Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Διαδρομή της Ελληνικής φυλής: Ο λόγος του Ακούφη στην σκηνή του Βασιλιά Αλέξανδρου




Άλλη μια έξωθεν μαρτυρία για την εξάπλωση των Ελλήνων από τα πανάρχαια χρόνια, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου,ως φορείς πολιτισμού.
Έτσι αναδεικνύεται χωρίς ιστορικούς ακροβατισμούς η ομφαλοκεντρική θεώρηση των πραγμάτων,την λαμπρή διαδρομή της Ελληνικής φυλής από τα βάθη των αιώνων στα πέρατα του κόσμου.

Μόλις ο Αλέξανδρος έφθασε στην Νύσα.έστειλαν κοντά του οι Νυσσαίοι τον πιο επιφάνη άνδρα τους-το όνομά του ήταν Ακούφης- και μαζί του ως πρέσβεις τριάντα πολίτες από τους πλέον διακεκριμένους,για να παρακαλέσουν τον Αλέξανδρο να αφήσει απείραχτη την πόλη τους για χάρη του θεού(αφείναι τω θεω την πόλιν).

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Με γραμμή «Αττίλα» ο Ερντογάν


ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Απολύτως συνεπής στην ακραία διχοτομική λογική της «λύσης» των δύο κρατών, με επιθέσεις εναντίον της Ελλάδας και με επιμονή στην πρακτική παραβίασης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο Ταγίπ Ερντογάν πραγματοποίησε χθες την πρώτη στο εξωτερικό επίσκεψή του με τη νέα του ιδιότητα, του προέδρου της Τουρκικής Δημοκρατίας.

Στέλνοντας ιδιαίτερα αρνητικό δείγμα γραφής, ο Τούρκος ηγέτης διέψευσε πανηγυρικά όσους περίμεναν ότι το πέρασμά του στην προεδρία της Δημοκρατίας θα σηματοδοτούσε τη μεταστροφή της εξωτερικής πολιτικής του, όπου το Κυπριακό αποτελεί το ευνοϊκότερο πεδίο μιας τέτοιας αλλαγής που θα διευκόλυνε την ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας και θα εξωράιζε τη διεθνή εικόνα της χώρας του η οποία έχει πληγεί ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο.

Αντιρωσική πολιτική Βενιζέλου. Ακύρωσε παρουσία της μπάντας της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας στο Φεστιβάλ στρατιωτικών ορχηστρών στην Κόκκινη πλατεία της Μόσχας


Μια βδομάδα πριν από την έναρξη του Φεστιβάλ στρατιωτικών ορχηστρών στην Κόκκινη πλατεία της Μόσχας η ελληνική στρατιωτική ηγεσία ενημέρωσε τους διοργανωτές πως δεν θα συμμετάσχει η μπάντα της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, που το Σεπτέμβριο του 2012, προκάλεσε μοναδικό ενθουσιασμό όταν χιλιάδες Ρώσοι και τουρίστες απ΄ όλο τον κόσμο στο χώρο της απέραντης Κόκκινης πλατείας είχαν μετατραπεί σε μια μεγάλη χορογραφία στους ρυθμούς... συρτάκι! Το βίντεο αυτό με τις μοναδικές αυτές στιγμές έκανε το γύρο του κόσμου, επί μήνες ολόκληρους.

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Μαθήματα νεοφιλελευθερισμού σε φοιτητές από τον Φούχτελ και τον Ανδριανόπουλο


Μαθήματα νεοφιλελευθερισμού σε έλληνες φοιτητές με «καθηγητές» τον Χανς Φούχτελ και τον Ανδρέα Ανδριανόπουλο! Και μάλιστα σε «Θερινή Ακαδημία» στη Λέσβο, ώστε τα σεμινάρια να συνδυάζονται με διακοπές.
Της Βασιλικής Σιούτη
Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε ένα από τα γερμανικά πολιτικά ιδρύματα, που έχουν αναλάβει ενεργό ρόλο μετά την κρίση και τη γερμανική κηδεμονία, το νεοφιλελεύθερο Friedrich Naumann, σε συνεργασία με τη ΜΚΟ «Ιωάννης Καποδίστριας».

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Το ανθελληνικό σχέδιο με τον ονομασία «μνημόνιο» αποδίδει για τους εχθρούς μας..


Τα μνημόνια μας σκοτώνουν!


Εκτός από τις πασίγνωστες οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες, για τις οποίες όλοι συζητάμε, τα μνημόνια έχουν επιδράσει καταστροφικά και στη δημογραφική κατάσταση της χώρας.
Η Ελλάδα, χωρίς ίχνος υπερβολής, γερνάει, πεθαίνει και αυτοκτονεί. Δεν το λέμε εμείς, αλλά τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής και του ηλεκτρονικού ληξιαρχείου...
♦ Οι γεννήσεις περιορίστηκαν στα χαμηλότερα επίπεδα από το...1932.
♦  Οι θάνατοι εκτοξεύτηκαν στο υψηλότερο επίπεδο μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.