Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Ωδή στον Πατέρα της Δόξας


ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ


Ὄχι, δέν θά΄λεγες τίποτα ἄλλο
Ἐσύ, πατέρα τῆς δόξας


Ὕψωσες τό μικρό ἀνάστημα,
τό γιγαντιαῖο!
 ὡς ἄλλος Λεωνίδας


Μάθημα ἔδωσες
σ΄ὅλη τήν οἰκουμένη
πώς ὅποιος ξέρει γιά νά ζεῖ
ξέρει καί νά πεθαίνει


Ἔφυγες νικητής
μά πάνω ἀπ΄ὅλα
δοξασμένος
γιατί πάνω κι ἀπ’τή Νίκη



στέκει ἡ Δόξα!




Το ποίημα περιλαμβάνεται στο βιβλίο του Νίκου Τζιόπα με τίτλο "Μά την Πατρίδα" και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΠΕΛΑΣΓΟΣ

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Αυτός ήταν ο Ιωάννης Μεταξάς !

  •   


Στόχος της Νέας Τάξης Πραγμάτων : η Πίστη στο Έθνος ,στο Θεό ,στο ιδεατό

"Να'χετε σταυρό στο μέτωπο να σας γνωρίζουν" έλεγε ο Πατροκοσμάς όταν γυρνούσε όλη την Ελλάδα για να κρατήσει ζωντανή την Πίστη και την Εθνική συνείδηση στους υπόδουλους Έλληνες. Βλέπετε ο Άγιος γνώριζε ότι με τη λογική οι άνθρωποι δεν αντέχουν τα βάσανα. Η λογική δεν σου ψιθυρίζει "κάνε υπομονή", αντίθετα σου λέει "παραδώσου και όλα θα πάνε καλά, αρκεί να γίνεις σαν και αυτούς". Για να υπερβείς ανυπέρβλητα εμπόδια μόνο με την Πίστη μπορείς να τα καταφέρεις, γιατί η πίστη είναι "παράλογη", πίστη είχε και ο Λεωνίδας όταν έπεσε "τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι" στις Θερμοπύλες.
Η Νέα Τάξη Πραγμάτων ξέρει ότι πριν

Για να είναι η Ελλάδα στο χάλι που είναι αυτός φταίει κρέμασμα στον παλιάνθρωπο!

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Προς " Ελληνική " Ολυμπιακή Επιτροπή : Πάρτε το μετάλλιο πίσω από τον Ηλιάδη !

Προς " Ελληνική " Ολυμπιακή Επιτροπή : Πάρτε το μετάλλιο πίσω από τον Ηλιάδη γιατί τόλμησε να δείξει προκλητικά το εθνόσημο και να αφιερώσει την νίκη του στην πατρίδα  στην θρησκεία και στην οικογένεια .Βέβαια η κρατική τηλεόραση ( τυχαία πάντα ) την ώρα που αγωνιζόταν ο Έλληνας τζουντόκα προτίμησε να δείξει τη μάχη της αθλήτριας της ξιφασκίας Βουγιούκα, ενώ εν συνεχεία έκανε σύνδεση για την ποδηλασία ( χωρίς ελληνική συμμετοχή) και το μετάλλιο που κέρδισε η Μεγάλη Βρετανία! Την ίδια ώρα τα άλλα δύο κρατικά κανάλια (ΝΕΤ και ΕΤ3) έδειχναν «κονσέρβες»...Αν το είδατε πάντως ήταν ......σε μαγνητοσκόπηση ! Διαβάστε και τις δηλώσεις του Ολυμπιονίκη Ηλία Ηλιάδη

Το Σάββατο 4 Αυγούστου το 2ο τεύχος του περιοδικού, που εκδόθηκε στις 22 Οκτωβρίου του 1938


Το Σάββατο 4 Αυγούστου το 2ο τεύχος του περιοδικού, που εκδόθηκε στις 22 Οκτωβρίου του 1938, θα κυκλοφορήσει μαζί με την εφημερίδα «Ελεύθερος Κόσμος»
Το περιοδικό “Η Νεολαία” αποτέλεσε την εβδομαδιαία “επίσημη έκδοση της Εθνικής Οργανώσεως Νεολαίας” του καθεστώτος της 4ης Αυγούστου. Αρχικά εκδόθηκε σε σχήμα εφημερίδος και έβγαινε σε εβδομαδιαία βάση. Κυκλοφόρησαν 20 μόνο φύλλα από 14/1/1938 – 27/5/1938. Κατόπιν σταμάτησε η έκδοση. Αυτή ήταν η Α’ περίοδος. Σύντομα πάντως άρχισε η Β’ περίοδος εκδόσεως με το γνωστό σχήμα περιοδικού που είναι και η γνωστότερη. Κυκλοφόρησε σε εβδομαδιαία βάση από 15/10/1938 έως 26/4/1941 κι έβγαλε 133 συνολικά τεύχη. Η έκδοση σταμάτησε με την κατάρρευση του μετώπου τον Απρίλιο του 1941. Tο περιοδικό ήταν υψηλής αισθητικής για την εποχή του και η ύλη του απευθυνόταν σε συγκεκριμένες ηλικίες. Μέσα στις σελίδες του θα βρει κανείς “βαριά” ονόματα της τότε και της αμέσως μετέπειτα καλλιτεχνικής ζωής και διανοήσεως. Ήταν επίσης ευρείας κυκλοφορίας και έφθανε από το πιο μικρό χωριό, έως και την τελευταία εστία του απόδημου Ελληνισμού.
Ήταν, δε, γραμμένο στην δημοτική γλώσσα, που ο Ι. Μεταξάς είχε αποφασίσει να μην χαρίσει ούτε στους μαρξιστές, ούτε στους φιλελευθεριστές λόγιους. Εντύπωση κάνουν συνεχή άρθρα για την γεωργία και την καλλιέργεια φυτών, λουλουδιών αλλά κυρίως μικροκαλλιεργειών που μπορούσαν να φυτευθούν και να καρποφορήσουν ακόμη και σε έναν οικιακό εξώστη (άλλωστε το σύνθημα τότε ήταν “ούτε μια σπιθαμή γης ακαλλιέργητη”). Λόγω χώρου θα σταματήσουμε εδώ, με πρόθεση να επανέλθουμε με μεγαλύτερο άρθρο. Πάντως, το περιοδικό “Η Νεολαία” δεν είναι περιοδικό εθνικιστικού κινήματος σαν αυτά που γνωρίζουμε. Ο Ι. Μεταξάς δεν ήθελε για ποικιλία λόγων και αιτιών να κάνει κάτι τέτοιο. Σκοπός του, ήταν η θεμελίωση ενός εθνικού κράτους το οποίο θα δημιουργούσε τον Τρίτο Ελληνικό Πολιτισμό. Τον σκοπό αυτόν ακριβώς εξυπηρέτησε η συγκεκριμένη έκδοση.

 Πέτρος Μ

Γιατί είμαστε Κινηματίες


Εθνικιστική Ανασύνταξη .


Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες στελέχη του Εθνικιστικού χώρου και της Νεολαίας συναντήθηκαν εχθές Τρίτη 31/7 στην Κυψέλη με στόχο την δημιουργία προϋποθέσεων για την συγκρότηση ενιαίου μετώπου αγώνος για την άμεση παρέμβαση και εκπροσώπηση του κινήματος στις  τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις

Οι πράκτορες της Άγκυρας ζητάνε να ξαναγραφτεί η Ελληνική Ιστορία !


Η "Συμβουλευτική Επιτροπή Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης" έστειλε επιστολή ανυπέρβλητου θράσους προς το υπουργείο Παιδείας απαιτώντας να αλλάξει το κεφάλαιο του βιβλίου ιστορίας ΣΤ' Δημοτικού για τη Μικρασιατική Καταστροφή και αντί για "σφαγές χριστιανών και λεηλασίες από Τούρκους" να... επιστρέψουμε στο συνωστισμό της Σμύρνης.

