Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Ο Γιώργος, ο Μανώλης και ο Αλέξανδρος. Μιλάνε γι’ αυτούς …με λάθος τρόπο.


γράφει ο Πολύδωρος  Δάκογλου 
Ποιος τους γνώριζε μέχρι χθες; Οι συγγενείς, οι φίλοι και κάποιοι συναγωνιστές τους από την Τοπική.
Σήμερα, δυστυχώς, μιλάνε γι’ αυτούς σ’ ολόκληρο τον κόσμο. Μιλάνε γι’ αυτούς αλλά, …με λάθος τρόπο.
Μιλάνε με λύπη. Γιατί τα νιάτα τους χάθηκαν, πριν να προλάβουν ν’ αφήσουν διαδόχους και να δημιουργήσουν κάτι στη ζωή τους.
Μιλάνε με υποκρισία. Γιατί στην κοινωνία των «δήθεν», όσοι μιλάνε, πρέπει να παριστάνουν τους ευπρεπείς και τους πολιτισμένους.
Μιλάνε με μίσος. Γιατί στο βάθος της μαύρης ψυχής τους πιστεύουν ότι, «ο μόνος καλός εθνικιστής είναι ο νεκρός εθνικιστής».
Μιλάνε γι’ αυτούς αλλά, με λάθος τρόπο.

Αντίσταση στα μολύσματα της αποσύνθεσης που μας ποτίζουν.


Γράφει ο Υπερείδης Γλαύκιππος
Ούτε η περιέργεια με τρώει, ούτε και αναρωτιέμαι για το τι θα γίνει ..Είμαι σίγουρος πως ούτε ο πολύς Σταύρος Θεοδωράκης δεν θα κάνει αφιέρωμα στην  εκπομπή του «πρωταγωνιστές», για τα δύο παλικάρια που δολοφονήθηκαν άνανδρα και εν ψυχρώ από την σαπίλα της κομμουνιστικής (;) τρομοκρατίας , αλλά ούτε και στην μάνα των παιδιών θα τολμήσει να πάει. Πάντως εγώ τον προκαλώ να το κάνει για να δούμε αν έχει τα κότσια και αν θα έχει και εκπομπή την επόμενη ημέρα… Ούτε φυσικά η κυρία Ευαγγελάτου η Τατιάνα Στεφανίδου, με το ύφος το σοφιστικέ (λες και ξεχάσαμε τις κατινίστικες εκπομπές που έκανε) δεν θα αφιερώσει χρόνο στην εκπομπή της για τα δυο Ελληνόπουλα. Αλήθεια περιμένετε να δείτε πανό στα γήπεδα όπως αυτά που αναρτήθηκαν με την δολοφονία του Παύλου Φύσσα; Μπορεί οι ..αιώνιοι αντίπαλοι να σκοτώνονται αλλά σε αυτά τα βρίσκουν. Το ίδιο πανό αναρτημένο από μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου του Παναθηναικού και του ΠΑΟΚ που σήμερα θα

Εθνικό Μέτωπο: Όχι άλλο αίμα Ελληνικό !


Ως προς τη δολοφονία δύο νεαρών παιδιών, μελών της Χρυσής Αυγής, το Πολιτικό Γραφείο του Εθνικού Μετώπου προβαίνει στην παρακάτω δήλωση:
Η καταδίκη της αιματηρής βίας είναι αυτονόητη και επιβεβλημένη. Είναι εξίσου επιβεβλημένο από τα γεγονότα να διασαφηνιστεί πως τέτοια τραγικά περιστατικά είναι απόρροια των συνθηκών κοινωνικής κατάρρευσης και της ξένης κατοχής, που δημιούργησαν πολιτική αποσταθεροποίηση, εντάσεις και εμφυλιοπολεμικό σκηνικό. 

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Δυο νεκροί Χρυσαυγίτες και ένας σοβαρά τραυματίας από τους τρομοκράτες της Αριστεράς


Ένα νέο παιδί μέλος της Χρυσής Αυγής εκτέλεσαν με πιστόλι των 9 mm  ενώ άλλο ένα μέλος της βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο  και έναν περαστικό νεκρό στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου επί της Λεωφόρου Ηρακλείου, από δυο δολοφόνους  που επέβαιναν σε μηχανή. Από νέες πληροφορίες μαθαίνουμε ότι έχουν βληθεί με 3 σφαίρες στο κεφάλι και στον θώρακα.
Η εν ψυχρώ πολιτική δολοφονία, σύμφωνα με πληροφορίες που πηγάζουν από ρεπορτάζ των
καναλιών της τηλεόρασης έρχεται να ταράξει την πολιτική ζωή του τόπου. Τα

Ο πραγματικός λόγος που ανησυχούν οι Νεοδημοκράτες βουλευτές..


