Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα που οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018

ΟΧΙ στον..«θαυμαστό καινούργιο κόσμο» της αριστερής και νεοφιλελεύθερης έμπνευσης !γράφει ο Κώστας Τάταρης

Η πλειοψηφία των "αντιπροσώπων" μας θεώρησε ως "αυτονόητο" το "δικαίωμα" κάποιων, που με δική τους επιλογή, έθεσαν εαυτούς εκτός της αναπαραγωγικής διαδικασίας της ζωής, να υιοθετούν και να μεγαλώνουν παιδιά, χωρίς να λαμβάνουν υπ' όψιν το (χωρίς εισαγωγικά) αυτονόητο...ότι η όποια ατομική επιλογή μας συνοδεύεται από το ανάλογο "τίμημα" που οφείλουμε να πληρώσουμε, εάν είμαστε ώριμοι ενήλικες και δεν χαρακτηριζόμαστε από την ανηλικότητα του "παιδικού εγωισμού". 
Εν προκειμένω, το τίμημα της επιλογής να είσαι ομοφυλόφιλος είναι η ατεκνία...ένα τίμημα που οι αξιοπρεπείς ομοφυλόφιλοι το αποδέχονται και το πληρώνουν αγόγγυστα - διότι υπάρχουν και αξιοπρεπείς ομοφυλόφιλοι . δεν είναι όλοι τα άφυλα μεταλλαγμένα πλάσματα του μεταμοντερνισμού και ποτέ μαζί με τα "ξερά" δεν πρέπει να καίγονται και τα "χλωρά". 

Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018

10 Μαΐου 1956, απαγχονίστηκαν στη Λευκωσία ο Μιχαήλ Καραολής και ο Ανδρέας Δημητρίου


Στις 10 Μαΐου 1956, εκτελέστηκαν στη Λευκωσία ο Μιχαήλ Καραολής και ο Ανδρέας Δημητρίου και η θυσία τους ταυτίστηκε με το δίκαιο αίτημα ενός λαού. Βρέθηκαν στη φυλακή κατηγορούμενοι για διαφορετικές υποθέσεις, καταδικάστηκαν και οι δύο σε θάνατο και η μοίρα τους τούς έφερε να σταθούν την ίδια μέρα στο ικρίωμα της εκτέλεσης. Το πρωί της 10ης Μαΐου πρώτος απαγχονίστηκε ο Καραολής και λίγο αργότερα ο Δημητρίου. Η αγχόνη είχε στηθεί μέσα στο «προαύλιο» της φυλακής, ενώ μετά την εκτέλεση οι άθλιοι Βρετανοί, δεν απέδωσαν καν τα σώματα των νεκρών παλικαριών στις οικογένειες τους, ώστε να ταφούν σωστά. Αντίθετα, τους έθαψαν μέσα στη φυλακή σε έναν ειδικό χώρο, όπου μετέπειτα έθαψαν και άλλους, και σήμερα είναι τόπος προσκυνήματος. Πρόκειται για τα λεγόμενα φυλακισμένα μνήματα.
Οι δύο νέοι έγιναν στο εξής αχώριστο δίδυμο. Στην Ελλάδα, που έδιναν κι έπαιρναν οι διαδηλώσεις για την Κύπρο, άπειρες οδοί και πλατείες σε κάθε μικρή η μεγάλη πόλη, μετονομάστηκαν σε Καραολή και Δημητρίου. Η είδηση της εκτέλεσής τους έκανε το γύρο του κόσμου, ξεσηκώνοντας την κατακραυγή της παγκόσμιας κοινής γνώμης ενάντια στην πάλαι ποτέ βρετανική αυτοκρατορία. Ακόμα περισσότερο στο εσωτερικό της χώρας.

Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018

Ο μάγος του Οζ -υπουργός εξωτερικών Κοτζιάς εξαφάνισε τους 200.000 Έλληνες της μειονότητας των Σκοπίων!


Μετά από μια ακόμη κατάπτυστη δήλωση του κομμουνιστή υπουργού εξωτερικών, ότι δεν υπάρχει ελληνική μειονότητα στα Σκόπια παρά μόνο 300-400 Βλάχοι, δήλωση που υποδηλώνει την αντεθνική και ανθελληνική πολιτική που εφαρμόζει η νεοταξική αυτή κυβέρνησή δια του εκπροσώπου της, επαναδημοσιεύω παλαιότερο άρθρο μου που είχε δημοσιευθεί στον Κοινό Παρονομαστή τον Δεκέμβριο του 2012 με τίτλο "των Ελλήνων οι Κοινότητες φτιάχνουν άλλο Γαλαξία" και που εμπεριέχει βίντεο που αναφέρεται σε μια έρευνα που είχε γίνει για την Ζούγκλα του Τριανταφυλλόπουλου το 2008. Εκεί αναφέρεται ότι σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου εξωτερικών η τελευταία δημογραφική καταγραφή που έγινε στα Σκόπια το 1990 δήλωσαν 200.000 Ελληνικής Εθνικής συνείδησης. Ο Μάγος του..  Οζ Νίκος Κοτζιάς κατάφερε να του εξαφανίσει στο λεπτό. Και ο αρχιεγκληματίας Στάλιν θα ζήλευε τέτοια "δεξιότητα" 

Να γιατί οι Έλληνες Εθνικιστές είναι οι μόνοι που αντιστάθηκαν στο ξεπούλημα της Ελλάδος.


