Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Ανοιχτή συζήτηση στον Πειραιά για τον Ελληνικό Εθνικισμό


Η οργάνωση Πειραιώς στα πλαίσια της προσπάθειας για την συγκρότηση ενός ενιαίου Εθνικού Μετώπου, διοργανώνει ανοιχτή συζήτηση μέ θέμα:Πατρίδα-Πολιτισμός-Ο Ελληνικός Εθνικισμός του αύριο την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:30.

Την συζήτηση συντονίζουν οι συναγωνιστές:
Νεκτάριος Ντούγζουλης -φιλόλογος, Γεώργιος Κατσουράκης-ιατρός και Μάνος Πολλάτος-ελεύθ.επαγ.

Έλληνες μαθητές μέσα από το Βρεταννικό Μουσείο : Φέρτε πίσω τα κλεμμένα


Στις αρχές Φεβρουαρίου του τρέχοντος σχολικού έτους 2012-2013, το 2ο Γυμνάσιο Κορίνθου στα πλαίσια των σχολικών Δραστηριοτήτων, υλοποίησε ένα Πολιτιστικό – Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα με θέμα : "Ολυμπιακοί Αγώνες – Λονδίνο 2012. Μάρμαρα του Παρθενώνα – Βρετανικό Μουσείο 2012. : Σχέση και αντίφαση "
15χρονοι μαθητές και μαθήτριες του 2ου Γυμνασίου Κορίνθου και τρεις καθηγητές τους που πραγματοποιούσαν εκπαιδευτική εκδρομή στο Λονδίνο, έδωσαν το δικό τους μήνυμα ότι τα μάρμαρα του Παρθενώνα είναι Ελληνικά, σηκώνοντας 4 Ελληνικές σημαίες και φωνάζοντας το σύνθημα : BRING THEM BACK!

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα.. Ενάντια στους προσκυνημένους


Το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα κατεβαίνει στις Προεδρικές εκλογές που γίνονται την Κυριακή στην Κύπρο μας και ζητάει την στήριξη όλων μας. Ο υποψήφιος του είναι ο Λουκάς Σταύρου αγωνιστής αλλά και συναγωνιστής .Αγωνιστής ο οποίος έχει παλέψει για την λευτεριά της Κύπρου κατά του αγγλικού και τουρκικού ζυγού .Μάλιστα την εθνικιστική του αυτή δράση την πλήρωσε με πέντε χρόνια φυλακή ως κατηγορούμενος για την ανατίναξη του αγγλικού ραδιοσταθμού αναμεταδόσεως στο Ζύγι. .Συναγωνιστής γιατί συμμετείχε στην ενδυνάμωση του εθνικιστικού κινήματος στην Ελλάδα.

Έλληνα της Κύπρου
Στις προεδρικές εκλογές της 17ης Φεβρουαρίου
ΣΠΑΣΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ .
Εναντιώσου στο σύστημα του καπιταλισμού και του προσκυνημένου στην τραπεζοκρατία ψευτοσοσιαλισμού.
Σπάσε τα ψευτοπατριωτικά και ψευτοεθνικιστικά

Η ευτυχία του ηρωικού Ανθρώπου είναι να δαπανά, ακριβέστερον ακόμη: να δαπανάται"



απόσπασμα από τον "Ηρωϊκό Τρόπο Ζωής

"Η ζωή είν' ένας διαρκής αγών, μία αδιάκοπος, χωρίς τέρμα και χωρίς σταμάτημα, μάχη εναντίον της φύσεως, εναντίον των άλλων ανθρώπων, εναντίον του εαυτού μας... 

Ο ηρωικός 'Ανθρωπος αποτελεί ο ίδιος κέντρον του εαυτού του, ελεύθερος εις την απομόνωσίν του, αριστοκρατικός με την απόστασιν εις την οποίαν κρατεί τους άλλους, απτόητος με το θάρρος της προσωπικής του γνώμης και της προσωπικής του ευθύνης, υπερήφανος μέσα εις το άβατον τέμενος της μοναξιάς του. 

Δι' αυτό δεν καταδέχεται να φθονεί, μήτε να παραβγαίνει με τους άλλους· δεν χρειάζεται να βεβαιώνει εις τον εαυτό του μ’ αυτό το μέσον,

Η Βόρειος Ήπειρος ήταν είναι και θα μείνει ΕΛΛΗΝΙΚΗ !


