Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019

H ομοφυλοφιλία και η διάδοση της: Όπλο στην υπηρεσία των νεοταξικών επιδιώξεων (του Κώστα Καρδαρά)


Αρκετά πια με το πολιτικό τους "ορθό". Πρέπει να αντιληφθούμε πως η μεθοδευμένη προώθηση της ιδέας της ομοφυλοφιλίας, αποτελεί και αυτή μέρος του σχεδίου για την βιολογική, ηθική και κοινωνική ισοπέδωση, την ισοπέδωση των ατόμων, των κοινωνιών και των εθνών σε απρόσωπες ουδέτερες οντότητες καθώς και την διάλυση της εθνικής και κοινωνικής συνοχής δια της αποσαθρώσεως του συνιστώντος τους κυττάρου, της οικογένειας, ώστε να μετατραπούν σε ιδανικά συστατικά του εκτρώματος της ομογενοποιημένης νεοφιλελεύθερης ανθρωπότητας που μεθοδεύουν οι παγκόσμιοι εξουσιαστές.

Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019

Γιατί ο Τσίπρας προκήρυξε εκλογές τώρα…


γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Ακούω την Φώφη Γεννηματά και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να λένε, παντού όπου βρεθούν, ότι «Ο Τσίπρας σύρθηκε στις εκλογές λόγω της διαφορά των 9,3% που έδωσαν τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών». Θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω.

Αν κάνετε ένα κόπο και ψάξετε στο διαδίκτυο την διαφορά που εμφανίζει η Νέα Δημοκρατία από τον ΣΥΡΙΖΑ, στις δημοσκοπήσεις των δύο τελευταίων ετών θα δείτε ότι αυτή κυμαίνεται από 9% έως 11%. Δηλαδή, οι Ευρωεκλογές, απλώς επιβεβαίωσαν τα δημοσκοπικά ευρήματα της παρελθούσης διετίας.

Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019

Οι άνθρωποι έχουν πατρίδα. Και οι Έλληνες, είμαστε υπερήφανοι για τη δική μας!Μια Ευρώπη των Εθνών που αντιπαρατίθεται στην Ευρώπη του τραπεζικού κεφαλαίου και στο παγκόσμιο τοκογλυφικό σύστημα, προσφέρεται για προώθηση εθνικών κινημάτων που θα μπορούσαν υπό προϋποθέσεις να συνεννοηθούν. Η ζητούμενη και αναγκαία για το έθνος μας ισχύς, δεν πρέπει να ερμηνεύεται ως αυτοσκοπός αλλά ως απαραίτητη προϋπόθεση ανάπτυξης και συνεργασίας με βελτιωμένα κριτήρια, όρους και παραμέτρους. 

Οι εξελίξεις στους τομείς του διαστήματος, των επικοινωνιών, της τεχνολογίας, της οικονομίας καθώς και σε άλλους τομείς, σαφώς δεν τεκμηριώνουν θέση υπέρ της κατάργησης των εθνών. Τουναντίον, ενώπιον μιας απρόσωπης και πλαστής πραγματικότητας και μιας παγκόσμιας εικονικής πραγματικότητας, η οποία κάνει τον άνθρωπο από ελεύθερη προσωπικότητα σκλαβωμένο αριθμό και από ενεργό

Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019

Καταστροφική η τακτική υποχωρητικότητας και ενδοτισμού που προτείνει ο Σημίτης απέναντι στην Τουρκία


γράφει ο Δημήτρης Γκίκας*

Ο Κώστας Σημίτης, σε άρθρο του στην Καθημερινή, αναφερόμενος στις σχέσεις μας με την Τουρκία και τις διεκδικήσεις της τελευταίας επί της Ελληνικής ΑΟΖ, δηλώνει πως θα πρέπει να δεχτούμε λύσεις όχι ευχάριστες για χάρη της ειρήνης.
Στην ιστορία, η τακτική του κατευνασμού που συνοψίζεται στη φράση «υποχώρηση για χάρη της ειρήνης», εμφανίστηκε πολλές φορές. Η Αγγλική κυβέρνηση ακολούθησε αυτή την τακτική που ευαγγελίζεται ο κ. Σημίτης, έναντι του Χίτλερ, με καταστροφικά αποτελέσματα, ώσπου εμφανίστηκε στο προσκήνιο ο Ουίνστον Τσώρτσιλ, ο οποίος απέρριψε εντελώς αυτή την τακτική.

Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019

ΓΙΑ ΠΕΣ...


Το χρέος της Ελλάδος είναι απεχθές. Η Ελλάδα πρέπει -μεταξύ άλλων ενεργειών- να προσφύγει στο Διεθνές Δικαστήριο. Παραλλήλως, να ετοιμάσει εναλλακτικό σχέδιο για την περίπτωση "νομικού ατυχήματος". 
Η προετοιμασία ταχύτατου και αποτελεσματικού ελέγχου των Τραπεζών καθώς και ενδεχόμενης εθνικοποίησής των, πρέπει να είναι σενάριο έτοιμο προς εφαρμογή ώστε να μειωθεί η ένταση των βραχυπρόθεσμων επιπτώσεων στο λαό έως την αναμενόμενη μεσομακροπρόθεσμη ανάταξη. Η διπλωματική και στρατιωτική ετοιμότητα είναι αναγκαίες όσο ποτέ, τόσο για αποτρεπτική -σε πρώτη φάση- όσο και για επιθετικές ενέργειες.