Έχοντας σχεδόν ολοκληρώσει την προετοιμασία για την ανάρτηση του 2ου τεύχους του κινήματος που θα μπει αυτή την εβδομάδα στον Κοινό Παρονομαστή είπα να δουλέψω και το τρίτο τεύχος .Εκεί ξεφυλλίζοντας το βρήκα ένα άρθρο με τίτλο ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΕΛΟΣ ! του Θανάση Κράνη και έχοντας στην επικαιρότητα και στα σκαριά (μπορεί και να χει κλείσει το θέμα )το ξεπούλημα του ορυκτού μας πλούτου από τους πολιτικούς, σας μεταφέρω τις απόψεις των Εθνικιστών το 1975 και που ήταν η μόνη Εθνική φωνή ελευθερίας μέσα στον κυκεώνα του Ανθελληνικού Κατεστημένου που επικράτησε μέχρις και σήμερα και  που με σχέδιο οι καριερίστες πολιτικάντηδες του έφτασαν την Ελλάδα ένα βήμα από την Άβυσσο .
Αυτά τα άρθρα αλλά και οι αγώνες δείχνουν την πολιτική συνέπεια, υπευθυνότητα και εντιμότητα των Ελλήνων Εθνικιστών. Και δεν μιλάμε για "κάποιους" συγκεκριμένα

Τρίτη, 8 Μαΐου 2018

H ομοφυλοφιλία και η διάδοση της: Όπλο στην υπηρεσία των νεοταξικών επιδιώξεων (του Κώστα Καρδαρά)


Αρκετά πια με το πολιτικό τους "ορθό". Πρέπει να αντιληφθούμε πως η μεθοδευμένη προώθηση της ιδέας της ομοφυλοφιλίας, αποτελεί και αυτή μέρος του σχεδίου για την βιολογική, ηθική και κοινωνική ισοπέδωση, την ισοπέδωση των ατόμων, των κοινωνιών και των εθνών σε απρόσωπες ουδέτερες οντότητες καθώς και την διάλυση της εθνικής και κοινωνικής συνοχής δια της αποσαθρώσεως του συνιστώντος τους κυττάρου, της οικογένειας, ώστε να μετατραπούν σε ιδανικά συστατικά του εκτρώματος της ομογενοποιημένης νεοφιλελεύθερης ανθρωπότητας που μεθοδεύουν οι παγκόσμιοι εξουσιαστές.

Η ενθοκτονία μας δια του εκφοβισμού του «–ΙΣΜΟΣ»
Πάνε τρεις δεκαετίες από τότε που κι εμείς προμηθευτήκαμε το
άνευ επιστροφής εισιτήριο για την ομογενοποίηση με έναν κόσμο παραγωγής και
κατανάλωσης χωρίς εθνικά σύνορα, όπου προωθείται ένας και μοναδικός τρόπος ζωής
που απαντά στην κατανάλωση.

Κι επειδή μία «διεθνώς ομογενοποιημένη νοοτροπία» σημαίνει
«ομογενοποιημένες υλικές ορέξεις», έχουν επενδυθεί αστρονομικά ποσά που
καθορίζουν τις πολιτικές

Δευτέρα, 7 Μαΐου 2018

Τότε που ενώσαμε την Πίστη, την Δύναμη και την Αγνότητά μας


γράφει ο ιστορικός Αρχηγός του ΕΝ.Ε.Κ. Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Ήταν 6 Μαΐου του 1979 όταν καταθέσαμε το απόθεμα της Πίστης, της Δύναμης και της Αγνότητας που είχε ο καθένας μας. Έτσι δημιουργήθηκε ένας κοινός λογαριασμός που… η τράπεζα του Ελληνισμού του έδωσε το όνομα …«Ελπίδα».

Συνδικαιούχοι όλοι εμείς, οι 190, που οδηγήσαμε τα βήματά μας μέχρι το ΞΕΝΙΑ του Βόλου, το οποίο μας το διάθεσε με ανιδιοτέλεια ο Θοδ. Μεντζελόπουλος. Εκεί που το Ενιαίο Εθνικιστικό Κίνημα γεννήθηκε, φτιαγμένο από μέταλλο ψυχής, πλασμένο να αντέχει στη λάβα του αγώνα.
Συνδικαιούχοι και όλοι οι άλλοι, χιλιάδες νέοι, που ήρθαν κοντά μας αψηφώντας θυσίες, συμφέροντα και διωγμούς για να συμβάλλουν το ίδιο όπως κι εμείς, στην γιγάντωση της Ελπίδας.
Συνδικαιούχοι, ες αεί, οι Έλληνες που θα θελήσουν στο μέλλον, ν’ ακολουθήσουν τον δρόμο της Τιμής, της Αλήθειας, και της Αποστολής.

Κυριακή, 6 Μαΐου 2018

6 Μαΐου 1979: Είναι η δική μας επέτειος


Είναι η δική μας επέτειος. Η επέτειος όλων εκείνων των ξεχωριστών, που πίστεψαν ότι, απέναντι στην δύναμη των αριθμών μπορεί να υψωθεί η δύναμη της ανθρώπινης θέλησης.

Σηκώσαμε ανάστημα. Ξεγυμνώσαμε το κόμμα των πολιτικών κομμάτων. Αναδείξαμε τη νιότη ως πολιτική οντότητα.

Προβλέψαμε το μέλλον. Μιλήσαμε για τον ρόλο του Ελληνισμού. Δώσαμε αποστολή στον Έλληνα.

Εφαρμόσαμε διαδικασίες εκπαίδευσης και ανάδειξης στελεχών. Δημιουργήσαμε έναν στρατό ανιδιοτελών αγωνιστών. Αποδείξαμε ότι η συλλογική ηγεσία υπερέχει του αρχηγισμού.

Προτείναμε μοντέλο διακυβέρνησης. Το στηρίξαμε στην συνεργασία των δυνάμεων του μόχθου και του πνεύματος. Φέραμε στο φως την αξία του υπεδάφους και της φύσης του Ελληνικού χώρου.