99η Επέτειος Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου.Εκδηλώσεις σε Αθήνα και Πάτρα
 Δυο εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα και στην Πάτρα με αφορμή την 99η Επέτειο Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου μας.
Στην πρώτη που γίνεται στην Αθήνα ο σύλλογος Βορειοηπειρωτών, μας προσκαλεί να παραβρεθούμε   στην πανηγυρική Δοξολογία που τελεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Καρύτση, πλατεία Καρύτση Αθήνα, την Κυριακή 17ην Φεβρουαρίου 2012 στις 11.30 π.μ. και η δεύτερη πάλι την Κυριακή 17-02-2013 και

Αγωνιστικό Ημερολόγιο - Οι διώξεις των Εθνικιστών και οι Κινητοποιήσεις του Κινήματος



Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΡΑΒΑΡΗ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

• Κυριακή 14η Φεβρουαρίου 1982 : Επιστρέφοντας το βράδυ ο αρχηγός του ΕΝΕΚ με τα μέλη της Ε.Ε. Ιω. Σχοινά και Δημ. Τσούγκο από την Δυτική Μακεδονία περνούν από τα Φάρσαλα, συναντούν τον συν. Γρ. Κράβαρη και μαθαίνουν από τον ίδιο ότι του κοινοποίησαν μετάθεση από τα Φάρσαλα στην Άμφισσα. Εκεί λοιπόν σε μία καφετέρια ελήφθη η απόφαση για δυναμική αντίδραση στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που καλλιεργούσε το μίσος και τον διχασμό. Το ΠΑΣΟΚ είχε «βάλει χέρι» σε εκατοντάδες μέλη της Ν.Δ. και δεν μίλησε κανείς. Έκαναν το λάθος όμως να θέσουν υπό διωγμό έναν δικό μας και αυτό έπρεπε να το πληρώσουν. Η πρώτη αντίδραση ήλθε την επομένη. Εννοείται ότι η αντιπροσωπεία της Ε.Ε. του Κινήματος κοιμήθηκε στα Φάρσαλα.

Εξοβελίζουν τη Πάλη από τους Ολυμπιακούς Αγώνες !



Η έμπνευση της ΔΟΕ να αποβάλλει από τους Ολυμπιακούς Αγώνες το άθλημα της πάλης είναι εξοργιστική αλλά απολύτως κατανοητή από εμάς τους Εθνικιστές,  καθώς γνωρίζουμε το υπόβαθρο των "πολιτισμένων Ευρωπαίων" .
Βλέπετε ο "πολιτισμός" των Αθανάτων δεν μπορεί παρά να περιοριστεί σε φιέστες τύπου Λονδίνου που καμιά σχέση δεν έχει με τα Ολυμπιακά Ιδεώδη Ο δικός τους "Ολυμπισμός" είναι ένα κράμα από διατροφικά σκάνδαλα με κρέας από γαιδούρια, με γκέι παρελάσεις και δυνατούς χορηγούς αυτού του τσίρκου που θα τους τα ακουμπάει για να διαφημίζουν τα προϊόντα τους .Και η πάλη δεν έχει τα προσόντα, δεν μπορεί  και ούτε θέλει να συμμετάσχει  σε αυτήν την αηδία που

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Οι νεόκοποι Ζαχαριάδηδες με το ..μπαγιάτικο μίσος



Όπως ήταν λογικό, πάντα βάση ιδεολογίας, ένα ακόμα γνωστό στέλεχος του νεοταξικού σχηματισμού με το όνομα ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκε υπέρ της ονομασίας των Σκοπίων ως Μακεδονία .Πιο συγκεκριμένα ο  αρθρογράφος της φυλλάδας "ΑΥΓΗ" όργανο του νεοταξικού κόμματος , ο Στρατής Μπουρνάζος
γράφει πως το 1992, αρκετοί σύντροφοι ήμασταν απολύτως βέβαιοι ότι η γειτονική χώρα λέγεται, και δικαιούται να λέγεται, νέτα-σκέτα, Μακεδονία. Ταυτόχρονα όμως, θεωρούσαμε εντελώς μάταιο, αν όχι ανόητο, να την αποκαλούμε έτσι, όταν συζητάγαμε δημόσια – όχι σε ένα καφενείο, αλλά ακόμα και με τους συμφοιτητές μας στη Φιλοσοφική: γιατί αυτό έκοβε κάθε γέφυρα συζήτησης με το 90% που πίστευε (λανθασμένα, αλλά ακράδαντα) ότι οι γείτονες πρέπει να ονομάζονται «Σκοπιανοί» – αν όχι