74 βουλευτές πήγαν να δουν τον τσάρο της οικονομίας σε μια συνάντηση «αμφιβόλου αποτελέσματος». Το κλίμα ήταν βαρύ, και βέβαια προμηνύει δύσκολες ώρες για την κυβέρνηση, καθώς οι βουλευτές βρίσκονται ανάμεσα στις κυβερνητικές απόψεις και τις ανάγκες της κοινωνίας, που δεν συμβαδίζουν. Η συνάντηση έγινε για να εξομαλυνθούν οι εντάσεις στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, να λειανθούν «γωνίες» και να πεισθούν οι αντιδρώντες να το ψηφίσουν όταν έρθει η ώρα. 
 Μάλιστα έγιναν και αποκαλύψεις από τους «αγανακτισμένους» νεοδημοκράτες βουλευτές που κινδυνεύουν να μην ξαναδούν τα προνόμια που τους χαρίζει το κοινοβούλιο οικονομικά και όχι μόνο. Ο Μαξ. Χαρακόπουλος κατά την

Εκτίμηση των Εθνικιστών το 1977: Σε διαμορφούμενη περιπέτεια η Ελλάς



Γράφαμε στο Εθνικιστικό περιοδικό ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ τεύχος 38 τον Ιούνιο του 1977 στην στήλη ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΑ . Τίτλος: Ω Θλιβερή Ελλάς !
Έχουμε την πληροφορία ότι πολύ σύντομα θα εξαγγελθεί η ένταξις της Ελλάδος στην Ε.Ο.Κ. μαζί με Ισπανία και Πορτογαλία σε μια θορυβώδη αιφνιδιαστική ενέργεια της κοινότητος να υπεραυξηθεί το πλήθος των εταίρων μελών της Ε.Ο.Κ. με στόχους: 

«Ο Ελληνισμός, οι διώξεις του και η σημερινή Νέα Τάξη Πραγμάτων».

                                 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα «Δεσμοί Ελλήνων»
Πασαλίδη 29, Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη, περιοχή αγ. Φανουρίου
θα πραγματοποιηθεί ομιλία του συγγραφέα Μίλτου Ιωαννίδη
με θέμα «Ο Ελληνισμός, οι διώξεις του και η σημερινή Νέα Τάξη Πραγμάτων».
Είσοδος ελεύθερη

Θα ακολουθήσει στις 9 μ.μ., μουσική βραδιά με τον ίδιο
και τον πατέρα του Στάθη Ιωαννίδη,  παλαιό μέλος των Οlympians.
Συμμετοχή στη μουσική βραδιά 5 ευρώ το άτομο.

Θα προσφερθούν εδέσματα και κρασί που θα προσφέρουν τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑΣ


Κάθε φιλοσοφικό σύστημα γιά νά δώση τις απαν­τήσεις στα κολοσσιαία προβλήματα πού θέτουν ή κοσμοθεωρία, ή θεωρία και ή γνωσιοθεωρία χρησι­μοποιεί μία μέθοδο. Και μέθοδος πού ακολουθείται παίζει πάντοτε πολύ ουσιαστικό ρόλο στην πορεία της σκέψεως και στην πρόοδο των συμπερασμάτων. 1 Ή μέθοδος δηλαδή, μέ μεταφορική βέβαια έννοια, παί­ζει τον ρόλο του εργαλείου πού χρησιμοποιείται για κάποιο σκοπό. Ό καθένας αντιλαμβάνεται τον ρόλο του «εργαλείου» στην επιτέλεση μιας εργασίας. Όπως επίσης αντιλαμβάνεται και τα σφάλματα ή τις αδυναμίες πού προκύπτουν όταν χρησιμοποιείται ακα­τάλληλο «εργαλείο». Έδώ ακριβώς είναι και ή σπουδαιότης της μεθοδολογίας σχετικά μέ τα φιλοσοφικά συστήματα πού την χρησιμοποιούν. Γιατί είναι δυνα­τόν σωστά και δυνατά μυαλά, άφ' ένος μέν νά χά­σουν πολύτιμο χρόνο, άφ' έτερου δέ νά εμπλακούν σέ μια στείρα και άκαμπτη μεθοδολογία πού δεν α­φήνει περιθώρια γιά σωστή πρόοδο. Στα φιλοσοφικά εργαστήρια γινόταν πάντοτε πολύς θόρυβος για την

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

"Το Πολυτεχνείο πέθανε" στον ΕΚ που κυκλοφορεί την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου


Το νέο τεύχος της εφημερίδας "Ελεύθερος Κόσμος" για τον μήνα Νοέμβριο ασχολείται με το παραμύθι της Μεταπολίτευσης, του Πολυτεχνείου και το αποδομεί.

