Το τελευταίο αεροπλάνο “ΝΙΚΗ 15” απογειώθηκε στις 00.23 ξημερώματα της Δευτέρας 22 Ιουλίου με κυβερνήτη τον Ευάγγελο Πετρουλάκη παραβιάζοντας την απαγόρευση πτήσεων που ήταν τα μεσάνυκτα (ώρα 00.00) λόγω του κινδύνου να βρεθούν στη φλεγόμενη περιοχή μετά τη 04.00 πρωινή, ώρα που θα είχε αρχίσει τις επιθέσεις της η Τουρκική αεροπορία.

Το Εθνικό Μέτωπο Λαμίας τίμησε τους αγωνιστές της Κύπρου

Το Εθνικό Μέτωπο Λαμίας τίμησε με την παρουσία του γραμματέως του κ. Νικολάου Τζιόπα, την εκδήλωση του Συλλόγου Αγωνιστών- Κύπρος 1974 (παράρτημα Νομού Φθιώτιδος) που έγινε σήμερα Κυριακή 21 Ιουλίου 2013 στην Λαμία, στο μνημείο των Φθιωτών πεσόντων αγωνιστών, μπροστά στο κτίριο της Πανελλήνιας Εκθέσεως Λαμίας.

Ο  Νίκος Τζιόπας είπε στην ομιλία του:
"Αγαπητοί συμπατριώτες, φίλες και φίλοι, μιλώντας προχθές σε μία ραδιοφωνική συνέντευξη που είχα την τιμή να πάρω από τον εκπρόσωπο για τον Νομό Φθιώτιδος του Συλλόγου Αγωνιστών ΚΥΠΡΟΣ 1974 κ. Λάμπρο Αλεξιά, πέραν των συγκινησιακών θεμάτων, προέκυψαν και πολλές αλήθειες για τα

Στους Πρώτους οι Έλληνες μαθητές στην βιολογία - Βραβεύτηκε όλη η ομάδα !


Τα συγχαρητήριά μας στους Έλληνες μαθητές της ελληνικής αποστολής στην 24η Παγκόσμια Ολυμπιάδας Βιολογίας στην Ελβετία, αφού και οι τέσσερις μαθητές της αποστολής βραβεύτηκαν.
Μια νέα σημαντική επιτυχία χάρισαν στην Ελλάδα οι μαθητές : Στέργιος Τσίτος του 1ου ΓΕΛ Καρδίτσας και η Θεοφανώ Ζούμπου του ΓΕΛ Καρέα κατέκτησαν χάλκινο μετάλλιο ενώ η Ειρήνη Κωνσταντινίδου των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη και η Δέσποινα Μπενέτου του 9ου ΓΕΛ Πειραιά απέσπασαν έπαινο. Αυτό αποδεικνύει ότι όσο και να προσπαθούν να ρίξουν το επίπεδο της εκπαίδευσης, κάτι που σε μεγάλο βαθμό το έχουν καταφέρει (πτώση