"Οι Τούρκοι μπήκαν στη Σμύρνη. Πυρπόλησαν την ελληνική και αρμένικη συνοικία, ενώ ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος παραδόθηκε στο μουσουλμανικό πλήθος και θανατώθηκε. Σφαγές χριστιανών και λεηλασίες ολοκλήρωσαν την καταστροφή. Ήταν το δραματικό τέλος της μακραίωνης ελληνικής παρουσίας στην περιοχή", αναφέρει μεταξύ άλλων το κεφάλαιο του βιβλίου που δεν αρέσει στη μειονότητα - εντεταλμένους της Άγκυρας .

"Ως Τούρκοι της δυτικής Θράκης είμαστε υπέρ της κάθαρσης των βιβλίων" αναφέρουν στην επιστολή τους και συνεχίζουν: "Αυτά (σ.σ. τα περί σφαγής και πυρπόλησης στη Σμύρνη) δεν συμβαδίζουν με τη φιλία και την αλληλεγγύη, δημιουργούν συστηματικά μια προκατειλημμένη κοινωνία και ετοιμάζουν το έδαφος της στήριξης των ακραίων απόψεων και κύκλων από την κοινωνία, όπως συμβαίνει συχνά τον τελευταίο καιρό στη χώρα μας".

Δεν είχαν τον θεό τους !!!!



Τέλος στη δωρεάν φύλαξη επιχειρηματιών, μειώνεται η φύλαξη όλων των πολιτικών προσώπων, κατάργηση της φύλαξης σε βουλευτές, περιφερειάρχες, δημάρχους

Ειδικότερα:

Θα παρέχεται πλέον υποχρεωτική φρούρηση μόνο στους κ. κ. Προέδρους της Δημοκρατίας, και της Κυβέρνησης καθώς και στους Ανώτατους Δικαστικούς Λειτουργούς. 
Αίρεται το ισχύον μέτρο της υποχρεωτικής φύλαξης το οποίο θα εξετάζεται πλέον με βάση τα υφιστάμενα κριτήρια επικινδυνότητας.

Περιορίζεται κατά 25 Αστυνομικούς η Υπηρεσία Ασφάλειας του Προέδρου της Κυβέρνησης.

Επίσης, κατά 20 αντίστοιχα, η ασφάλεια του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ. Ποιός είναι τί !!!


 Ο ΔΙΚΤΑΤΩΡ….
Τι έκανε ¨αυτός¨? ....

Δημιούργησε το ΙΚΑ, κατοχύρωσε το 8άωρο, χάρισε τα χρέη των αγροτών, άνοιξε σχολές, έκανε τους πρώτους δρόμους, ενέπνευσε και ετοίμασε ψυχικά και σωματικά την Ελληνική νεολαία που έγραψε το Έπος του 40΄, ετοίμασε την άμυνα της χώρας με τα οχυρά και άλλα έργα, μοίρασε στρέμματα γής στους πρόσφυγες του 22΄, κυνήγησε τους αριστερούς συντεχνιακούς τεμπέληδες και τους υπονομευτές αναρχικούς. Τέλος, ήταν αυτός που επέμενε στην ουδετερότητα και στον πρώτο και στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και ενέδωσε έπειτα από πίεση και απειλές. Όμως ήταν αυτός που τόλμησε να πεί ΟΧΙ σε δύο μεγάλες δυνάμεις της εποχής, την Ιταλία και την Γερμανία. Και ήταν αυτός που τελικά προδόθηκε και δολοφονήθηκε από ποιούς άλλους, από τους άγγλους λεχρίτες, τους ¨καλούς φίλους και συμμάχους μας¨.

Επιστολή καταπέλτη κατέθεσε ο Μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ

Επιστολή καταπέλτη κατέθεσε ο Μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ, για την απαράδεκτη πρόταση της Ρεπούση για παύση του εκκλησιασμού των μαθητών στα σχολεία. Είναι απορίας άξιον πως μερικοί άνθρωποι ενώ πραγματικά ενώ η Ελλάδα βρίσκεται σε αυτή την δεινή θέση, αυτοί συνεχίζουν απρόσκοπτα το ανθελληνικό τους έργο. 
Την στιγμή που μόλις πέρυσι τα παιδιά μας δεν είχαν βιβλία και η Παιδεία ταλανίζεται από πολλά προβλήματα, η "τομεάρχης Παιδείας" της ΔΗΜΑΡ ασχολείται με το θέμα του εκκλησιασμού, προφανώς διότι με την συμμετοχή της στην Κυβέρνηση η κα Ρεπούση και η ΔΗΜΑΡ έλυσαν ΟΛΑ τα προβλήματα!! 