Μία ιστορική αναφορά στα όσα συνέβησαν τον Νοέμβριο του 1973 αλλά και κυρίως στις αλήθειες που επιμελώς κρύφτηκαν.

Επίσης, γίνεται μία πολιτική κριτική της περιβόητης "γενιάς του Πολυτεχνείου" και στο πώς με τα έργα της απαξιώθηκε στα μάτια των γενεών που έρχονται.

Διαβάστε ακόμη για την περίπτωση της μικρής Μαρίας, την υποκρισία πολιτικών και δημοσιογράφων για το θέμα "γύφτοι" αλλά και το τι προβλήματα δημιουργούν στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Μην χάσετε μια νηφάλια αλλά και αντικειμενική κριτική στο θέμα της Χρυσής Αυγής, μετά την προφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου και των υπόλοιπων στελεχών.

Ο "Ελεύθερος Κόσμος" ασχολείται με το θέμα των παρελάσεων, τις

Εξήντα δήμαρχοι συνεργαζόμενοι με τους Γερμανούς


Του Γιάννη Ξένου
Εξήντα Έλληνες δήμαρχοι και περιφερειάρχες και πολλοί ακόμα δημοτικοί παράγοντες συμμετείχαν στην 4η ελληνογερμανική συνέλευση δημάρχων που διεξήχθη στη Νυρεμβέργη το διήμερο 22 και 23 Οκτωβρίου. Η Ντόιτσε Βέλλε στο Δελτίο Τύπου που δημοσίευσε πανηγυρίζει «ενώ τον περασμένο χρόνο ακόμη, στην 3η Συνέλευση στη Θεσσαλονίκη, ο αριθμός των Ελλήνων δημάρχων δεν έφτανε ούτε τους 20, τώρα στον κατάλογο συμμετοχής της συνέλευσης αναγραφόταν τα ονόματα 60 δημάρχων και αντιδημάρχων, περιφερειαρχών» συνοδευόμενους από τους υπουργούς Γιάννη Μιχελάκη και Αθανάσιο Τσαφτάρη, εκπροσώπους υπουργείων

Μήνυμα-κεραυνός από τον Έλληνα και μητροπολίτη Μεσογαίας Νικόλαο


Με ένα μήνυμα-κεραυνό που συμπυκνώνεται στο «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ», ανήμερα της εθνικής μας επετείου ο μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος (Χατζηνικολάου) σκιαγραφεί το σήμερα που βιώνει ο ελληνικός λαός και δείχνει την κατεύθυνση ενός αύριο που μπορεί να ξαναγεννήσει την ελπίδα. 
Ο μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής περιγράφει το παρόν της χώρας ως δραματικό αλλά και το μέλλον πολύ ζοφερό, ενώ η μόνη λύση, όπως σημειώνει, είναι η αξιοπρέπεια και η εθνική μας αυτογνωσία. Χαρακτηριστική είναι η φράση που χρησιμοποιεί: «Η μπομπότα με αξιοπρέπεια αξίζει περισσότερο από το σουβλάκι με υποτέλεια».

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Νέος αντιρατσιστικός νόμος: Ο Δούρειος Ίππος του Νεοταξισμού


Η κυβέρνηση Σαμαρά, πιστή στις εντολές της νέας τάξης και προσχηματικά "πατριωτική", φέρνει το νέο αντιρατσιστικπό νομοσχέδιο, με βάση το οποίο οι γηγενείς Έλληνες πολίτες χάνουν κάθε δικαίωμά τους και γίνονται εν δυνάμει θύματα του οιουδήποτε θα τους κατηγορήσει ως ρατσιστές, ενώ ταυτόχρονα απειλούνται με χρηματικές ποινές από 5 έως 6 χιλιάδων ευρώ και ελάχιστες ποινές φυλάκισης 6 μηνών!!!

Το νομοσχέδιο είναι έτοιμο και θα εφαρμοσθεί άμεσα προκειμένου να νομιμοποιηθεί ο έμμεσος εκφοβισμός, να ποινικοποιηθεί η άρνηση των Ελλήνων στην μετατροπή της χώρας σε χώρο διαμονής και εγκαταβίωσης ανθρώπων από

Παρελάσεις στο στόχαστρο


Γράφει η Ποσειδωνία.

Με αφορμή τον εορτασμό της εθνικής επετείου 28ης Οκτωβρίου (και μετά τις πολιτικές διώξεις σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής), το «έδαφος» για την κατάργηση των παρελάσεων κρίνεται πλέον πρόσφορο. Καθώς ζούμε σε μία κατά κόρον καπιταλιστική κοινωνία, αποτελεί γεγονός ότι, ύψιστος στόχος των ιθυνόντων /ταγών της χώρας είναι η πλήρης καταστρατήγηση των αξιών, των ιδεών και των ιδανικών. Άρα, δεν μας προξενεί καμία εντύπωση ή έκπληξη το ζήτημα της κατάργησης των παρελάσεων.

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

1000 Ελληνικές σημαίες, η Αγιά Σοφιά και το Βαρώσι στο μάτι των κατακτητών !


















Μήνυμα για όσους θέλουν να πιστεύουν πως οι αλύτρωτες Πατρίδες είναι ξεχασμένες 
Μήνυμα για όσους θέλουν να πιστεύουν πως τα αργύρια που της εξαγοράς τους έπιασαν τόπο. Αλλά και σε αυτούς που τους εξαγόρασαν...
Μήνυμα σε αυτούς που πιστεύουν πως το οικονομικό διαφεντεύει το πολιτικό, ως απόδειξη πως πλανώνται οικτρά. 
Μήνυμα σε αυτούς που μαγειρεύουν το νέο σχέδιο Ανάν για να μας το σερβίρουν έτοιμο σε λίγο καιρό 

Juan Coderch: o Ισπανός που γράφει τα παγκόσμια νέα, στα Αρχαία Ελληνικά! (συνέντευξη)


Όποιος είπε ότι τα Αρχαία Ελληνικά είναι µια νεκρή γλώσσα, είναι βέβαιο ότι δεν έχει υπόψη του τον κ. Χουάν Κόντερχ: τον Ισπανό καθηγητή του Πανεπιστηµίου St. Andrews στη Σκωτία, που δηµιούργησε ένα site µε τις διεθνείς ειδήσεις στα Αρχαία Ελληνικά!

Στο site Akropolis World News µπορεί κανείς να διαβάσει τις εξελίξεις από τον θάνατο του «Μιχαήλ Ιάξωνος» -του Μάικλ Τζάκσον µέχρι ποδοσφαιρικές ανταποκρίσεις της Μπαρτσελόνα, σε άπταιστη αττική διάλεκτο του 5ου αιώνα π.Χ.

Γεννηµένος στην Καταλονία, σπούδασε Κλασική Φιλολογία πριν µεταβεί στην Αγγλία για ακαδηµαϊκή καριέρα. ∆ίδαξε για πέντε χρόνια Λατινικά και Αρχαία Ελληνικά στο Πανεπιστήµιο της Οξφόρδης και συνέχισε στη Σκωτία ως επίκουρος καθηγητής. Εκτός από Λατινικά, Ελληνικά, Ισπανικά και Αγγλικά, µιλάει Γερµανικά και Ρωσικά, ενώ δηλώνει και λάτρης του κλασικού µαραθωνίου! 

Ἡ Δημοτικὴ Κίνηση «Θεσσαλονίκη Πόλη Ἑλληνική» τίμησε τὸν ἥρωα συν/ρχη Πυρ. Βασίλειο Ἀβδελᾶ.


Ἡ Δημοτικὴ Κίνηση «Θεσσαλονίκη Πόλη Ἑλληνική» τίμησε τὸν ἥρωα τῶν νεωτέρων χρόνων τῆς Ἱστορίας μας συνταγματάρχη Πυροβολικοῦ Βασίλειο Ἀβδελᾶ. Ἐπιλέξαμε νὰ τιμήσουμε στὸ πρόσωπό του τὴ διπλῆ ἑορτὴ τῆς ἀπελευθέρωσης τῆς Θεσσαλονίκης (26/10/1912) καὶ τοῦ ΟΧΙ (28/10/1940). Ὁ Β. Ἀβδελᾶς ἦταν ἕνας ἄνθρωπος ποὺ συμμετεῖχε ὡς ἀγωνιστὴς καὶ μαχητὴς καὶ στὶς δύο αὐτὲς περιόδους, ἀλλὰ καὶ στὴ μικρασιατικὴ ἐκστρατεία καὶ στὴν ἐθνικὴ ἀντίσταση. Μακρυά, λοιπόν, ἀπὸ τοὺς φαρισαϊκοὺς

Η θυσία των Ηρώων των Ιμίων τους στοιχειώνει.