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Όχι στην νέα γενοκτονία του ελληνισμού που φυλάει Θερμοπύλες


«Όχι στην νέα γενοκτονία του ελληνισμού που φυλάει Θερμοπύλες» φώναζαν οι σύλλογοι των Βορειοηπειρωτών και των Ποντίων που συγκεντρώθηκαν παρά την καταρρακτώδη βροχή έξω από το υπουργείο Εργασίας, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τον «ανθελληνικό» -όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν- νόμο 4093/2012 που προβλέπει μεταξύ άλλων, «την κατάργηση των επιδομάτων πείνας για τους υπερήλικες επαναπατρισθέντες αλλά και μια σειρά από επαχθή μέτρα».
Την εκδήλωση χαιρέτησαν οι Ανεξάρτητοι

Η Συστράτευση Όλων των Εθνικιστών είναι Εθνική και Πολιτική αναγκαιότητα - Και Πρέπει και Μπορούμε


Από την μεταπολίτευση και μετά όλες οι προσπάθειες που έγιναν πέραν της Νέας Δημοκρατίας σε αυτόν που λέγαμε πατριωτικό χώρο με τον ένα η τον άλλο τρόπο. απορροφήθηκαν από τον Καραμανλισμό και το πολιτικό κατεστημένο της δεξιάς.
Ο πατριωτικός χώρος εκδηλώθηκε άλλοτε ως φιλοβασιλικός, φιλοχουντικός και κυρίως ως αντικομουνιστικός.
Είναι λάθος να πιστεύουμε ότι υπήρξε εθνικιστικός χώρος, γιατί απλά κανένα από τα κόμματα που συμμετείχαν στις εκλογές και έφεραν εκλογικό αποτέλεσμα, δεν αυτοπροσδιορίστηκε  εθνικιστικό.

Υποθήκες (Συμβουλες) στους Αθηναίους


Η δικιά μας πόλη ποτέ δε θα καταστραφεί σύμφωνα με τα Δία τη θεϊκιά θέληση και τις σκέψεις των μακάρων αθάνατων θεών, γιατί τόσο μεγαλόψυχη προστάτρια, η κόρη του ισχυρού Πατέρα Παλλάδα Αθηνά, κρατά τα χέρια πάνω της.

Οι ίδιοι όμως με τις απερισκεψίες τους να καταστρέψουν τη μεγάλη πόλη θέλουν οι πολίτες, σπρωγμένοι από την πλεονεξία κι οι άδικες διαθέσεις των αρχηγών του δήμου, που αναπόφευκτο τους είναι να παθουν από την μεγάλη αλαζονεία τους πολλές συμφορές, γιατί δεν ξέρουν να συγκρατούν τις αχόρταγες αξιώσεις τους, ούτε τα τωρινά χαρούμενα συμπόσια να κάνουν με κόσμια ησυχία ...

Και πλουτίζουν με το να παρασύρονται σε σε άδικες πράξεις ...

Ούτε τα ιερά κτήματα, ούτε κάτι από τα δημόσια λογαριάζοντας, κλέβουν με αρπαχτικές διαθέσεις άλλος από εδώ και άλλος από εκεί.

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Ομιλία στην Αθήνα για την Βόρειο Ήπειρο

Η ανακήρυξη της αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου (Αργυρόκαστρο 17 Φεβρουαρίου 1914).
Την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου, ώρα 6:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ομιλία με ομιλητή τον Δημήτρη Περδίκη, αντιπρόεδρο της Κίνησης για την Αναγέννηση της Βορείου Ηπείρου, και θέμα «Ο Αυτονομιακός Αγώνας της Βορείου Ηπείρου και οι εξελίξεις στο Βορειοηπειρωτικό ζήτημα σήμερα». Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα διαλέξεων «Γεώργιος Γρίβας» του Πανελλήνιου Συνδέσμου Μαχητών και Φίλων της Εθνικής Αντιστασιακής Οργανώσεως «Χ» (Πανεπιστημίου 64, 6ος όροφος).

