Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Πρωταθλητής κόσμου ο Πετρούνιας! (video)


Ο κορυφαίος του κόσμου είναι ο Λευτέρης Πετρούνιας! Οι κόποι του Έλληνα πρωταθλητή ανταμείφθηκαν με το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους που του έδωσε την απευθείας πρόκριση στους Ολυμπιακούς του Ρίο. 

Με μια ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση ο Λευτέρης Πετρούνιας έγινε ο κορυφαίος γυμναστής στους κρίκους, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Γλασκώβης.
Λίγους μήνες μετά την κατάκτηση της Ευρωπαϊκής κορυφής ο Έλληνας πρωταθλητής απέδειξε πως είναι ο κορυφαίους του κόσμου, σε ένα δύσκολο πρόγραμμα που του έδωσε 15.800 βαθμούς. Εμφάνιση πολύ κοντά σ' αυτή που τον έστειλε στον τελικό, αφού συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία (15.900) των προκριματικών. 

Δ. Γιαννακόπουλος: Θα συνεχίσω τον αγώνα για την απελευθέρωση της πατρίδας μου, δεν κάνω πίσω...


H ΑΠΑΝΤΗΣΗ TOY ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΞΑΠΕΛΥΣΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
Ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν άφησε αναπάντητη την αήθη επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του, από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος.
Με κατηγορηματικό τρόπο ο κ. Γιαννακόπουλος κάνει λόγο για ένα ρεσιτάλ... ερμηνείας από τον εξαιρετικό «πολιτικό», που χρησιμοποιεί το βήμα της Βουλής, αλλά περισσότερο την βουλευτική του ασυλία για να ρίχνει λάσπη σε όποιον αντιστέκεται σε εκείνους που πρόδωσαν τον ελληνικό λαό.
Και ξεκαθαρίζει προς πάσα κατεύθυνση πως για εκείνον αυτό που προέχει είναι η συνέχιση του αγώνα που δίνει για την απελευθέρωση της πατρίδας, από τις ξένες δυνάμεις κατοχής, τους δοσίλογους και τους προδότες, τους ψεύτες και τους κλέφτες. Και αυτό είναι αποφασισμένος να πράξει, να συνεχίσει τον αγώνα για να σπάσει η Ελλάδα τα δεσμά της, ανεξάρτητα από τις απειλές που ο ίδιος δέχτηκε στο παρελθόν, δέχεται σήμερα και θα δεχτεί -ενδεχομένως- στο μέλλον...

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!


Οι νεοταξίτες γνωρίζουν πολύ καλά το μεγαλείο των Ελλήνων και έχουν μάθει να τρέμουν την κοσμοθεωρητική μας προοπτική.
Γι αυτό πασχίζουν να μας εξαφανίσουν. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!
Στις φωτογραφίες:
1.Το περιοδικό LIFE τον Δεκέμβριο του 1940
2. Η διασημότερη φωτογραφία του Β' ΠΠ. Για τις ΗΠΑ αλλά και για όλο τον κόσμο ο αντιπροσωπευτικός τύπος του παλαίμαχου και ετοιμοπόλεμου στρατιώτη. Μεγάλο καμάρι για τις ΗΠΑ, μόνο που είναι ο ... Έλληνας Ευάγγελος Κλωνής από την Κεφαλλονιά που σπεύδει να υπερασπιστεί την χώρα που τον

Αυτή η ενοχλητική λέξη… (του Γιάννη Παναγιωτακόπουλου)


Αμήχανη για άλλη μια φορά η πολιτική ηγεσία και η αντιπολίτευση, αμφότερες πλέον τέκνα του «ναι σε όλα», βρέθηκαν στις εξέδρες των επισήμων για να γιορτάσουν το «ΟΧΙ» του 1940. Με δηλώσεις βγαλμένες από εγχειρίδια αερολογίας και κινήσεις που υποδήλωναν σαφώς την διάθεση του «άντε να τελειώνουμε»…
Τις προηγούμενες ημέρες έγινε μία προσπάθεια να ξεκινήσει να αντικαθίσταται η επέτειος του «ΟΧΙ», με την επέτειο της απελευθέρωσης των Αθηνών. Ή έστω να μοιραστεί κάπως η αίγλη των εορτασμών. Ακούστηκαν και εξαιρετικά ιστορικά επιχειρήματα, σε μια μάλλον λογική Ευρωπαϊκής προσαρμογής των εθνικών μας επετείων, που έλεγαν ότι είναι παράλογο να είμαστε η μοναδική χώρα στην Ευρώπη, που αντί να γιορτάζουμε την λήξη του πολέμου και την απελευθέρωση, γιορτάζουμε την αρχή του…

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Μετά το ΟΧΙ των Ελλήνων…..


γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου  
Στους Έλληνες, μετά τον πόλεμο, επέβαλαν τον τρόπο ζωής των νικητών. Η Ελευθερία και η Ανεξαρτησία για την οποία πολέμησαν το 1940, ακολουθώντας τον Εθνικό Κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά στον δρόμο της Τιμής και της Δόξας, (όπως τους ζήτησε στις 28 Οκτωβρίου 1940), έγινε Μιμητισμός και Εθελοδουλία. Η Τιμή έγινε χρηματική αξία και η Δόξα έγινε παρέλαση στα σαλόνια των ισχυρών και στα κανάλια της διαφθοράς.
Έφυγαν οι Γερμανοί και ήρθαν οι Αγγλοσάξονες. Έφυγαν οι Βούλγαροι και ήρθαν οι Κομμουνιστές  του ένοπλου αγώνα.Έφυγαν οι κατακτητές που έκλεψαν περιουσίες και σκότωσαν ανθρώπους και ήρθαν «οι Σύμμαχοι» που υποθήκευσαν το μέλλον και δολοφόνησαν τον Ελληνικό τρόπο ζωής.
Οι νικητές εγκατέστησαν τους εκλεκτούς τους. Αυτούς που μοίρασαν το Σχέδιο Μάρσαλ στα δικά τους παιδιά. Αυτούς που πήραν τα λεφτά μας από τις τράπεζες για να τα δώσουν θαλασσοδάνεια στους δικούς τους ολιγάρχες. Αυτούς που έκλεψαν το βιος μας νομοθετώντας τους τόκους πάνω στους τόκους. Αυτούς που ξέχασαν την απελευθερωμένη Βόρειο Ήπειρο αφήνοντας στα χώματά της άταφα κορμιά, διάσπαρτα, απροστάτευτα, βορά των λύκων και των κομμουνιστών του Χότζα. Τους νενέκους, που δεν διεκδίκησαν την ολοκλήρωση του Ελλαδικού χώρου με την απελευθέρωση της Ανατολικής Θράκης και την  Ένωση με την Κύπρο.

Ας πούμε ΟΧΙ άλλη μία φορά!


γράφει ο Δημήτρης Γκίκας
Είναι απ’ τις φορές που θλίβομαι, πλησιάζοντας η μέρα της Εθνικής Επετείου του ΟΧΙ. Διότι θεωρώ τραγική ειρωνεία να γιορτάζουμε ένα ΟΧΙ που ειπώθηκε 75 χρόνια πριν, όταν έχουμε πια ξεμάθει να λέμε ΟΧΙ.
Το να πεις ΟΧΙ είναι δύσκολο. Ακόμα δυσκολότερο, όμως είναι να ζεις τη ζωή σου με αυτό το ΟΧΙ. Να ξέρεις τις συνέπειές του, να τραβάς την ανηφόρα του, να υποφέρεις το κρύο της ψυχής εκείνων που λένε ΝΑΙ (διότι πολλές φορές είναι περισσότεροι και η φωνή τους ισχυρή), να αντιμάχεσαι όλες τις σειρήνες που σε καλούν να τα παρατήσεις.
Είναι δύσκολο το ΟΧΙ. Προϋποθέτει αγώνα, θυσίες, πάλεμα ψυχής, συνεχή Αντίσταση.
Ακόμα πιο δύσκολο είναι να ξέρεις ποια είναι τα ΟΧΙ που πρέπει να πεις στη ζωή σου. Πότε πρέπει να κραυγάσεις, να αντιταχθείς, να πολεμήσεις. Ξεχάσαμε την αξία του να λες ΟΧΙ, ξεχάσαμε και πότε και για ποια πράγματα αξίζει να λες ΟΧΙ.
Τα ΟΧΙ θέλουν ήρωες. Θέλουν ελευθεροφροσύνη. Θέλουν ανδρεία και διάθεση να θυσιάσεις πράγματα – ακόμα και τη ζωή σου. Κυρίως, όμως θέλουν ν’ αγαπάς: την πατρίδα σου, την οικογένειά σου, τους συνανθρώπους σου. Διότι τέτοια ΟΧΙ δεν είναι ποτέ μια προσωπική υπόθεση. Είναι πάντα συλλογική!
Τα ΟΧΙ θέλουν πίστη. Πίστη σε ιδανικά, σε αξίες.

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Διερωτόμαστε που υπάρχει αυτή η δικαιοσύνη;φωνή αγωνίας απο τα αδέλφια μας της Κύπρου



«Διερωτόμαστε που υπάρχει αυτή η δικαιοσύνη, για την οποία επολεμήσαμε για αυτό τον σκοπό. Διερωτόμεθα ότι άδικα πήγαν και είναι θαμμένοι για την ελευθερία και τη δικαιοσύνη των λαών. Ποια δικαιοσύνη, πού βρέθηκε η δικαιοσύνη. Ποίος θα δικαιώσει την Κύπρο, που επειδή είμαστε μικροί και αδύνατοι χρειαζόμαστε συμμάχους», δήλωσε ο κ. Αντώνης Χατζηιωσήφ. 