Απολύουν την αδελφή του ήρωα Έκτορα Γιαλοψού. Κόβουν και το επίδομα συνόρων
Κάποιος πρέπει να συγκεντρώσει τους συνεργάτες των τροϊκανών, τα "golden boys" του υπουργείου Οικονομικών, και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα και να τους πάει στο υπόστεγο όπου φυλάσσεται, ότι έχει απομείνει από το ελικόπτερο AB-212ASW "ΠΝ 21", που οι Τούρκοι κατέρριψαν τη νύχτα των Ιμίων, μήπως και συνειδητοποιήσουν τι σημαίνει να χύνεις το αίμα σου για την πατρίδα αφήνοντας πίσω μια ορφανή οικογένεια.
Και να είναι ημέρες έντασης με τους Τούρκους. Με τον εχθρό να καιροφυλακτεί, να κάνεις το λάθος, για να εισβάλλει. Και την οικογένεια πίσω, να μην μπορεί να τα βγάλει πέρα λόγω του μισθού πείνας...

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Ο Ηλίας Πολατίδης τίμησε την 28 η Οκτωβριου 1940

Ο Ηλίας Πολατίδης

Σήμερα 28η Οκτωβρίου, όπως κάθε χρόνο, μαζἰ με τους συναγωνιστές Μανώλη Κουκουβάτσιο και Δημήτρη Ματζάρη καταθέσαμε στεφάνι στην προτομή του Πρωθυπουργοὐ του ΟΧΙ στο Ρούπελ.Δυστυχώς είμασταν

Το πρώτο αίμα στο Αλβανικό Μέτωπο


Ό πρώτος πεσών Αξιωματικός τον Αλβανικού Μετώπου. Ό Αξιωματικός της φωτογραφίας είναι ό Αλέξανδρος Διάκος, ό πρώτος γενναίος Υπολοχαγός, πού έπεσε στο Μέτωπο της Αλβανίας την 1η Νοεμβρίου τον 1940, του 4ουΣΠ,από τη Χάλκη Δωδεκανήσου, μαχόμενος ηρωικά, στο ύψωμα Τσούκα, (υψ. 1157) ανατολικά του χωριού Φούρκα 29 μόλις χρονών. 

Ο Υπολοχαγός Αλέξανδρος Διάκος, γεννήθηκε τό 1912 στη Χάλ­κη της Δωδεκανήσου, που ήταν στην κατοχή τών Ιταλών, καί ήταν μονα­χογιός.

Σε τέταρτη αντεπίθεση επικεφαλής του Λόχου του ό ηρωικός Αλέξανδρος Διάκος έπεσε μαχόμενος, ενώ έκραύγαζε μέ φωνή "Αρεως: «Εμπρός, παιδιά  γιά μια μεγάλη Ελλάδα καί γιά μιά ελεύθερη Δωδεκάνησο»!

Κατά τη μάχη αυτή λίγο αργότερα, σκοτώθηκε και ο

Εθνικό Μέτωπο Ξάνθης: Εκδήλωση τιμής Θρακιώτη πολεμιστή με διπλό νόημα..


Ὁ κύριος Μεχμέτ Εμλιούκ μὲ τὴν Γραμματέα τῆς ὀργάνωσης Ἐθνικοῦ Μετώπου Ξάνθης Μαρία Καραγιάννη καὶ τὸν Γραμματέα Νεολαίας Ἐθνικοῦ Μετώπου Ξάνθης, Σπάρτακο Τανασίδη.
Οι Εθνικιστές του Εθνικού Μετώπου της Ξάνθης, μακρυά από τα πατριδεμπορικά πανηγύρια που οργανώνουν οι Εφιάλτες της πατρίδας για να αλιεύσουν τους ψήφους των Ελλήνων, επέλεξαν να τιμήσουν έναν Έλληνα αγωνιστή - πολεμιστή Θρακιώτη, κάτι που η κυβέρνηση έχει σταματήσει να κάνει, αλλά στέλνοντας παράλληλα και το μήνυμα στην Ελλαδική κυβέρνηση πως δεν πρόκειται να αφήσουν την τύχη της Θράκης ούτε και των Πομάκων στα χέρια του τουρκικού προξενείου, όπως έχει επιλέξει η ίδια με την τακτική της αδιαφορίας. Έτσι λοιπόν: 