Μη - συμβατικές ιδεοληψίες


Πολλοί πιστεύουν ότι οι ψευδοεπιστημονικές αερολογίες εναντίον της παγκοσμίως αποδεκτής επιστημονικής θεωρίας σχετικά με την Ινδοευρωπαϊκή οικογένεια γλωσσών και τις μετακινήσεις των λαών-φορέων τους, αποτελούν προνόμιο κάποιων "ελληνόψυχων" ελλαδεμπόρων, οι οποίοι μέσα στην ημιμάθειά τους πιστεύουν ότι η καταπολέμησή της αποτελεί "πατριωτικό" καθήκον.  (σημ. Κοινού Παρονομαστή Η Ινδοευρωπαική γλώσσα και φυλή είναι ανθελληνικό κατασκεύασμα )

Δυστυχώς αυτή η παράκρουση έχει και τον αντίποδά της στους οπαδούς και τα στελέχη του ΚΚΕ, οι οποίοι συναγωνίζονται σε γελοιότητες τους "υπερ-πατριώτες" ιδεολογικούς αντιπάλους τους. Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό δείγμα αποτελεί και το φαιδρό επιστημονικώς πόνημα με τον κραυγαλέο τίτλο "Ο μύθος των Ινδοευρωπαίων και οι πέντε πολιτισμοί" και τον εξίσου φαιδρό υπότιτλο "Καιρός να ξαναγραφεί η ιστορία". Η διάνοια αυτή που ανέλαβε να ξαναγράψει την ...Ιστορία είναι κάποιος Νίκος Κυτόπουλος με το εξής "εντυπωσιακό" βιογραφικό:

Ρουπακιώτης: «Τώρα θυμηθήκατε την εθνική κυριαρχία;»


Μέχρι σήμερα η δοσιλογική κυβέρνηση μας έλεγε ασυναρτησίες και φληναφήματα .Ο υπουργός δικαιοσύνης όμως το είπε σαφέστατα .
Παραδώσαμε Εθνική Κυριαρχία .

Με αφορμή την στάση των βουλευτών της ΝΔ οι οποίοι ξεκαθάρισαν ότι θα καταψηφίσουν δύο άρθρα του νομοσχεδίου περί ναρκωτικών με το σκεπτικό ότι «εκχωρείται εθνική κυριαρχία» ο υπουργός δικαιοσύνης κ. Ρουπακιώτης είπε : «Από την στιγμή που προσχωρήσαμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση ένα μέρος της εθνικής μας ανεξαρτησίας εκχωρήθηκε. Από την στιγμή που συμμετέχουμε σε ευρωπαϊκούς θεσμούς ένα μέρος

ΕΘΝΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ


Γράφει ο Νίκος Παπαγεωργίου
Το κράτος ως πολιτικός μηχανισμός ανήκει στο έθνος το οποίο υπηρετεί. Διοικείται αξιοκρατικά από τους εκλεκτούς. Την επίλυση του προβλήματος ποιοι πρέπει να ηγούνται του έθνους, ο εθνικισμός το αντιμετωπίζει με την θεωρία των εκλεκτών. Σε κάθε εθνικιστική κοινωνία υπάρχει μία μειοψηφία εκλεκτών ανδρών, οι οποίοι θεμελιακό χαρακτηριστικό έχουν τον ιδεαλισμό. Συγχρόνως, τα άτομα αυτά διαθέτουν ηθική συγκρότηση και πολύ δυναμικό χαρακτήρα.

Ιδεαλισμός σημαίνει, ότι είναι πρόθυμοι και έτοιμοι υλικώς και ψυχικώς να προσφέρουν ασυζητητί τα πάντα υπέρ του συνόλου. Πολλές φορές επιδιώκουν να θέσουν τον εαυτόν τους και κάθε ενεργεία τους εις τη ν υπηρεσία του συνόλου, εις την υπηρεσία δηλαδή της εθνικής κοινωνίας και για την οποία ανάγκη, είναι έτοιμα να θυσιαστούν. Οι εκλεκτοί δεν εκλέγονται από την κοινωνία, αλλά αναδεικνύονται λόγω του δυναμισμού, των προσόντων που διαθέτουν τα οποία προαναφέραμε, καθώς επίσης και την επιθυμία τους να προωθήσουν με κάθε μέσον την ιδέα του έθνους. Με αυτόν τον τρόπο ο εθνικισμός λύνει το πρόβλημα της ηγεσίας του

Οι Παιδικές Ασθένειες του Εθνικισμού


Εκπαιδεύοντας τους εαυτούς μας

Ένα από τα σημαντικά θέματα που δίδασκαν τα καθοδηγητικά στελέχη του Κινήματος-ΕΝΕΚ στα μέλη των πυρήνων υποδοχής (Π.Υ.) ήταν  
«Οι Παιδικές Ασθένειες του Εθνικισμού»

Ανασύραμε από το αρχείο των εκπαιδευτικών θεμάτων το συγκεκριμένο θέμα διότι παρ’ όλο έχουν περάσει περισσότερα από 35 χρόνια από την εποχή εκείνη, της διαμόρφωσης και εκπαίδευσης πολιτικών στελεχών από το Κίνημα, διαπιστώνουμε ότι και σήμερα το συγκεκριμένο θέμα είναι το ίδιο επίκαιρο και χαρακτηρίζει όπως είναι λογικό, τις νεότερες γενιές, και όχι μόνο ! Παραθέτουμε λοιπόν βασικά στοιχεία του θέματος, προτρέποντας τους νέους αλλά και τους μεγαλύτερους να το μελετήσουν με προσοχή και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του..

Αποκαλυπτήρια Ν. Πλαστήρα - Χίος


Παρουσία πλήθους προσωπικοτήτων αλλά και της στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας, πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής τα αποκαλυπτήρια του έφιππου ανδριάντα του στρατηγού Ν. Πλαστήρα.

Τη διοργάνωση της εκδήλωσης είχε αναλάβει ο Φάρος Βαρβασίου που συστηματικά τα τελευταία 20 χρόνια χάρη στην επιμονή του Α. Αξιωτάκη κατάφερε να πάρει τελικά την έγκριση προκειμένου να κατασκευαστεί πιστό αντίγραφο του ανδριάντα που κοσμεί τη γενέτειρα του «Μαύρου Καβαλάρη» την Καρδίτσα.

Στη ζωή του Ν. Πλαστήρα αναφέρθηκε εκτενώς ο διοικητής της 96 Επιλαρχίας Αρμάτων

Σακοράφα προς Τσίπρα: Αλέξη, μας πούλησες!


Την πρώτη σοβαρή και ολοκληρωμένη εκ των έσω αμφισβήτηση, ύστερα από τους πρόσφατους συμβιβασμούς του με το Βερολίνο και την Ουάσινγκτον, υπέστη ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δέχτηκε όχι μόνο το «ακόντιο», αλλά και τα έντονα πυρά της Σοφίας Σακοράφα, η οποία με μια ομιλία-καταπέλτη τον κατηγόρησε ουσιαστικά ότι προδίδει τον αντιμνημονιακό αγώνα και ακυρώνει τη «διαπραγματευτική ισχύ» του. Οπως επισημαίνει, μάλιστα, όλες οι πρόσφατες συναντήσεις του, καθώς και οι «δηλώσεις νομιμότητας» που έκανε, «πήραν τον χαρακτήρα του καλού πολιτικού χώρου που δίνει τις εξετάσεις του στους δανειστές, στους τοκογλύφους, ώστε να προαχθεί σε εν δυνάμει κυβέρνηση»!

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Η ναυμαχία της Ναυπάκτου και η ήττα ακόμα πονάει τους Τούρκους !


Ένας Μουσουλμάνος μάλλον Τούρκος   βεβήλωσε το άγαλμα του Δον Χουάν της Αυστρίας νικητή στη μάχη της Ναυπάκτου, μιας από τις πιο αποφασιστικές νίκες της Ευρώπης στον αγώνα κατά του Μωαμεθανισμού (διαβάστε ΕΔΩ παλαιότερη δημοσίευση του Κοινού Παρονομαστή ) στο Ρέγκενσμπουργκ της Βαυαρίας, με  τουρκικές σημαίες !

