Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013

Και μετά αναρωτιούνται γιατί τους φωνάζουν ¨ αλήτες προδότες πολιτικοί ..


Την ίδια ώρα που πετσοκόβουν τις συντάξεις πείνας των χαμηλοσυνταξιούχων, ΔΕΝ μπορούν να βρουν τον ακριβή αριθμό των βουλευτών, δημάρχων και νομαρχών που παίρνουν διπλές και τριπλές συντάξεις για να κάνουν κάποιες περικοπές....Αν νομίζετε ότι θα τους αφήσουν ΜΟΝΟ με ΜΙΑ σύνταξη είστε βαθειά νυχτωμένοι !!!!
Και μετά  αναρωτιούνται γιατί τους φωνάζουν <<αλήτες προδότες πολιτικοί >>

Διαβάστε τι έγραφε ο "Τύπος της Κυριακής"

Δεν εφαρμόστηκε στις 31 Ιανουαρίου η διάταξη που περιλαμβάνεται στον νόμο 4093/12 και
προβλέπει τη μείωση των συντάξεων των βουλευτών και των τοπικών αρχόντων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Τύπου της Κυριακής», οι περικοπές στις συντάξεις των βουλευτών και των δημάρχων θα υπολογιστούν διαφορετικά από τις μειώσεις που επιβλήθηκαν στους υπόλοιπους συνταξιούχους.

Η διάταξη που αναφέρεται στην παράγραφο Θ΄ του μοναδικού άρθρου του ν. 4093/12 -και η οποία δεν έχει εφαρμοστεί- προβλέπει ότι οι καταβαλλόμενες κατά την 1η Ιανουαρίου 2013 κανονιζόμενες συντάξεις των βουλευτών και των τοπικών αρχόντων των ΟΤΑ Α΄ και Β΄ βαθμού, που λαμβάνουν και δεύτερη σύνταξη από οποιονδήποτε φορέα κοινωνικής ασφάλισης ή το Δημόσιο, μειώνονται κατά 20%.

Το ποσοστό μείωσης ανέρχεται στο 30%, εάν τα ανωτέρω πρόσωπα λαμβάνουν και τρίτη σύνταξη, συμπεριλαμβανομένης της βουλευτικής ή της χορηγίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, ο λόγος για τον οποίο δεν έχει γίνει η μείωση είναι ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν κατάφεραν να στείλουν και να συγκεντρώσουν τα μητρώα των συνταξιούχων που παίρνουν σύνταξη βουλευτική, δημάρχου, νομάρχη και κοινοτάρχη ταυτόχρονα με δεύτερη ή τρίτη σύνταξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π