Τὸ Σάββατο 27/10/13, ἡ ὀργάνωση τοῦ Ἐθνικοῦ Μετώπου Ξάνθης ἀπένειμε τιμητικὴ πλακέτα στὸν ἐνενηντατετράχρονο Πομάκο ἀπόμαχο τοῦ Ἔπους τοῦ ΄40, κύριο Μεχμέτ Ἐμλιούκ τοῦ Ἀχμέτ, κάτοικο τῆς ὀρεινῆς Σμίνθης, γιὰ τὴν προσφορὰ του στοὺς ἀγῶνες τοῦ Ἔθνους.

Φωτογραφικό Αφιέρωμα στην 28 Οκτωβρίου - 70 Φωτογραφίες

Ο Κοινός Παρονομαστής συγκέντρωσε 70  φωτογραφίες από τον Ελληνοϊταλικά πόλεμο και σας τις διαθέτει

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Απόφαση για γραφεία του Εθνικού Μετώπου στην Λαμία - Οι Εθνικιστές δεν ακολουθούν τις εξελίξεις. Τις δημιουργούν !



Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες που έχουμε στον Κοινό Παρονομαστή, μεγάλη επιτυχία είχε η συνάντηση μελών και φίλων του Εθνικού Μετώπου στη Λαμία, που διεξήχθη  την περασμένη Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013 σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης. Σε αυτήν συμμετείχαν παλιοί και νέοι αγωνιστές του εθνικιστικού χώρου αλλά και φίλοι προσκείμενοι και αποφασίστηκε ομοφώνως η έναρξη λειτουργίας των γραφείων του εθνικιστικού κόμματος στη Λαμία. Η απόφαση ήταν αποτέλεσμα του αυξημένου ενδιαφέροντος που έχει αναπτυχθεί από τον πατριωτικό αλλά και εθνικιστικό

ΟΧΙ ...και πώς η άρνηση αυτή σηματοδοτεί την Ιστορία


Αντί επετειακού και δι' ολίγων διεξερχόμενοι, το πώς την 28η Οκτωβρίου 1940, η πρόθυμη και καθολική μέθεξη των Ελλήνων στην απόφαση του ηγέτου Ιωάννου Μεταξά να αντιδράσει το έθνος υπερήφανα σε μία έξωθεν προσβολή, πρέπει να αποτελεί σήμερα αντικείμενο μιας
προσωπικής ενδοψίας. Και τούτο για να δυνηθεί ο καθένας από εμάς να συγκεκριμενοποιήσει ένα κριτικό αυτοπροσδιορισμό, που να σχετίζεται με το οφειλόμενο αναλογούν ηθικό μέρισμα προς την ιερά γη που μας φιλοξενεί.

Αυτό τούτο το γεγονός μας είναι γνωστό. Είναι μία συγκλονιστική καμπή στην διαδρομή της Ελληνικής Ιστορίας. Είναι ένα φαινόμενο, που διοδεύει τον νού στα παγκόσμια πεδία της υψίστης ψυχολογικής μεταρσιώσεως. Είναι μία κοινωνική ανάκτηση μιας ζωτικότητος, η οποία απαντήθηκε από εκείνους τους προγόνους μας, οι οποίοι απέδειξαν, ότι το ελάχιστο καθήκον τους ήταν, η μετά θυσιών, συνταύτηση της πίστεώς των προς την ιδέα, που λέγεται Ελλάς.

Κάτω του 3% το ΠΑΣΟΚ


Τι δείχνει η τελευταία σφυγμομέτρηση


Στην τελευταία έρευνα που πραγματοποιήθηκε για την πρόθεση ψήφου 

το ΠΑΣΟΚ δεν συγκεντρώνει το 3% και μένει εκτός Βουλής.

Την δημοσκόπηση την γνωρίζει τόσο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, όσο και το Μαξίμου, που βλέπει ότι πρέπει να στραφεί και σε άλλες συμμαχίες, αφού στις επόμενες εκλογές τωρινός εταίρος