Ανέβηκε πάνω στο άγαλμα και παρέμεινε εκεί για τρεις ώρες, απειλώντας να κόψει το λαιμό του, αν η αστυνομία προσπαθούσε να τον κατεβάσει. Πυροσβέστες τοποθέτησαν ένα προστατευτικό χαλί κάτω από το άγαλμα σε περίπτωση που προσπαθούσε να πηδήξει. 

Και μετά αναρωτιούνται γιατί τους φωνάζουν ¨ αλήτες προδότες πολιτικοί ..


Την ίδια ώρα που πετσοκόβουν τις συντάξεις πείνας των χαμηλοσυνταξιούχων, ΔΕΝ μπορούν να βρουν τον ακριβή αριθμό των βουλευτών, δημάρχων και νομαρχών που παίρνουν διπλές και τριπλές συντάξεις για να κάνουν κάποιες περικοπές....Αν νομίζετε ότι θα τους αφήσουν ΜΟΝΟ με ΜΙΑ σύνταξη είστε βαθειά νυχτωμένοι !!!!
Και μετά  αναρωτιούνται γιατί τους φωνάζουν <<αλήτες προδότες πολιτικοί >>

Διαβάστε τι έγραφε ο "Τύπος της Κυριακής"

Δεν εφαρμόστηκε στις 31 Ιανουαρίου η διάταξη που περιλαμβάνεται στον νόμο 4093/12 και

Η πατρικοΚατίνα των Σκοπίων των Αλβανών και της Τουρκίας ...ξεκατινιάζεται με τους συντρόφους του !


Μετά την συνέντευξη του Αλέκου Αλαβάνου, που δρομολογεί εξελίξεις στην αριστερά (όχι κεντροαριστερά) ήρθε σημερα μια ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook, του γνωστού -πλέον- Νάσου Θεοδωρίδη της πατριδοΚατίνας των Σκοπίων και της Τουρκίας που προκαλεί ανοιχτά, τον αρχηγό του κόμματος και τα στελέχη που βρίσκονται κοντά του.
H ανάρτηση:
"Ηρθαν τα αγρια να διωξουν τα ημερα.....Και διαφοροι θλιβεροί τσηρληντερς μας καλουν να σωφρονιστουμε...Και ξεσαλωνουν πατριδοκατινίστικα...Ανθ ημων οι τσηρληντερς, ή οπως λεμε ανθ ημων ο Γουλιμης........Το ερωτημα ειναι : Συριζα αιρετικος , σε θεμιτά ακροαριστερη κατευθυνση, με ΑΠΟΔΟΧΗ αντιδημοφιλων θεσεων στο εσωτερικό του (έστω κι αν χαθουν ψηφαλάκια) , ή οσφυοκαμπτης και συστημικός να προμοτάρει την αταξική γελοιότητα των εθνικων δικαίων ??...Μαχη μεχρι τελους....Αρχιζει το ματς"

ένα τραγούδι του Κωνσταντίνου Στυλιανού - Για τα παιδιά μας.


Για καλημέρα ο Κοινός Παρονομαστής προτείνει να ακούσετε ένα τραγούδι εθνικιστικό .




Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Ζούμε εποχές Κωνσταντίνου Καραμανλή - Ετοιμάζουν διώξεις για τους Εθνικιστές


