Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

Ας δικτυωθούμε.


Η Ελλάδα των περίπου 9.000.000 Ελλήνων και των 11.000.000 κατοίκων εντός Ελλάδας (10.939.727 σύμφωνα με την επίσημη απογραφή τού 2011, η οποία γίνεται κάθε 10 χρόνια) και των περίπου 5.000.000 πολιτών ελληνικής καταγωγής τής διασποράς (σύμφωνα με στοιχεία τής Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού) οι οποίοι βρίσκονται σε περισσότερες από 140 χώρες, αποτελεί ποσοστιαίως ένα μικρό πληθυσμιακό μέγεθος σε σχέση με τον συνολικό πληθυσμό παγκοσμίως (7.600.000.000 άνθρωποι σύμφωνα με το Γραφείο Απογραφών των ΗΠΑ / USA Sensus Bureau).

Εθνική πρωτοπορία του Δήμου Πύργου. Ομόφωνο ψήφισμα για τον Ήρωα Κωνσταντίνο Κατσίφα!



Μετά από πρόταση του Δημοτικού Συμβούλου Χάρη Μιχαλακόπουλου και συμβολή στην τελική διατύπωση του κειμένου, πολλών Δημοτικών Συμβούλων, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πύργου (Ηλεία) εξέδωσε, σήμερα το απόγευμα (Παρασκευή 25-10-2019), ψήφισμα για τον Ήρωα Κωνσταντίνο Κατσίφα.
Το ψήφισμα εκδόθηκε ομόφωνα, απόντος του Δημοτικού Συμβούλου της Χρυσής Αυγής και με τον εκπρόσωπο του ΚΚε να βρίσκεται εκτός αιθούσης την ώρα της ψηφοφορίας.

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Η σύγχρονη Ελληνική Ιδεοληψία


Σαν Έθνος έχουμε την τύχη να καταγόμαστε από εκείνους που έδωσαν την πρώτη ύλη στην Παγκόσμια Διανόηση και τον σύγχρονο πολιτισμό. Θεωρίες, Ιδέες, Φιλοσοφίες, πολιτικά συστήματα, Επιστήμες, Ποίηση, Λογοτεχνία, αλλά και όλες οι βάσεις του κόσμου όπως τον ξέρουμε και τον βιώνουμε σήμερα, έχουν αφετηρία και σημείο αναφοράς την Ελλάδα. Και μνημονεύονται με το ελληνικό τους όνομα παγκοσμίως ανά τους αιώνες.
Μια λέξη όμως που είχε διαφορετική διαδρομή μέσα στους αιώνες, είναι η λέξη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Η έννοιά της φυσικά, ως πολίτευμα, με την βασική της έννοια, όπου οι 51 έχουν δίκαιο και οι 49 άδικο. Το πολίτευμα που εφάρμοσε ο Κλεισθένης το 508 π.Χ. και το κατέγραψε για πρώτη φορά ο Ηρόδοτος το 460 π.Χ.

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Το παραμύθι της..πολυπολιτισμικότητας.


Ποτέ μα ποτέ μην δεχτείτε το ψέμα, μην «φάτε» το παραμύθι, μην «χάψετε» την προπαγάνδα ότι αυτό που βλέπουμε να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας, χωρίς να έχουμε ερωτηθεί είναι μια μετατροπή  της κοινωνίας μας  σε πολυπολιτισμική… 
Δεν πρόκειται για την εισαγωγή κουλτούρας, δεν μιλάμε για την διοργάνωση κάποιων φεστιβάλ, για την παρουσίαση της κουζίνας του Σουδάν του Μπαγκλαντές ή της Σομαλίας..Πρόκειται  για την φυσική εισβολή Αφροασιατικών πληθυσμών στην κοινωνία μας.

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Η πρώτη Νίκη των Ελλήνων έναντι της Νεοταξικής κυβέρνησης της ΝΔ και του σχεδίου εποικισμού της Ελλάδος!


Η χθεσινή προσπάθεια εποικισμού με 200 λαθρομετανάστες άλλης μιας περιοχής της Ελλάδος, από την Νεοταξική κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας απέτυχε χάρη στα εθνικά αντανακλαστικά που έδειξαν οι  κάτοικοι στα Βρασνά του Νομού Θεσσαλονίκης στην Μακεδονία. Έτσι κατάφεραν να τους διώξουν από τον τόπο τους και να μην εγκατασταθούν εκεί. Η σύσσωμη συστράτευση των κατοίκων ήταν η συνταγή αυτής της Νίκης. Ο Θοδωρής Ιορδανίδης Αντιδήμαρχος του Δήμου Βόλβης δήλωσε πως "Δεν θα καταστραφούμε εμείς για να ασκήσουν την ΜΑΥΡΗ πολιτική τους κάποιοι οι οποίοι κυβερνούν." Το αποτέλεσμα λοιπόν αυτής της εθνικοκοινοτικής σύγκρουσης με τους υπαλλήλους

1.000 Μνημόσυνα για τον Κατσίφα… 1.000 ΕΛΠΙΔΕΣ για τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!


1.000 Μνημόσυνα για τον Κατσίφα…
1.000 ΕΛΠΙΔΕΣ για τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!
Τώρα που ο Ελληνισμός βάλλεται όσο ποτέ, έχουμε όλοι μας την υποχρέωση, από τον πιο απλό πολίτη μέχρι τον οποιοδήποτε σύλλογο-φορέα ή πολιτικό οργανισμό, σε όλη την Οικουμένη, να τιμήσουμε, παράλληλα με την επέτειο του ΟΧΙ και τον τελευταίο (χρονικά) Εθνομάρτυρα που έπεσε για τη σημαία και για το ΟΧΙ. Τον Κωνσταντίνο Κατσίφα.