Τριανταπέντε χιλιάδες εθελοντές κατατάχθηκαν στο Βρετανικό Στρατό, εκ των οποίων

ΚΚΕ κι έλληνο-ιταλικός πόλεμος

Μέσα στο γενικότερo κλίμα αριστερής επελάσεως έχει επικρατήσει πλέον να "θάβεται" ο ηγέτης του ιστορικού ΟΧΙ του 1940 Ιωάννης Μεταξάς και αντίθετα να εξυμνείται ο ελληνικός λαός με πρωτοπόρο το ΚΚΕ που αντιστάθηκε στον φασισμό! Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα παραπάνω παρά να επικαλεστούμε το 3ο ανοικτό γράμμα Ζαχαριάδη για να αποδομήσουμε τον σαθρό αναθεωρητισμό της Αριστεράς.

Ενώ ο Ελληνικός Στρατός συνέχιζε νικηφόρα τον πόλεμο απελευθερώνοντας τη Β.Ήπειρο, ο ηγέτης του ΚΚΕ Ζαχαριάδης που αρχικά στήριξε τον πόλεμο, τώρα καλούσε σε ανταρσία κατά του Μεταξά για να γίνει ειρήνη με τους Ιταλούς φασίστες... Προφανώς του τράβηξε το αυτί ο πατερούλης Στάλιν που είχε υπογράψει σύμφωνο φιλίας και μή επιθέσεως με τη ναζιστική Γερμανία...

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!


Στὴ μνήμη τοῦ ἥρωα συνταγματάρχη Βασιλείου Ἀβδελᾶ,

Τιμοῦμε καὶ φέτος τὶς δύο ἐθνικὲς ἐπετείους (τὴν ἀπελευθέρωση τῆς Θεσσαλονίκης μας καὶ τὸ Ἔπος τοῦ 1940), στὸ πρόσωπο ἑνὸς ἀνθρώπου ποὺ συμμετεῖχε ἀγωνιζόμενος καὶ στὶς δύο αὐτὲς περιόδους.
Στὴ μνήμη τοῦ ἥρωα συνταγματάρχη Βασιλείου Ἀβδελᾶ,
θὰ τελεστεῖ μνημόσυνο στὸν ἱερὸ ναὸ τῶν Κοιμητηρίων τῆς Εὐαγγελίστριας
καὶ στὴ συνέχεια τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στὸ μνῆμα του στὸν ἴδιο χῶρο
τήν Τρίτη 27 Οκτωβρίου και ώρα 11.00.
Ἡ ἐκδήλωση συνδιοργανώνεται ἀπὸ τὴν Συντονιστική Επιτροπή Συλλογικοτήτων για την Εθνική Μνήμη και Τιμή
(Αλέξανδρος ο Μέγας -Σύνδεσμος Αποστράτων Δήμου Θερμαϊκού, Αλληλεγγύη -Σύνδεσμος Αποστράτων Δήμου Θέρμης, Αρχαιοπρεπές Οπλιτικόν Άγημα «Άρες Άναξ», Δεσμοί Ελλήνων, Δημοτικὴ Κίνηση «Θεσσαλονίκη ΠόληἙλληνική»,ΕθνεγερσίαΜακεδονίας-Θράκης-

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Προσφυγικό: Ο Δούρειος Ίππος προώθησης της παράνομης μετανάστευσης.


Επίθεση Αφγανών σε Σύριους πρόσφυγες
Γράφει ὁ δημοσιογράφος 
Θανάσης Γκόρδης:

ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΚΑΙ ΜΗ ΣΥΡΙΟΥΣ. ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΘΕΜΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΩΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ...
Ακούω προχθές στο δελτίο ειδήσεων στην ΕΡΤ1 την φράση "Αφγανός πρόσφυγας". Σε άλλο δελτίο της δημόσιας τηλεόρασης λέει σε ρεπορτάζ: "Δώδεκα πρόσφυγες έχασαν την ζωή τους λίγο έξω από τα μικρασιατικά παράλια (πάλι δηλαδη τούρκικο χέρι δολοφονεί), ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΩΝ"!..
Από που και ως που ρε συναδελφοι είναι "πρόσφυγας" ο Αφγανός, και - ακόμη περισσότερο - ο άγνωστης εθνικότητας;;;.. Δηλαδή π.χ. ο Πακιστανός, ή ο Μπαγκλαντεσιανός, που μπαίνει παράνομα στην Ελλάδα είναι πρόσφυγας και όχι παράνομος μετανάστης;