Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Στις Ευρωεκλογές ψηφίζουμε …

 



γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ

Με αφορμή την εντυπωσιακή άνοδο του Εθνικιστικού –Πατριωτικού Κινήματος στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και τις επερχόμενες εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, θεώρησα χρήσιμο και σκόπιμο να απευθυνθώ στους απογοητευμένους και τους ακόλουθους της αποχής.

Με την όποια δύναμη επιρροής μπορώ να έχω Σας προτρέπω να ψηφίσετε. Και να ψηφίσετε έναν από εμάς.


Ο Πατριωτικός –Εθνικιστικός χώρος θα σας προσφέρει περισσότερες από 5 διαφορετικές επιλογές. Διαλέξτε την πλησιέστερη προς εσάς! Διαλέξτε την πιο σκληρή ως προς το σύστημα! Διαλέξτε στην τύχη! Διαλέξτε όμως!

Προσθέστε την ψήφο σας στο άθροισμα ΟΛΩΝ εκείνων που δηλώνουν αντίθετοι προς τα παρακμιακά και προσκυνημένα συστημικά κόμματα.

Την επομένη των Ευρωεκλογών θα καταμετρηθούν Πολιτικοί Χώροι! Θα καταμετρηθεί η αντίθεση προς την Ευρώπη των Μπαϊντενιστών! Θα καταμετρηθούν οι δυνατότητες ανάδειξης ενός ρωμαλέου Κινήματος συνεργαζομένων Πατριωτικών και Εθνικιστικών Πολιτικών ομαδόσεων!

Θα καταμετρηθεί, σίγουρα, ένα ποσοστό άνω του 25%. Ένα ποσοστό που θα μπορεί να αποτελέσει αφετηρία πολιτικών ανατροπών.

Θυμηθείτε τη νικηφόρα στρατηγική που ακολούθησαν τα Εθνικιστικά –Πατριωτικά κόμματα στην Ιταλία και ρίξτε το ψηφοδέλτιο της αντίστασης που θα μπορεί να γίνει η αιτία δημιουργίας μιας καθαρτήριας πολιτικής χιονοστιβάδας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «Είμαστε δύο κόσμοι τελείως διαφορετικοί» στον σύνδεσμο: https://koinosparanomastis.blogspot.com/2023/05/blog-post.html#more

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π