Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Εάν μπορούσα να γράψω έστω και ένα ελληνικό δημοτικό τραγούδι,θα απέρριπτα ότι έχω γράψει μέχρι σήμερα ! Γκαίτε


«Μένω εκστατικός μπροστά στο όραμα της Ελληνικής αρχαιότητας.»
(Απόσπασμα από το έργο του ‘‘Ναυσικά’’).

«Θέλω να δημιουργήσω μιάν Ελλάδα από τα μέσα μου.»
(Από το έργο του ‘‘Ερμάννος και Δωροθέα’’).


«Ο Όμηρος με τον Αχιλλέα και τον Οδυσσέα, τον γενναιότερο και τον εξυπνότερο των ανδρών, έδωσε πλήρη περιγραφή του ανδρικού φύλου.»
(Από συνομιλία του με τον Eckerman στις 5 Ιουλίου1827).

«Τα έπη του Ομήρου επιζούν από τότε δίπλα στη θρησκεία και τη φιλοσοφία ως‘‘κοσμικό ευαγγέλιο»
(Από το άρθρο του ‘‘Η ποίηση και η αλήθεια’’).  

«Οι Έλληνες είναι συγγενείς μου, είναι δάσκαλοί μου. Τους θαυμάζω σαν

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ σε όσους ξέχασαν και ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ αυτούς που δεν γνωρίζουν


ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟς ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ. Η COCA COLA, ΟΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΠΑΡΩΠΙΔΟΦΟΡΟΙ(;) "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.

Ενώ οι πάσης φύσεως αστικοποιημένοι ή μη "αριστεροί" πήραν επιτέλους χαμπάρι και άρχισαν τις προτροπές για μποϋκοτάζ κλπ στην Coca Cola και τα προϊόντα της για την μεταφορά των εργοστασίων της στο εξωτερικό και τις αθρόες απολύσεις εργαζομένων (τυποποιημένη "αγωνιστική" τους ατζέντα), ξεχνώντας βέβαια ότι αυτή είναι η τυπική συμπεριφορά κάθε πολυεθνικής, που όσο αφορά δε την Coca Cola δεν είναι βέβαια σημερινό ούτε πρόσφατο φαινόμενο. Αναδεικνύοντας δηλαδή το σύμπτωμα τι περιμένουν; να γιατρέψουν την αρρώστια. Χάριν της ιστορίας ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ σε όσους ξέχασαν και ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ αυτούς που δεν γνωρίζουν ότι από την ίδρυση ακόμα των οργανωτικών του δομών, το 1974 το ελληνικό εθνικιστικό κίνημα,

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Ίων Δραγούμης: Το μήνυμα της φετινής εκδήλωσης


Η περσινή εκδήλωση τιμής για τον Ίωνα Δραγούμη έγινε σε δυο διαφορετικές ημέρες από διαφορετικούς φορείς σαν αποτέλεσμα λανθασμένων χειρισμών της προπέρσινης εκδηλώσεως όπου η ατυχής προσπάθεια κομματικής καπηλείας έφερε σε διαδικτυακή αντιπαράθεση ανθρώπους που για πολλά ή για λιγότερα χρόνια αγωνίσθηκαν για κοινές ιδέες.
Με ικανοποίηση διαπίστωσα εφέτος ότι το «…μήνυμα ελήφθη και έγινε μια πρώτη προσπάθεια η συγκεκριμένη εκδήλωση να αποτελέσει και πάλι ένα ενωτικό προσκλητήριο.
Δεν ήταν τόσο ο αριθμός των παρευρισκομένων στην φετινή εκδήλωση όσο το ύφος, ο τρόπος και η προοπτική πάνω στην οποία οι συναγωνιστές που πήραν την πρωτοβουλία, οργάνωσαν όλη την εκδήλωση πάνω στα μικρά αλλά ελπιδοφόρα θεμέλια της οποίας μπορούν να «χτιστούν» σημαντικά πράγματα αναδεικνύοντας μέσα από διαφορετικούς δρόμους τις ιδέες του Ελληνικού Εθνικισμού.
Αυτό ‘όμως που πρέπει να γίνει άμεσα και όχι να ξεχασθεί στις λησμονιές της καθημερινότητας.

Ο ρόλος της παγκοσμιοποιήσεως..



Ὁ ρόλος τῆς παγκοσμιοποιήσεως εἶναι, νά ὁμογενοποιήσει ὅλους τούς πολιτισμούς καί νά τούς μετατρέψει σέ ἐμπορευματοποιημένες ἀγορές καί ἑπομένως νά γίνουν εὔκολες νά τίς ἐλέγξουν οἱ παγκόσμιες πολυεθνικές. Οἱ παγκόσμιες πολυεθνικές, ἀκόμα καί τώρα προσπαθοῦν νά ἐμπορευματοποιήσουν

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Αυτοί έσκισαν τα μνημόνια!


Αυτά τα 18χρονα παιδιά δεν πήγαν να διαπραγματευθούν, πήγαν απλά να αγωνισθούν και να νικήσουν!

