Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Κυριακή 17 Μαρτίου 2024

Χάσαμε το Ευρωπαϊκό όνειρο. Ας διατηρήσουμε την αποστολή του Ελληνισμού

 



γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Το όνειρο των Εθνικιστών για μία Ευρώπη των Εθνών, που θα εκτείνεται από τα Ουράλια μέχρι τον Ατλαντικό, δείχνει να αποτελεί -πλέον- κάτι το ανέφικτο.

Η Ευρώπη των μεγάλων οραματιστών μετεξελίχθηκε σε Ευρώπη υποτακτικών πολιτικών που δίνουν προτεραιότητα στα συμφέροντα και τις εντολές του εκάστοτε κατεστημένου των ΗΠΑ.

Οι επιθυμίες των ΗΠΑ παραλαμβάνονται υπό μορφή εντολών, επεξεργάζονται από δουλικά κατεστημένα και παρουσιάζονται ως μεγαλόπνοα σχέδια ανάπτυξης της Ευρώπης.


Η απόφαση του Μπαϊντενικού κατεστημένου για κλείσιμο της Νατοϊκής λαβίδας γύρο από την Ρωσία, προκειμένου να στραφεί η στρατιωτική μηχανή των ΗΠΑ στα Νότια της Κίνας, επέφερε ως φυσική συνέπεια την εντολή για μηδενισμό προμήθειας με φτηνά ενεργειακά προϊόντα από την Ρωσία, σε όποιες ποσότητες χρειαζόταν η Ευρωπαϊκή βιομηχανία και κοινωνία.

Ο σχεδιασμός του δυτικού κατεστημένου να γονατίσει την Ρωσία μέσα από την κλοπή εκατοντάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων κατατεθειμένων σε Ευρωπαϊκά και Αμερικανικά ιδρύματα, την κατάρρευση των εξαγωγών της σε ενέργεια, τρόφιμα και λιπάσματα, την αποκοπή της από το διεθνές τραπεζικό σύστημα και την εμπλοκή της σε ένα πόλεμο διαρκείας, είχε το αντίθετο από το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.

‘Όμως, το κόστος το πλήρωσε και το πληρώνει η Ευρώπη! Η εμφάνιση του πληθωρισμού και η ακρίβεια των τροφίμων ήταν τα πιο εμφανή αποτελέσματα.

Η μείωση των ρυθμών ανάπτυξης των κορυφαίων χωρών (Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία), ο υπερδανισμός της  ίδιας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που οδήγησε και στην αύξηση του κόστους διαχείρισης του χρήματος, και η ολοκληρωτική εξάρτηση από τα κατεστημένα των ΗΠΑ έθεσε την Ευρωπαϊκή Ένωση εκτός αγώνος διατήρησης μιας θέσης στον αναφυόμενο νέο κόσμο της πολυπολικότητας των επιρροών.

Η έγκριση της έκθεσης Verheyen από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, θέτει την ευρωπαϊκή ιστορία πάνω από την ιστορία των εθνών, υποβαθμίζοντας και εξαφανίζοντας την συνεισφορά στη διαμόρφωση του κόσμου εθνών όπως αυτού των Ελλήνων.

Η υιοθέτηση της αντινατιβιστικής ατζέντας*, με πρωτεργάτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη, οδηγεί με γρήγορα βήμτα στην αντικατάσταση του Λευκού Ευρωπαϊκού πληθυσμού με νέες Έγχρωμες ράτσες που θα επιβάλουν τα ψυχοσωματικά χαρακτηριστικά τους, σε ορίζοντα εκατονταετίας.

Η παρακμή και απαξίωση των Ευρωπαϊκών θρησκειών και του Ελληνοευρωπαϊκού αξιακού συστήματος είναι ένα ακόμη κορυφαίο όπλο των εχθρών της Ευρώπης των Εθνών που ονειρευτήκαμε και για την οποία αγωνισθήκαμε.

Παρά την προβαλλόμενη κυριαρχία των υπηρετών της παγκοσμιοποίησης και την απόκρυψη της αντίστασης που συναντούν, η πραγματικότητα δείχνει ότι κάτι νέο γεννιέται.

Η τεχνολογία ξεφεύγει από τα χέρια των συστημικών και ήδη αποτελεί στοιχείο ανάπτυξης της αυτονομίας ομάδων διαφορετικών απόψεων. Οι λαοί της Ευρώπης, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, αντιδρούν. Η προσπάθεια επιτάχυνσης για πλήρη επιβολή, που καταβάλλει το σύστημα, δημιουργεί παρενέργειες οι οποίες με την σειρά τους φτιάχνουν το σπέρμα μια άλλης επιλογής. Ο οδοστρωτήρας των μετριοτήτων και η κρεατομηχανή της αυτοαποκαλούμενης πολιτικής ορθότητας αντικρίζουν το αδιέξοδο των παρά φύση επιδιώξεών τους.

Ο κόσμος των αξίων και των αξιών μπορεί να διεκδικήσει μια θέση επιρροής -που του ανήκει-, στον κόσμο της πολυπολικότητας που έρχεται. Και εδώ, σε μια τέτοια εξέλιξη, ο Λαός των Ελλήνων θα έχει ρόλο και υποχρεώσεις. Αρκεί να επιφέρουμε τα αναγκαία πλήγματα στους αντιπροσώπους της παρακμής του ανθρώπινου γένους, που μας εξουσιάζουν.

*Νατιβισμός. Το πανευρωπαϊκό κίνημα για διαχείριση της τύχης των κρατικών οντοτήτων από τους γηγενείς και όχι τους διαρκώς συστηματικά μεταφερόμενους εποίκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π