Ας διαβάσουμε όμως την επιστολής του Μητροπολίτη Πειραιώς.

᾿Εν Πειραιεῖ τῇ 30ῃ Ἰουλίου 2012

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Θ Ε Ν

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Λιαντίνης - Για τους ποιητές "γιαούρτια"

Έκαψαν το καλύτερο ZUBR μέσα στο ναύσταθμο Αμφιάλης! - Αμέλεια ή σαμποτάζ;



Καίριο πλήγμα στις δυνατότητες αμέσου αντίδρασης και υπεράσπισης των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου δέχθηκε το Πολεμικό Ναυτικο με την μυστηριώδη πυρκαγιά που κατάκαψε το Πλοίο Ταχείας Μεταφοράς στρατευμάτων "Κέρκυρα" (L184), το πιο σύγχρονο και ετοιμοπόλεμο από τα τέσσερα αποβατικά ZUBR ρωσικής (τα τρία) και ουκρανικής (το τέταρτο) ναυπήγησης. To "Kέρκυρα" είχε παραληφθεί το 2005, ενώ τα υπόλοιπα το 2001.

Είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα Πομάκα !


Η Μολλά Νουρσέλ μια νεαρή Πομακοπούλα αποκαλύπτει τους πράκτορες της Άγκυρας και τους αριστερούς  πρακτορίσκους και χαφιέδες γνωρίζοντας τους κίνδυνους που θα ακολουθήσουν για αυτήν και την οικογένεια της . Ανεπανάληπτη δύναμη ψυχής έβγαλε αυτή η κοπέλα λέγοντας  στο τέλος ότι νιώθει υπερήφανη που είναι Ελληνίδα Πομάκα . Αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας .Ακούστε τη και θα σας κάνει να νιώσετε ένα ρίγος και ένα σφίξιμο στο λαιμό .

Και είπαμε ότι κάτι μπορεί να αλλάξει... Γιατί μια από τα ίδια ;

Στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, δημοσιεύονται διαρκώς τις τελευταίες ημέρες...
οι διορισμοί μετακλητών υπαλλήλων σε κενές θέσεις στη Βουλή. Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», μάλιστα, λόγω βιασύνης διορίζουν γυναίκες με... ανδρικά ονόματα και στη συνέχεια με νέα απόφαση με τίτλο «διόρθωση σφαλμάτων», ξανακάνουν τους άνδρες... γυναίκες. 
Μετακλητός υπάλληλος στη Βουλή διορίστηκε, μάλιστα, και ο Απόστολος Γκλέτσος. Όχι ο δήμαρχος Στυλίδας αλλά ένας συγγενής του και υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής που δεν κατάφερε να εκλεγεί. Μαζί του διορίσθηκε και ο κ. Σίμος Ανδρόνικος και αυτός στέλεχος της Χρυσής Αυγής. Ήδη εγκρίθηκε η δαπάνη μισθοδοσία τους από τη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών της Βουλής


newpost.gr

Γιάννης Παναγιωτακόπουλος

                       

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση μνήμης στον Ίωνα Δραγούμη

Ήμασταν όλοι εκεί . Παλιοί και νέοι συναγωνιστές ,Έλληνες Εθνικιστές δώσανε το παρόν στην εκδήλωση για την 92η επέτειο μνήμης σαν ελάχιστο φόρο τιμής στον Ίωνα Δραγούμη, τον κυριότερο εκφραστή του Ελληνικού Εθνικισμού .











ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ ΔΑΚΟΓΛΟΥ
<<EINAI ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ  ΓΙΑ ΝΙΚΕΣ>>

30ή Εκδήλωση μνήμης και τιμής στον Ίωνα Δραγούμη

ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ  ΜΝΗΜΗΣ

                                          8.ΟΟ ΜΜ ΒΑΣΙ. ΣΟΦΙΑΣ 72 (έναντι Χίλτον)




Στην εποχή που διανύουμε όπου οι περισσότεροι συμπατριώτες μας κοιτούν τι ζημιά παθαίνουν από την οικονομική κρίση από την μία, αλλά δεν χάνουν επεισόδιο από τις τουρκικές σειρές που προβάλλουν «ελληνικά» κανάλια, υπάρχουν Έλληνες που αδιαφορούν γι’ αυτά. Αψηφούν την υλική και αποχαυνωτική πλευρά του πράγματος και συνεχίζουν να πιστεύουν σε ιδανικά, αξίες και πιστεύω. Για 30η συνεχόμενη χρονιά, θα μαζευτούμε και εφέτος στην λευκή στήλη (έναντι του ξενοδοχείου Χίλτον) για να συμμετάσχουμε στην 92η επέτειο μνήμης και τιμής στον Ίωνα Δραγούμη. Τιμή στον πάντα επίκαιρο οραματιστή του Ελληνισμού που έδινε την μάχη μέσω της γραφίδας του και σηματοδότησε τις αρχές και τις αξίες του Ελληνικού εθνικισμού.

Οργανωτής της εκδήλωσης, η «Επιτροπή 
Μνήμης Ίωνος Δραγούμη».



ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Η Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας δηλώνει την ικανοποίησή της για την επίτευξη του στόχου της που ήταν η ανάδειξη του προβλήματος της Πλατείας Ελευθερίας.
Η επαιτεία, η εκμετάλλευση ανηλίκων, η χρήση ναρκωτικών ουσιών, η Δημόσια Υγεία κ.α. ήταν οι λόγοι που μας οδήγησαν στη συγκεκριμένη δράση και όχι φυσικά το χρώμα και η καταγωγή κάποιων συμπολιτών μας που έχουν τα ίδια δικαιώματα αλλά και τις ίδιες υποχρεώσεις με όλους μας.
Ανιδιοτελώς και πέρα από κόμματα, παρατάξεις και ρατσιστικές προκαταλήψεις-όπως αδίκως κατηγορηθήκαμε- προσπαθήσαμε να ενεργοποιήσουμε τους αρμόδιους φορείς (Δήμος Καβάλας, Αστυνομία, Λιμενικό, Υπηρεσίες Πρόνοιας) και όχι να υποκαταστήσουμε το ρόλο τους. Ποτέ δεν πήραμε το νόμο στα χέρια μας. Οι εκατοντάδες πολίτες και τουρίστες που περνούσαν καθημερινά από τη Πλατεία είναι αδιάψευστοι μάρτυρες. Δεν επιζητούμε το ρόλο του «χωροφύλακα». Μας αρκεί ο ρόλος της αλογόμυγας του Σωκράτη.
Οι αποφάσεις της σύσκεψης των αρμόδιων φορέων την περασμένη βδομάδα στο Δημαρχείο Καβάλας μας καλύπτουν απόλυτα και ευελπιστούμε να δούμε σύντομα τα απτά αποτελέσματά της.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμπολίτες μας που μας δήλωσαν την ηθική συμπαράστασή τους είτε με προσωπική επαφή είτε μέσω των Μ.Μ.Ε.

Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας.

Εκδήλωση μνήμης για τον Ίωνα Δραγούμη στην Θεσσαλονίκη




Με την συμμετοχή αρκετού κόσμου πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 27 Ιουλίου το βράδυ, εκδήλωση τιμής στην μνήμη του μεγάλου Έλληνα ιδεαλιστή, του Ίωνα Δραγούμη, ενός εκ των θεμελιωτών του Ελληνικού Εθνικισμού. Την εκδήλωση διοργάνωσε η ΑΜΚΕ «Δεσμοί Ελλήνων», ενώ παρέστησαν και εκπρόσωποι του πατριωτικού σωματείου «Εθνικά Σκεπτόμενοι Έλληνες».
Στην προσωπικότητα του Δραγούμη αναφέρθηκε εκ μέρους των διοργανωτών ο Γιάννης Κουριαννίδης, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε εκ μέρους των «Εθνικά Σκεπτόμενων Ελλήνων» ο Κάρολος Γεροβασιλείου. Στεφάνι κατέθεσε εκ μέρους των «Δεσμών Ελλήνων» ο Σωτήρης Αντωνιάδης. Παρέστη επίσης ο διευθυντής της εφημερίδας «Εθνική Ιδέα» Διονύσιος Βουλγαρόπουλος.
Η εκδήλωση έκλεισε με ενός λεπτού σιγής στην μνήμη του ήρωα και με τον εθνικό μας ύμνο. Όλοι αποχώρησαν με άριστες εντυπώσεις και υποσχέθηκαν από του χρόνου να εργασθούν από κοινού, ώστε η εκδήλωση αυτή να συσπειρώνει εφεξής όλες τις πατριωτικές δυνάμεις της πόλης.



Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Εκχώρηση του « υγιούς » τμήματος της Αγροτικής Τράπεζας στην Τράπεζα Πειραιώς- Κίνδυνος για την αγροτική γη - οικονομία και παραγωγή !




«Η Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς ανακοινώνει την απορρόφηση του υγιούς τμήματος της Αγροτικής Τράπεζας.
»Η ενέργεια αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο των διαδικασιών που όρισαν η Τράπεζα της Ελλάδος και το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, με σκοπό την αναδιάρθρωση του ελληνικού τραπεζικού συστήματος και την ενίσχυση της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας. κλπ κλπ κλπ


Η απορρόφηση γίνεται με δάνεια του “χρεοκοπημένου” ελληνικού δημοσίου, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τη διάσωση-ανακεφαλαιοποίηση των ιδιωτών μεγαλομετόχων της Τρ. Πειραιώς. Στην πραγματικότητα η «κακή» ΑΤΕ με τα αρνητικά κεφάλαια και τα επισφαλή δάνεια θα κοστίσει στο Δημόσιο πάνω από 7 δις, ενώ η «καλή» ΑΤΕ που θα κατευθυνθεί στην Τρ. Πειραιώς θα χρηματοδοτηθεί επιπλέον από το ΤΕΚΕ (μέσω δανείου που θα λάβει από το ΤΧΣ!) με περίπου 7 δις, ενώ, ταυτόχρονα, η «καλή» ΑΤΕ επιπροσθέτως θα ανακεφαλαιοποιηθεί στο πλαίσιο του ομίλου της Τρ. Πειραιώς. Το σκάνδαλο δεν έχει προηγούμενο!

Με νέα ανακοίνωση η ΝΕ.Ο.Σ. Πειραιά για την αποχώρησή της από το ΛΑ.Ο.Σ. κλείνει τα στόματα και βάζει τέλος στις ποικιλώνυμες Κασσάνδρες .

Επειδή πολλά έχουμε ακούσει από χθες το βράδυ που αποχωρήσαμε από τον ΛΑΟΣ, αυτή η παρέα (γιατί πάνω από όλα έκτος από συναγωνιστές είμαστε και φίλοι μεταξύ μας) που βγήκε μέσα από την ΝΕΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Δεν πάμε ούτε στην Χρυσή Αυγή , ούτε στον κα(η)μένο και φυσικά με τίποτα στην ΝουΔούλα, θα συνεχίσουμε τις δράσεις μας σαν ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ για την σωτηρία της πατρίδας μας!!!

Η απάντηση των Εθνικιστών στο ανθρωπάριο που λέγεται Ζακ Ρογκ και τους εδώ συνοδοιπόρους του.

 Και ξαφνικά εμφανίστηκε εκείνος ο γνωστός διευθυντής του τσίρκου με τις πολυεθνικές -χορηγούς και είπε ότι οι Ολυμπιακοί αγώνες επέστρεψαν στο σπίτι τους ! Πριν μια μέρα βγήκανε οι "αθλητές " τους και ειρωνευόντουσαν τους Έλληνες και την Ελλάδα ,γνωρίζοντας την κυβερνητική ανυπαρξία και την δουλικότητα που διακρίνει την υπάρχουσα . Μάλιστα σε μια συνέντευξη που έδωσε η Κέσλερ σε Έλληνα δημοσιογράφο ο Αρχηγός ( !! ) της Ελληνικής αποστολής