Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Στο σπίτι θυσίας του ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΄΄Μελάς Καστοριάς΄΄

Χριστίνα και Δημήτρης Τσάκαλος δυο απίθανα
ελληνοπούλα στο χωριό Μελάς της Καστοριάς Αυτά τα δυο παιδιά μαζί με τους
γονείς τους φροντίζουν το σπίτι που θυσιάστηκε ο Παύλος Μελάς χωρίς καμιά
βοήθεια από το κράτος, παρά μόνο από κάποιους ρομαντικούς Ελληνες που κάνουν

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Εθνοφοβία και μισελληνισμός


Λόγια του αέρα κρατούν δεμένους τους δυνατούς και ρυθμίζουν έτσι τα πράγματα για να κυβερνούν οι σάπιοι

Ισλαμοφοβία και ρατσισμός. Σεξισμός, ομοφοβία, αρχαιομανία. Αναχρονισμός, θρησκοληψία, συντηρητισμός. Τρανσφοβία, σοβινισμός. Εθνικισμός, απομονωτισμός. Δώδεκα λέξεις που κυβερνούν τους 12 μήνες των νεοταξικών ετών που περνάμε, υπομένουμε και περιμένουμε να περάσουν, πριν μας ξεπεράσει ο ίδιος ο χρόνος. 
Ο άνθρωπος που καταγγέλλεται μέσω της αδιάκοπης χρήσης αυτών των λέξεων είναι εκείνος και εκείνη που διαβάζουν το παρόν.

Ανακοινώθηκε συνεργασία της Πατριωτική Ριζοσπαστική Ένωση (Συναδινός) με τον Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας (Αλικάκος)


Ο Στρατηγός Ελ. Συναδινός στην εκδήλωση της "Αίγλης"
Ανακοινώθηκε συνεργασία της Πατριωτική Ριζοσπαστική Ένωση (Συναδινός) με τον Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας (Αλικάκος)
Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα (ΑΙΓΛΗ) η εκδήλωση παρουσίασης του νέου κόμματος ΠΑΤ.ΡΙ.Ε. (Πατριωτική Ριζοσπαστική Ένωση) επί κεφαλής του οποίου είναι ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Ελευθέριος Συναδινός. Θυμίζουμε ότι ο κ. Ελευθέριος Συναδινός είναι αντιστράτηγος ε.α. και εκλέχθηκε ευρωβουλευτής με την «Χρυσή Αυγή» από την οποία και παραιτήθηκε, προσφάτως, διαφωνών με πολιτικές και οργανωτικές πρακτικές του κόμματος.

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Μετά το ΣΥΡΙΖΑ…τι;


γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Ο ΣΥΡΙΖΑ, η Αριστερά της παγκοσμιοποίησης, δίνει τη μάχη του χωρίς να νοιώθει την ανάγκη να απολογηθεί στους (ηθελημένα) εξαπατημένους ψηφοφόρους του. Ούτε και πολύνοιάζεται να ανατρέψει το αστικό σύστημα που τον οδήγησε στην εξουσία και του παρέδωσε την διακυβέρνηση της χώρας, των πόρων, της ιστορίας και των ελπίδων του λαού της.
Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ, η Αριστερά της παγκοσμιοποίησης, δίνει μια άλλη διμέτωπη μάχη. Μάχη επιβολής σε ένα γερασμένο, περιθωριακό πολιτικό, οικονομικό και μιντιακό κατεστημένο και μάχη απέναντι στις δικές του αντικειμενικές αδυναμίες. Αδυναμίες ανταπόκρισης των στελεχών του σε κυβερνητικές ευθύνες που απέκτησε και σε τάσεις ενσωμάτωσης που έχουν εμφανισθεί στο πολιτικό του κέλυφος. Ενσωμάτωση την οποία και καλοβλέπει η κυβερνητική ομάδα, που συνδιαλέγεται με τους κορυφαίους συστημικούς παράγοντες της Ευρώπης και των ΗΠΑ.

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Σήκωσε το κεφάλι και πολέμα. Εσύ θα είσαι ο Νικητής!


Ζούμε το μεγαλύτερο πείραμα που έχει συντελεστεί ποτέ στα χρονικά σε τόσο μεγάλο αριθμό ανθρώπων.
Ναι , είμαστε το πείραμα της ΝΤΠ.
Οι βλέψεις τους για παγκόσμια διακυβέρνηση δεν είναι κάτι καινούριο.
Συμβαίνει δρά και εξελίσσεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια .
Κάθε φορά που το έδαφος ήταν γόνιμο και πρόσφορο έσπερναν κι από κάτι .
Θεώρησαν πριν μια δεκαετία περίπου ότι είχε φτάσει γι' αυτούς η κατάλληλη εποχή για θερο. Το μεγαλύτερο πείραμα κοινωνικής μηχανικής εφαρμόζεται πάνω σε μας τους εν Ελλάδι Έλληνες.
Αφού σε εγκλώβισαν σε διάφορες "στάνες " για να μπορούν να σε ελέγχουν μαζικά , πέταξαν μπροστά σου τη λέξη "Αγορές " σαν μια αόρατη σεβάσμια αρχή, ούτως ώστε να νοιώσεις αδύναμος.

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Παιδεία και απαιδευσία.



γράφει ο Δημήτρης Γκίκας*

Η Αναρχική Συλλογικότητα Ρουβικώνας άνοιξε "γραφείο" στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών, εντός δηλαδή του χώρου μάθησης των φοιτητών, εντός ενός χώρου όπου, υποτίθεται, οι αυριανοί επιστήμονες επιμορφώνονται. Όμως, η Φιλοσοφική Σχολή έχει κι ένα ιδιαίτερο γνώρισμα: ως επί το πλείστον είναι το φυτώριο των αυριανών εκπαιδευτικών θεωρητικής εκπαίδευσης: Φιλολόγων, Ιστορικών, Ξενόγλωσσων εκπαιδευτικών. Είναι, επίσης ο πυρήνας της Φιλοσοφικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα. Πολύ συμβολική, λοιπόν η κίνηση και με πολλαπλά μηνύματα: