Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Να μένει τό βύσσινο... σύντροφοι της ΝΔ... (του Θεόδωρου Καραμπέτσου)


Οι συνοδοιπόροι αποχαιρετούν τον σύντροφό τους
καπετάν Γιώτη
το άρθρο του συναγωνιστή Θεόδωρου Καραμπέτσου δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ τον Ιούλιο του 1990 στην στήλη ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΑ 
Μέσα από αυτά τα κείμενα προβάλουμε και αλήθειες που έχουν ξεχαστεί αλλά και αποτελούν στοιχεία ιστορικά που μπορούν να συνδέσουν μερικά πολιτικά "κενά" και να δώσουν απαντήσεις σε ερωτήματα. Αλλά και να δημιουργήσουν προβληματισμό και τροφή για σκέψη καθώς κάποια γεγονότα επαναλαμβάνονται ιστορικά. Μην απορήσετε αν θα δείτε στο προσεχές χρονικό διάστημα να εμφανίζονται κάποιοι με παρόμοιες συμπεριφορές σαν αυτές που περιγράφει ο συναγωνιστής Καραμπέτσος, πουλώντας "εθνικισμό", "πατριωτισμό", "αντικομμουνισμό" και άλλα καλούδια..

Οι Τούρκοι βάζουν τις βάσεις στην Θράκη για επεμβάσεις τύπου Βόρειας Συρίας


εικόνα από την καταπίεση που δέχονται οι μουσουλμάνοι
της Θράκης. Στην Θράκη υπάρχουν μουσουλμάνοι στην
Κωνσταντινούπολη πόσοι Χριστιανοί έμειναν; 
Η ανθελληνική  αλλά και η πολιτική υποτέλειας  που εφαρμόζουν όλες οι μεταπολιτευτικές ελλαδικές κυβερνήσεις  και στηρίζουν όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου και οι «προοδευτικές δυνάμεις»,  έχουν ανάψει το πράσινο φως στις σοβινιστικές ορέξεις των προαιώνιων μας εχθρών. Εκτός από τις αλλεπάλληλες προκλήσεις, τους εξευτελισμούς που προκαλούν στο ελλαδικό προτεκτοράτο,   τις καθημερινές παραβιάσεις, τις ανεκδιήγητες και γραφικές μηνύσεις στους Έλληνες πιλότους που τους οδήγησαν εκεί που πάντα τους οδηγούν οι αληθινοί Έλληνες, την γελοιοποίηση των ελληνόφωνων πολιτικών που χρειάζονται να πάρουν την άδεια  των Τούρκων για να ταξιδέψουν εντός Ελλάδος έρχεται και μια νέα πρόκληση, που μπορεί να αποτελεί συνέχεια της γνωστής τουρκικής τακτικής αλλά υποκρύπτει σοβαρούς κινδύνους για την πατρίδα μας 

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Όχι κύριε Μητσοτάκη! Οι Πόντιοι δεν υπήρξαν θύματα μισαλλοδοξίας, ρατσισμού και τυφλής βίας. Σφαγιάστηκαν από το Τουρκικό κράτος.


Ακόμα και αυτή την ημέρα, ημέρα μνήμης στους 353.000 άγρια δολοφονημένους Έλληνες του Πόντου, θέλησε ο επικεφαλής, της γνωστής οικογενείας Μητσοτάκη και του οικογενειοκρατικού κόμματος της ΝΔ να περάσει το δικό τους κίβδηλο και νεοταξικό μήνυμα. Δήλωσε:
 «Σήμερα τιμούμε τα αθώα θύματα της Ποντιακής Γενοκτονίας, ενός εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας που σημάδεψε τις απαρχές του 20ου αιώνα. 

Είναι ημέρα μνήμης και περισυλλογής. Παντοτινό μάθημα απόρριψης της μισαλλοδοξίας, του ρατσισμού και της τυφλής βίας, θύματα των οποίων υπήρξαν οι Πόντιοι αδελφοί μας».. 
  1. Καμία αναφορά στην ταυτότητα των δολοφόνων. Καμία αναφορά στους Τούρκους βάρβαρους εγκληματίες. Για τους Γερμανούς καθοδηγητές των Τούρκων στην Ποντιακή Γενοκτονία ούτε λόγος φυσικά. 

Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Οι Γραικύλοι προπαγανδιστές της συμφοράς


η φωτογραφία των ανιστόρητων προπαγανδιστών 
Εσύ ανιστόρητε νεοελληνάκο ήξερες ότι το 1922 δεν υπήρχε Συρία αλλά μόλις παραχωρηθείσα στους Γάλλους οθωμανική επαρχία με 1.800.000 κατοίκους, μουσουλμάνους, εντοπίους χριστιανούς, Αρμένιους, Ισραηλίτες Μισραχί και φυσικά Έλληνες;

Ήξερες ότι Έλληνες από νότιες επαρχίες της Τουρκίας, πήγαν προς το Αλέπι και την Αλεξανδρέττα (δηλαδή σε εδάφη που έλεγχαν οι Γάλλοι), και έμειναν εκεί για πολύ μικρό χρονικό διάστημα, μέχρι να μεταφερθούν στην Ελλάδα;
Ήξερες προπαγανδιστή της συμφοράς ότι οι ντόπιοι και ιδιαίτερα οι Γάλλοι

Τρίτη 17 Μαΐου 2016

«Το δίκιο θα ξεμπροστιάζει πάντα..»


Ζούμε σε μια εποχή που ο ατομικισμός και η ιδιωτεία στήνουν χορό μέσα στην φράση «εγώ την δουλειά μου κάνω...».
Που η ανηθικότητα και η αλαζονεία χασκογελούν πίσω από το «εγώ εντολές εκτελώ...».
Που η απληστία, η αναίδεια και η αδιαφορία τάχα δεν φαίνονται στο «εγώ το ψωμί μου βγάζω...».
Και αυτό γιατί υπάρχεις εσύ...
Εσύ που την κατάντια την ονομάζεις ανάγκη...
που την ανοχή την αποκαλείς υπομονή...
που τον αυτοεξευτελισμό τον λες επιβίωση... 

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Όταν ο Μπακούνιν μιλούσε για Πατρίδα και για Έθνος…


του Πολύδωρου Ι. Δάκογλου
Η άρνηση της ουσίας και της ιστορικής και κοινωνικής σημασίας της Πατρίδας και του Έθνους, είναι κοινό χαρακτηριστικό των κομμουνιστών και των αναρχικών.
Ίσως γιατί εν γένει πρόκειται (στην πλειοψηφία τους) για άτομα που δεν διαβάζουν και περιορίζονται να παπαγαλίζουν διάφορες ρετσέτες δευτεροκλασάτων "θεωρητικών" των κομμάτων και των οργανώσεών τους.
Τους παραπέμπω λοιπόν να διαβάσουν Μαρξ και Μπακούνιν. Για να μην κουραστούν, μάλιστα, παραθέτω και μερικά αποσπάσματα του μεγάλου θεωρητικού του δικού τους ιδεολογικού φάσματος, Μιχαήλ Μπακούνιν.

Κυριακή 15 Μαΐου 2016

"Μιναρέδες, οι Λόγχες του Ισλάμ στην Ευρώπη"


Μια ακόμη εκδήλωση του συλλόγου
ΑΠΣ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΕΣ Λαμίας 
αγκαλιάστηκε από πλήθος συμπολιτών μας, οι οποίοι στηρίζουν τις προσπάθειές μας στα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα του τόπου μας. Η παρουσίαση του εξαιρετικά επίκαιρου επιστημονικού συγγράμματος του Στρατιωτικού Δικαστή Χρήστου Τσιαχρή   "Μιναρέδες, οι Λόγχες του Ισλάμ στην Ευρώπη" στέφθηκε με επιτυχία. 
Ένα βιβλίο επίκαιρο όσο ποτέ, λόγω της εξάπλωσης του Ισλάμ, της ισλαμικής απειλής για την Ευρώπη και όλο τον δυτικό κόσμο, αλλά και της πρόσφατης απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας που επέτρεψε/ επικύρωσε την ανέγερση 
τεμένους στην Αθήνα. Η μελέτη, εκτός από τις πλούσιες πληροφορίες, δίνει επιχειρήματα σε όποιον ενδιαφέρεται να έχει, για το συγκεκριμένο ζήτημα, σοβαρές πολιτικές θέσεις και να μην περιορίζεται σε συνθήματα και αφορισμούς.