Βρισκόμαστε ενόψει  διωγμών Ελλήνων και δη Εθνικιστών .Είναι ξεκάθαρο .Πρώτα είχαμε τα μηνύματα Τώρα έρχονται με θράσος κι δηλώνουν ευθέως πως όποιοι δεν τους κάνουν η μάλλον όποιοι δεν συμβιβάζονται με το  διεφθαρμένο κατεστημένο θα αποκλείονται από την Ελληνική βουλή .Η Χρυσή Αυγή αποτελεί το άλλοθι για να χτυπηθεί όλο το εθνικιστικό κίνημα, όλος ο πατριωτικός χώρος και να δημιουργηθούν ασφαλιστικές δικλείδες που θα φρενάρουν την άνοδο του εθνικιστικού κινήματος που απειλεί ευθέως τα σχέδια τους. Ας μην ξεχνάμε πως το πολιτικό σύστημα είναι εφτάψυχο και έχει αναπτύξει τις ικανότητες να επιβιώνει αλλά ποτέ δεν μπόρεσε να υπολογίσει αυτή την εκτίναξη, την μέσα σε 2χρόνια από 0,5% στο 12% και με ανοδικούς ρυθμούς που φέρνουν το εθνικιστικό κόμμα στην 3η θέση .Διαφεύγει στους περισσότερους πως στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές στην Αθήνα αλλά και σε άλλες πόλεις, οι δήμοι θα περάσουν στα χέρια της Χρυσής Αυγής αφού οι περισσότεροι κάτοικοι ζουν υπό καθεστώς τρόμου και εγκληματικότητας από τους λαθρομετανάστες και θα ψηφίσουν με αυτόν τον γνώμονα υπέρ της ακόμα και αντίθετοι προς τα πιστεύω της .Και τότε θα έχει πέσει η πύλη από το κάστρο

Η ΚΡΙΣΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ - ΜΕΣΟΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ


Ο σύγχρονος κόσμος είναι τό αποτέλεσμα τής μακράς εξε­λικτικής διαδικασίας ενός πολιτισμού: του Ευρωπαϊκού.  Απο­τελεί την φυσική προέκτασι της δημιουργικής προσπάθειας των Λαών της Ευρώπης, στη χιλιετηρίδα πού μεσολαβεί από τόν 9ον μέχρι τόν 20ον αιώνα μ.χ. Ό τεράστιος αυτός κύκλος υπάρξεως μιας ολόκληρης εποχής βρίσκει την τελική του κατάληξι στό κο­σμοϊστορικό φαινόμενο της ίδιας της καταρεύσεώς του.

 Πρόκει­ται γιά τίς σπάνιες εκείνες στιγμές της Ιστορικής εξελίξεως πού σημαδεύουν τίς μεγάλες καμπές τής ανθρώπινης μοίρας, καί κά­νουν την Ιστορία νά παρουσιάζεται σάν ένα γιγαντιαίο φαινόμε­νο πού ξεπερνά την περιορισμένη ζωή ενός άτομου ή μιας γενεάς. Στέκεται αδύνατη ή κατανόησι ενός παρομοίου γεγονότος χωρίς τήν μελέτη των μεγάλων εκείνων μαζικών ρευμάτων σκέψεως πού ονομάζονται Ιδεολογίες καί πού χαρακτηρίζουν τήν ποιότη­τα κάθε εποχής. Διότι ή ζωή καί ή κίνησι των Φυλών συντελεί­ται μέσα από τίς συγκρούσεις των Λαών τους, τών κοινωνιών τους, τών ομάδων τους, ενσαρκωμένες πάντα σέ κάποια Ιδεο­λογία.

Ποια Ελλάδα ευχαριστούν;


Την Πέμπτη 7/2 δημοσιεύσαμε ένα βίντεο το οποίο τελικά κάνει θραύση στο διαδίκτυο με τίτλο Gracias Grecia - ευχαριστώ Ελλάδα 
Πρόκειται για μια δημιουργία των καθηγητών και των μαθητών ενός σχολείου από τη Μούρθια - της επίσης δοκιμαζόμενης από την κρίση Ισπανίας.
Αξιέπαινη η πρωτοβουλία και το ενδιαφέρον των Ισπανών μαθητών και καθηγητών για την πατρίδα μας και τον λαό μας. Ωστόσο, αξίζει να αναρωτηθεί κάποιος -έστω ρητορικά- ποια Ελλάδα ευχαριστούν οι Ισπανοί φίλοι μας; Η απάντηση έρχεται αυθόρμητα: Την αρχαία Ελλάδα. Αυτή που έχει πυρπολήσει με προμηθεϊκή φλόγα όλα τα σαπρόφυτα του σκότους, της άγνοιας και του ασιατικού, απολυταρχικού τρόπου σκέψης.

Καλύτερα με παρανόμους παρά με ... εθνικιστές!


