Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα που οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2018

Τα αληθινά οχυρά της πατρίδας μας


Κάθε υλικό κατασκεύασμα του ανθρώπου, προτού καν ξεκινήσει η δημιουργία του, προϋπήρξε ως σκέψη, ιδέα. Κάθε κτίριο, όχημα και οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο πρώτα δομήθηκε στους νευρώνες του ανθρώπινου εγκεφάλου κι ύστερα απελευθερώθηκε ως απτή ύλη, που τέθηκε στη διάθεση όλων. Ο νους είναι το μαιευτήριο της πραγματικότητας αλλά και το πρώτο και τελευταίο οχυρό του ατομικού και συλλογικού βίου. Αν «πέσει» αυτό το κάστρο σε εχθρικά χέρια, κανένα όπλο δεν έχει νόημα γιατί κανένα χέρι δεν θα βρεθεί να το κρατήσει και να το στρέψει εναντίον εκείνων που πρέπει.

Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018

Σαγιάς στο ΕΝ ΠΛΩ: Οι πανέλληνες ενωμένοι μπορούν να νικήσουν!


Ο Γιώργος Σαγιάς έδωσε συνέντευξη στους Παναγιώτη Κρεμμύδα και Μαρία Κεμεντσεντζίδου στην εκπομπή "Ιστορικές Διαδρομές" τού διαδικτυακού ραδιοφώνου και σταθμού πολιτισμού "Εν Πλω" που εκπέμπει από την Στουτγκάρδη Γερμανίας. Αναφέρθηκε κυρίως στο Σκοπιανό πρόβλημα αλλά και στους γενικότερους εθνικούς κινδύνους που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η Ελλάδα εκτιμώντας ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αρνητικών εξελίξεων οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις. Με τεκμηριωμένα επιχειρήματα από ιστορικές πηγές αλλά και μέσω της ελληνικής γλώσσας εξήγησε για το πώς μπορούν να συντριβούν τα όποια σκοπιανά επιχειρήματα, χαρακτηρίζοντας τα Σκόπια μόρφωμα.

Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018

Το πρόβλημα της Ελλάδος δεν είναι οι Τούρκοι ή οι Σκοπιανοί αλλά οι πολιτικοί Yes Man που μας κυβερνούν


Περικυκλωμένοι από εξωτερικούς εχθρούς και εσωτερικά περιτριγυρισμένοι από ανθέλληνες και προδότες, ο ελληνικός λαός καλείται να πάρει την εξουσία της χώρας  στα χέρια του πριν να είναι αργά.
Τα συλλαλητήρια στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη έδωσαν το τι θέλει ο λαός και απογύμνωσαν από τα ψευδοδημοκρατικά τους φτιασίδια την νεοταξική κομμουνιστική κυβέρνηση, καθώς την ίδια μέρα κιόλας ο επηρμένος πρόεδρος του 15μελούς με την κουστωδία των απογόνων των Στρίγγων και των Βλαντάδων έσπευσε να κάνει ότι και στο δημοψήφισμα του ΝΑΙ ή ΟΧΙ. Να μετατρέψει ως γνήσιο σταλινικό κακέκτυπο την μέρα σε νύχτα. Το νέο «ΟΧΙ στους Σλάβους το όνομα της Μακεδονίας», σε « κάνω ότι θέλω». Έτσι ακούσαμε τον Αlexis  να δηλώνει ότι θα ήθελε να ακούσει το ΝΑΤΟ, οι Αμερικανοί, οι Σκοπιανοί , οι Αναρχικοί, ο Sorros, οι Τούρκοι, εκτός από αυτό που θα ήθελαν οι Έλληνες. Ότι θα είμαστε εκτός πραγματικότητας να μην δώσουμε το όνομα Μακεδονία στους Σλάβους!

Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018

Ο εθνολόγος Δ. Ευαγγελίδης ξεσκεπάζει την Σκοπιανή προπαγάνδαΟ Δημήτρης Ευαγγελίδης ξεσκεπάζει την Σκοπιανή προπαγάνδα

Έτσι τίμησαν οι Εθνικιστές την νίκη των Ελλήνων επί των κομμουνιστών στην Φλώρινα - ΕΝΕΚ Αγωνιστικό Ημερολόγιο

Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΕΚ ΣΤΑ ΕΤΗ 1982 & 1983


Τα κείμενα που ακολουθούν κατά κανόνα είχαν δημοσιευθεί στην εφημερίδα ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ και αποτελούν μικρό τμήμα από το ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ του ΕΝΕΚ το οποίο επιμελούμαι. Σαφώς και υπάρχουν κάποιες προσθήκες χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τους έχω δώσει την τελική μορφή που θα ήθελα. Ωστόσο τα παραδίδω στον ΚΟΙΝΟ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗ ως έχουν, επιφυλασσόμενος για την τελική επιμέλεια.

Πρόκειται για εκδηλώσεις που έγιναν από το ΕΝΕΚ, κατά μήνα Φεβρουάριο στην Φλώρινα, κατά τα έτη 1982 και 1983, στις οποίες πρωταγωνιστικό ρόλο διεδραμάτισε ο συν. Ηλίας Ρασάϊκος στην

Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018

Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (12 Φεβ.1949)Η ηγεσία του ΔΣΕ απέδιδε μεγάλη σημασία στην κατάληψη της Φλώρινας για πολλούς λόγους. Διατηρούσε πάντα την ελπίδα ότι λόγω της άμεσης γειτνιάσεως της Φλώρινας με τα σύνορα, αν την κρατούσε, θα μπορούσε να εγκαταστήσει εκεί την Κυβέρνηση των βουνών. Ιστορία πολύ παλιά, από το 1947, όταν προσπάθησε χειμωνιάτικα να καταλάβει το Μέτσοβο και αμέσως μετά την Κόνιτσα. Φυσικά, κύριος αντικειμενικός σκοπός ήταν η στρατολογία ανδρών και η εξόντωση της φρουράς. Υπήρχε, τέλος, και μία άλλη πλευρά. Όπως αποκάλυψε αργότερα ο Μάρκος, το καλοκαίρι του ’48, όταν ο ίδιος με τον Ζαχαριάδη επισκέφθηκαν τον Στάλιν,

Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018

ΑΥΤΗ Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ !!


γράφει ο Σπύρος Παπαδόπουλος
Μπορεί ή τρισάθλια ψευτών-κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ νά έσπευσαν τήν επομένη ημέρα του πανεθνικού συλλαλητηρίου τής Αθήνας γιά το όνομα τής Μακεδονίας να ανεβάσουν τό, ούτως ή άλλως σκάνδαλο, τής NOVARTIS, γιά νά υποβαθμίσουν καί νά υποσκιάσουν τόν απόηχο τής πρωτοφανούς γιά τά Ελληνικά χρονικά συγκέντρωσης, όμως γιά νά μήν μάς παραμυθιάζουν αλλά καί ΕΜΕΙΣ ό λαός, να μην παραβλέπουμε τήν πραγματικότητα καί τά ουσιαστικά αποτελέσματα τών δύο μεγάλων συλλαλητηρίων πού στρίμωξαν στόν τοίχο τό ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ καί τό πολιτικοοικονομικό σύστημα γενικότερα: