Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Εθνοφοβία και μισελληνισμός


Λόγια του αέρα κρατούν δεμένους τους δυνατούς και ρυθμίζουν έτσι τα πράγματα για να κυβερνούν οι σάπιοι

Ισλαμοφοβία και ρατσισμός. Σεξισμός, ομοφοβία, αρχαιομανία. Αναχρονισμός, θρησκοληψία, συντηρητισμός. Τρανσφοβία, σοβινισμός. Εθνικισμός, απομονωτισμός. Δώδεκα λέξεις που κυβερνούν τους 12 μήνες των νεοταξικών ετών που περνάμε, υπομένουμε και περιμένουμε να περάσουν, πριν μας ξεπεράσει ο ίδιος ο χρόνος. 
Ο άνθρωπος που καταγγέλλεται μέσω της αδιάκοπης χρήσης αυτών των λέξεων είναι εκείνος και εκείνη που διαβάζουν το παρόν.
Ο φυσιολογικός άνθρωπος, που προέρχεται από μια κανονική οικογένεια και θέλει να ζήσει αρμονική ζωή σε μια ακμάζουσα πατρίδα. Αυτός είναι το «κόκκινο πανί» και τους κάνει να περιγράφουν με λέξεις φορτισμένες με αρνητικότητα και δηλητήριο τα ήθη, τα έθιμα, τις συνήθειες, τις προτιμήσεις του και όσα αγαπά και υπερασπίζεται. Αν αγαπάς την Ελλάδα, είσαι ναζί. Αν αγαπάς την οικογένειά σου, είσαι ξεπερασμένος. Ο χριστιανός είναι θρησκόληπτος, ισλαμοφοβικός. Ο ετεροφυλόφιλος είναι ομοφοβικός. Κι όλα αυτά κι ακόμα άλλα τόσα μέχρι το θύμα να νιώσει τύψεις για αυτό που είναι, για αυτό που κάνει και για αυτό που ονειρεύεται.

Ο μεγάλος φόβος εκείνων που πλουτίζουν απονευρώνοντας τα πλήθη με λέξεις οι οποίες δεν σημαίνουν τίποτα και αξίζουν λιγότερο κι από σαπισμένο μήλο (μαζί με τα σκουλήκια) είναι μην τυχόν και κάποιος κατορθώσει, από σπόντα, να βρει δημόσιο βήμα και πει την αλήθεια: Οτι αξίζει να αγαπάς την Ελλάδα, γιατί είναι η πατρίδα σου. Δικαίως σε απωθεί η επικράτηση του ισλαμισμού, επειδή έζησες 400 χρόνια σκλάβος και βλέπεις στις ισλαμικές χώρες να καταπιέζονται οι γυναίκες, να επιβάλλεται η θανατική ποινή και να μην υπάρχει ελευθερία του λόγου. Είσαι περήφανος που είσαι χριστιανός, επειδή ο Χριστός είναι ο γιος του Θεού και απελευθέρωσε τους σκλάβους από τα δεσμά τους χωρίς βία. Δεν θέλεις να είσαι τρανσέξουαλ ή τα συναφή - είσαι ευτυχισμένος με το φύλο σου.

Μόλις περάσει η μπογιά των 12 λέξεων που κρατούν τους πολίτες δέσμιους στο τιποτένιο άρμα της πολιτικής ορθότητας, θα μάθουμε δύο άλλες: εθνοφοβία και μισελληνισμός. Αυτές οι λέξεις εκπροσωπούν κάτι υπαρκτό, αδίστακτο και ανθρωποκτόνο, που πρέπει να αντιμετωπιστεί με σύστημα και θάρρος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π