του Δ. Παπαγεωργίου
Ο παραπάνω τίτλος είναι το συμπέρασμα από την παύση της διευθύντριας του νοσοκομείου, στο οποίο μέλη της Χ.Α. προέβησαν σε ελέγχους ως προς το στάτους των διαφόρων "εξωτερικών" απασχολούμενων σε αυτό. Από ό,τι φαίνεται, σύμφωνα με την κυβέρνηση και το καθεστώς που ισχύει, είναι προτιμότερο ένας οιοσδήποτε κρατικός οργανισμός να δέχεται τις παρανομίες εντός του πλαισίου λειτουργίας του, παρά να δεχθεί να συνεργαστεί με κάποιους που βρίσκονται σύμφωνα με την ερμηνεία του κ. Δένδια εκτός "Συνταγματικού τόξου".
Το μήνυμα; Σαφές! Καλύτερα με την παρανομία, παρά με τους "αιρετικούς". Κάπως έτσι θα το αντιληφθεί και το σύνολο των άλλων οργανισμών του δημοσίου. Καταλαβαίνουμε οτι η ΝΔ δεν θέλει να αφήνει χώρο στην Χ.Α. να αποσπάσει και άλλον ζωτικό πολιτικό χώρο.

Η Ελληνική Δικαιοσύνη περισσεύει για τους τοκογλύφους..


Ο κ. Γεωργίου παραμένει στην ΕΛ.ΣΤΑΤ, παρά το γεγονός ότι έχει ασκηθεί εναντίον του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για την παραχάραξη των στοιχείων σχετικά με το ύψος του ελλείμματος, που οδήγησαν τη χώρα στον πλήρη έλεγχο των δανειστών και στις πολιτικές που συρρίκνωσαν την οικονομία και φτωχοποίησαν τους Έλληνες.
Η κυβέρνηση αγνοεί το πολιτικό αλλά κυρίως το ηθικό σκέλος της υπόθεσης.
Η εντολή του Σόιμπλε, όπως μεταβιβάστηκε στην ελληνική κυβέρνηση ήταν σαφής : «Καμία κίνηση αντικατάστασης του κ. Γεωργίου δεν θα γίνει αποδεκτή. Πρέπει να παραμείνει στη θέση του».
Οι Γερμανοί γνωρίζουν ότι αν ανοίξει η υπόθεση και με δεδομένο ότι υπάρχουν και μάρτυρες, μέλη του Δ.Σ της ΕΛΣΤΑΤ, όπως η κ. Γεωργαντά και ο κ. Λογοθέτης, θα αμφισβητηθεί πλήρως η νομιμοποίηση των προγραμμάτων και των πολιτικών λιτότητας.

Λευτεριά στον Βορειοηπειρώτη Αγωνιστή Ναούμ Ντίσιο











Στην Αλβανία του 21ου αιώνα, οι Έλληνες, καταδικάζονται και δολοφονούνται επειδή τιμούν τη γλώσσα, την ιστορία και την εθνική τους καταγωγή.

Η φυλάκιση του Προέδρου της Ομόνοιας Περιφέρειας Κορυτσάς και μέλους του Προεδρείου του κόμματος ΕΕΜΜ-ΜΕΟΛ Ναούμ Ντίσιου, από το αλβανικό δικαστικό παρακράτος στέλνει ένα σαφές μήνυμα σε όλους τους Βορειοηπειρώτες και ευρύτερα στον Ελληνισμό ότι η ανθελληνική αυταρχική νοοτροπία των καθεστώτων του παρελθόντος επικρατεί έντονη ακόμη σήμερα στην Αλβανία. Το «έγκλημά» του; Επιχείρησε να αναστηλώσει ηρώο αφιερωμένο στους Έλληνες πεσόντες του πολέμου του 1940-1941 στην περιοχή της Κορυτσάς, προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις των Αλβανών εθνικιστών. Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012, ομάδα ανδρών της αλβανικής αστυνομίας, καταπατώντας κάθε έννοια κράτους δικαίου, χωρίς να επιδείξουν ένταλμα εισαγγελικής αρχής, εισέβαλαν βίαια και με καλυμμένα τα πρόσωπα στην οικία του, αναζητώντας τον και προκαλώντας καταστροφές.