Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο, 3 Μαρτίου 2018

Η ιστορία έχει και λευκές σελίδες που περιμένει να τις γράψουμε εμείς


γράφει ο Υπερείδης Γλαύκιππος

Για μια ακόμη φορά η πατρίδα μας διασύρεται διεθνώς. Το χτύπημα που δέχεται ο Ελληνικός Στρατός στον ψυχολογικό τομέα είναι τεράστιο. Δύο στρατιώτες του να περιφέρονται από τους τούρκους με καλυμμένα τα κεφάλια λες και είναι τίποτα κλεφτρόνια, είναι η χειρότερη εικόνα που μπορεί να βγει προς τα έξω. Οι τούρκοι γνωρίζοντας ότι σε κάθε αντιπαράθεση με τον στρατό μας (υπό πολιτική διοίκηση των επίγονων του Ζαχαριάδη) αυτός θα υποχωρεί και αυτοί θα αποκομίζουν οφέλη σε όποιο επίπεδο, δημιουργία γκρίζων ζωνών, συνεκμετάλλευση Αιγαίου, ανταλλαγή αιχμαλώτων κλπ.  Ανύπαρκτη είναι η αμυντική θωράκιση της πατρίδας μας, ανύπαρκτη  είναι η διπλωματική της άμυνα.  Η δε  στρατηγική της και ο σχεδιασμός τους δεν υπάρχουν κάν ούτε ως σκέψη.

Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018

Ο πλανήτης των πιθήκων


«Ο άνθρωπος διαφέρει από όλα τα άλλα ζώα, γιατί μόνο αυτός είναι προικισμένος με λόγο, ο οποίος τον καθιστά ικανό να διακρίνει το δίκαιο από το άδικο, το αγαθό από το κακό, το ωφέλιμο από το βλαβερό». Αριστοτέλης, Πολιτικά.

Συνεπώς, θα μπορούσε να πει κανείς μετά βεβαιότητας ότι ο άνθρωπος είναι «πολιτικό ζώο».
Από την άλλη μεριά, είπαν οι πρόγονοι:
Μέτρω χρω (Να κάνεις κάθε τι με μέτρο) Πιττακός.
Μη τείκειν άγαν (Να μην το παρακάνεις) Βίας.

Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018

Σαν σήμερα το 1943, σε ηλικία 84 ετών, «έφυγε» ο Κωστής Παλαμάς


Σαν σήμερα το 1943, σε ηλικία 84 ετών, "έφυγε" ο Κωστής Παλαμάς. Ο Παλαμάς δεν ήταν απλά ένας "καλός" ή έστω "μεγάλος" ποιητής, αυτοί οι τίτλοι από μόνοι τους δεν μου λένε και πολλά...ο Παλαμάς ήταν μύστης...μέσα από τους στίχους του εισήγαγε (ή τουλάχιστον προσπάθησε) εμάς τους αμύητους στις μεγάλες τραγικές αλήθειες της Ζωής, στην πολυπλοκότητα και μοναδικότητα του Νέου Ελληνισμού και, βεβαίως, σε αυτό που αποκαλούμε "μελέτη θανάτου".
Ο Νέος Ελληνισμός, φυσικός κληρονόμος και συνεχιστής του Αρχαίου και του Βυζαντινού, συνιστά ταυτόχρονα ένα διακριτό μέγεθος που αυτονομείται απέναντί τους, όπως ακριβώς ο γιος και η κόρη αυτονομούνται απέναντι στους γονείς που αγαπούν, όταν ενηλικιώνονται...το γιατί δεν "ενηλικιώθηκε" ακόμα, είναι άλλης τάξης ζήτημα. 

Γιώργος Γαλέος: «Παραμένω μαχόμενος δίπλα σας

Γιώργος Γαλέος: «Παραμένω μαχόμενος δίπλα σας
για κάθε Εθνικό θέμα ή διεκδίκηση της κοινωνίας»

Βιώνουμε, από την έναρξη του 2018, μια μοναδική καταιγίδα Εθνικών προκλήσεων και κυβερνητικών υποχωρήσεων. Καταστάσεων που μειώνουν την Εθνική μας Αξιοπρέπεια και δημιουργούν προϋποθέσεις περαιτέρω απωλειών Εθνικής κυριαρχίας.
Η κυβέρνηση και τα κόμματα των προθύμων, κάνουν συνεχείς παραχωρήσεις και αγνοούν την θέληση και τις αντοχές του λαού μας. Τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης και

ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΜΙΚΗΣ ΜΑΝΤΑΚΑΣ: ΠΑΡΩΝ...!!! Η Ιστορία πλήρης


Η δολοφονία του συναγωνιστή μας Μιχάλη (Μίκη) Μάντακα, είκοσι ενός ετών, Έλληνα φοιτητή της Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης και μέλους της FUAN (Φοιτητικής Νεολαίας του Εθνικού Κοινωνικού Κινήματος της Ιταλίας), είναι από τις πιο σκοτεινές και απαράδεκτες.
Στις 24 Φεβρουαρίου 1975 ξεκινούσε, στο Ποινικό Δικαστήριο της Ρώμης, η δίκη εναντίον τριών μελών του Potere Operaio (Εργατική Εξουσία), οι οποίοι είχαν κατηγορηθεί ότι απροκάλυπτα και σκόπιμα προκάλεσαν την πυρκαγιά στο σπίτι του Mario Mattei, γραμματέα της τοπικής οργάνωσης του MSI (Εθνικό Κοινωνικό Κίνημα) της περιοχής Primavalle στην Ρώμη, προκαλώντας τον θάνατο των δύο παιδιών του, Stefano και Vigillio...
Μια δίκη βρώμικη στην οποίαν ήθελαν να αρνηθούν την πασιφανή ενοχή των δολοφόνων του Potere Operaio...

Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018

Η αριστερή εκδοχή του «Νόμιμον και Ηθικόν» και η εντυπωσιακή άρνηση της Νέας Δημοκρατίας να ζητήσει την παραίτηση της Ράνιας Αντωνοπούλου


Πήρε δύο στελέχη που σταδιοδρομούσαν στις ΗΠΑ (προερχόμενα από το Ινστιτούτο Levy του Bard College) και τα έκανε εξωκοινοβουλευτικούς Υπουργούς σε κορυφαία και κρίσιμα υπουργεία. Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου (υπουργός Οικονομίας) και η Ράνια Αντωνοπούλου (υφυπουργός Εργασίας), είναι σύντροφοι στη ζωή και η προσωπική τους περιουσία υπερβαίνει τα 5.000.000 δολάρια. Μια περιουσία που απέκτησαν στις ΗΠΑ, πριν ο προερχόμενος από την ΚΝΕ Αλέξης Τσίπρας, χρησιμοποιώντας το πρωθυπουργικό του προνόμιο τους διορίσει υπουργούς της κυβέρνησής του.

Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018

Πέρα από το «ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ» Μια αντιεξουσιαστική προσέγγιση του εθνικού μας Αύριο.


γράφει ο Γιάννης Παναγιωτακόπουλος 

“Αν το κράτος στεναχωρή το έθνος, πρέπει αναγκαστικά ή να αλλάξη μορφή ή να χαθή. Το κράτος που εμποδίζει τη φυσιολογία του έθνους, είναι περιττό και βλαβερό. Χρειάζεται μιά πολιτική ζωή ανεξάρτητη, δηλαδή ελληνική, για να γεννηθή ένας ελληνικός πολιτισμός.” 
Ίων Δραγούμης 
Ας αρχίσουμε να λέμε όσα θα έπρεπε νά ‘χουμε πεί. Όσα θα έπρεπε τώρα να συζητάμε. Σίγουρα όσα θα πρέπει στο μέλλον να έχουμε ξεκάθαρα...
Τώρα που τα θλιβερά μακιγιάζ απλώνονται και ξεθωριάζουν κάτω από την καταιγίδα των γεγονότων, τα πράγματα γίνονται ξεκάθαρα κι έρχεται η ώρα να προσδιορίσουμε την σχέση μας με την γριά πόρνη της Γαλλικής επανάστασης και της Βαβαροκρατίας...

Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018

Το αδελφάτο των Ιπποτών της Ελεεινής Τραπέζης …ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ –ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ…


γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Αν η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ και ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ κέρδισε κάποιους χαρακτηρισμούς, γνωστούς σε όλους, τους κέρδισε με το σπαθί της. Και απατεώνες (πολιτικοί) είναι, και κλέφτες (ελπίδων) είναι και προδότες(αρχών) είναι και δουλικά (ξένων εντολέων) είναι και ξεπουλητάρια (ιδεών και συντρόφων) είναι. Ο Ερντογκάν έφερε στην επιφάνεια έναν ακόμη χαρακτηρισμό …και Μπρανκαλεονιστές είναι.