Πήγαν να δείξουν στην…Εβραιώπη ποιο είναι το έθνος των Ελλήνων! Μία μία γονάτιζαν στην πόλη των Αργοναυτών οι αποικίες της Μέρκελ και του Σόιμπλε, και  τελευταίοι οι καλοχαιδεμένοι των Γερμανών, οι νομάδες του Μωάμεθ…
Ο Παπαγιάννης υπαγόρευε και ο Χαραλαμπόπουλος εκτελούσε μαζί με όλα τα ελληνόπουλα της εθνικής εφήβων μπάσκετ.
Οι νέοι της Ελλάδος για μια ακόμη φορά σήκωσαν το έθνος τους ψηλά και είπαν το δικό τους ΟΧΙ τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο στην κορυφή του χρυσού βάθρου!
Τα παιδιά των μνημονίων και των ΑΤΜ ξευτέλισαν το πολιτικοοικονομικό σύστημα

Επί τέλους, έκαναν κάτι!


γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου
Τα κόμματα και τα εξωνημένα κρατικά όργανα έκαναν τους Χρυσαυγίτες σάκους του μποξ. Τους απέκλεισαν από τα θεσμικά όργανα της Βουλής. Τους απαγόρευσαν να μιλάνε από τα κρατικά Μέσα Επικοινωνίας. Τους κατακράτησαν τις νόμιμες κρατικές χορηγίες. Τους διέσυραν με δηλώσεις εντός και εκτός Βουλής. Τους κατονόμασαν ως εγκληματική οργάνωση. Τους συνέλαβαν. Τους προφυλάκισαν. Τους στέρησαν πλήθος από τα πολιτικά και ανθρώπινα δικαιώματά τους. 
Τα ιδιωτικά ΜΜΕ, οι συστημικοί δημοσιογράφοι και οι παρακρατικοί «αντιεξουσιαστές», πήραν την σκυτάλη που τους έδωσαν τα αφεντικά τους και προχώρησαν ακόμη πάρα πέρα.

Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Παπαγεωργόπουλος: Ισόβια το 2013, ελεύθερος λόγω αναπηρίας το 2015!


Μὲ ἀφορμὴ τὴν ἀποφυλάκιση Παπαγεωργόπουλου, καὶ χωρὶς νὰ ἐξετάζουμε τὸ δίκαιο ἢ ἄδικο αύτῆς ὅσο καὶ τῆς καταδίκης του, διάλεξα ἕνα ἄρθρο τοῦ Νίκου Μηλατίδη, ἡ οὐσία τοῦ ὁποίου εἶναι οἱ τελευταῖές του λέξεις: «Οι Δικαστές, γνωρίζοντας ότι οι κρατούμενοι θα εκτίσουν μικρότερο μέρος από την ποινή που επέβαλαν, θα καταλήξουν να αυξάνουν τα χρόνια φυλάκισης, ακυρώνοντας, στην ουσία, το στόχο της αποσυμφόρησης των φυλακών». Ἤδη συνέβη αὐτό, ὅταν πρὶν λίγες ἑβδομάδες, ἕνας νέος ἄνθρωπος, ὁ Παναγιώτης Μπαντέμης, πληρώνοντας νεανικὲς λανθασμένες ἐπιλογές του καὶ μὲ ἕνα ἰδιαίτερα ἀστήρικτο κατηγορητήριο, καταδικάστηκε σὲ 15 χρόνια φυλάκισης (!) γιὰ μία κλοπὴ πορτοφολιοῦ ποὺ ἄλλοι ἐτέλεσαν, χωρὶς ἀναγνώριση οὔτε τοῦ προτέρου ἐντίμου βίου του οὔτε τῆς μετέπειτα ἔντονης κοινωνικῆς δράσεώς του. Σίγουρα θὰ μείνει στὴ φυλακὴ πολὺ περισσότερο χρόνο ἀπὸ τὸν Β. Παπαγεωργόπουλο...
Σχολιασμός: Γιάννης Κουριαννίδης

Παπαγεωργόπουλος: Ισόβια το 2013, ελεύθερος λόγω αναπηρίας το 2015!
    Το σκάνδαλο στο δήμο Θεσσαλονίκης αποτελεί τη μεγαλύτερη σε χρήμα -17 εκατομμύρια ευρώ- και διάρκεια-12 χρόνια είναι αυτά- υπεξαίρεση στην ιστορία του ελληνικού κράτους που απασχόλησε ποτέ την ελληνική δικαιοσύνη.

Η Ελλάδα στον μεγάλο τελικό με αντίπαλο τους Τούρκους.


Η Ελλάδα είναι στον μεγάλο τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, καθώς μετά την Γαλλία έριξε στο καναβάτσο και την Λιθουανία κερδίζοντας με 68-58. Τα παιδιά του Ηλία Παπαθεοδώρου μετά το αρχικό μούδιασμα έδειξαν ότι το ήθελαν πολύ το ματς και με τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο (22π.-14ριμπ.-7 ασίστ την ώρα που όλη η ομάδα είχε 14) και Γιώργο Παπαγιάννη (15π.-10ριμπ) να κάνουν νταμπλ-ντάμπλ η επικράτηση ήρθε δίνοντας ένα πανηγυρικό τόνο στο κλειστό της Νέας Ιωνίας.